Neignoruj to, prosím


13.03.2017 - 09:21
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Neignoruj to, prosím
Ahoj,
Kde začít... má kamarádka měla nedávno nehodu (sobota) je na ARO, seděla jako spolujezdec na sedadle smrti, nejspíš nepřipoutaná. Momentálně za ni dýchají přístroje, nereaguje, doktoři nám nedávají moc velké šance. Sice jsem příspěvek zařadila mezi diskuse o nemocích, ale žádám o cokoli - odpověď, naději či výklad. Narodila se 11.7.1997 v Praze, ascendent neznám, (co nejvíce mě napadne) ale je to spíš ten typ raka co je extrovertní, lehkomyslný, ale je ho všude plno.
Maminka rak, dva starší bratři ryby, taťka štír, má ještě nejstarší sestru a ta jediná se k ní má (lvice)...ona samotná je nejmladší. Vím, že s největší pravděpodobností neexistuje horoskop který řekne s jistotou v ten a ten den se něco stane, tuším ale (párkrát jsem to viděla) že lze vypočíst v tomhle a tomhle období okolo téhle doby, se stanu zásadní věci pro tohoto člověka, které změní jeho život v těchto a těchto ohledech. Je to asi šílené, ale momentálně uvítám cokoli, tak vás moc prosím o vaši odezvu, rady, zkušenosti a výklady. Poslední info - krom tohoto závažného zranění má zlomenou klíční kost.

Řazení:
13.03.2017 - 09:41 | Filtr
(Ryby) MG34
sedadlo spolujezdce už se nějakou dobu nepovažuje za "sedadlo smrti" - je tam většinou airbag a optimalizované deformační zóny (pokud ale auto bylo staré a hlavně nebyla připoutaná, tak to neplatí)

vzhledem k tomu, že to není ve tvých rukách, tak šetři energii na situaci, která ve tvých rukách bude (pokud přežije, bude tam nejspíše nevratné poškození mozku a bude potřebovat podněty z minulosti a nějakou péči, aby se dostala zpět do alespoň trochu použitelného stavu)
13.03.2017 - 10:08 | Filtr
(Býk) player
Na datum odchodu je astrologie krátká. Ale je fakt , že na ARO vždycky raděj řeknou horší variantu. kdyby byli optimističtí , zakládali by si na problémy.
13.03.2017 - 11:04 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
Souhlasím s Pozemšťanem i Plájou….. Nikdo ti neřekne jak se situace bude vyvíjet a zejména to nebudou horoskopy.Jedině víra, že Příroda bude ke tvé kamarádce přívětivá a nakonec vše dopadne přijatelně ti může umenšit tvé trauma..Když před léty mého syna přivezli na popáleninové centrum ( 75 % popálenin III. stupně), rovnou mi řekli ať nepočítáme, že bude žít.Nevěřil jsem tomu.Po dvou měsících neskutečných komplikací které ho denně ohrožovaly na životě, ho probudili z umělého spánku .Dnes,až na nepodstatné „ problémky“ je zcela v pořádku. :1:
13.03.2017 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pithecanthropus erectus
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji, tohle jsem potřebovala slyšet. Děkuji i ostatním za odezvu. Já potřebovala číst cokoli na tento způsob, se šťastným koncem, je to mladá holka se kterou jsem prakticky vyrůstala, na nějakou dobu jsme byly odloučené, ale tohle mě prostě otočilo o 180 stupňů, ať byla lehkomyslná jakkoli, myslím na ni. Je strašně mladá...ačkoli je to pouze začátek dlouhé cesty. Všichni mi věci ohledně toho sdělují jakoby byla přímo mrtvá, je to rána. DĚKUJI. Pro mě není.
13.03.2017 - 12:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Kamarádka má bohužel Slunce na kritickém stupni, na který už delší dobu perou ze tří stran pomalé planety. V nativu má opozici Merkur-Uran, tedy mj. předpoklad pro autonehodu, kterou podpořil kvadrát tranzitního Marsu z Býka (Mars je tzv. malé zlo, často "poslední kapka", která spustí něco většího). Bez znalosti času narození těžko předjímat nějaký vývoj, takže jen držím všechny palce! :17:
13.03.2017 - 12:20 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Jsi si jistý? V takovéto mezní situaci při znalosti času narození se dá poměrně dobře odhadnout, jak se bude situace vyvíjet a kdyby to mělo být fatální, bude to vidět. :3:
13.03.2017 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pravdou je, že kamarádka za posledních pár let (2 roky) mění úplně sama sebe a ocitá se v úplně jiném světě úplně jiných lidi - špatných. Právě to nás odloučilo a bylo to čím dál horší, až sedla do auta k někomu, kdo to doslova ....... . Ale já v tom pořád vidím naději a věřím. Spíš bych si moc přála aby to bylo ponaučení"A už dost" ....a úplná změna pohledu na svět a vnímáníjeho hodnoty. Už jednou byla v situaci podobné, nestalo se jí nic ale byla v autě s příbuzným, nepřipoutaná a příbuzný měl nějaký alkohol. Jinak pro info kluk s kterým jela neměl žádný alkohol, jen nejspíš jel jako idiot. Nevěřím tomu, že by to bylo ztracené. Prostě ne. To poslední co momentálně ale mohu a chci zjišťovat je ten čas.
13.03.2017 - 13:32 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Ariarian
To je dost možné, že ji tato zkušenost má spíše nějakým způsobem transformovat, ty tranzity by tomu odpovídaly. :74:
13.03.2017 - 13:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji moc za vaši podporu. Také a mějte mě za blázna je pro mě důležité, že téměř zemřela na místě, kdyby přesně v tu chvíli nejel okolo doktor který měl po službě a pomohl jí. Nevěřím že by se tohle stalo někomu, komu je ta daná šance souzena. To pro mě je znamení.
13.03.2017 - 17:16 | Filtr
(Beran) Háňa* » Ariarian
Lekce se stupňují, pokud člověk nepochopí napoprvé. Poprvé se jí nic nestalo, podruhé se jí něco stalo. Záleží, co bylo mezi tím - jestli už neproběhlo, opět bez odezvy, nějaké další varování.
Nestává se, že poprvé nic a podruhé rovnou fatální konec.
Pokud mezi tím žádná nebezpečná příhoda nebyla, myslím, že to přežije.
14.03.2017 - 11:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Doufám že ne, člověk se učí celý život. Život který je dlouhý pouhých 19 let by byl až moc tvrdý.
14.03.2017 - 11:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ariarian
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s Háňou. :1:

Ač nejsem astrolog a v tomto směru nic moc neřeknu, dle mého subjektivního pocitu a dle zkušeností si opravdu myslím (ne, cítím!), že po této příhodě už bude vše jen lepší. Nebála bych se. :17:

Každopádně držím pěsti a myslím na ni :62:
14.03.2017 - 13:24 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Dokud neškrtnete to Pluto , a asi i Neptun. A nepřekroutíte správně to nastavení zemské osy , tak vám nevěřím ani Dobrý den. :4:
14.03.2017 - 13:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » player
Pluto beru, že se Ti nelíbí, ale co namítáš proti Neptunu? Neuznáváš ho za planetu? :4: A zemskou osu bys rád pod sklonem 0° a žádné střídání ročních období, nebo jak? :61:
Upřímně Ti nevěřím, že bys uvěřil, i kdyby astrologie splnila Tvé podmínky, tak nelži. :20:
14.03.2017 - 13:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji vám všem moc za podporu, k tomu vašemu komentáři ještě víc, také v to věřím, lehkomyslnost je špatná vlastnost. Byla by jí věčná škoda. Já si jen přeji aby se nám vrátila a byla ostražitější, zkušenější. Také rozumím astrologii jen povrchně, ale jakákoli informace pomůže - zkušenost lidí, co prošli tím samým, nemohu neustále zatěžovat rodinu, oni musí mít tak pevné nervy, mají mnoho přátel. Teď jen ten kolotoč, kdy se všichni ptají co a jak jim nemusí být úplně příjemné.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
14.03.2017 - 14:28 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Ariarian
Hele, další dny rozhodnou. Ono se to těžko radí, ale člověk se nemá trápit tím, s čím nemůže nic udělat. Ale z hlavy to holt nevytěsníš.
Kamarádka bude potřebovat podporu hlavně v době rekonvalescence. Protože návrat do normálního života může trvat. Na počátku přijde navštívit každý, dveře se netrhnou. Ale kolik lidí přijde pravidelně za půl roku? A kolik za rok?
Jedna kamarádka po nehodě se musela naučit znovu chodit. Mnohačetné zlomeniny nohou, jedné paže, žeber, natržená slezina a játra... Nikdo by to neřekl, když ji vidí dnes.
Jezdila s námi na vandry. Ale po nehodě už neujde tolik. Tenkrát to byl impuls něco změnit, aby věděla, že do party pořád patří. Tak místo na vandr jsme jeli na vodu, kde mohla v lodi sedět a s lodí a bagáží jsme jí vždy nějak pomohli. A díky potřebě a snaze zapojit ji opět do party jsem se i já stal vodákem, takže za to vlastně vděčím z velké části jí.
14.03.2017 - 21:06 | Filtr
(Beran) Háňa* » Ariarian
Takových krátkých tvrdých už dohořelo ... není to nic ojedinělého.
Někdo je poučitelný a někdo ne.
15.03.2017 - 12:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
krásné :79: ....když já vím, že opravdové přátele jí až ukáže čas. Momentálně se rodina uzavřela a prosí o soukromí, což chápu. O víkendu plánuji navštívit kostel, nic jiného, pro ni momentálně udělat nemůžu. Moje babička říká, že Pána voláme až když je nám nejhůř, a pokud to tak má být, vysliší nás. Já nechápu co se mi to v poslední době děje za nějaké zvláštní shody okolností a náhod. 26 února metr přede mnou běžely dvě patnáctileté slečny na červenou....a najednou bum, srazilo je auto. Já i má kamarádka (jiná, než o které mluvíme) jsme stály jako přimražené, já zvedla telefon a hned volala.....a 11 března má má dlouholetá kamarádka závažnou autonehodu. Nějaké varování nejenom pro ni v tom bude...jedno vím ale jistě, je to něco úplně jiného když to je někdo koho neznáte a snáz ho odsoudíte a potom když je to někdo, ke komu máte opravdový vztah. Ať už jsou okolnosti jakékoli.
15.03.2017 - 13:24 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Ariarian
Snažme se nesoudit i ty, jež neznáme. Co my víme, kde to vše pramení? Každý máme pár svých hříšků...
Modlitba je vždy vítaná pomoc. Nemusí být ani adresována k Bohu. Vždyť každá dobrá myšlenka je vlastně takovou modlitbou.
15.03.2017 - 19:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ariarian, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji <3 už z toho začínám mít smíšené pocity, na jednu stranu to moc bolí, no na tu druhou nad tím nemohu uvažovat jako nad něčím, co už není, v podstatě bych k tomu vysílala hodně špatnou energii..... Oficiálně mi tento měsíc prijde dost tragický.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »