Šamanismus, psychoterapie, bodywork


03.06.2017 - 09:42
(Lev) Deva Nataraji
Šamanismus, psychoterapie, bodywork
Přála bych si zde otevřít diskuzi k tomuto tématu a pozvat sem lidi, kteří potřebují pomoc v nějaké z těchto uvedených oblastí a nebo mají třeba špatnou zkušenost s klasickou medicínou nebo se zajímají o alternativnější způsoby přístupu k tělu, člověku a jeho psyché.
Vítejte v této diskuzi a PROSÍM PŘEČTĚTE SI tento úvodní text.Máme často tendence přehlížet signály a potřeby svého těla, ačkoli je naprosto fascinující studnicí univerzální moudrosti, kterou nás ale bohužel nikdo nenaučil číst a správně jí rozumět...dnešní doba informační,jedová a transformační nás skutečně nešetří a naše tělesné schránky to všechno nesou..tak jako květiny na naší zahradě, nebo auto v naší garáži,potřebují naší pravidelnou péči...potřebují si odpočinout...přijímat energii a uvolnit se ze všeho toho stresu a napětí.Jste tedy srdečně zváni k diskuzi nebo ke konzultaci jak pečovat o své tělo a emocionalitu, ale třeba i k náhledům do důležitých souvislostí v našem životě, které vedou k celkové spokojenosti každého člověka. Pro ty z vás, kdo potřebujete intenzivní péči nebo individuální péči, nabízím také dlouhodobé terapeutické nebo detoxikační programy a organizuji také wellness pobyty s masážemi a jógou na Srí Lance. Naučím vás techniky, kterými si můžete pomoci z mnohých emocionálních i fyzických obtíži a nabízím flexibilní časový rozvrh a programy na míru. Objednávky, dotazy a více informací vám poskytnu zde v soukromé zprávě. Přeji všem vitální a zdravý způsob života plný radosti a rovnováhy a těším se na naše společná setkání či sdílení.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
03.06.2017 - 21:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím, myslím, že jste to trefila, lidské tělo vysílá jasné signály ohledně svých potřeb.
Mám doplňující otázku, proč by nás tyto signály měl někdo učit číst a správně jim rozumět, když je ta studnice univerzální moudrosti každému z nás dostupná.
K tomu přece žádný "prostředník" není potřeba.
Hezký den
03.06.2017 - 22:25 | Filtr
(Lev) Deva Nataraji » Buh je tlak
V idealnich podminkach a pokud by jsme k tomu byli od malicka vedení by jsme prirozene potreby vsichni citili a prirozene bysme vedeli co a kdy nase telo potrebuje a jakym zpusobem mu to dat..to se ale bohuzel nedeje a podminky v jakych zijeme ani nemame cas na to hloubeji myslet,vetsina lidi je zavisla na lekarske peci s hloupou chripkou nebo rymou..lide neumi cist signaly tela,jinak by nas zdravotnicky a hlavne porodni system vypadal uplne jinak.Nemocnice a ordinace jsou plne lidi kteri spojeni se svym telem dlouhodobe nejsou.Dnesni studnice moudrosti se nachazeji plne v rukou doktorů a farmaceutickeho prumyslu kde snazi z lidi vyrabet pacienty zavisle na zdravotni peci misto, aby je vedla k prevenci a odpovědnosti za sve zdravi.Prostrednik je nutny tam,kde se vedomi cloveka od signalu tela oddelilo a clovek se jiz "neciti,nevnima", nechape ze se mu musi venovat a proc ve svem tele nejakou formou trpi.I ti nejvetsi lecitele maji sve lecitele,protoze jsou zkratka veci,kterými se clovek neprovede sam a nas organismus je tak rozmanity a slozity ze neni vzdy v silach a moznostech chapat vsechny souvislosti.Takze tech duvodu je vice.Ani ja nerozumim vsemu..kazdy den se setkavam s necim novým..
03.06.2017 - 22:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deva Nataraji
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jasně, ale já mám na mysli něco jiného. Když nás doktoři- školení odborníci neboli autority učí znát naše těla a pak přijde alternativa a řekne, ne ne ne, někdo vás musí naučit jak opravdu poznat své tělo - není to jeden a ten samý princip?

není to budování té samé závislosti na autoritách, o které píšete výše?

neměl by každý - opravdu vzít život do svých rukou a - přijít si na to sám?
04.06.2017 - 10:27 | Filtr
(Střelec) tiferett » Buh je tlak
:15:

Biznis...
04.06.2017 - 11:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deva Nataraji
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ono je skoro jedno, kde budu závislá a platit.To zdravotnictví tedy nevychází tolik, ale zase se málokterý lékař bude hlouběji o pacienta zajímat.Takže příčinu nezjistí, případně odešle na psychiatrii, kde končí spousty nevyřešených a trvale závislých případů zcela zbytečně.
Pak spousty nadšených léčitelů, kteří s úsměvem přikládají ruce a pak je natáhnou a člověk za pár měsíců zjistí, že má prázdnou šrajtofli a nic se neděje, většinou je to placebo. Netvrdím, že je to tak vždy.Za deset let jsem nepotkala léčitele, který by mně řekl, co vše mi je a jak se to dá změnit.Už ho nepotřebuji, musela jsem začít od sebe, ponořit se do nitra a učím se s tím pracovat, pozoruji své tělo a někdy ke mně promlouvá duše. Nepomůže mi s tím nikdo, každý si na to musíme přijít.Občasně si někde něco poslechnu, či přečtu. Nezříkám se občasné výpomoci ani u doktora, kde si kontroluji testy, kde co je třeba ladit...
Nerozumím tomu, že největší léčitelé mají své léčitele, no věřila bych , že je mají v jiné dimenzi to jo.Ale jak může léčit léčitel, který neozdraví sebe. No takových je více a v minulosti jsem jich pár navštívila(než jsem to pochopila), někteří už zemřeli,byli docela i v relativně mladém věku.
Třeba mi napadají dva známí bylinkáři Váňa na rakovinu (65) a Zentrich -na fotu,věrozvěst zdravé výživy (70) to taky vzal hopem...
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
04.06.2017 - 11:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ještě třeba Pavel Váňa...tvář člověka kypícího zdravím
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
04.06.2017 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Za mne : kdo přichází k léčiteli jen proto, aby byl fyzicky uzdraven, odchází od něj nespokojen. Není léčitel jako léčitel - někdo osloví bylinkou, jiný nějakou technikou nebo svým přístupem, dokonce může příchozímu pomoci uvědomit, že svým pohlížením na svět není blázen. Někdo možná potřebuje prostřednictvím léčitele poznat, co mu nevyhovuje .. třeba i léčitelem doporučená technika a pak teprve bude objevovat svoji cestu. Například. Jsme lidé různí :3:
Léčitelé jako prostředníci jsou důležití, protože stále někoho oslovují. Až budeme schopni sebe vnímat víc, prostředníků a jejich služeb nebude potřeba :74:
04.06.2017 - 15:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, každý máme svoji zkušenost a názor.Psala jsem, že se málokterý lékař bude člověkem hlouběji zabývat. Dále jsem psala o spoustě léčitelů a ne o všech. Zjevně mám jinou cestu. Nejsem povrchní a jsem dost senzitivní, neočekávám po první návštěvě , že vstanu jak bájný Fénix...V každém případě mi to něco dalo :3:.Třeba to, že neexistuje stejný návod pro všechny na všechno.
Já už upřednostňuji učitelskou (terapeutickou) činnost, kde je vysvětleno, co a jak chodí (třeba na youtube, Cesty k sobě, Goscha). I to se může tedy samozřejmě brát za terapeuta léčitele, já psala o těch dotykových. Nestavěla jsem to, že po prvé návštěvě vše musí zabrat a nečekala spásu.
Jak tady bylo zmíněno tiferett, je to byznys.Já to neodsuzuji, pouze jsem se vyjádřila. Je každého věc, jak se svým zdravím naloží a psala jsem o svých pokusech.
04.06.2017 - 15:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, máme různé názory a je to v pořádku :17:

Jeden z mých názorů : byznys oslovuje lidi, kteří si neumí představit, že by něco mohli dostat zadarmo. Osloví je protějšek, který jim jejich přesvědčení potvrdí. Na druhou stranu jsou lidé, kteří již na tento obchod nepřistoupí, znají jiný způsob přijímání informací, léčivých energií apod. V životě si každý může vybrat podle sebe a pro něj to je správně
04.06.2017 - 16:27 | Filtr
(Rak) DramaQueen » Buh je tlak
Kdyby tohle většina lidí opravdu dokázala...tedy sama si přijít na to, že mají (nejenom) své zdraví ve svých rukách a že se mohou naučit naslouchat tělu, už bychom nepotěbovali ani ty obyčejné doktory a po světě by byhali samí uzdravující se, šťastní lidé.
neshazovala bych hned léčitele a alternativní průvodce, protože právě díky nim se člověk může posunout a může se více otevřít a pak se taky sám lépe učit pracovat se sebou.
A ve finále je to vždy o lidech. Jsou dobří doktoři a špatní doktoři. Dobří léčitelé a špatní léčitelé a vždy nás mají něčemu naučit. Vždy je to pro náš prospěch. Ať už pozitivní zkušenost, či negativní.
Svět není černobílý, naopak je plný nekonečných odstínů barev a velká většina lidí si zatím stále nedokáže pomoct sama. A proto jsou zde alternativy, které nás k tomu vedou. Za jejichž pomoci se posouváme až se jednou dostaneme do toho stadia, kdy si opravdu budeme umět pomoci sami.
Správný alternativní učitel by měl vést k nezávislosti a k tomu najít v sobě zdroj vědění a otevřít ho.

:3:
04.06.2017 - 17:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč lidé hledají lékaře a léčitele? Lékaři podle průzkumu žijí o 17 let kratší život než ostatní lidé, patrně proto, že pracují na materiální úrovni. :1:
04.06.2017 - 17:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DramaQueen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta možnost už tady je! Máte čas :27: se vydat na tuto cestu? :1: :74:
04.06.2017 - 19:26 | Filtr
(Rak) DramaQueen » petamar
Já už se na tu cestu vydala. To "jednodušší", s tím si poradím sama. Probuzená Bohyně a intuice jsou dobrými průvodci a v neposlední řadě mnoho zkušeností a napojení na sebe sama. S tím "těžším" si ráda nechám pomoci. A jsem opravdu ze srdce vděčná za psychospirituální techniky, které člověka rozvíjejí, protože do velké hloubky by to zatím uplně sama většina lidí opravdu nezvládla. Nebo kolik znáte lidí, kteří jsou naprosto, ale naprosto zdraví a šťastní? A teď nemyslím jen fyzické zdraví...ale i vztahy. A přesto, stále je co "čistit. Vše je se vším propojené.
:3: :17:
04.06.2017 - 19:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DramaQueen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všechno je jednoduché, když víme. :3: :75:
05.06.2017 - 08:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DramaQueen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Vždy je to pro náš prospěch. Ať už pozitivní zkušenost, či negativní."

no, zalezi na tom, kdo leci - me takhle lecil kdysi davno jeden lecitel, potom jeden typek ohledne me diplomky(co tam byl jen do poctu) a nedavno treba topenar

tedy, pokud leci zrovna pan Shiva osobne, muze to dopadnout i takto
YouTube
05.06.2017 - 08:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to pro doplneni pridam jeste i Jerryho Hickse: http://www.databazeknih.cz/zivotopi…

neboli, jak pozitivni mysleni, tak i lecitelstvi, je dvojsecna zbran, zalezi na tom, jak se pouziva
05.06.2017 - 08:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vibe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nerozumím proč jeho, že jako zemřel, nebo si mám od něj něco číst?
05.06.2017 - 09:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aale, to je clovek na jehoz uceni frci polovina Ameriky, vcetne Louise L. Hay, Teal Swan a dalsich, nemluve o ceskych odnozich, at uz primych, ci neprimych - kvantovani atd...
05.06.2017 - 09:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » petamar
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tuto statistiku neznám a znám dost doktorů, kteří pracují i v důchodu. To píšu kvůli věku, možná tam je spojitost s materiální stránkou, že nechtějí odejít a přijít o slušný plat, ale že by nějak brzy umírali, o tom nevím. Statistiky můžou být i smyšlené, či nějak ovlivněné, všemu tedy nevěřím.
Jelikož bývalý manžel pracuje asi dvacet let v Ikemu, tak vím,že ukázkově nežijí, většina z nich kouří a pije...

Léčitelé také pracují na materiální úrovni a někteří dost vysoké. Není to záruka kvality.Třeba Evou Pilarovou propagovaný pan Doubrava, kterého jsem několikrát navštívila, si bere minimum sedm set korun za čtvrt hodiny, jednu ruku držel mně na játrech a druhou si přepínal na noťasu písničky a četl maily,telefonoval, jakoby se nudil. No přece když pomohl jí, tak je dobrý... :4:. Nezaznamenala jsem nic asi za šest sezení ? a dojížděla z jižních Čech do Prahy...Vždy se přiřítil Xtrojkou, nebo něco tomu podobného. Ale na to si jeden musí přijít sám...A třeba druhým pomáhá :3:, u mě nevěděl a když jsem řekla, že mi nepomáhá a končím, řekl, že kdyžtak mi to dá za pět set...a že by bylo dobré chodit dvakrát denně patnáct minut....
05.06.2017 - 09:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vibe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Především jde o naše vědomí, to si musí uspořádat pravdivý obraz světa. Jak říci, co je pravda a co pravda není? Přijdeme do esoterického obchodu a tam najdeme spoustu knih. Kde je pravda? V esoterickém obchodě je to stejné jako v Kauflandu. Lidé ty knihy čtou a jsou infikováni různými informacemi. Ve větší míře ty knihy napsali lidé, kteří prošli nějakou svou cestou a získali zkušenost a rozhodli se, že je potřeba to napsat, aby to ostatní také znali, jiný člověk to čte a co dělá? Programuje se.V čem je podstata, každý člověk má svou cestu, ale my nezopakujeme cestu jiného člověka.To znamená, že my si potřebujete najít svoji vlastní cestu. Málokdo si uvědomí, např. že v našich buňkách za jednu sekundu probíhá 100tisíc biochemických reakcí. Uvědomme si, jak myslíme. Vezmeme do hlavy myšlenku, kterou můžeme promýšlet hodinu, den, ale naše buňky pracují rychlostí 100 tisíc biochemických reakcí za sekundu a co to znamrná… :29:
05.06.2017 - 09:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » petamar
A ještě jednodušší když nevíme.
05.06.2017 - 10:07 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buh je tlak
Ale zase nechat si to ukázat na šrilance nemusí být tak špatné. :3:
Nebo ta výřivka..vonné svíčky a oleje..se tomu furt nešrpajcuj :4:
05.06.2017 - 10:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » DramaQueen
Hlavně aby byl hodný a slušný..
05.06.2017 - 10:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DramaQueen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, nešlo mi o to někoho shazovat, zajímalo mě, jak sami sebe a svou práci vidí poradci, léčitelé, terapeuti. Proto jsem reakci formuloval do otázek. Zatím jsem zažil pouze jediného chlapa, který si je vědom kvality své práce, ale zároveň i jejích slabin, limitů a je schopen přiznat, že pro lidi jeho práce svým způsobem vlastně není klíčová. Je to astrolog r. stříbrný a za tuhle reflexi si ho fakt vážím.

K tomu tvému: mám podobnou zkušenost, vše co se stane, tě může někam posunout a něco naučit, ale nemusíš za to platit - materiálně. Ještě jsem nezažil terapeuta, který by řekl, už ke mně nechoď, už jsi dost silný, aby sis poradil sám. Popř. už ti nemám co nabídnout.

Ať už to byla homeopatie, která mi odhalila povahu energie, astrologie, rodinné konstelace, dikša, apod, vždy to něco přineslo, ale nakonec jsem měl nejzajímavější poznatky ze svých vl experimentů, a "obyčejné" každodenní práce se sebou samým.

Myslím, že člověk by měl vycházet z běžného života, nic není tak cenné jako učit se a naučit se používat vlastní hlavu, zkušenosti, smysly i svět za smysly. Poradce ti věci přinese na stříbrném podnose a ono to vypadá lákavě, dnes si můžeš vybrat z pestré nabídky kvanta seminářů, ale není ti nikdo z terapeutů kdo by řekl, NAUČ se v prvé řadě zacházet sám se sebou a svými schopnostmi, vymysli, vytvoř si svou vlastní terapii, své originální metody.

Moje reakce proto byla míněna jako doplňující k celkovému obrazu, nikoliv popírající smysl a práci terapeutů. Protože jak píšeš, je hodně lidí v takovém stadiu, že je to pro ně první pomoc. A tam to má smysl.
05.06.2017 - 10:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Berte to tak, že jsem si to někde přečetl i s odůvodněním, nepátrám, zda to tak je nebo není, připadalo mě to zajímavé. Člověk, jaké má zkušenosti ze svého života, tak následně uvažuje do té doby, než mu „náhodou něco spadne ze smrku“, aby si rozšířil své „životní“ poznatky. Jsou lidé, kteří nemají problémy jak zdravotní, tak rodinné a jsou lidé, kteří žijí „odezdi ke zdi“. Říká se, že medicína využívá naší nevědomost, ale my kvůli lenosti chceme předat odpovědnost na lékaře, nebo léčitele. Dělá se takový experiment, možná že ho také znáte, do dvou nádob se dají semena, k jedné nádobě pronášíme milé slova a k té druhé je tomu naopak. Tam, kde se mluví vlídně tam rostou zrna nádherně a naopak. O čem to vypovídá… :27: :1: :74:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-63
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »