Nerozhodnost


17.03.2017 - 21:43
(Býk) Buluu
Nerozhodnost
Ahoj, take jste nekdo tak nerozhodny? Mne to dela asi ascendent ve vahach. Kolikrat nejakou situaci studuju ze vsech stran a uhlu a stejne kdyz uz dojdu k zaveru, tak me dokaze rozhodit, kdyz nekdo upozorni na dalsi aspekt, uhel. :4:
Na druhou stranu jsou situace, kdy jsem si jista, ze se to musi stat tak jak jsem se uz rozhodla a nepohne se mnou nic (byk). :)

Ale toho casu co timhle dumanim obecne travim!
Hlavne jedna-li se o novou praci, bydleni...

Stránka: 1 2
Řazení:
18.03.2017 - 19:11 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt
ahoj :1:

"Mne to dela asi ascendent ve vahach. "

tak tomu ver, ze nedela :4: mam ho tiez a rozhodnejsieho cloveka nepoznam.. :61: sice to rozhodnutie neni vzdy spravne, ale po vojne je kazdy general :75: poznam cloveka, ktory sa hodinu rozhoduje, ake ponozky si da, a to uz ma stvrt storocia za sebou :23: ked som sa snazila najst v radixe pricinu, zistila som, ze ma silne zastupeny 7. dom - ma v nom tri planety, ja naopak ziadnu.. ty mas 2.. takze to celom sedi.. cim menej planet v 7 dome, tym viac rozhodnosti.. aspon, co som si vsimla..

:17:
18.03.2017 - 19:47 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
No já bych řekl, že to je dáno hlavně tvarem horoskopu (houpačka) a opozicemi z toho vycházejícími. Každá planeta v 1. domě má opozici s planetou v opačné části horoskopu. A jsou to současně planety, jež vládnou domovu, kariéře, osobnosti i partnerství. Zkrátka rozpor, kde volíš vždy z protikladů, jež se těžko spojují. Buď jedno, nebo druhé, těžká dosažitelnost kompromisů.
18.03.2017 - 19:52 | Filtr
(Beran) Háňa*
Nová práce, bydlení - to jsou zrovna věci, nad kterými by nerozvažoval jen imbecil, ať má v horoskopu cokoli.
Nepřijde mi na tom nic zvláštního.... pokud ovšem nemáš nějaký sklon vytvářet katastrofické scénáře i tam, kde není důvod, apod.
Zdravé rozvažování v těchto otázkách svědčí hlavně o tom, že máš zdravý mozek, než o tom, co máš v horoskopu.
18.03.2017 - 19:53 | Filtr
(Býk) Buluu » Loreena Mckennitt
aha, dekuji za postreh :)

Ponozky neresim, ale je fakt, ze pri nakupu obleceni - kdyz se mi libi vic kousku a rozpocet je jen na jeden, dva.... tak je to utrpeni rozhodnout se, ktery vratim. :D Ale do toho si nenecham mluvit (kdyz uz) nikym jinym nez mym partnerem, ten ma vcelku odhad na to, co budu opravdu nosit. :)

Horsi bylo ted nekolik nabidek prace najednou... :39:

A jinak ano, po bitve je kazdy general. :1:
18.03.2017 - 19:54 | Filtr
(Býk) Buluu » Sosna zvlčelý
aha :)
18.03.2017 - 19:59 | Filtr
(Býk) Buluu » Háňa*
ano, ja to ale resim fakt casto. :4:
Je fakt, ze clovek sbira zkusenosti a uz vi, na co si dat pozor atd, ale i tak se zas a znova spali.
Ted uz mi jde asi jen o to, aby to nebylo moc. :6:

Dost tezky je i souboj rozumu a intuice, protoze nekdy nechteji moc spolupracovat. Ale asi to tak ma byt, aby se clovek nenudil.
18.03.2017 - 20:01 | Filtr
(Beran) Háňa* » Buluu
Zkus udělat ze souboje spolupráci - aby intuice a mozek nebojovaly, ale spíš se doplňovaly. Nebojují vlastně oni, to ty - ty od nich vyžaduješ souboj a jasného jednoho vítěze.
Boj "uvnitř" jednoho člověka ale nemá vítěze - ať vyhraje kterákoli "půlka", vždycky bude ta druhá poražena - ideál se tedy konat nebude - nemůže .. bez poraženého není vítěze. A ty, tím pádem, nikdy nebudeš mít ten pocit "Jó, tohle je ONO, teď jsem šťastná a spokojená" - vždycky bude něco špatně, když je tam ta poražená část.
Ale pokud jsou parťáci, něco takového se nestane. Dojdou vždycky k tomu nejlepšímu pro oba - pro tebe.

18.03.2017 - 20:18 | Filtr
(Býk) Buluu » Háňa*
Mas pravdu! Jak jsem to dopsala, vedela jsem, ze jsem to vyjadrila neohrabane. :)
Nekdy mi prijde, ze se tam mozek (nebo ego) tlaci hodne - to kdyz jde treba o vyber prace a vysi platu. Ale i na zaklade zkusenosti clovek vi, ze to neni vse a zaroven se musi zkusit nacitit, jak ta konkretni prace sedne. A kolektiv. Ale to dopredu kolikrat opravdu nevime. Snad jen parkrat kdyz se clovek nekoho hodne lekne (budouci kolegyne s neprijemnym pohledem, energii apod). :)

V soucasne (brzy minule) praci jsem zustavala na silu (mozne tehotenstvi, smlouva na dobu neurcitou...) a to me dost znicilo. Neco takoveho uz nechci absolvovat. :84:
18.03.2017 - 20:26 | Filtr
(Lev) Marhon
to by mě zajímalo, co to dělá mě, já asc ve vahách nemam nekoupim si v klidu ani rohlík, když bude v regálu víc druhů. :4:
18.03.2017 - 20:34 | Filtr
(Beran) Háňa* » Buluu
Hezky jsi to rozebrala. Když půjdeme do formulací, napsala jsi, že ego SE tlačí, ale nacítit se musíš ZKUSIT.
Vlastně jsi sama rozdala role - ego ("rozum") se netlačí, to ty mu dáváš větší váhu, prostor. Nejdřív mozek, a potom teprve, až co řekne on, se zkusím nacítit - nebo spíš "zkusím přesvědčit intuici, aby se jí to taky líbilo". Je to nerovné postavení, nejdou spolu. Intuice je v začátku potlačená. Není to proto, že by byla slabší, ale prostě nedostala slovo - od tebe.
Dejme tomu, že jsem někde na pohovoru a probírají se technické věci - ale zároveň přece něco i cítím - ZÁROVEŇ. Nebudu to zkoušet cítit až potom nebo přemýšlet, co jsem cítila, když jsem tam byla. To už to znásilňuji do praknična.

Je to jako s tou mincí - známá věc ... Nemůžeš se rozhodnout jestli ano nebo ne, přidělíš ano hlavu, ne orla, a pak hodíš. Jak hodíš, vždycky víš, co si přeješ, aby padlo. Vždycky. Schválně to zkus ... a pak jednej podle toho, co sis přála, když byla mince ve vzduchu - co nakonec padlo,to je úplně fuk.
18.03.2017 - 20:45 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buluu
vdacne :1:

mne sa osvedcilo pri zivotnych rozhodnutiach pocuvat intuiciu.. ak mas z niecoho dobry pocit, tak to je signal, ze tadial je dobre vydat sa.. :1: :17:
18.03.2017 - 20:46 | Filtr
(Býk) Buluu » Háňa*
Tezko rict, jsem dost citliva a mam spis prave tendence jednat emocne ci intuitivne, ale na zaklade urcitych zkusenosti tam fakt asi tlacim rozum.
Nebo jeste doplnim - v mem oboru si nelze moc vybirat a to cloveka asi taky tlacilo. Nyni jdu mimo nej a v podstate si kazim zivotopis a egu se to nelibi. Ale mne zatim relativne jo (svuj obor miluju, ale lidi v nem cim dal min)...

Je, presne tohle me nedavno napadlo. Nekdy si vykladam online karty jen pro srandu "ano-ne" a uvedomila jsem si, ze mozna staci soustredit se na to, co si behem te doby preji, aby padlo. :12:

Kazdopadne i to zle je k necemu...
18.03.2017 - 20:47 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Marhon
:61: teraz mi napadlo, ze ja to mam v restikach.. :61: tak si dam pre istotu vsetko :61: :61: :61: ale to uz je rozhodnost, nie? :61: :61: :61:
18.03.2017 - 20:49 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Marhon
Venuše (požitky) v konjunkci se Saturnem (omezení)?
Nebo Neptunem a proměnlivou Lunou ovlivněný 2. dům (hodnoty - za co dát své peníze)?
Nevím, musela bys specifikovat, jak se Tvé uvažování ubírá v obchodě.

Já třeba váhám, jestli vůbec do obchodu jít. Vždy si představím, co tam bude lidí... Pak přemýšlím, jestli fakt už doma nic k jídlu není a hle, vzpomenu si, že ještě tam někde něco je. A než bych šel na nákup, tak radši domů a stvořím nějaký zablafuňk.
18.03.2017 - 20:49 | Filtr
(Býk) Buluu » Loreena Mckennitt
no... ja mivala potize odlisit intuici a napr. hormonalni poblouzneni (chemie). Pokud jde o prijemne pocity, je to podobne. :5:
Ale souhlasim. Zatim nejhorsi mi prijde, kdyz mam z neceho stazeny zaludek. To chce jit od toho. Vcas.
18.03.2017 - 20:49 | Filtr
(Beran) Háňa* » Buluu
Kazíš si životopis ?
Jejda - jak vypadá zkažený životopis ? :4:
Na to se vykašli, jsou to jen písmena - zkus jednat tak, aby sis pro úchvatný životopis nekazila život :3:
18.03.2017 - 20:50 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buluu
"Je, presne tohle me nedavno napadlo. Nekdy si vykladam online karty jen pro srandu "ano-ne" a uvedomila jsem si, ze mozna staci soustredit se na to, co si behem te doby preji, aby padlo. :12:"

:15: s tymi kartami je to ako hodit si mincou - nie aby rozhodla za nas, ale aby sme pocas toho, ako ju hadzeme zistili, co naozaj chceme :75:
18.03.2017 - 20:50 | Filtr
(Býk) Buluu » Loreena Mckennitt
No tak regaly a restaurace... to taky no... :61:
Ale mam dost alergii, takze se to krasne zuzi, ten vyber. :)
18.03.2017 - 20:52 | Filtr
(Býk) Buluu » Sosna zvlčelý
"Já třeba váhám, jestli vůbec do obchodu jít. Vždy si představím, co tam bude lidí... Pak přemýšlím, jestli fakt už doma nic k jídlu není a hle, vzpomenu si, že ještě tam někde něco je. A než bych šel na nákup, tak radši domů a stvořím nějaký zablafuňk."

taky tak :13:
18.03.2017 - 20:52 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buluu
:4: chapem, hormony robia svoje :4:

ano, stiahnuty zaludok znamena odist.. a ked sa ti niekto nepozdava - nemas z neho dobry pocit (nieco ti na nom "nesedi"), taky tak :16: :1: :83:
18.03.2017 - 20:54 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buluu
:61: :61: :61: vidis, asi by mi tiez nejaku trebalo.. :61: raz som si chcela objednat asi desat chutoviek, ale bolo mi to (ten zamer) take smiesne, ze som pri objednavke plakala a ledva som cez slzy vedela zaplatit.. :61: :61: :61:
18.03.2017 - 20:57 | Filtr
(Lev) Marhon » Sosna zvlčelý
:61: no tak nějak. většinou do toho obchodu ani nedojdu. když už, tak to musí být absťák na tvrdý sýr nebo na nanukáč, co mě vytáhne z baráku.
ta verze o ponožkách, co tu padla, to je přesný. jít do posilovny nebo do bazénu? nakonec nejdu nikam. :4:
a kolikrát něco říct, či neříct. už mockrát sem něco pracně napsala sem nebo někomu něco chtěla říct a přemýšlela, mám, nemám. nakonec sem to smazala nebo vůbec neřekla.
ale já to mam tak nějak ve všem. chci spát, nemůžu usnout, miluju výšky, ale točí se mi hlava, tak se nemůžu podívat dolu, Nuna by mohla vyprávět o mých toulkách po "výškách".
napadlo mě i to, jestli mi to nedělá ten počet planet v ohnivých a vodních znameních. lidi říkaji, že ne, ale já tam mam ten počet vyrovnaný. oheň a voda, plus a mínus. něco chci a nejde to. pořád na vážkách.
nevim, kde se to bere. proto mě tahle diskuse zaujala a čekám, co kdo napíše.
váha jako znamení.... u mě asi moc ne. spíš to tipuju na ty protipóly.
18.03.2017 - 20:58 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buluu
nakupuj pred zaverecnou ako ja :61: naposledy sme boli v restike vyslovene len ja a muz.. a personal co umyval vylohy.. tomu vravim sukromie :4: do tesca chodime 15 minut pred zaverecnou.. :61: :61: :61: to sa potom vobec netreba rozhodovat ake rohliky zobrat, lebo uz zobrali ti pred nami :61: :61: :61: co je aj vyhoda, lebo bez muky to ide lahsie :6: :83: dufam, ze mi predavacky nespichnu woodoo :61:
18.03.2017 - 21:01 | Filtr
(Býk) Buluu » Háňa*
zivotopis atd... tak ja verim, ze se ke svemu oboru vratim, ale dost mozna uz jen jako konicku nebo v dalekem budoucnu v podnikani. A tam bude zivotopis jedno.
Jinak vse je pro me ted jen kompromis, pred materskou. ;)

Nerada bych aby to vyznelo, ze se tim fakt hodne trapim. Momentalne uz z duvodu vyse zmineneho moc ne. :5:
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »