Blizka setkání s UFO


30.05.2017 - 16:24
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dalis, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Blizka setkání s UFO
https://m.kosmas.cz/knihy/219024/…
Zdravíčko

Četl někdo tuto knihu?:-) nemůžu najít žádné recenze:-).

Řazení:
30.05.2017 - 16:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Knihu jsem nečetl ale ufo jsem potkal.
Tady na najdise taky úřadujou. Pár jich tu najdeš.
31.05.2017 - 00:01 | Filtr
(Býk) player » Bosch
UFO jsou neidentifikované létající objekty. :4:
31.05.2017 - 00:07 | Filtr
(Panna) Namchan
Pokud svou touhou po Pravdě lidé nepřekročí svůj vlastní pozemský rozum, tak se nikam nedostanou. Pokud vaše "touha" po Pravdě bude stále vycházet jen z HMOTNÉHO mozku, tak se dostanete vždy jen k hmotným věcem např. k tzv. mimozemšťanům. Tito mimozemšťané vám jsou naprosto k ničemu a nijak vám nepomohou, stejně jako vám je k ničemu luštění křížovek, ježto slouží jen k zaměstnání rozumu a tím k chvilkovému klidu, kdy vás váš rozum neobtěžuje, protože jste jej zaměstnali na chvíli. Protože skutečně jej ovládat zatím mnozí nejsou schopní.

Lidé musí svým duchem (čistým cítěním) se dostat nad rozum a hledat oním duchem Pravdu. Pravda je vysoko nad hmotnými vesmíry. Mimozemšťané nestvořili ani naši Zemi ani vesmír, jsou v něm hosté stejně jako my. Nijak nám nemohou pomoci. Je úplně jedno jestli marníte čas s indiánem nebo jiným křovákem z jižní Ameriky nebo mimozemšťanem z jiné planety. Ani křovák ani mimozemšťan vám nepřivodí vyšší duchovní zralost. Vlastní vyšší duchovní zralost se dosahuje toliko vroucí touhou po Pravdě a z toho plynoucí poznávání zákonů stvoření a žití podle nich. Pouze opravdové vřazení se do zákonů stvoření a čisté usilování ke Světlu může člověka posunout kupředu.
31.05.2017 - 10:58 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
no vždyť těch tady lítá..kyberprostorem.
31.05.2017 - 10:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Namchan
podle mně křížovky jsou fajn
a s některými ufony mám taky dobré zkušenosti mám mezi nimi kamarády i kamarádky.
31.05.2017 - 11:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Namchan
"Vlastní vyšší duchovní zralost se dosahuje toliko vroucí touhou po Pravdě a z toho plynoucí poznávání zákonů stvoření a žití podle nich."

Myslím že je dobré dát pozor i na to aby vroucí touha nebyla moc vroucí.
Pak by se to mohlo i zavařit. Což by ale zas u zeleniny a ovoce na druhou stranu nevadilo je to dobré na zimu. Mít nějaká céčka.
31.05.2017 - 12:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každý "mus" vychází z hlavy a zůstává v ní :3:
31.05.2017 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čoveče, už jsem se bál, že jsi na najdise zanevřel, nějakou dobu jsem Tě tu nezahlédl. Ale ano, jasně že máš pravdu. Takových činností by se dala najít obrovská škála a většinu volného času jimi lidé svůj čas poněkud tráví. Kdo ale jsme abychom spasili svět. Kdo chce, uvidí, kdo ne.. ten má prostě malou motivaci, zkušenosti. Kolik lidí hlásá svobodu v otroctví mysli.

Ale k tématu. Jednou v životě jsem měl pocit, že jsem něco mimozemského cítil poblíž. Jasně, neviděl jsem zeleného jednookeho emzaka.. ale pocit byl jasný. No a tu noc jsem měl pět snů v sobě (Aneb ze snu se probudis do snu). Všechny jsem si uvědomil, jen jsem se z nich docela blbě a nuceně probouzel. Blbé je to, že si nemohu vybavit první z těch pěti snů. Ale co už. Žiju dál.
Měl jsem pocit, že chtěli zjistit, co vím. Od té doby ale mám klid. Takže dokud mi nějaký emzák nenabourá s ufem do baráku, jsou mi u konce trávicího traktu. :))
31.05.2017 - 20:45 | Filtr
(Býk) player » Namchan
A jsi přesvědčen , že najít pravdu (ty píšeš Pravdu) nad rozumem je pro nás cíl? Nezbytnost?

Protože pokud ano , jednoho dne se to patrně stane , pokud lidský druh nesmete globální katastrofa (k této verzi se kloním já , žijeme na sudu s prachem a doutnák hoří). Ale pokud ne , smyslem bude něco jiného.
31.05.2017 - 21:39 | Filtr
(Panna) Namchan » player
​Lidský život a stvoření není dílem náhody​ a proto má smysl. Touha po poznání je vnořená do nejhlubšího nitra každého člověka. Člověk ale udělal chybu v tom, že ​ze svého nástroje rozumu si udělal modlu. Zmrzačil si mozek. Rozumový mozek zvlášť pěstoval na úkor svého nitra a ten se neúměrně zvětšil a dnes způsobuje člověku velké obtíže pochopit něco duchovního. To proto, že rozum sám pochází z hmotného mozku a proto může chápat jen hmotné věci. Rozum byl dán člověku k tomu, aby to ušlechtilé cítění za pomoci rozumu provedl ve hmotnosti. Lidé se ovšem rozumem připoutali k hmotě. A z touhy po Pravdě zbyl jen vnitřní neklid, který se snaží utišit pozemskými požitky.

Píšete: "...Protože pokud ano , jednoho dne se to patrně stane..."​ to bych netvrdil. Člověk dostal svobodnou vůli a může skrz tuto vůli se klidně i zahubit, aniž by poznal Pravdu. ​Také většina lidí na naši zemi bude zahubena. Většina lidí dnes už vůbec není schopna snést něco ze Světla a Pravdy. A pokud předstírají, že jsou hledající, tak jde většinou jen o sebezbožňování o sebeukájení, není to čistá touha po Pravdě. Po smrti připoutání v astrálu zůstanou takto až do konce, kdy naše světová hmotná část se rozloží a s ní i ti, kteří tam zůstali trčet. Tím přestanou existovat jako lidé a vrátí se zpět do duchovní sféry opět jako nevědomý zárodek člověka, na rozdíl od těch, kteří prodělali vývoj úspěšně a vrátili se tam jako plně sebevědomé bytosti.
31.05.2017 - 22:49 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Namchan
Zbyde z nich něco jako kompost.
A ty se budeš nejspíše v té pravdě prohrabovat sebevědomě vidlema.
To bude nejspíše ten smysl.
Oni budou poraženi ty zvítězíš.


"Člověk ale udělal chybu v tom, že ​ze svého nástroje rozumu si udělal modlu. Zmrzačil si mozek. Rozumový mozek zvlášť pěstoval na úkor svého nitra a ten se neúměrně zvětšil a dnes způsobuje člověku velké obtíže pochopit něco duchovního."

A proto hurá zpátky na strom. :15: :3:
31.05.2017 - 22:56 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Smyslem života je život užít.
Každý asi nejspíše po svém.
Někdo jeho hledáním..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »