Může duše člověka napadnout druhého během spánku?


24.03.2017 - 06:07
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Může duše člověka napadnout druhého během spánku?
Otázka asi trochu zvláštní, ale čistě teoreticky a vlastně tak trochu i prakticky - vy, co se o tyto věci blíže zajímáte - myslíte, že je možné, aby duše či nějaká negativní energetická část jednoho člověka napadla druhého člověka (který spí vedle něj) během spánku?

Když to převedu třeba na příklad emočních upírů, tak jestli něco takového může fungovat i během spánku? Něco jako vysávání energie druhého atp.?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
24.03.2017 - 08:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já myslím, že může - ale ber to ode mě radši jako intuitivní domněnku než reálnou zkušenost. A navíc... ono těch člověků v lidským těle zase tolik není. :6: :3:
"Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde" - jsem tak trochu přesvědčená, že tu hůl by si někteří našli i v tom spánku, kdyby měli příležitost. A schopnost.
24.03.2017 - 09:02 | Filtr
(Rak) Achme
Moje zkušenost je, že je to možné, člověk spící, funguje dál v astrálním těle a může škodit stejně, jako jiní mohou v astrálním těle léčit.
24.03.2017 - 07:13 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Toto je opravdu hodně zvláštní otázka, mám za to, když energetický upír spí, tak nevysává .Dokonce spící člověk lépe přijímá energii, pakliže o takovou zásilku někoho požádá. Avšak je tu fakt, že nikdy nespí celá bytost, jedno z našich těl při spánku vystupuje z fykzického těla a brouzdá si po pokoji /jednou jsem ho při probouzení zahlédla v zrcadle brrr :39: /. Ale stejně si myslím, že kdo spí, nevysává....jestli je tomu jinak, ráda se poučím. :23:
Ještě mne napadlo, když by se jednalo o duši zemřelého, která hledá hostitele, tak se na vás přisaje kdykoliv, ve spánku i v bdělém stavu, pak se cítíte divně, stále unaveně. :8:
24.03.2017 - 09:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ve staré Skandinávii se tradoval příběh o válečníkovi, který ve spánku opouštěl tělo a zjevoval se na vzdálených bojištích v podobě obrovského medvěda... Jen taková zajímavost :)
24.03.2017 - 10:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mám jinou zvláštní otázku
1/co je duše
2/co je negativní energet část člověka

aha?
24.03.2017 - 10:41 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » MIKULAS
Píšeš "nevhodně sestavený pár", pak si ubližují, ale není tohleto záměr Univerza a to proto, aby se duše učila a zdokonaovala, aby v příštím životě nemusela již řešit tu samou situaci ?
24.03.2017 - 11:04 | Filtr
(Rak) R5 » MIKULAS
To je zajímavé. Uvědomuji si, že se tyto věci snaží ošetřit systém Human Design, kde je možnost nechat si vyjet stav při spánku a skrze to usuzovat na kompatibilitu dvou spáčů. Obecná rada tvůrců zní "spát odděleně". Zevrubnější popis jinak není zrovna přístupný.

Při spánku by mělo být mimo astrální tělo a Ego, zatímco zbytek opravuje a regeneruje. Je možné, že když je mimo hlavní činitel projevu a vůle, zbytek se dostává do svého přirozeného optima, které může být v disharmonii se spolunocležníkem. Asi jako když dva různé tóny neladí a omezují tak svou kvalitu projevu. Důsledkem může být nedokonalá regenerace obou, nebo spíš toho energeticky slabšího.
24.03.2017 - 11:43 | Filtr
(Blíženci) movvin » Drahomiluše
Určitě se učit má a to poslouchat i tu nevědomou část sama sebe. Když tomu tak bude nenajdu si protějšek se kterým si nesednu.
24.03.2017 - 13:03 | Filtr
(Ryby) MG34
Nabízí se 2 vysvětlení a obě jsou trochu jinde.

Jednak je tu rušení spánku - vrtění se, mluvení ze sna, atd. Takto několikrát narušený spánek si ani jeden ze spáčů nemusí vůbec pamatovat a přesto bude ten rušený úplně rozhozený a vysátý - přerušování spánků je zvlášť pro některé lidi mor.

A pak co se týká "vysávání" - ono spíše existuje to opačné - "předávání" - zatím skoro vždycky když jsem měl dojem, že mne někdo/něco vysává, tak jsem zjistil, že je to opačně, že já dávám.

Oba odstavce mám z vlastní praktické zkušenosti - v pozici "zasaženého".
24.03.2017 - 14:08 | Filtr
(Štír) Anna83
Stejná otázka napadla i mého manžela...už delší čas se mu stávalo, že se v noci probudil dušný. Nemohl se pořádně nadechnout a cítil tlak na hrudi. Nejdřív si myslel, že je to projev nějaké alergie, či něco takového. Pak si vysledoval, že se mu to děje v noci více méně ve stejnou dobu, což mu přišlo divné. On není na takové ty věci mezi nebem a zemí, ale divila jsem se, když mi sám od sebe řekl, že to musí být něco z takého soudku. Do té doby to ani mě nenapadlo. Potom i tak nějak v žertu říkal, že to ho možná vysávám já :-) tedy, trošku mě to urazilo a nemám dojem, že já jsem příčina. Jednou ráno před zrcadlem v koupelně zjistil, že má na hrudi i otisk ruky, s takovýma jakoby protaženýma prstama. To už mě dost naštvalo, tohle bylo moc, aby ho něco ochmatávalo... a tak jsem zkusila zakoupit nějaké drahé kameny (turmalíny-skoryly). Taky tu dušnost měl častěji než dříve, tak 2-3x za týden. Dala jsem mu tedy večer potají pod postel tyto kameny + i ametyst i kunzit pod polštář. Druhý den jsem se ho ptala, jak se mu spalo a že dobrý. Tak jsem mu řekla, to bude tím kamením :-) a on se chudák divil, co jsem mu to narafičila. Taky jsem mu řekla, když na něj přijde ta dušnost, aby si představil kolem svého děla ochranný obal, aby si jakoby zesílil auru. A případně, aby si přivolal na pomoc anděla. Pochybovala jsem, jestli to na něj nebude příliš :-) ale kupodivu, za pár dnů řekl, že to na něj přišlo, představil si kolem sebe dle svých slov dekl, zavolal si Michala (Archanděla Michaela) a dobrý, dušnost sotva začala, hned byla pryč a od té doby už spí o dost lépe.
Takže, tento dotaz mi připomenul tuto naši příhodu... já doufám, že příčinou nejsem já :-) necítím se na to. V noci se nějak zvláště nevrtím, že bych ho budila. Případně, že by on předával energii, nevím, nějak nedokážu posoudit. Přišlo mi to spíš na nějakou entitu, či tak něco... i když, pes na nic nereagoval, ani malé dítě. Občas se mi jen zdálo, že jsem jakoby periferně zahlédla něco se mihnout, ale teď už ani ne.
24.03.2017 - 16:02 | Filtr
(Rak) R5 » Anna83
Pokud se manželovi objevovaly ty nepříjemné pocity na hrudi ve stejnou dobu, tak by mohlo být zajímavé srovnání s aktivitou orgánů podle orgánových hodin.
U žlučníkářů bývá například neklid a buzení nejčastější okolo půlnoci, kdy jsou žlučník a játra více aktivní. Mezi 3 a 5 hodinou ráno jsou to zase plíce.
24.03.2017 - 21:22 | Filtr
(Rak) R5 » Anna83
Lze se dočíst různé věci, takže kdo ví. Každopádně je dobře, že jste našli něco, co pomáhá - i kdyby to měla být berlička pro víru ve zlepšení stavu.
A jak oba vnímáte úplňky a nóvy? Je tam nějak výrazněji zhoršený spánek?
24.03.2017 - 20:41 | Filtr
(Štír) Anna83 » R5
ano, doslechla jsem se, že to může znamenat i nějaký problém s orgány... naposledy, co měl tu dušnost, tak to přišlo v jinou dobu, každopádně, je to podstatně lepší, co se používá to kamení... navíc ten otisk ruky asi s orgány nesouvisí (napadlo mě, jestli si na ni neležel, ale prý ho vůbec nebolela a ten otisk byl takový protáhlý, že to ani jeho dlani neodpovídalo)
24.03.2017 - 21:27 | Filtr
(Rak) R5 » MIKULAS
Pokud vás to obohatilo, jsem jedině rád.

Výše jste zmiňoval endokrinní systém a že je ho možné nadefinovat a prostřednictvím toho určit vhodnost protějšku. Měl jste na mysli nějaký konkrétněji uchopitelný systém, nebo jde o více intuitivní práci?
24.03.2017 - 21:35 | Filtr
(Štír) Anna83 » R5
Úplněk a nov prospím jak kdy, někdy natvrdo, jindy trvá než usnu... a můj, řekla bych, že to má obdobně.
Já jsem tedy nějak extra v sílu kamenů nevěřila, ale tohle mi myslím potvrdilo, že nějakou sílu mají. Moje mamka je právě na kamení, ta mi poradila to zkusit :-) Kdo ví, co to tedy bylo.
24.03.2017 - 21:54 | Filtr
(Rak) R5 » Anna83
Šlo mi o to, že pokud byste si škodili navzájem, v tahle období by to mohlo být pocítitelnější.
V historii se kameny a kovy používaly k sestavování amuletů jako ochrana před hvězdnými a jinými vlivy, takže tam nějaký reálný základ být může. Člověk to nezměří ani nezváží, ale svoje příznivce to má. V Indii je to velký byznys ještě teď.
24.03.2017 - 23:00 | Filtr
(Rak) R5 » MIKULAS
Děkuji za souhrn. Lze se někde dobrat k rozšířenější verzi? Co jsem se snažil pátrat, narážel jsem na to, že během kulturní revoluce v Číně dost jejich systémů zmizelo a dnes jsou zde fragmenty a kompilace. Snad vyjma TČM, které bylo třeba.
25.03.2017 - 00:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anna83
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To se mně za mých mladých let stalo, že byl krásný jarní den, já si vzala plavky a šla sekat trávu.No a tak jsem chodila s tou sekačkou a pak se jala zkontrolovat, jak jsem si opálila (spálila) záda :39: :32:, měla jsem tam neopálenou protáhlou ruku o čtyřech prstech a s jasnými obrysy a la E.T. Dodnes mi mrzí, že mi nenapadlo se nechat od někoho vyfotit.
No ale naběhal se tenkrát se mnou alespoň dvě hodiny :75:...
25.03.2017 - 11:27 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » MIKULAS
Dobrý den, Mikulasi,

děkuji za odpověd.

Též používám slovo Universum ve smyslu Bůh, Vesmír, boží světelná léčivá energie....jsou to jen jiná pojmenování...

O lásce si myslím, že s láskou vždy přichází i bolest /když pominu, že láska je všude kolem nás a netřeba ji hledat/

Tedy člověk dostal od Boha svobodnou vůli a někteří lidé říkají - kdyby Bůh existoval, nedopustil by taková "svinstva", co se dějí. Ale to přece dělají lidé a Bůh nám naši svobodnou vůli nevezme.

Nikdy mne nenapadlo učení nazvat Proměnou, ale je to logické, vše a všichni se měníme v každém okamžiku, tedy proměna probíhá neustále.

Tady a ted, v přítomnosti by bylo ideální se držet, nevím, proč je to někdy tak těžké.
25.03.2017 - 17:47 | Filtr
(Štír) Anna83 » :):):)
tak to je ještě zajímavější :-)
25.03.2017 - 22:06 | Filtr
(Rak) R5 » MIKULAS
Takže si na to buď přijít z kusých údajů sám, nebo mít vedení. Docela by mě zajímalo, jak byste se svými zkušenostmi vnímal dříve zmiňovanou nauku o Human Designu - nemá to být jen systém výkladu, ale snaží se i předkládat optimální způsoby nakládání se sebou samým, dle vyčteného.

Ano, co popisujete o zneužívání, nebo nedodržování striktně nadefinovaných postupů, je typicky "západní" tendence. Nutně bych netvrdil, že vždy špatná, ale příjde na to. Důsledky mohou být fatální, stejně jako cenné pro individuální růst, nebo chcete-li poznání příčin a důsledků na vlastní kůži - a to je něco, o čem bych si dovolil tvrdit, že je výsadou západních lidí. Individualizace i za cenu nabití si.
Už jsem si několikrát všiml, že východní nauky popisují stvoření spíše z hlediska vztahů, zatímco ty západní zase z hlediska skladebních součásti. S trochou nadsázky - jakoby bylo jejich cestou "žití a prožívání" a naší "rozebírání a skládání".
26.03.2017 - 16:39 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » movvin
Lidé si protějšek i hledají, ale pak ho jednoduše potkají a nehledí na ty varovné signály, které jim procházejí hlavou, ani se nezabývají nějakým "vedením", kterému by měli naslouchat, zůstanou spolu a mají úžasné děti. Nesednou si a možná se naučí, že není možné měnit druhého člověka a každý z nich se naučí, nebo alespoň zkusí měnit sebe, nebo alespoň jeden z nich se o to pokusí.
26.03.2017 - 17:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je právě to - nikdy nespí celá bytost. Jako já o tomhle moc nevím, jenom věřím (vím) že existuje duše, plus to, jak píšeš - že jedno z našich těl při spánku cestuje. Vím, že těch těl je víc, ale nějak zatím nechápu, jak to funguje. Takže vlastně teoreticky by spíš mohlo napadnout astrální tělo.

O duši zemřelého nejspíš nejde, nebo možná ano, ale spíš předpokládám, že šlo o napadení člověkem, který spal ve stejné místnosti.
26.03.2017 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já to právě taky beru intuitivně, plus teda ze zkušenosti, kdy mi intuice říká, o koho asi šlo. Ale nejdřív jsem tomu nechtěla věřit.

Ta schopnost, to by mě zajímalo. Já se nějak domnívám, že ti, jejichž astrální těla či duše ve spánku napadají (pokud je to tedy možné), o tom v drtivé většině případů neví. Pak mě ještě napadá, když má někdo hodně nízké vibrace, tak může přitahovat různé podivnosti, že by mohla napadat i ta podivnost, která je k dotyčnému přisátá...ale to už jsou spekulace :4:
26.03.2017 - 17:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Achme
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aaaa, takže jde o astrální tělo :15:

A můžu se zeptat, jak to funguje podrobněji? Astrální tělo tedy napadne astrální tělo toho druhého - proč? Může to být nějak spojeno s vibrační úrovní jedince, který napadá? Třeba že dotyčný na tom není delší dobu psychicky nejlépe, nebo má nějakou poruchu osobnosti atp?

Jak se pak takovému napadení bránit?
Příspěvky: 1-25 26-50 51-61
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »