Práce jako chůva ..


27.05.2017 - 19:39
(Ryby) Roseanne
Práce jako chůva ..
Přeji krásný den :1: může mi někdo poradit prosím, jsetli se hodím pracovat jako chůva..(práce je jen příležitostná).. popřípadě mi odhalit moje slabiny pro tuto práci. Děkuji moc :29:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
27.05.2017 - 20:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Položím stěžejní otázku: Vadí ti děti?
27.05.2017 - 20:42 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Koczka.obyczajna
Děti mi nevadí, ale pracovat ve školce 10 hodin bych asi nezvládla.. Zjišťuji že mám problém děti zabavit ...
27.05.2017 - 20:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Roseanne
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
12 letá dcera mi tu kouká přes rameno a vzkazuje, že prý pro zábavu stačí kvalitní mobil a Wi-Fi free :4:

Existuje spousta knížek, kde jsou různé hry pro děti, toho bych se nebála. Například větší krabice vydrží dítěti i na týden, přehozená deka přes židli též :3:
27.05.2017 - 21:03 | Filtr
(Střelec) tiferett
Zdalo by sa síce, že si nežná Ryba, ale celá tvoja osobnosť aj tvoja emocionality majú silné plutónske zafarbenie, k tomu vplyv Marsu, ktorý je v trigone na Mesiac - ten je v 8.dome ( tiež vládca Pluto) - A 5.dom detí je v Baranovi - zase vládca MArs, takže sú možné výbuchy zlosti, prílišná prudkosť , prudké citové reakcie - ktovie, do akej miery miernená tým, že si Ryba.
Každopádne máš v horoskope niekoľko aspektov, ktoré naznačujú , že ťa to v živote zavedie k deťom, dokonca v určitom období by to mohlo byť tvoje životné poslanie, cez ktoré si vyliečiš aj svoju zranenú dušu.
27.05.2017 - 21:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Roseanne
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proti tabletu nemáš imho šanci, pokud bude v dosahu. Při zákazu měla dcera absťák 3 dny, potom teprve si začala normálně hrát a připadala mi taková svobodnější, že nemusí krmit imaginární lidi ve hře. Ani teď to moc pod kontrolou nemám. Řeknu jí předem jak dlouho na něm může být a potom vypíná. No je jí 12, to už je dohoda snažší.
30.05.2017 - 20:50 | Filtr
(Ryby) Roseanne
Poradí mi někdo zkušeností s dětma a závislost na tabletu ?? a jak je zabavit?? děkuji :1:
31.05.2017 - 10:52 | Filtr
(Blíženci) tajga » Roseanne
Řekla bych, že není v tvé kompetenci zbavovat dítě zlozvyků, za které jsou zodpovědni rodiče. Nevěděla bych si taky rady s takhle velkými dětmi. Mám pocit, že poptávka po chůvách je velká a našla bys hlídání mladších dětí, co ještě nejsou tak zkažené (tím nechci říct, že všechny starší jsou takové). Taky jsem měla a mám ještě někdy chůvu, ale od ní potřebuju, ať dohlíží na jeho bezpečí, dá mu jídlo... hry jsou v jeho režii, nepotřebuje, aby mu někdo vymýšlel zábavu, myslím, že to je u mladších dětí mnohem snažší.
01.06.2017 - 03:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Roseanne
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Koczka.obyczajna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co pomáhá u nás - předem domluvit čas strávený na elektronice, zapojit dítě aktivně do role "sebekouče"

1) domluvit s rodiči, kolik času dětem na tabletu dovolí

2) nechat rodiče (před tebou), aby to svým dětem oznámili (s důrazem na zdravé oči třeba)

3) zapojit tablet do aktivního hraní (např. využít stopky že budou např. zadržovat dech nebo stát na jedné noze .., pustit si na něm nějakou písničku ať děti zpívají či cvičí podle videa, nějakou dětskou angličtinu či cokoliv jiného edukativního ....)

4) nechat děti, ať si samy nastaví časomíru a tablet je tedy upozorní kdy přestat (i to je hra a pískající tablet možná paradoxně poslechnou víc než chůvu, ať ti to ukážou jak se to nastavuje, ať to má pro ně větší vážnost, že jsou šéfové - bacha, tam se dá kvalitně fixlovat a posouvat čas :4:)

5) jít s dětmi ven (pokud okolí považuješ za dostatečně bezpečné)

.... a klidně se nech od dětí něco na tabletu naučit - ať to samy vyhledají a navrhnou, co by se podle něj dalo dělat. Děti rády ukazují dospělým, že umí něco víc než dospělý. Na youtube jsou různé návody pro výrobu čehokoliv, něco nedebilního se dá i napodobit ...

Jo a povolených 15 minut navíc na konci hlídání, za to že poslechly a odložily to, též může být pro příště pekelně motivační :3:
21.05.2018 - 23:18 | Filtr
(Ryby) Roseanne » tiferett
Před rokem jsem se ptala na práci chůvy a toto je pro mě velmy zajímavá odpověď .. Díky, mám dojem že se mě to s tou prudkostí hodně týká.Nevím ale jak dlouho tuto práci budu moci vykonávat zdravotně.. nebo jestli to je už věkem??! ... Stále hlídám stejné dítě, chlapce, nar 6.4.2011, zajímavá povaha. Ale musím skákat jak on píská .. Jestli mi budete chtít poradit, předem děkuji :29:
22.05.2018 - 13:10 | Filtr
(Střelec) tiferett
Mesiac v Rakovi by mohol svedčiť o dobrom vzťahu k deťom, ale treba si všimnúť stélium planét v 3.dome vo Vodnárovi v opozícii na Urán, ktoré zas poukazuje na impulzivitu a istú neosobnosť v osobných vzťahoch. Slnko v Rybách síce môže vypovedať na senzitrivitu ale tiež môže ešte zvyšovať prejavy neosobnosti, čo môže deťom vadiť a viac by privítali prítulnosť.
Pozor by som dala aj na plutónske energie, na ktoré poukazuje ascendent v Škorpionovi a vládca tohto ascendentu Pluto je priamo na MC - to sa môže prejavovať ako istá zlosť, netrpezlivosť, drsnosť v práci s deťmi.
Takže vodné citlivé energie Ryba- Rak sú ničené nepriaznivými aspektami.
Určitú akčnosť a hravosť môže dodať Venuša - vládca 6.domu v kvadratúre na Mesiac. Taktiež môže dodávať hravosť, radosť, potrebnú dominanciu.
Horoskop by skôr vypovedal o funkcii riaditeľky škôlky. Am by sa všetky energie dobre uplatnili.
22.05.2018 - 16:13 | Filtr
(Ryby) Roseanne » tiferett
Děkuji, úplně se v tom vidím :15:... proto raději hlídám jen příležitostně :-)
... asi bych někdy nerada použila fyzický trest :39: ....
:29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »