ODCHOD Z PRÁCE-PÉČE O MAMINKU


09.05.2017 - 12:25
(Býk) RÁCHEL
ODCHOD Z PRÁCE-PÉČE O MAMINKU
Dobrý den všem,prosím,může mi někdo poradit?Dávám výpověď po 21letech z práce,protože doma to mám hodně špatné.Maminka je "ležák"-3.st.péče,manžel má dva roky po mozkové mrtvici a rezignoval tak,že i dvacet hodin proleží,když jsem doma,tak jsem jeho hnací motor a musí na procházku atd.Takže jsem rozdělila práci a peníze,nebo péče a pomoc mým nejdražším.Je mně už 53let a bylo to náročné rozhodování,ale co mně vadí,že mně nejsou vůbec příznivě nakloněny planety-tr.Uran konjukce nat.Mars v 5.domě,Saturn kvadrát Luna v 11.domě,Neptun opo-
zice Uran a Pluto v 10.d.Mám velký strach co bude.Prosím,poraďte mi,děkuji.
Ráchel/Radka/

Řazení:
09.05.2017 - 14:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tedy Ráchelko, bez hvězd to vidím jako velice náročné.Znám dvě rodiny, kde takto se starali, lépe řečeno žena. Budeš muset být velice psychicky i fyzicky silná.Ta jedna má vzdálená příbuzná po dvanácti letech soustavné péče o tchána už málem přišla o nervy a musela přistoupit k tomu, že ho umístí do ústavu.Teprve začíná zase žít.Držím pěsti :17:.
10.05.2017 - 12:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak ten Uran (a Pluto a Jupiter) k Marsu na hrot 6. domu značí právě tu změnu práce (Uran-relativně náhlá, Pluto-vynucená, Jupiter-poněkud ukvapená). Saturn k Luně může naznačovat "pouze" maminčinu nemoc, ale i její (v tomto případě relativně brzký) odchod, když se tak stane, budete stejně doma nebo si budete hledat jinou práci? Není mi v tuto chvíli jasné, z čeho budete žít, z příspěvku na péči? Každopádně držím palce a přeji hodně sil. :17:
10.05.2017 - 14:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
Predovšetkým by som sa zamyslela nad tým, PREČO vlastne máš takýto ťažký osud, prečo zažívaš takéto náročné lekcie a teda je potrebné pozrieť sa predovšetkým na natálny oroksop.
A hneď udrie do očí stélium Jupiter, Slnko, Merkur, desc . v Býkovi. Býk okrem inýc vlastností je veľmi starostlivý - priam liečiteľsky. A keďže Slnko, Jupiter, Merkúr sú v 6.dome ( zamestnanie) - takže to vyzerá, akoby tvojím „zamestnaním“ bolo niekoho liečiť a o niekoho sa postarať.
Navyše to stélium je v silnom trigóna na Pluto, Urán, čo tieto býčie vlastnosti veľmi zosilňuje.
A tým, že descendent je tiež v Býkovi - to naznačuje: „akého budem mať muža?“ - takého, o ktorého sa bude treba postarať.
Ženy nar. V Býkovi sú fyzicky veľmi silné, dobré gazdinky a ozaj toho zvládnu toľko, koľko by iná žena nezvládla.
A ďalej: Pozrieme sa na Chiróna - planétka, ktorá naznačuje životné poslanie, a liečiteľské schopnosti - je umiestnená v 4.dome ( okrem iného matka, materstvo, domov, atd...) a je v Rybách - take životným poslaním je postarať sa o matku božskou láskou (Ryby) y tým vyliečiť svoju dušu ( 4.dom) - teda nejaké karmické dlhy voči matke z minulých životov.
Tomu nasvedčuje aj kvadratúra Chirona na Venušu v 8.dome ( liečiteľstvo) a Venuša je tu ako vládca 12.domu = karmické dlhy.

A čo sa týka tranzitného horoskopu:
Upúta Pluto v kvadratúre na MArs- MArs je tu v Baranovi ako predstavuješ výrazne mužských energií, ktoré tu Pluto transformuje a lekciami učí túto mužskú energiu inak používať - aby slúžila v živote najvyššiemu dobru. Tvoja marsická mužská energia sa cez všetky tieto tvoja lekcie má stať „rýdzo čistou“ - teda vypilovať odvahu, ráznosť, smelosť, rozhodnosť....robiť správne rozhodnutia, čo sa týka výberu práce, starostlivosti o matku aj o muža.
Navyše MArs je vládca 6.domu ( zamestnanie) a Pluto v kvadratúre na MArs naznačuje, že prinesie zmenu zamestnania, kde sa zmení používanie mužských stránok tvojej osobnosti.
Urán síce tranzituje tvojím 6.domom, ale nemá nijaké aspekty, takže zmena zamestnania príde, ale uránske energie novú prácu zrejme nepodporia.
Jupiter ako vládca 2.domu - získavanie financií - príde do aspektu s Uránom v roku 2019, čo zrejme zase prinesie zmenu v oblasti získavania financií.

Čo sa týka prognóz - Slnko je tento rok -dva v trigone na MC- takže tiež naznačuje priaznivú zmenu v oblasti kariéry.Mesiac je v trigóne na Merkúr v 6.dome - čo môže naznačovať oblasť zamestnania.
Takže celý tranzitný aj prognostický horoskop poukazujú na zmenu zamestnania tento rok, ale aj na to, že „postarať“ sa o matku je vlastne tvojím zamestnaním.
10.05.2017 - 15:23 | Filtr
(Býk) RÁCHEL » tiferett
Zdravím Tě,ani nevíš,jak jsi mně pomohla,astrologií se zabývám už přes dvacet let,ale jen tak zlehka,zajímavé bylo pro mě,že si občas jen tak udělám prognozu do budoucna a něco napíši do knihy -efemeridy,ale pak jen pracuji s PC,včera jsem jen tak náhodně tuto knihu otevřela a u měsíce září rok 2017 jsem měla poznámku,že" v tuto dobu bude něco špatně pro mě,hodně se bojím",takovou mám poznámku už od r.2013!Pak jsem se dívala na budoucnost a rok 2019 vím,že opět to pro mě bude velmi náročné!
V mém věku se bojím nejen o mé blízké,ale i o to,že už nenajdu práci.Celý život kromě mateřské jsem pravovala s lidmi a penězi :74:,na Čerpací stanici posledních víc,jak dvacet let a dělala vedoucí.Jsem pro obchod prostě zrozená a práce mě naplňuje,protože je to můj koníček.Proto je pro mě vše tak těžké.
Ještě jednou moc a moc děkuji za příspěvek a radu.
Přeji mooooc krásné dny zalité sluncem.
Moje maminka se narodila 25.3.1942 Hodonín(dopoledne)
manžel 22.3.1960 Hodonín 16.50 :74: :17: :68:
10.05.2017 - 15:33 | Filtr
(Býk) RÁCHEL » Mici Angóra
Ahoj Mici,Mici,tak s maminkou nevím,co bude,vím,že budu pobírat příspěvek na péči,manžel má důchod,no není to žádný div,ale co jiného mně zbývá,když to napíši blbě,tak snad maminka tu ještě nějakou dobu bude,mám strach,co pak,ale to bych se musela zbláznit!Odcházím z práce,kterou jsem milovala a dělala vedoucí,takže i finančně to nebylo špatné.
Maminka se narodila 25.3.1942 dopoledne v Hodoníně a manžel 222.3.1960
v Hodoníně 16.50.
Mooooc a ještě jednou moooooc děkuji.Přeji hodně štěstí a úsměv na rtech. :74:
10.05.2017 - 15:39 | Filtr
(Vodnář) edeka » tiferett
ja ta velmi rada citam , ty ked odpovies tak k veci . si ochotna aj ked cloveka nepoznas .. a z tych slov aj ked pises astrologicky :) ide taka laskavost a nadherna energia..... :12: :12: :35:
10.05.2017 - 15:44 | Filtr
(Býk) RÁCHEL » edeka
:6: :3: :1: :79: :17: :74:
Děkuji moooooc!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »