Opakujici se temata ve snu


15.05.2017 - 21:41
(Ryby) AndrejkaAndrea
Opakujici se temata ve snu
Ahoj, v posledni dobe casto ve snu pisu testy. Vetsinou to je tak, ze dostanu lepsi znamku, nez si myslim, ze si zaslouzim. Je ale pravda, ze mam za sebou 2 prijmacky.

A jeste casto vidim ve snech toaletu, koupelnu nebo jsem na wc.

Napada vas k temu neco?

Řazení:
17.05.2017 - 21:37 | Filtr
(Ryby) Crumb
Záchod (toaleta, WC) by měl podle snářů značit pomluvy a závist. Asi o tobě někdo nedobře mluví, nebo ti něco závidí (alespoň podle snářů). Z vlastní zkušenosti mohu říct, že když se mi zdálo o koupelně a toaletě, následovala pokaždé nějaká nepříjemnost. Tyto sny jsem míval spojené také s pocitem ohrožení, nejistoty apod.
18.05.2017 - 00:39 | Filtr
(Beran) Háňa*
Na toaletě se zbavujeme nepotřebného, v koupelně provádíme očistu.
Možná ti ty sny mají naznačit, že je něco, možná i víc témat - starostí, dějů, zklamání, věcí, .. které si ze setrvačnosti držíš - zabýváš se jimi, myslíš na ně, i přes to, že už proběhly a už ti nejsou k užitku ani radosti. Že udržováním jich v sobě se už jen ucpáváš a kontaminuješ. A kdyby ses jich zbavila, bylo by ti líp - vypráznila by ses a očistila.

Co se týká těch testů, mohou souviset s přijímačkami. A nebo také obecně s tím, že často sama sebe hodnotíš, testuješ, "známkuješ" a možná jsi k sobě přehnaně kritická.

Záleží ale hodně na tom, jak se ve snu cítíš - můžeš cítit úlevu, radost, ale také napětí, nervozitu, bolest (třeba při tom vyprazdňování) ... Samotný symbol (toaleta, koupelna, ...) nevypovídá moc, význam bude mít sen o tomtéž u každého jiný, podle toho, jakým způsobem a v jakém "rozpoložení" a souvislostech ty sny "žije" konkrétně on.
18.05.2017 - 08:47 | Filtr
(Ryby) AndrejkaAndrea » Crumb
Nene, snare moc nesedi..krom toho, nejsem si vedoma kohokoliv, kdo by me pomlouval.

Ja si to taky myslim, ze ten sen bude znamenat ocistu. Ale nevim od ceho.... vetsinu v tom snu nemam zadne pocity nebo se citim nechranena...a co se tyce prijmacek, taky nevim. Ze bych je nejak prozivala, to ne. Spis to bude nejaka zivotni zkouska..ale taky nevim jaka...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »