Tranzitující pluto Neptun konj. Uran opozice Slunce+Merkur


22.05.2017 - 00:59
(Blíženci) Charmand3r
Tranzitující pluto Neptun konj. Uran opozice Slunce+Merkur
Zdravím :)
procházím nanejvýš zajímavým obdobím. Tranzitující Pluto mi najíždí na nativní Neptun+Uran (v konjunkci v 1. domě) a zároveň v opozici mám nativní Merkur, který právě dobíhá progresivní Slunce. Viz odkaz http://astrologie.najdise.cz/tranzi… . Místama mám dojem, že jsem ve snu. Synchronicita jede na plné obrátky. Mentální i fyzická výkonnost osciluje mezi extrémy. Mám zkrátka dojem, že stojím stále jednou nohou v Bohnicích. Nekoukla by se mi nějaká dobrá duše na onen link a nenapsala co můžu zhruba ještě čekat? Nemá někdo něco podobného za sebou? To období samozřejmě nepřišlo znenadání, ovšem teď je ta intenzita silnější a silnější. Hlavně mě děsí ten Merkur a Slunce. Co z té opozice vyplývá? Za každý feedback budu neskonale vděčnej :)

Řazení:
25.05.2017 - 15:52 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já si myslím, že to nemusí být nic úplně dramatického, možná nějaká zásadní změna v oblasti práce, kariéry, způsobu vydělávání si peněz, nějaké přehodnocení postoje k těmto věcem... okrajově se může dotknout též osobního života. Tranzity na mě působí, jako bys měl odhodit nějakou zátěž a rozšířit si obzory... :17:
25.05.2017 - 16:34 | Filtr
(Střelec) tiferett
Treba si všimnúť, že v tranzite je teraz nielen dvojmo aspekt Pluto - Neptún , keďže vládca MC v Škorpionovi j Pluto a ten je teraz v trigone na tranzitný Neptun . A v literature sa často spomína, že keď je v tranzitoch aspekt Pluto - Neptún, čo ty máš teraz dvojmo, tak to môže vyvolať mentálny a celkove psychicky chaos, lebo dochádza k prepojeniu podvedomia (PLUTO) a Nevedomia (NEPTUN), a je ťažké tieto rozporné energie zvládať.
Najlepšie je čo najčastejšie pobývať v lese, cvičiť jogu, variť, upratovať, robiť také obyčajné činnosti.
A ďalej: V progresoch máš v tomto obdobi, tento rok aspektovaneho Merkura Mesiacom v sextile a blíži sa do konjunkcie aj SLnko, a to sposobuje ďalšie napätie v mozgovej činnosti.
Takže: chce to kľud, prechádzky, zbaviť sa strachu, a uvedom si, že všetko to o rok - dva prejde.
Na materiálnej úrovni to môže prebehnuť vo forme zmeny v oblasti kariery, spoločenskeho presadenia sa...alebo - kedže si velmi mladý - tak aj nijako.

A nyvše - v natálnom horoskope máš PLuto v kvadrature na Chiron - takže v tomto čase sa ti silno aktiviuju aj chiroticke energie, čo často človek pociťuje ako pocit šialenstva, alebo myšlienky na samovraždu - to treba skrátka prekonať. Prejde to.
Tento rok nepiť alkohol,, nedrogovať, inak sa to rapídne zhorší.
25.05.2017 - 23:50 | Filtr
(Blíženci) tajga
Pro mě byl přechod Pluta přes Neptun úplně nejbláznivější období, naprosto nenormální, i na tu synchronicitu si vzpomínám, to už jsem od té doby nikdy nezažila. Rada vyhýbat se návykovým látkám je určitě na místě. To období vyústilo v to, že jsem byla nucena udělat zásadní obrat v živote, ukotvit se, začít se zabývat se praktickými věcmi... ale u mě to probíhalo v 6.domě, takže jiné téma.
25.05.2017 - 23:56 | Filtr
(Blíženci) Charmand3r » tajga
Já mám Slunce v 6. a v přímé opozici na Pluta :) jako nejspíš moc dobře vím o čem mluvíte. Uzemňování, uzemňování... Všechno se zdá být vtipem, depersonalizace jede... A já si příjdu, jak chyba v matrixu :D ... Pravdou je, že to člověka donutí jednat. Měnit. Mám pocit, že mě právě Pluto tlačí do míst, kde jsem měl už dávno být. Ale bez rukaviček.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »