Descendent v rybach


29.05.2017 - 16:52
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dalis, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Descendent v rybach
Ahojky,

Četla jsem ze descendent souvisí s tím jaké partnery si do života tahame, jaké potřebujeme, jaké nás budou doplňovat. Chápu to dobře ze tedy protejsek by měl mít tedy ascendent v rybach? Či se jedna i o slunce nebo to muže být i luna v rybách?

Děkuji.

:76: :27:

Řazení:
29.05.2017 - 16:59 | Filtr
(Střelec) tiferett
Môže to tak byť, ale vonkoncom nemusí..:Descendet často pouka&zuje aj na to, akým spôsobom sa my sami prejavujeme vo vzťahoch.
Pri descendente v Rybách ide väčšinou o ľudí, ktoré majú tendencie byť vo vzťahu submisívne, preberajú na seba rolu obete a tým si často priťahujú dominantných partnerov, ktoré takéto ženy lákajú.
Ale videla som aj pripady, ked ženy s descendentom v Rybách si pritiahla partnera so SLnkom v Rybách a navyše alkoholika, povaľača, nepriebojneho, atd ...teda s tou najhoršou stránkou Rýb. Ale možností, ako sa prejavuje descendent v Rybách je veľa.
29.05.2017 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dalis, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak v tom se bohužel poznavam. :-D
Partner sice dominantní lev, ale diky jeho lune v rybách mi přijde ze taky pobral vicemene tu horší stránku z ryb :39:

Děkuji za odpověď :17:
29.05.2017 - 19:36 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho
https://www.youtube.com/watch/…

akvies dobre po anglicky, tak si to pozri.

Zhrnutie: Ascendent v panne znaci, ze partner by mohol byt typ "divneho profesora".

Napriklad Hannibal Lecter. Miernejsie podivin. Tak trochu mi prislo, ze desc. opisuje akoby vodnarsky typ. Kazdopadne ide o cloveka, ktory ma nejaky podovny zvyk alebo zavislost :1:
YouTube
29.05.2017 - 20:50 | Filtr
(Rak) Loen
Mám descendent v rybách a můj partner má slunce+lunu v rybách na mém desc a v mém 7. domě má ještě venuši a merkur v rybách (na mém marsu) :61: :32:

o slunce v rybách nebo luny v rybách nemám v životě nouzi...chodí mi do života v rámci různých vztahů a vždycky jsou mi ti lidé blízcí...

Chlapi v mém životě - podivíni, nezapadající do společnosti a bojující proti systému (většinou už od dětství "divní"...tak si na tom začali zakládat :61:)

Umění - s mužem jsme se seznámili v galerii (hodně sme chodívali na různé vernisáže...a spoustalidí si myslí, že je performer - čímž se dostávám k dalšímu bodu - závislosti - závislost jako útěk, sublimace... jako taky k tomu mám sklony...

zažila jsem jednou i muže (už jsme x let kamarádi) s asc v rybách na mém desc (+ dalších x silných aspektů, slunce a merkur v panně na mém asc) - takto opačné propojení asc vnímám jako hodně silné... a zvlášní propojení jako by byl druhá část tebe... ale jaksi ženatej s dětma - a ta jeho luna v konjunkci s jupiterem ve vodnáři teda nebyl můj šálek čaje :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »