vhodné načasování


06.02.2017 - 13:01
(Blíženci) Jana +
vhodné načasování
Dobrý den. :)
Chtěla bych požádat všechny,kteří by mi dokázali říci něco o stěhování.
Vím,že už tu asi proběhlo na tohle téma mnoho diskuzí,ale přesto bych byla velmi ráda.
Už dlouhou dobu mluvíme s přítelem na toto téma...společné bydlení,ale zatím jsme tento krok neudělali.Jedná se o to,že bych se měla já přestěhovat k němu do domečku. Proto jsem se chtěla zeptat,jestli to lze z mého horoskopu vyčíst,také na který dům se orientovat....měl by to být 4.dům? asi...
Nyní mi sedí Černá luna ve 4.domě na nativním Neptunovi a je v sextilu s nativním Uranem do 2.domu.A ještě vytváří trigon do 8.domu na můj nativní s.l.uzel.
Z 8.domu mi tvoří trigon na nativní Neptun do 4.domu Chiron....tak nevím jak si to poskládat do nějáké souvislosti.
Je to spíše nyní ve fázi ,,mluvení o stěhování,,zajímalo by mě,jestli je tam ze strany planet viditelný nějáký impulz nebo nátlak k tomuto kroku :3:
Můžete mi pomoci se v tom zorientovat?
Stěhování by stejně reálně asi mohlo pro mě být nejdříve tak v květnu....ale nevím jaké planety by to mohly naznačovat....
Ještě jsem tu vyčetla,že je také třeba se dívat na vládce domů.Můj 4.dům má hrot ve Štíru tomu vládne Pluto a Mars.Tedy pokud to mám správně.Tranzitní Pluto mi nyní úřaduje v 5.domě a Mars je v 9.domě a vytváří trigon do mého 4.domu na nativní Mars,který leží už ve střelci.Mám totiš 4.dům z poloviny ve štíru a z poloviny ve střelci. :32:No a ještě střelci vládne Jupiter a ten mi nyní tranzituje ve 3.domě.
vložím sem odkaz,asi to bude jednodušší pro představu.
http://astrologie.najdise.cz/tranzi…
budu velmi ráda za vaše postřehy. :27:
Moc děkuji všem :1:Jana :27:

Řazení:
06.02.2017 - 15:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Pokud jsi si jistá, že to chceš a nemáš díky Neptunu růžové brýle, tak bych to viděla koncem roku, až ti přejde Jupiter přes IC a nebo ještě líp až v první polovině 2018 až vypadne Saturn ze Střelce a přestane ti dělat kvadrát na vládce IC a DSC. Taky solár tyhle tendence ukazuje až od narozenin 2017, dřív bych to určitě nehrotila. Progresivní Luna přechází přes vládce IC, takže tam je taky podpora. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »