Autismus


11.04.2017 - 15:28
(Lev) CrazyCrazy
Autismus
Dobry den, mam rada autistu. Vim, ze je to trochu neobvykle, ale nemuzu si pomoct a ani vlastne nechci. Je to s nim vsak obcas velmi tezke.
Chtela bych se zeptat, zda s tim ma nekdo zkusenosti a prikladam jeho horoskop (bohuzel bez casu narozeni) abych se dozvedela trochu vic alespon touto formou. Moc dekuji za jakekoliv poznatky! Karolina

Řazení:
12.04.2017 - 13:22 | Filtr
(Střelec) tiferett
Autisti majú často Mesiac v 12.dome....a máe tam ohnivý veľký trigon, takže taký "ohnivý autista" - veľmi sympatický...kto by mu odolal. ..-)
A navyše Venuša v nežných Rybách ....čo by znásobilo neptunskyu vibráciu Mesiaca v 12.dome - ak by tam naozaj bol....Kombinácia neptúnskych energií = autizmus s ohnivými znameniami dáva velmi milú, silnú a múdru osobnosť....Skrátka úžas :-)
13.04.2017 - 23:58 | Filtr
(Štír) kerol
Ahoj,
nevím, jak je to s Lunou v 12. domě, tuto zkušenost nemám. Škoda toho času, bez času má horoskop možná tak třetinovou výpovědní hodnotu...
Autisté jsou intenzivní a citlivé bytosti, často s obtížným společenským životem. Obecným problémem je oddělenost konání a emocionální stránky a taky přecitlivělost na podněty.
Jsou autisté tiší, o kterých ani nevíš, a jsou autisté, kterých je "všude dost", to vypadá na tento případ - ale bez toho času je to jen odhad. Je hyperaktivní? Trochu bych se bála psychických komplikací, jako je obsedantně-kompulzivní porucha. Ten ohnivý trigon je sice příznivý, ale velice intenzivní. Slunce v Beranu mu dává životní rozhodnost a radost ze začátků a ze svojí osoby, ale i stres a vztek, obzvlášť, když věci nejdou tak, jak si představuje. Spolu s Merkurem tvoří dost černo-bílé vidění světa - a tak ho i prezentuje. Tvoří si rychle názor na věci a těžko se uvolí ke kompromisu. S kvadrátem na Neptun s Uranem nemá uplně reálné představy o tom, kdo je - může se výrazně přeceňovat i podceňovat, a může tyto představy dost střídat, může se v tom zamotávat. Nesplňuje svoje vlastní představy dokonalosti.
Má emocionálně založenou aktivitu, která může kolísat v závislosti na psychickém stavu. Luna je brána, přes kterou přijímáme svět, který je venku, mimo nás. Mars ty podněty třídí podobně jak Beran (kterému vládne), takže opět rychle, osobně a trochu černo-bíle - prožitky tak dostanou nálepku "dobré" nebo "špatné" a nepůjde o tom moc diskutovat. Chce to podporovat osobnostní hrdost a pozitivní kreativitu, chválit, krmit toho Lva. Někde je tam obava, že člověk není hoden lásky, která nenápadně působí na pocitovost a staví obrannou zeď. Než si to uvědomí, stane se sám v sobě svým zdánlivě samostatným pánem v hradě obehnaném pevnou hradbou; pánem, který si dělá, co chce, sám sobě to odůvodní, ale ve skutečnosti mu to přinese osamělost a ztrátu souvztažnosti s okolím - to všechno proto, aby ukryl pod hradem svoji velkou touhu po blízkosti a svůj pocit, že stále dělá jen chyby... Možné jsou citové konflikty s rodičem (například nepochopení typu lásky, kterou dostával, nebo nedostatek rodičovské lásky vůbec).
Třetí stranou trigonu je štěstí, jeho způsob vytváření názoru na svět mu pomáhá a naplňuje ho. Má vnitřní víru, že přesně takhle mají věci být - má svého strážného anděla uvnitř v sobě. Nevěří si v lásce, nevěří svojí vlastní jemnější, snovejší, neaktivnější a intuitivnější části. Může lásku brát hrozně vážně, může v ní pociťovať překážky, které těžko překonává - jeho přístup je překážky spíš lámat, než citlivě a v klidu řešit. Tuhle oblast musí postupně vybudovat, láska se těžko škatulkuje.
Není intelektuálně zaměřen, dlouhé debaty o nesmrtelnosti chrousta a kontakt s lidma pravděpodobně nebudou jeho šálek kávy, má trochu despekt k intelektuálně zaměřeným lidem opačného pohlaví.
Vsadila bych spíš na aktivitu, která ale může být až vyčerpávající. Možná by to chtělo sport, který přinese emocionální zážitek a zároveň potvrzení, že člověk je "dobrý". Mohlo by ho zajímat i vzdělání v oblasti techniky. Pozor na riskantní typy sportů, může mít sklon přeceňovat svoje síly a neodhadnout nebezpečí.
Životním úkolem by mělo být najít svoji vlastní hloubku, poprat se se svým strachem a uznat svoje vlastní touhy, pozitivně rozvinout svoji moc, integrovat v sobě svoji velkou emocionalitu. Přijetí existence těchto nelogických věcí povede k větší a plnější moudrosti a pochopení života. Protože jeho život není jen o tom, co se dá držet v rukách, vnímat smyslama, jíst a pít; není to jen bezpečí toho, co už zná.
To je takový můj hrubý náčrt, ale bez času narození to nemá moc vypovídací schopnost a hodnotu, s časem narození se hodně věcí může ukázat v jiném světle, hodně věcí může být výraznějších, některé můžou ztratit významnost a taky se může objevit víc životních témat. A pak je osobní vývoj, který z kolečka neposoudím vůbec, taková ta životní moudrost, kterou člověk má a postupně dál získává. I zlé věci v životě se dají použít pozitivně, ale i optimista může mít zničující účinek na svoje okolí, obzvlášť, když si neumí pohlídat ego. Ten tvůj autista je ještě hodně mladý.
14.04.2017 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemám zkušenosti astrologické,ale praktické,tak pokud máš nějaký konkrétní dotaz,písni do vzkazníku. :3:
A nebo sem,to jak chceš. :1:
16.04.2017 - 23:58 | Filtr
(Lev) CrazyCrazy
Dekuji moc !!! Opravdu obshale a hlavne dost veci sedi...hlavne to stridani precenovani - podcenovani. To je opravdu priserne nekdy..a taky ten sileny pesimismus! No ale i presto vsechno a i nizky vek je to ten nejchytrejsi clovek co jsem kdy videla a neustale me prekvapuje kolik toho vi a jak to umi strasne originalne podat. Nekdy si vedle nej pripadam jak z prvni tridy, chvili mi trva nez nektery veci pochopim, a jak toyslel, ale pak mi to vse zapadne a prijde mi to proste genialni! Akorat je to strasne tezke ve vztahu jelikoz nekdy by se rozdal a nekdy mi prijde ze mu na me absolutne nezalezi ci me dokonce vlastne nema vubec rad. Tohle me trapi nejvic. Da to praci si neustale rikat: on to tak nemyslel atd..
16.04.2017 - 23:59 | Filtr
(Lev) CrazyCrazy » bubobubo
Napisu vzkaz! Diky


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »