Terino trápení - help, názory prosím


07.05.2017 - 20:26
(Panna) Arezet
Terino trápení - help, názory prosím
Ahoj najdisáci :1: byl by někdo ochoten se podívat na můj problém neb osoučasnou situaci ve více směrech?Klidně do hloubky.

Nebudu to mazat,ráda tím i pomůžu jiným,kdo řeší třeba podobné téma :27:

Měsíc je to v práci dosti náročné, fyzicky jsem se hodně zhoršila,celé tělo bolí, dělám desítky krátký dlouhý ranní noční, přechody z noční na denní už ani nedávám,musela jsem si vzít neplacený volno, po směnně jsem slabá jak moucha,vlatsně někdy mám chuť brečet tou slabostí.
Dlouho bojuju s financemi,mocmi nemá kdo pomoct, špatně se šetří na kurz,díky nemuž bych dělala to co by mě naplňovalo.Jenže se obávám,že dokonce měsíce to ješt dám,ale pak budu muset odejít a děsná představa...nemůžu být bez práce.

Pak další problém,pro mě dost důležitý.2 roky jsem se dávala dohromady emocionáně po rozchodu a občas jsem na někoho narazila,zrovna mi to taky nedalo a spíš jsem si naběhla a asi dočasně ztratila chuť k nějakýmu vztahu až to přešlo do strachu,kdy mám strach ,že byhc mohla milovat a zase bych měla rozervané srdce.Ono to souvisí i z tou prací a celkově s osobním životem a zdravím.Jak jsem zlomená v citových věcech nedokážu se zvednout ve všem neb ospíš postupem časem tou rozervaností o vše příjdu.
Hodně ty 2 roky jsem bojovala a občas ,když jsme nalezla trochu síly,tak jsem se z toho dna vydrápala,ale zase jen nachvíli.

Celkově mám pocit,že nepotkávám muže,který by se mnou chtěl tak nějak něco plánovat a ,když se najde,tak je dost nezodpovědný a ve chvíli kdy je potřeba dát pomocnou ruku,tak toho není schopen...

Je zvláštní ,že člověk který pomáh blízkým,přátelům,partnerům i cizím lidem,ta ksám aby o pomoc žebral a ještě s tím výsledkem, že mi řeknou někteří,že nemaj energii,mají toh osami dost..

No zase nemůžu některým křivdit,je pár lidí,kteří mi pomůžou,ale jso uto lidi u kterých bych to nečekala....

Taky má mvlatsně dilema, co u partnera hledat, čím by mě měl partner doplňovat?Teda jaký typ muže by pro mě byl v hodný podle toho mého nativu?

Podíval by se někdo zda se mi pracovně uleví?Já vím mít saturna v 6 domě,že to peříčko nebude a opravdu ani není.... mám za sebou neustálé měnění práce a těžkostí ... jsme z toh odost nešťastná.

No a to ještě přemýšlím o konci účinkování vkapele, kde je zakopán pes,kde je ten kdo mi to srdce rozbořil...jen je kapela jak omoje druhá rodina a asi mi dáte za pravdu,že rodinu je těžké opouštět..prostě vše je tak zašmodrchané a nevím ja kze všeho ven.

Děkuju zda se na to někdo mrkne a něco přihodí neb osepíše,dost m ito pomůže :1:

Stránka: 1 2 3 4 5
Řazení:
07.05.2017 - 23:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

já bych ti asi poradila to, co bych v takovém případě poradila sobě (a vlastně mi to poradilo i pár lidí v diskuzi, kteoru jsem tu nedávno zakládala): udělej něco úplně jinak. Třeba s tou kapelou - pokud je tam kluk, co ti zlomil srdce, tak bych tam skončila. Asi by pro mě bylo moje psychické zdraví přednější.

Jinak já to měla hodně podobně, měla jsem i strach se zamilovat, asi půl roku jsem se vyloženě bála mužů (a to proti nim jinak vůbec nic nemám). Ale nakonec jsem se zamilovala strašně moc, prostě láska je silnější, než strach, když to dovolíš. Pominu to, že budoucnost to s tím mužem asi nemá :D

Co se vztahů týče, řeším vlastně podobné téma, jako ty - určitá nezdopovědnost na straně muže, když jde do tuhého, tak jsem v tom sama a tak dále. Víš, ale za to, že ty ses rozhodla pomáhat druhým, neznamená, že ostatní ti musí oplácet stejně. Oni mají právo odmítnout. Pomoc a podpora druhých by měla být nezištnou věcí, nemůžeme očekváat, že se nám to bude vracet.
A pokud se ti děje, že máš pocit, že druhým dáváš a nic se ti nevrací, pak to jednoduše znamená, že máš přestat tolik dávat druhým a začít dávat sobě :3:

Typ muže dle nativu - tohle je těžké takkle posoudit. Já vidím, že v určitých etapách života se ke mně hodili určití muži, od každého vztahu jsem se toho spoustu naučila o sobě i o druhých. A ani nevím, jestli mám přesně stanoveno, co od muže a vztahu chci, ale zato vím, co určitě nechci. Takže ten typ muže, kteérho přitáhneš, záleží hodně na tom, v jakém stavu a rozpoložení momentálně jsi.
07.05.2017 - 23:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě přijde,že se pořád něčeho bojíš a už předem si v podstatě programuješ neúspěch.Zkus začít prací na sebevědomí.Možná bych poradila pro začátek,aby si častěji vstoupila do svého nitra a tam hledala,co vlastně opravdu chceš a nesnažila se tam zas a znova najít,co se od tebe čeká.Někdy člověka nakopne maličkost z jeho nitra.Barva,vzpomínka na vůni,na někoho či na něco,kde mu bylo dobře. :3:
08.05.2017 - 00:08 | Filtr
(Panna) Arezet » Pietra di Luna
Ahoj Taluno,
dlouho odchod zvažuju,jen jsem tam zanechala tolik dřiny,práce na sobě i na kapele,byl to můj sen jí mít,vlastně konečně dělám co miluji na úkor vlastního sebezničení když výdam toho ,kterého jsem si dokazala představit vedle sebe po celý život,teď je to pryč,jen zbyla bolest a strach milovat.
Od ty doby mi chodí do cesty muži,kteří nestojí za řeč a tak jsem tedy sama.Nejsem taková,že za každou cenu musím někoho mít.
Východisko bude v tom opustit kapelu,ale asi mi to utrhne srdce..nevím co s tim.
Ohledně dávání,sobě se snažím dávat hodně,ale stejně převažuje davat víc druhým.
Já si o pomoc řeknu vzácně,když vím,že už to dama určině nezvládnu.Nejvic mrzí,že mě v té chvili vypekl partner,nejlepší kamaradka,to je síla...okamžitě se stali minulosti.
Vim taky co nechci v partnerství.Opravdu máme dosti podobný problemy a zážitky.
Ač vidím,že nejsem jedinä,o to vic mě mrzí,že tuhle situaci zažívá někdo další.
Jak z toho ven....
Moc ti děkuju,že si napsala.
Ono se ty obfobí střídají,kdy jsem silná a kdy hysterčím ze zoufalství jako dnes...hrozně to na mě dnes dolehlo.
08.05.2017 - 00:12 | Filtr
(Panna) Arezet » bubobubo
Ano neustále ten pocit,že se ode mě bude něco očekávat,že nemůžu nesmim zklamat,že nesmím být na obtíž,rodině,blizkym maji toho sami dost,vím odkud to pramení...sebevědomí mám v pohodě,jen ten pocit zodpovědnosti...za vše a za všechny.Děs mě dělat chyby...často
08.05.2017 - 00:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale sebevědomí je právě i o tom,dovolit si udělat chybu. :3:
08.05.2017 - 00:50 | Filtr
(Panna) Arezet » bubobubo
Tak nepodtatné chyby,ale co když přemýšlím o důsledcich svého konání jaký to bude mit vliv na mě,ns druhé.
Dělám chyby,učím se,ale jsou to dost často tvrdé lekce,které mi mění život ve velkém..a teď to trvá dlouho a intevzivně,že si říkám vydržim to ještě vubec,kdyby něco,zachrání mě někdo nebo něco,nebo jednoho dne to bude na mě dost,že už to neunesu...i to mě děsí né kvuli sobě jako kvůli blízkým,přišla jsem jsko malá o bratra a nemůžu ti nikdy vzdát..jen už nevím jak dál
08.05.2017 - 00:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano,vlastně si sama odpovídáš.Přijímáš příliš mnoho zodpovědnosti.Tato období u mě gradovala zhruba do 35 roku.A ani jsem nemusela skoro nic a pořád něco přicházelo a byla to makačka.Teď relaxuju ač velmi velmi aktivně a už si mě žádají i do rachoty ač mám 3ěsíční mimi.On ten život je zkrátka jízda...zkus to odlehčit. :3:
08.05.2017 - 01:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo a podle horoskopu jsi citlivá....no matka ačkoli jen 6 dětí a 70 klientů v ústavu si na empatii zakládám. :61:,tak můžem konzultovat a ono to pude... :4:
08.05.2017 - 01:57 | Filtr
(Blíženci) tajga » Arezet
Možná bych si na tvém místě hodně rozmyslela, jestli kapelu opustit. Ten muž může časem hodně ztratit na významu, i když si to teď neumíš představit, ale hudba je asi něco, co miluješ a bude to tak vždycky, posiluje tě to, tak bych se toho jen tak nevzdávala. Ale to je jen racionální úvaha, ty sama musíš cítit, jestli ti to tam víc dává, nebo bere. Moje zkušenost je, že tomu, kvůli komu se strašně trápíš, jednou můžeš v duchu poděkovat, že tě nechal a nemá cenu se kvůli němu připravovat ještě o další věci. Nebo bych hledala určitě způsob, jak se realizovat skrze hudbu jinde, protože je nejdůležitější to, co ti dělá radost, neřešila bych teď jaký se k tobě hodí chlap...Třeba ti někdo pomůže s astrorozborem. Držím palce.
08.05.2017 - 03:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hmmm....jestli ti kapele tolik záleží, tak by asi nebylo dobré odcházet, to má tajga pravdu. Zvlášť, jestli tě hudba naplňuje. Na druhou stranu, k tomu muži - tak to ber tak, že to znamená, že je někde pro tebe ještě někdo lepší a vhodnější. Já vím, já vím, ono když je člověk zamilovaný a vysní si, jaká bude s dotyčným budoucnost, tak tenhle přístup jde aplikovat dost těžko....ale aspoň si nějak říct, že někde je někdo lepší. Nevím, co se mezi vámi stalo, ale dost často mě osobně z otho pak vyplyne, že mi ten druhý za to opravdu nestál. Anebo stál, ale naše cesty se prostě rozešly.
Ono je fajn mít vizi, že třeba hledáš zodpovědného chlapa, se kterým založíš rodinu. Jenže když to pak nedopadne a člověk se té vize držel, tak to bolí o to víc. Jde o to najít balanc mezi očekáváním a necháním věcí být, aby se samy vyvinuly.
Já mám třeba dny, kdy na mě hrozně dolehne to, že spousta mých známých a kamarádek už má děti nebo jsou alespoň vdané a já pořád nic. A pak jsou dny, kdy si říkám, že bych ani za boha s nima neměnila. Věřím totiž, že ještě nenastal ten správný čas a holt na sobě musím zapracovat, než se objeví ten pravý. I když já na "toho pravého" moc nevěřím, ale tak aspoň člověk, se kterým budu mít podobnou vztahovou vizi, či jak to nazvat :D

Víš, to je tak, v životě se to střídá. Já ti rozumím ono je to dost vysilující, když pár dní jsi na vrcholu sil a pak pár dní jsi úplně zoufalá. Znám to. Ale mě pomáhá říkat si, že se to děje z nějakého důvodu, že to celé má smysl.
A další věc, co se mi osvědčila - učím se neočekávat od druhých (jde to těžko, ale daří se to) a nehrabat se tolik v sobě. Spíš se ponořit do činnosti kterou mám ráda a která mě úplně pohltí.
08.05.2017 - 08:08 | Filtr
(Býk) 144
ja sa nevyznam v planetach a tak neviem napisat nejaku planetarnu vyhovorku alebo iluziu, :2:

kapela = ma viac rieseni

nielen zostat a trpiet, alebp odist a vsetko zahodit

ak ti na kapele zalezi velmi, tak z nej vyhod toho lamaca srdc a bez neho idete dalej, urcite sa najde na volne miesto nejaky hudobnik co prinesie nieco nove a zaujimave

dalej by som sa zamyslel nad pojmom : on mi zlomil srdce

to je pozicia obete a z tej pozicie nebudes mat nikdy vlastny zivot, lebo dovilis kazdemu aby ti ho riadil a aj nicil

v NLP je zakladna otazka :

som pricina alebo dosledok ?

ak si iba dosledok, tak odovzdas navzdy moc nad svojim zivotom okoliu komukolvek, nemas sice za svoju situiaciu ziadnu zodpovednost a si obet ale budes iba trpiet

ak si pricina, tak mas moc nad svojim zivotom a ateda plnu schopnost si ho zlepsit zmenit a sparvit taky krasny ako len chces

jedina nevyhoda ze to vyzaduje mentalne usilia uplnu uprimnost ku sebe a prevzatie zodpovednosti co teda znamena ze nemozes uz viac hrat obet a nemas vyhovorky a nemozes ludi nalepkovat pricinami svojej situacie

a tak by zmizol ten co ti zlomil srdce a miesto neho by bol ten

co sa podujal zahrat tu rolu ked si sa chcela citit ze mas zlomene srdce
a podakujes mu za zazitok a situaciu

a v buducnosti to budes vidiet a riesit inak

:27: :74:
08.05.2017 - 09:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta tvá zoufalost z toho sálá, mám s tím své zkušenosti a možná by ses divila, co vše je možné ustát.Co bych ti poradila je, že pokud nelze změnit práci, která tě nebude tak zatěžovat, tak si na stávající najdi něco hezkého, pro co tam budeš chodit.Ono se to těžko hledá, ale dá se najít. Minimálně chceš peníze na kurz, který tě vynese do toužebného zaměstnání, už tam je krok k radosti, je tam cíl.Možná je tam nějaká kamarádka a tak pokecám..., taky se mi třeba něco povedlo, tak se pochválím(když to neudělá nikdo jiný) a mám radost atp. .Pokud jsem unavená, omezím své aktivity a zvážím priority.Potřebuju chodit do práce, tak fajn a jsem unavená, tak si po ní lehnu a prospím třeba půl dne,nebo půjdu ven, svítí sluníčko...Mně přijde, že toužíš vše vyřešit najednou, nedivím se. Jen muži nechtějí zoufalé ženy a nedej Bože, že na počátku vztahu po nich něco chceš, jako třeba svojí záchranu.Nejdříve porovnej sebe, opečovávej se,jsi mladá, hezká holka.Pokud tě naplňuje být v kapele,tak neodcházej,ztratila bys to, co je pro tebe příjemné.Ono se říká, že zpěvačka a hudebník,to nedělá dobrotu a leckdy to rozhodí celou kapelu.Jenže tady se může radit a stejně to vše sama musíš dle svého srdce...
Buď šťastná, že jsi zdravá :1: :27: :17:
08.05.2017 - 13:37 | Filtr
(Panna) Arezet » bubobubo
Jo život je jízda, vždy když něco vymyslím,abych si to odlehčila,ta kse najde něco jiného,mám pocit,že není konce,že není odpočinku, pak jak trávím odpočinkový den,jsme úplně sama v přírodě,nebo na kole,ale hlavně bez lidí a max,jen rodina a občas nějaký kámoš,se kterým můžu vést diskuze... no a chcci partnera,ale vzápětí se fakt hned někdo objeví a já se leknu a začnu narážet na to,že nikho nechci, no je to hrozný protimluv...

No s mimčem si mylsím že je makačka,to je další věc,ta tužba po dítěti to už je taky silný... alezase kvůli té tužbě,abych skočila do něčeho,jen kvůli děcku,tak to taky ne... a sobecky si pořídit bez chlapa,taky ne, chci mít hezkou rodinku a né co je teď moderní,kdy jso umatky samoživitelky,neb osi dítě přehazují ja kse jim zachce
08.05.2017 - 13:38 | Filtr
(Panna) Arezet » bubobubo
wauuu :4: jo jsme sitlivá až až možná až příliš na tenhle svět.. dost mě to drtí..

:4: :4: :4: :4:
08.05.2017 - 13:48 | Filtr
(Panna) Arezet » tajga
Mě právě přjde,že vše je do sebe zakomponované.

Máš pravdu měla bych odejít, děsí mě,že nenajdu jiné vyžití, mám lektorku ke které dochází mmimo kapelu,ale je to něco jiného,baví mě vystupovat a zpívat lidem víc než zkoušet.
Ráda bych si našla školu a pak časem sama učila třeba děti.Jen ta cesta k tomu vůbec nevím... zkusila jsme plno prací, nikde jsem nevydržela kvůli psychice a nebo kvůli tělu,které přestávalo fungovat... mylsí msi že moje tělo má skořápka je tu pro tvorbu a myšlení, tělo je tak křehké a psychika též a najít práci,kde by se to dalo... jsem zoufalá každým rokem je to horší a horší...te´d aspoň chodím na ty hodiny zpěvu,ale pořád k tomu potřebuju kapelu nebo někoho kdo by se mi staral o aranžmá a atd.. ty technický věci.
Všechno to dost stojí peněz od hodin zpěvu po další věci... a ještě musí mplatit účty atd..je to hrozně na mrtvici.Nikdy jsem si nemohla ani od rodiny půjčit, už když jsem byla malá nebyli peníze, otec vážně nemocný,máma se dřela a já se snažila nebýt na obtíž a pomáhat,nic nechtít,sama to získat.
On je mi ukradený,ale cítím,že to nebylo jen tak,už když jsem ho poprvé spatřila,nelíbil se mi,ale nemohla jsem z něj ty oči spustit a on to vycítil,vycítil že pro něj mám slabost, že mu musím něco vrátit, no byl oto drsný,díky bohu dlouho cestoval a v kapele nebyl,te´d rok je doma necestuje a je na střídačku klid a nebo hunbuk,kdy na sebe ječíme a on mi třeba překazil jeden vztah,nechce abych s nikým byla,ale on sám s emno unechce vztah,do postele to ano a to já ani náhodou... vlatsně se mi znechutil,ale i po nějaké době,jako bych zase zblbla a zase je to vše od znovu,všichni mi říkali od kamarádek rodiny,ať jdu pryč,že mi to hrozně ubližuje,kluci v kapele,říkali že musím být neksutečně silná,že to dávám,ale že jsou rádi že jsme zůstala a o to víc mě to bolí že odejdu... a tolik práce a vše co jsem do všech písní dala...jen představit si odloučení,tak m ito trhá srdce.
08.05.2017 - 13:52 | Filtr
(Panna) Arezet » Pietra di Luna
on mi za to opravdu nestál vím to a vím,že na mě čeká muž,který mi tak neublíží a nebude si hrát s mými city,ale cítím,že musím opustit kapeu,aby ten muž přišel :1: ale je možné že pořád není ještě čas ho poznat,že ještě se musím učit a ten bubeník mi dává lekce... a já padám na hubu,ač je to lepší a lepší, je nje problém u mě,že neumím přecházet v nenávist,vztek mi vydrží pár dnů,ale pak se uklidním a mám potřeby harmonie, takže s ním nemluvím,dokud on nepřileze a nezačne to na novo...

Už vím,že se ke mě ani nehodí a že jsme si ho idealizovala, kro mtoho nevím proč jsme cítila,že je u něj můj domov, kvůli němu jsme jela za ním i do Švédska,jak jsem ho milovala a pořád ho miluji, prootže máme něco stejné něco v sobě,co mě k němu táhne,ten manet... a taky chlad,to ja kje chladný,jak můj otec..
08.05.2017 - 13:59 | Filtr
(Panna) Arezet » Pietra di Luna
Tak já mám už taky skoro všechny kamarádky a kamarády vdané ženaté,mají už dávn oděti nebo letos zbytek porodil.
Připadá msi vadná,ale říkám si,ono to příjde v tu správnou chvíli, je nse bojím že děti mít ani nebudu.. že bez dítěte bude můj život takový neúplný... vlatsně má ms matkou nádherný vztah,kdyjsme jak siamská dvojčata,2 kamarádky apředstava,že bych neměla dítě,tu možnost jako měla moje matka,mít dítě své krve, já bych si klidně i adoptovala kdyby t onešlo, spíš jde o to,mít tu možnost předat své moudro dítěti,aby byl svět lepší nevím,ja kto napsat,prostě toužím předávat dál.

Dříve jsme jako mladší tancovala v jedné taneční skupině a po 3 měsících kdy jsme nastoupila,jsem byla dokonalá,vše jsme uměla,tak jsme se stalaučitelkou v té skupině a učila jsme děti různého věku,hrozně mě to bavilo i v práci mě baví zaučovat druhé,mám velkou trpělivost a jsem laskavá a chápavá.Mylsím že mám pro děti vlohy.A tak moc mě trápí,že je mi skoro 27 a není chlap,není dítě a není ani práce,smysl života, že jsme usla kdysi na vavřínech a te´d je nemsírně obtížné dojít k tvé své cestě,k té rovné cestě do cíle, hudba je můj život...jen mám cestu hodně trnitou než tam dojdu a bojím se že nebudou síly,že už není z čeho ptát.
08.05.2017 - 14:12 | Filtr
(Panna) Arezet » 144
to je těžký, bubeník je v kapele déle a ča si ta mchodí jak se mu chce a né jako já,já chodím neustále na zkoušky,chodí mvčas na vystoupení,prostě dýchám pro kapelu,tak on ne a prochází mu to,má silné kouzlo osobnosti mizera jeden... vyhodit ho nemůžu,ale v kapele jsme řekla,že pokud odejdu ať si najdou jiného bubeníka a nebo zpěváka,že bubeník další zpevačce zlomí srdce,nejsme totitž jediná a oni mědokonce varovali ,ale já naivka hloupá :D

Tak zlomil,šel dovztahu a ve chvíli ,kdy jsme se dotoho položila ,když jsme cítila,že je to oboustranné,tak najednou řekl hele já se nezamiloval a jedu d oŠvédska,stejně by ná mo nefungovalo, nooo krom toho za mnou furt lezl ,dělal si zadní vrátka...
No a já měla za sebou jen jeden vztah ,7 letý,kdy jsme k sobě byli otevřený...byl to nádherný vztah,který vyšuměj v přátelství...pak přišel bubeník a převrátil m iživot na ruby... od tý doby se mi střídají období mezi těžko udepresí,vysílením,byla jsme i jednu dobu v nemocnici stal ose mi pár věci,když jsem se s ním po příjezdu stalo,když on přijel a zae jsem ho ptkal,úplně jsme skolabovala v hospodě mezi lidmi a každou zkoušku ,když tam jdu,je mi divně od žaludku,mámneústálý vnitřní třes,potím se, když náhodou s námi na zkoušce není,je mi dobře,plná energie.

Sranda je,že jsme s ním mluvila, avlatsně to co píšeš,vlatsně jsme mu řekla,že ty lekce byli dobré ponaučení,jak se ke mě nikdo nemá chovat,že o něj nestojím a už vím proč,že je to tak správně že spolu nejsme,ale že s ním v kapele budu,ale ať ode mě nic nečeká a pokud uvidím že se o něco pokusí,že mu to dám sežrat.

N rovinu jsme si s ním právě promluvila, a řekla jsem předtím i vše co jsem cítila tehdy a co si myslím o něm te´d, prostě úplně všechno a bylo to super... cítila jsme uzavření situace,ale myslela jsme že už je to konec,lae tím jak se výdáme,jako by se to vždy pootevřelo a zase rána vyšla na světlo... tehdy to byl stav,kdy jsm měl prostě v hrudi díru a pokaždé když se objevil,jako by mi do té díry vjel, a je to slabš ía slabší, a nbeo jsem otupěla, ale jen u něho,jinak jsem hřejivá a laskavá ke všem lidem, i přes mojí bolest, nikdy si to nevylívám na jiném než na pachateli,který m idal bolest či jiné... oplácí mstejnou mincí,když mi někdo dá radost,dám mu jí a možná i víc, když mi dá někdo hněv,dostane hněv...cítím se být jako zrcadlo....veěkreré emoce co cítím,sna ani moje nejsou, už prot jsmeráda úplně sama,kdycítím jen radost a lásku,mír a harmonii, těžko se mi žije v tomto světě....
08.05.2017 - 14:29 | Filtr
(Panna) Arezet » :):):)
Já chodí mdo práce s dobrou náladou,ale po práci jsem ve stavu tak vyčerpaná,že se bojím že třeba zítra odpadnu,jako minulý týden.
Mít peníze na úkor svého života není dobrý, takže musím najít něco jiného.
Deptá mě,že to na ten kurz nedám,holt se to ještě prodlouží.

Ano máš pravdu,mm chuť vše vyřešit najendou,neb ospíš nevím co řešit dřív...prootže když toho neřeším víc a řeším postupně,ta kvšechn oostatní mě dost tlačí.

No odpočívám,ale pak mám pocit,že všechny ztrácím,nikdo nechápe,že musím odpočívat a nejlépe sam,vyčítaj ími že na ně nemám čas,že chci být sama,strašně mě to mrzí,ale vím že to jinak nejdem,snaží mse teda o kompromis,ale stím že odpočívám,a nachvilku třeba trávím s někým čas..

Nikdy nechci od muže záchranu,a už vůbec na začátku vztahu, to jsem si to radši vsobě držela a až po čase ,když mi ten muž řekl,že si všiml že mě něco trápí a já teda něco málo řekla, nemůžu říct že to byli jen samí děsný chlapy,jeden ten první partner, byl skvělí,ale v tom věku jsem s itoho neuměla vážit a tak teď jsme zažila c oto je mít chlapa,který m is ničím nepomůže .
Nejsem svatá,dělá mchyby a byla jsme i dost naivní a někdy i hloupá nebo nezkušená.Díky tom uco se mi dělo,jsemsi na vše přišla,ale jako by ta lekce pokračovala v tom,že furt přichází muž alias zmetek,aby se potvrdilo,že si sam sebe vážím a nedám se od něj zblbnout, tak m ito to teď příjde,jako zkouška.. uvidím časem,ale ta 30 se blíží a tak opravdu začínám mít obavy,zda už jsme třeba toho pravého neb ospíš partnera pro život neprošvihla,třeba jsme si ho ani nevšimla,že kolem mě kroužil a já prostě pořád byla udělaná do bubeníka ,kdo ví...

Když kole mmě se motá kvanta chlapů,pardon vyzní to fakt divně a tak asi i nafoukaně,já nevím jak to jinak napsat,mě furt známí kamarádi někam tahají, vím že polovina z nich doufá,že s nima něco budu mít,jen oni neceknou,maj ístrach že je odmítn ua nai se jim nedivím,ale kdyby jeden cekl,tak bych to ráda zkusila,ale nechci být ta co bude muže uhánět, uháněla jsme bubeníka a jak to dopadlo.
Jo jsme mladá,pohledná a všichni akamrádi říkají,že mít ženu jako jsem já,že by byli šťastný a nechápou bubeníka,říkaj všichni že je asi nějaký vadný, on je prostě bez ženy už nějaký ten rok, nechce vztah, jediné co bere je volný vztah a já to ai náhodou, furt se m istává,koho bych chtěla ta kon chce jen voln ývztah a kdo chce mě toho já ne, né ané se zamilovat ,nevím 2x jsme šla do vztah us někým kdo mě nezaujal, a ono já se po čase zamiloval,ale spíš do vlatsností neb oosobnosti toh odruhého nebo že se ke mě choval jako princ k princezně, ale fyzično tam enyblo,jako 2 sourozenci a tak ty vztahyskončili.

Přesně když se to vkapele dozvěděli,řekli že jim podepíšem,že když serozejdem,že budu dál v kapele a on taky,no došlo na to a já tam zůstala,kvůli němu,že seto změní a budem spolu,pak jsem pochopila,že to nepůjde a zůstala jsme kvůli klukům,přirostli mi k srdci,pak mi došlo že s ima můžu občas někam jít,ale pak m idošlo,že jiné vyžití hudební nemám a že bez toho budu jako ztracená,takže dál to přežívám... a jsem trpělivá..co bude... chvilku to vypadalo že to bubeník odpíská a skončí sám v kapele, nbeo byl jedno utakový konflikt,že jsme řekla končím a on řekl,když ty tak já taky a kluci z toho byli špatný a přemlouvali ať zůstanu,že nikdy neměli lepší zpěvačku,taky krásný to slyšet po vystoupení od jiných kapel,či diváků,jak mám pak skončit,když vidím že můj zpěv pomáhá lidem k radosti a uvolnění, a konečně mě někdo taky pochválí, a na podiu se cítím jak obych se tam narodila....miluji t oz celého srdce,kdybych tomohla dělat jako zaměstnání,oželela bych mít rodinu... nic mě tak nenabíjí než hudba,ach jo :4:
08.05.2017 - 14:33 | Filtr
(Panna) Arezet
Děkuju všem,ani jsem nečekala,že se mi někdo ozve,rozebe to se mnou, vím že delší čas tady pláču vdiskuzích často a nerada jsem negativní a rosévám bolest kolem sebe, hrozně m ito tu pomáhá,vy mi pomáháte se v sobě zorientovat.. člověk se pak necítí tak hrozně sám.Dík :1: :17:


Jsem hrozná cíťa a taky matka Tereza :4: vím proč má mtot jméno aspoň, je hezké pomáhat,ale vím že byhc měla hlavně pomoct sama sobě... jen často nevím jak na to, druhým umím pomáhat radit, řěšit,analyzovat,ale jaksse to týká mě,nedokážu to srdíčko vypnout a zapnout rozum,moc se máchám ve svých emocí,mysl mi jede na plné obrátky a výsledek žádný, nebo ano n aněco příjdu ,ale nemám to srdce to udělat..
08.05.2017 - 16:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi smutná, ale to se spraví :1:.Každý máme občas nějaké propady, abychom si o to více vážili chvil radostných.
Nevím co je náplní tvé práce, že tě to tak vyčerpává, jelikož jsi mladá a sil bys mohla mít dostatek. Ovšem stres dokáže člověka dostat až na dno .Dle toho, co píšeš, je práce ta, která tě nejvíce vyčerpává a člověk tam tráví hodně svého času. Tak prostě si najdi jinou,jak píšeš, tím bych začala. Můj syn(26) taky dal výpověď a šel na místo méně placené, jelikož byl nespokojený s podmínkami, které tam po pěti letech zavládly...a co hlavně, dělal o hodně hodin více a nikdy neslyšel slovo pochvaly, prosím, nebo děkuji...To bylo pro něj rozhodující.Po pár týdnech vidím neuvěřitelnou změnu :3:.
V kapele tě mají rádi,je ti tam dobře... je to asi dost těžké,ještě si pamatuji velkou lásku a pak svíravou bolest u srdce, ale do vztahu s ním si šla a věděla, že to není pro tebe ten nejlepší chlap pod sluncem, že se nechce vázat, on ti nejspíš nic nenasliboval :3:. Tady bych už svoji energii nevydávala do vzpomínek, ale poděkovala bych za lekci, kterou jsem dostala.Prostě ty se koukej dopředu.Pokud tohle nezvládáš, tak si dej pauzu třeba pár týdnů, přece nebudeš tesknit po někom, kdo tě nechce (myšleno tak, jak chceš ty-vztah).
Užívej si zájmu jiných mužů, ono to není špatné :4:, mně se to třeba už tak často nestává :4:...Toho pravého si zcela určitě neprošvihla :1:, ten teprve přijde.Ono v životě je ale potřeba se naučit,že to nemusí být napořád. Jít do vztahu s někým, kdo tě nezaujal...no to bych nedělala, ale na to sis už přišla.
Prostě když to čtu, tak nevíš, co chceš.Chceš muže a rodinu, ale kdybys mohla zpívat jako zaměstnání, tak už to nechceš a oželíš.Co jsi udělala pro to, abys mohla zpívat profesionálně? Sama v závěru píšeš, že hudba je to, co tě nejvíc nabíjí...jen uvažuju. Pokud jsi dobrá zpěvačka,tak jdi tímto směrem :3: :79:
08.05.2017 - 17:16 | Filtr
(Vodnář) RadMan
Takže zkus tohle:

- nejprve si na papír napiš, které věci tě baví a které ne. Je jasné, že takové ty rady typu - "co ti neprospívá, tak od toho odejdi" - to je k ničemu, protože takhle svět nefunguje. Bylo by krásné odejít z práce jen proto, že tě třeba nebaví a nebo nenaplňuje, jenže to prostě takto hned nejde.

- Napsala sis nějaký ten seznam? Tak se zaměř na ty věci, které tě baví a těch se rozhodně nevzdávej. Baví tě kapela? Tak se jí věnuj. Je to tvoje radost, tvůj koníček, tvé sebevyjádření. Baví tě jiné věci? Platí ten samý postup.

- práce a vše okolo - zkus se na to podívat z jiného pohledu a analyzuj situaci. Můžeš ten stav zlepšit, aby ti v práci bylo lépe? Pokud si myslíš, že ne, pak to nech tak jak je, prostě ber to jako nutnost a mezitím si v klidu hledej něco jiného, co tě bude bavit a naplňovat.

- partner - jsi ve věku, kdy bys určitě strašně ráda s někým byla. V zásadě děláme v takovém případě tyto chyby - moc někoho chceme, takže dostáváme přesně podle přání - tedy zažíváme "krásné pocity" chtění a vlastně nemáme nic a pak děláme ještě tu chybu, že když toto pravidlo nepochopíme, tak partnera dostaneme jako výuku - tedy v podstatě přesně takový vztah, který pak s námi cvičí.
Jistě jsi pochopila, že takhle to máme v drtivé většině všichni, že?
A jak z toho ven? První pravidlo zní, že osudového partnera vždy potkáme. Jen nevíme kdy. Každopádně do té doby je dobré se naučit pracovat s okolnostmi a nic nechtít, nemít pocity sebelítosti, nebýt v roli oběti. Ideální je na chvilku nehledat, prostě jen si psát, či povídat s lidmi. Pak je velká šance, že se ten pravý objeví dřív, než když pořád po někom strašně toužíme.

- Afirmace. To je to ohrané téma typu "Secret" a spol. - práce s vlastní energií tak, aby nám přetvářela postupně realitu. Pokud si budeme říkat, že "si přejeme" a nebo že "chceme", či "budeme mít", pak samozřejmě nebudeme mít nikdy v podstatě nic z toho. Proč? Protože takové formulace generují pouze takovou realitu okolo, kdy je nám umožněno zažít pocity touhy, očekávání, chtění, jenže nic víc.
Správné afirmace začínjí vždy slovem - "Mám.." A když už to jednou budeš mít ve své fantazii, pak se to postupně realizuje. To je zákonitost vesmíru.
Ideální je nahradit všechny své stesky afirmacemi o tom, co všechno máš, i když to samozřejmě ještě nemáš. Zní to divně? Ale přesně tak to funguje.

Denně vyprodukuje náš mozek přes 20 000 myšlenek. Z toho je jich tak 70% negativních, 28% pragmaticky založených a jen 2% pozitivních. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdybys jen půl roku denně měla aspoň 50% pozitivních myšlenek? :3:

Ještě k tomu partnerství - pokud máš strach s někým navázat vztah, abys pak neměla rozervané srdce, pak si bohužel takový vztah můžeš přitahovat právě tím, jak už se předem stavíš ve svém myšlení do rolé té, co má rozervané srdce. To není dobrá cesta. Změň myšlení. To je základ. A zbytek už se bude tvořit tak, jaká budou tvá další přání.
08.05.2017 - 17:46 | Filtr
(Býk) 144 » Arezet
tezky to je, ale de to

Tvoj vztah k nemu nie je ukonceny, inak by si nemala reakcie.

na to je dost roznych metod ktore mozes pouzit, robim rozne terapie, skoda ze si daleko.

jedna z metod co mozes robit sama, je rozseknut prepojenia na neho vsetkych cakrovych systemov

kazda tvoja cakra je prepojena na jeho rovnaky cakru takze je medzi vami 7 energetickcyh trubic, kade ta stale moze vyciciavat a ovplyvnovat

kazdu treba preseknut zvlast

podla toho co pises si niektore z nich asi podvedome uspesne pretla alebo aspon blokla ale niektore nie.

a vyhodit z kapely ho vzdy mozes roznymi sposobmi

od objednavky vesmiru ktoru ale musis vedeiet spravne formulovat a spravne podat

az po ho´oponopono, ktore je ale v tvojom kontexte trochu tazsie pochopit

urobit mozes vela roznych veci aby si dosiahla co chces

oddelit sa od neho, nech zmizne z tvojho zivota, nech zmizne z kapely atd

rovnako objednavky vesmiru a ine techniky ohladom zamestnania a inych zalezitosti

moc drzim palce
08.05.2017 - 17:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » RadMan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jsem nedávno poslouchala, že ta afirmace s "mám", také není tak zcela na místě.Je to o vlastnění.Já používám přítomný čas a třeba si říkám je mně dobře, jsem spokojená atp. .Ovšem nejsem tak daleko a občas spadnu do splínu :63:, ale dokážu docela brzo zase vylézt :1:.
08.05.2017 - 17:55 | Filtr
(Blíženci) tajga » Arezet
Myslela jsem to tak, že bys spíš neměla odcházet. Tvůj život by mělo řídit to, co děláš ráda, ne nějaký týpek, co tě chce jen do postele.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-112
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »