Tentokrát vážně


16.03.2017 - 21:12
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Drzá Fikce, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Tentokrát vážně
Co by mohl kdokoliv z Vás říci člověku, který si za posledních cca pět let léčil silné bolesti hlavy, mononukleozu, pankreatitidu, kožní vyrážku a pneumotorax? Já asi, že je velký smolař.

Řazení:
16.03.2017 - 22:40 | Filtr
(Býk) dawsoo
Na to aby se dalo něco říci je málo informací,nicméně tahle kombinace je poměrně drsná,řekl bych že dotyčný je na hraně a těsně před celkovým kolapsem celého oragnismu. Hlavně ty játra a slinivka s tím není sranda...a pokud jde o pneumotorax spontální a ne mechanický způsobený nějakým úrazem, tak smolař je hodně slabé slovo... já bych to nazval spíše otráveným a kolabujícím organismem. :23:
17.03.2017 - 14:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dawsoo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Drzá Fikce, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, tak játra se slinivkou už ná v pohodě. Plíce už snad bude mít taky v pohodě, uzdravil se mu rychle.
18.03.2017 - 07:48 | Filtr
(Býk) dawsoo » Drzá Fikce
Tak to je moc dobře,spíše je to o tom jak k tomu přišel,repektive odstranit příčiny,bohužel ani v našich tělech se nic neděje náhodou,s játry a slinivkou mám z minulosti taky svoje zkušenosti (málem mě to zabilo) a opravdu to může souviset s tím co píše tulačka... neb např u mě to bylo dlouhodobým prac přetížením, stressem v kombinaci s bezmocí, kdy jsme byl lapen systémem rychlého zaplacení bydlení (nechtěl jsem si půjčovat za žádnou cenu),vztah na dálku a odpovědnost za dalšího člověka a kvůli tomu byl nucen dělat jistou práci delší dobu s velikým odporem (druh práce a lidi v ní) až mi tělo vystavilo stopku. Od tý doby jsem značně přehodnotil svoje životní priority zásadně změnil podmínky a doposud postupně odstraňuji následky...naštěstí jde o věci vratné,neb lidský tělo je zázračná záležitost. Podotýkám že alkohol se mě nikdy skoro vůbec netýkal (dnes zcela abstinent) a drogy a nějaké prášky vůbec nikdy ani náznakem. vše bylo jen o dřině v režimu vyhoření,nespokojenosti,nepravidelném režimu,mizerné nepravidelné stravě a potlačovanému hněvu. :1:
19.03.2017 - 00:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dawsoo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Drzá Fikce, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, dle doktorů je u něj příčina pneumotoraxu hlavně fakt, že má asi dva metry a vejde se do 20 cm mezery. Jinak šťastnějšího člověka jsem nikdy snad neviděl. Říkal, že pár lidí poslal kamsi a teď nemá důvod se jakkoliv rozčilovat.
02.05.2017 - 09:19 | Filtr
(Rak) Achme
Já bych určitě doporučila psychoterapie, jak známo za každou nemocí je psychika..a také se nechat vyšetřit na přítomnost parazitů v těle, lékaři parazity opomíjejí mylným názorem, že žijeme v čistotě, tak je nemáme. Není to pravda.
Také na přítomnost virů a bakterií. Pokud chceš, zavolej paní magistře Mirce Čapkové, může hodně pomoci jak s diagnózu parazitů, tak z jejich čištění z těla. Tel na ní přikládám 602 112 639
Stojí za to s u ní alespoň pro začátek informovat
02.05.2017 - 09:23 | Filtr
(Býk) 144
a chce ten clovek neco vubec poslouchat ?

pokad si radu nebo nazor nevyzada, tak bych mu nerek absolutne NIC
02.05.2017 - 09:39 | Filtr
(Beran) Háňa*
Co bych mu řekla, to by záviselo na tom, nač by se mě ptal. Kdyby se mě například zeptal, kolik je teď hodin, řekla bych mu, že 9:40.

Kdyby mě, nebo obecně ostatní, požádal o názor nebo cítění na jeho zdravotní stav, ten svůj bych mu řekla. Ale pokud toho člověka neznám, byl by to stejně jen dohad, dojem, pocit - můj.
Nejlepším diagnostikem si je každý sám - je - li ovšem schopen a ochoten si připustit své potlačené "věci".
Pokud není, nikdo mu pomoct nemůže.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »