OPERACE


03.02.2017 - 10:42
(Panna) Michaela168
OPERACE
Zdravím.
Jako obvykle - když se něco zásadního děje, obracím se s prosbou o radu na Vás. Aktuálně jsem dlouhodobě nemocná, opakují se mi chřipkové stavy, sotva doléčím jednu chřipku, tak po čtrnácti dnech nastoupí se stejnou intenzitou další, trvá to už od listopadu 2016. Navíc po všech různých vyšetřeních zjistili nález a 20. 2. 2017 musím na gynekologickou operaci (vyšetřit jsem se nechala ve dvou nemocnicích, první doktor mě docela vyjukal, nicméně i druhé vyšetření potvrdilo prvotní nález). Nikdy jsem nebyla "práškový" typ, ale teď to vypadá, že po zákroku bych měla brát hormony (zřejmě dlouhodobě). Z operace mám strach, měla by proběhnout laparoskopicky, v případě, že zjistí další ložiska, nebo závažnější problém, řešilo by se to invazivněji. Operovat by mě měl primář narozený 12. 12. 1970.
Faktem taky je, že zdraví není to jediné, co mi aktuálně nefunguje. Zbořilo se mi toho v životě hodně, cítím, že musím začít úplně od začátku. Nevím, jestli to souvisí s přechodem Jupitera do I. domu (a couváním zpátky do domu XII., kde pomalu odeznívá Pluto kvadrát Pluto), nebo s tím, že mi přešel tranzitní Saturn přes Neptun, který vládne mému zdraví a pracovní oblasti, a navíc dělá opozici na nativní Lunu, která vládne mému X. domu. Nevím.
Zajímalo by mě, jak dopadne plánovaná operace, jestli je vůbec nutná, dále také, kdy by se mi mohlo zlepšit pracovní a finanční zázemí. Prostě kdy už konečně bude líp??? Vše pouze z hlediska astrologie, prosím.
Děkuji za Vaši případnou radu, pomoc i čas, co mi věnujete.

Řazení:
03.02.2017 - 11:48 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack
Nemoci jsou propojené s psychikou:

https://www.celostnimedicina.cz/eti…
03.02.2017 - 12:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No já bych nepomíjela dlouhodobý tranzit Urana 6. domem, který sice právě končí, ale pár let se ti snažil říct, že máš něco změnit v práci nebo v péči o zdraví, asi jsi to neudělala, nebo ne včas. Odrazovat na základě astrologie někoho od lékařského zákroku bych si fakt nelajsla. Celkově si ale myslím, že to nebude nic závažného, konstelace na den operace je vcelku ok. Držím palce! :17:
03.02.2017 - 12:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To nic nebude :3: Mě to taky vyřešili laparoskopicky a druhý den jsem šel domu a další den už na procházku. I ta imunita ti pujde hned zas nahoru,když bude po problemu..Pak už je to na Tobě,co si zasloužíš :29:
03.02.2017 - 12:33 | Filtr
(Panna) Michaela168 » Mici Angóra
Ano, do pracovní změny mě to fakt tlačilo, udělala jsem to až loni v létě, myslím, že pozdě, když už situace byla vyhrocená. A zdraví jsem taky zanedbávala, podle lékaře to muselo růst dost dlouho, aktuálně je to 6x7x4 cm veliký.
Jinak děkuji za reakci!
03.02.2017 - 14:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já bych na toto odpovědět nedokázal, ačkoli jsem se kdysi o něco podobného pokusil, když jsem byl požádán...
Je žádoucí uvést i uvažované termíny operace (alespoň období), aby astrologové mohli kouknout na postavení planet v dané době vůči radixu pacienta. Z toho lze pak doporučit vhodnější období, méně vhodné zavrhnout, podle postavené planet určit průběh rekonvalescence atd.

Já jako astrolog amatér za sebe tvrdím, že v tomto bych více dal na názor odborníka - lékaře (pokud by měl moji důvěru), který ví, co ve mně je, a jak se to pravděpodobně bude dále vyvíjet. A do doby operace bych třeba vyzkoušel i nějakou alternativu, pokud bych uznal za vhodné.

Držím palce! :15: :17:
03.02.2017 - 14:51 | Filtr
(Panna) Michaela168 » Sosna zvlčelý
Děkuji.
Termín operace i datum narození operatéra jsem uvedla.
03.02.2017 - 14:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Michaela168
Ju, to mi nějak uteklo - omluva. :3: :17: Jsem to měl otevřené docela dlouho, než jsem odpověděl, tak mi to vyprchalo asi z mysli. Nebo jsem se moc upnul na datum narození operatéra a to ostatní už jsem dosti nevnímal. :3:
03.02.2017 - 15:48 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
To mě zajímá-myslíš, že záleží na tom, kdy se narodil operatér? Podle mě víc záleží na horoskopu okamžiku, tranzitech atd. Já jsem operatéra v úvahu nebrala. :17:
03.02.2017 - 15:53 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Mici Angóra
Já tím myslel, že jsem se upnul na jeho datum a utekl mi v textu termín operace. :4: Protože na datum operatéra bych taky nehleděl. Možná jen z hlediska, jestli to není :48: vemeno a jestli s ním budu dobře vycházet, ale ne ve vztahu k operaci.
Ale jak říkám, toto není moje parketa. Já se radši hrabu v nativu. :3:
03.02.2017 - 18:28 | Filtr
(Váhy) neptun
jen krátce přidám astrologický úhel pohledu - to co popisuješ je v Tvém horoskopu vidět - konkrétně máš MARS + konjunkci VENUŠE+URANU v 1.domě a navíc ve ŠTÍRU + přidám konjunkci ASC+PLUTA + k tomu ještě konjunkci ČERNÉ LUNY+MC v RAKU.

Takže vše se v nějaké formě točí kolem vodní mutace ŠTÍRA+RAKA - tedy např. gynekologické problémy jsou typické pro Štíra - operace zase souvisí s kvadrátem od Marsu, ale i ta konjunkce Venuše s Uranem hraje roli......Dále u Štíra+Raka se vše točí kolem citů, emocí, pocitů.....tedy psychické pohody, kterou jsi v minulosti asi neměla viz. jak píšeš o práci, kde jsi se dlouhodobě dusila a tady je nutno zmínit ČERNOU LUNU v konjunkci s MC v RAKU nebo-li vše se Ti skrytě somatizovalo - v překladu vše negativní se Ti ukládalo "kamsi" do těla a postupně vše začalo vyplouvat na povrch - nejdříve formou chřipek a později formou nějakých gynekologických problémů. Navíc TY jsi všemu přidala, že jsi nedokázala naslouchat svému tělu, které Ti asi dávalo delší dobu různé signály viz. časté nachlazení.....No a nyní z toho máš takovouto polízanici......

Takže do budoucna je potřeba se poučit a i planety v 1. domě to po Tobě jakoby chtějí - naučit se mít ráda sama sebe, naučit se naslouchat vlastnímu tělu a když zabliká jakási červená kontrolka v podobě lehkého nachlazení, tak běžet hned lékaři a nic neodkládat!!!! Ohledně práce je dost zásadní, aby jsi byla v psychické pohodě a nikoliv zažívala den co den stres.....S tím souvisí další věc - u Tebe je možná problém nerozhodnost viz. ASC. ve VAHÁCH + LUNA v BLÍŽENCÍCH, že vše možná až moc zvažuješ - dáváš na misky vah což je sice fajn, ale vše má svoje meze - konkrétně ohledně zdraví + práce je třeba být více rozhodnější, přímočařejší, radikálnější, sebevědomější....nebo-li z tohoto úhlu pohledu nech uvnitř sebe probudit tu štírovskou energii a nauč se jednat rozhodně: "Bolí mě v krku - mažu bez odkladu k lékaři". "Dusím se v práci - tady máte výpověď a JÁ jdu do jiné práce, kde se budu cítit fajn".......Pokud se tohle naučíš, tak budeš do budoucna nejen více psychicky v pohodě, ale hlavně se Ti vyhnou i různé zdravotní problémy viz. chřipky + operace - sama jsi psala, že Ti lékař řekl, že "cosi" rostlo už delší dobu což je přesně to o čem tady píšu - žádné váhání, ale problém řešit hned - bez odkladu!!!!

Jinak z astro hlediska se o zdraví nemusíš bát - jasně nějaká operace asi ano viz. MARS, ale taky máš v horoskopu blahodárné trigony např. LUNU v trigonu na PLUTO či SATURN v trigonu na CHIRON což jsou aspekty, které proudí skrytě, dlouhodobě a mají léčivou moc. Takže na jedné straně SLUNCE + PLUTO ve 12. domě můžou symbolizovat pobyty v nemocnici, ale na druhé straně ta jakási skrytá plutochironovská energie Tě ve finále ochrání.....Navíc TY máš CHIRON v 7.domě - takže z tohoto pohledu je taky klíčové zda Ti funguje manželství, partnerský vztah....což se pak taky odráží na zdraví.......Toť vše. neptun :64:
03.02.2017 - 18:42 | Filtr
(Panna) Michaela168 » neptun
Děkuji!
Používám astrologický program Z7 (nebo Z9) a zde mi konjunkce Venuše s Uranem spadá do II. domu. Každopádně i zde na "najdi se" už je na konci I. domu, proto už by se s ní mělo počítat spíš ve II. domě, není to tak?
03.02.2017 - 19:59 | Filtr
(Váhy) neptun » Michaela168
Já používám zase program Wendys a tam je taky konjunkce na konci 1.domu stejně jako tady. V těchto případech, kdy je nějaká planeta či konjunkce na rozhraní je asi lepší studovat jak URAN+VENUŠI v 1.domě, tak i ve 2.domě a pak každý jednotlivec sám na základě intuice vycítí co na něj více sedí.....Jinak roli hraje i systém domů - Já používám Placidus.....
06.02.2017 - 09:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"To nic nebude :3: Mě to taky vyřešili laparoskopicky a druhý den jsem šel domu a další den už na procházku. I ta imunita ti pujde hned zas nahoru,když bude po problemu..Pak už je to na Tobě,co si zasloužíš :29:"


Tys byl na gynekologické operaci? Osobně bych to tak nebagatelizovala,ona to není až taková sranda :3:.
Imunita půjde nahoru, pokud v sobě odstraní příčinu, nemusí jít jen o vyříznutí něčeho...Dlouhodobé problémy se nevyřeší mávnutím proutku.Je třeba na nich popracovat.Je třeba si uvědomit jak jsme se k tomu stavu dostali, co to způsobilo.Druhá čakra jsou mezilidské vztahy.

Michaele přeji hodně štěstí,jak jsem zde četla, hvězdy jí jsou nakloněny, tak to je super :76: :17: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »