Ascendent škorpión alebo strelec


11.03.2017 - 16:17
(Vodnář) Lia82
Ascendent škorpión alebo strelec
Chcela by som sa s vami poradiť ohľadom ascendentu..Neviem ku ktorému sa prikloniť pretože sa mi to dosť prelína otec tvrdí že som sa narodila od 1.30 až 2 hodiny nad ránom to je ešte škorpion že neskôr to určite nebolo... a na matrike mám zas v zápise čas 2.30 a to je už strelec akurát že ten sa na mňa vôbec nehodí ani povahovo ani nijak mamina je strelkyňa slnečné no na ňu to sadne jak uliate .a aj ked som sa narodila som mala úplne čierne vlasy..vy čo ste takto na rozhraní narodení asi skôr pocitovo čo na vás viac pasuje :1:

Řazení:
11.03.2017 - 16:53 | Filtr
(Rak) allika
Zdravím, Lio82,

jen malá rada...osobně bych si nechala zjistit přesný čas narození. Existuje několik metod, jedna z nich je kineziologie, někteří astrologové to umí vypočítat přesně podle událostí,které se Vám v životě dějí a pasují na aspekty ve Vašem horoskopu..jéééé, snad mi rozumíte :-)

Já bych si to určitě nechala zjistit už proto, kdybych si chtěla nechat od někoho vypracovat do budoucna horoskop... :27:

Víte, nemám moc ráda tzv. ezoteriky v TV ale jedna z mála, která Vám přesný čas umí zjistit, je Ester Vosátková...občas se ukáže na TV RELAX ale určitě má i webovky... :29:
11.03.2017 - 17:21 | Filtr
(Vodnář) Lia82 » allika
No vedˇ práve už neviem na koho sa obrátiť.. na matriku som dosť spoliehala ale nejak jej neverím.. lebo ocino má až velmi dobrú pamäť a to hovorí väčšina ľudí že volakedy sa to zapisovalo ako mali na pôrdnici čas ...
11.03.2017 - 19:07 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » allika
dakujem :1: :17:
13.03.2017 - 17:12 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Zkušený astrolog by si s tím dokázal poradit, zvláště když jde o zpřesnění času cca o hodinu. Určení času při naprosto neznámém údaji (nejsou ani údaje, zda ráno, večer, v noci nebo ve dne atd.) je již náročnější práce.
Metodě se říká rektifikace času narození a je potřeba k ní dodat hodně informací o sobě a to co nejpřesněji datovaných! Takže třeba data narození dětí, datum svatby, údaje o vážných nemocích, operacích, úspěchy i neúspěchy (zaměstnání, škola, výhry) atd. Jak vidno, starší lidé v tomto mají výhodu, protože těch skutečně závažných událostí dokáží najít více.

Ale mne by napadla ještě jedna možnost: V roce 1989 ještě nebyl samozřejmostí telefon ve všech domácnostech. Neposílali rodiče o Tvém narození dopisy a telegramy některým příbuzným? Dnes to lidi pošlou mailem, nebo SMS, nebo telefonují a tyto údaje se ztrácí, ale třeba dědové a babičky si spoustu písemností schovávali a leckdy se s něčím vytasí. Jsem se divil, jaké písemnosti jsme našli v pozůstalosti babičky. :3:
13.03.2017 - 18:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak už tu zaznělo, nejlepší je asi ta rektifikace v tomhle případě.
JInak Střelec sluneční a Střelec na ASC je rozdíl a stejně tak asc ve Štíru nebo ve Střelci. Ascendent je to, co si člověk s sebou nese celý život ve smyslu temperamentu a přístupu ke světu, takže teoreticky bys s asc ve Střelci byla a tím pádem vládnoucím Jupiterem v Býku byla obecně o něco optimističtější, než s asc ve Štíru (to je hodně obecné)

Teď ale koukám na to, že i kdybys ASC ve Střelci měla, máš planety potopené pod obzorem, převážně ve Vodnáři a Kozorohu, což nejsou nějaká juchará znamení. Ten Střelec se nemusí tak projevit.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »