Ascedent-descedent s descedent ascedent


30.01.2017 - 12:12
(Blíženci) Vitaaa
Ascedent-descedent s descedent ascedent
Ahojte. Prosím mohol by mi tu niekto pomôcť S otázkou čo sa týka vzťahu. Zoznámila som sa S vodnarom. Ja som V znamení blizenci. Boli sme spolu dva roky A bolo nám fakt spolu krásne. Môj priateľ začal mať problémy V osobnom živote keď zistil, že bude mať dieťa S druhou ženou.bola som z toho veľmi smutná A s porozumením som súhlasila rozchod.K rozchodu nedošlo.stále sme sa cítili spolu zamilovane. Od začiatku nášho zoznámenia sme mali pocit akoby sme si vo všetkom rozumeli.po pol roku môjho smútku budúcej straty partnera som sa skontaktovala S astrologickou ktorej som dala moje A jeho dátumy... Ja mám ascedent V raku A descedent V kozorohu. On má ascedent kozorohu a descedent v raku. Ja 28.05.1981 o 06:40 Rimavská Sobota, on 25.01.1985 O 05.40 Žilina ..Ako je možné, že cez to všetko porozumenie vo vzťahu sme si nakoniec museli spraviť len zlo aby sme sa dokázali rozísť? K rozchodu došlo no túžbu máme k sebe i naďalej.všetko si i naďalej dokážeme odpustiť no on uprednostnuje druhu ženu s ktorou ani nežije a nechce žiť.bude tomu pomaly dva roky od tehotenstva.Ďakujem za odpovede :30:

Řazení:
30.01.2017 - 14:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj,
odpovím neastrologicky, avšak na základě velmi podobného příběhu mé kamarádky. V podstatě se to shoduje s tím, co popisuješ. Seznámila se s ženatým chlapem, který měl jedno dítě. Mezi kamarádkou a přítelem to jiskřilo, dokonce on mluvil o tom, že odejde k ní... Až na to, že najednou bylo druhé dítě na cestě. Ale pozor, ne náhoda, nebo nehoda! Prostě kamarádka byla jen bokovka a ač tvrdil něco jiného, nikdy neměl v úmyslu od rodiny odejít! Ne snad že by si s manželkou rozuměl nějak dobře, ale to o odchodu byly jen řečičky, které nikdy nezamýšlel vážně!
Kamarádku to trochu vzalo, ačkoli ví, že blbost udělala v podstatě jen ona. Nedělal z ní on husu, tu ze sebe udělala sama. Dnes už to ví, že ztratila pár let života marným doufáním. Konečně má vztah, kde je spokojená... A hlavně jsou s chlapem navzájem. Jen je jí 35 a má problém otěhotnět. Marnila nejlepší léta s někým, kdo za to nestál. A pak si ještě léčila bolavou duši. Zkušenost k nezaplacení, ale přesto: není ta cena zbytečně vysoká?

Okamžitě se mi ta kamarádka vybavila, když jsem četl tu Tvoji story. A říkám, že v podstatě nemůžeš vyhrát! Karty jsou rozdány a Ty nemáš žádné trumfy. Tady se nehraje podle Tvých pravidel, ale podle jejich pravidel (oni mají svazek, závazky, společný majetek). Zde na nějakou astrologii můžeš kašlat, rozum zde je víc. Jestli chceš vsadit vše na jednu kartu v kurzu jedna k milionu, můžeš. Když Ti nevadí prohrát...
Pokud si nejsi jistá, zkus si dneska vsadit sportku (nebo nějakou jinou hru) a jestli vyhraješ první cenu, pak jdi do toho. Asi takovou šanci totiž máš, že ti to vyjde právě s tímto chlapem. A kdyby ne, budeš mít alespoň výhru ze sportky v kapse a to taky nemusí být k zahození. :3: :17:
30.01.2017 - 14:28 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Jak je to s těmi časy narození? Koukám, že píšeš o sobě 6:40, ale v radixu máš zadaný čas 7:40. Ascendent je sice pro oba časy stále v Raku, ale podstatně to mění polohu ostatních domů, planety v domech atd.
30.01.2017 - 14:40 | Filtr
(Blíženci) Vitaaa » Sosna zvlčelý
Nie neni a ani nebol ženatý. Holka s ktorou ma podviedol bola jeho bývalá.ona žila V Prahe. My žijeme vo Viedni.chodievala na Slovensko za svojimi starými rodičmi. No a potom po čase ma teda s ňou asi podvádzal keď už bola jar A on častejšie chodieval na Slovensko. Je to jeho či ich prvé dieťa. Čiže OK. Nech teda ostanú spolu. A či sú spolu? Ehm. .dieťa sa narodilo. Ona sa presťahovala s dieťaťom na Slovensko A on žije i naďalej tu vo Viedni. Áno vie o mne. No zatiaľ neopustil Viedeň a neopustil ani našu spoločnú ulicu kde aj žijeme aj pracujeme. Len chcem vedieť, že keď si tak dvaja ako mi padli, prečo dokáže človek urobiť to takto?aspoň kebyze žijú pod jednou strechou keď už spolu navždy "ale takto? Čo ja A on?
30.01.2017 - 15:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Vitaaa
Nedokážu odpovědět, proč to udělal. To ví asi jen on sám, ale mám obavu, že realitu překrývá nějakou svojí představou.
Co na mne tak z jeho radixu vyčuhuje, je jeho schopnost klamat (neznamená to, že tak musí konat, při vyšším mravním základu dokáže těchto schopností využít i pozitivně), vymýšlet si, utápět se sám ve svých lžích (sám jim věřit), hrát divadlo (na druhé - přetvářka), neschopnost se rozhodnout a konat. Vyhýbání se konfrontacím, než by se problému postavil čelem, raději utíká.

A ty se ptáš, "že keď si tak dvaja ako mi padli, prečo dokáže človek urobiť to takto?" Právě proto. Někdo zkrátka má sklony klamat, vést dvojí život, utíkat před zodpovědností...

Kouknul jsem se na vaši synastrii a chápu, že to mezi vámi jiskřilo. Ta přitažlivost je tam neskutečná. A taky bolest. Já nevím, jestli to stojí za to... Zkušenost je vždy dobrá, ale cena za ni je někdy neúměrně vysoká... Moudrost je, když člověk umí přehnaně vysokou cenu odmítnout a "požitků" za ní schovaných si odříci.
30.01.2017 - 15:23 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Jestli to řešíš jen ze zvědavosti, OK. Ale není nutné abys chápala jeho chování. Důležité je to, co z něho pro Tebe plyne.
A to vidím bohužel stejně jako Sosna. I kdyby se rozhodl být s Tebou, co získáš ? Jen chlapa, u kterého máš jistotu že tě klidně podvede (mimochodem, nepodvedl taky svou bývalou ?
Tady je podvede asi silné slovo, to bych použil jen kdyby Ti slíbil věrnost, ale to už jsou detaily...
30.01.2017 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Vitaaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem astrolog, ale taky bych to asi brala rozumem, selským rozumem. A můj selský rozum v takových situacích reaguje asi takto:

"Aha! Tento mužskej má něco do sebe, mezi náma to jiskří, jsem zamilovaná, rovina komunikace je skvělá, protože spolu úžasně rezonujeme.

Ale bacha, bacha... Koukám, že mě podvedl. Pán má asi nějaký problém, je dost možné, že to se mnou nebere vážně. A když mne podvedl jednou, je pravděpodobné, že se to bude opakovat.

Řekla bych, že láska není o tom být zamilovaná. Hmmm...

A i kdyby o mě opět stál, budu si jistá, že stojí skutečně o mě, a ne jen o představu, kterou si o mně vytvořil?
A stojím já skutečně o něj, a ne jen o představu, kterou o něm mám?"

________________
Upřímně, kdybych to měla zkrátit - Faleš má mnoho podob. Od nevěrníka bych dala ruce pryč. Hlavně v situaci, kdy se to opakuje, a on není schopný se posunout z místa. A vůbec bych dala ruce pryč od toho, kdo se nechce takříkajíc ´vymáčknout´ :1:

A tady to vnímám tak, že čím dřív se od něj odpoutáš, tím lépe Ti bude.
30.01.2017 - 16:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
No vidíš, já tipovala slečnu na Slunce ve 12. domě a vida-má ho tam :4:
30.01.2017 - 16:50 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Mici Angóra
Když oni to mají oba nějak neptunské... A synastrie právě ty neptunské prvky zvýrazňuje a rozhodně ne pozitivně. :94:
Je zajímavé, jak oběma chybí oheň, tak v kompozitu ho naopak mají hodně. Jenže tam bych se bál, že jak s ním neumí ani jeden pracovat, že se to zvrhne v itálii, se kterou si nebudou vědět rady, rozhodně to nevidím jako vhodný doplněk.
30.01.2017 - 16:59 | Filtr
(Rak) dan162
Tvůj ascendent je to, jak působíš do okolí, jakým způsobem poznáváš sebe, jak sebe promítáš do okolí. Ascendent vychází na obloze a bude vidět. Descendent je to, co v sobě pomíjíš, jde to pod obzor, že z lodi za chvilku nevidíš ani kouř z komína. Možná si pamatuješ, že tam loď byla, tak matně o ní víš. Descendent je tak jiný oproti tomu zřetelnému v tobě, že člověk může na něj zapomenout, nepřipouštět si. Už nevíš o lodi a nechceš vědět, díváš se na východ, čert vem západ. Ale to, co je naše a neznáme se k tomu, to nás přitahuje, jde o nevědomou projekci. Descendent je pro hodně lidí právě proto přitažlivý. Aspekt partnerských horoskopů Ascendent - descendent je silný a oboustranný, nejvíc ale v případě, kdy odmítáme (vidět) svou druhou tvář, je to blízkost, jako když vidíme sebe v křivém zrcadle. Když si o sobě myslím, že jsem tlustá nula, tak najednou v tom zrcadle nemám pupek, jé já jsem krásný ! Je atraktivní ten bájo člověk bezpupkatý. Zhruba nějak tak bych zkusil vysvětlit aspekt konjunkce asc-dsc v partnerském horoskopu.

Nevím, zda tento aspekt skutečně spolu máte, protože stačí deset minut posunu v hodině narození a z aspektu je kulové, pak jde o velmi volný aspekt, který energie prakticky nepřenáší. Řekněme že ano. Pro mne z toho vyplývá, že jste oba potřebovali se naučit přijmout i své spodní stránky.

Ale i tak se na takovéto vazbě nedá nic moc postavit, ascendent není Slunce ani jiná planeta. Rozhodují ostatní planety - a ty máte postavené vztahově a náročně. Být to nový úlovek, řeknu jděte do toho, budete to mít docela obtížné, ale spolu. Naučíte se přijmout vlastní stín, co se vám líbí i nelíbí na tom druhém, to jste vy sami, i kdyby vztah byl jen nakrátko. Bohužel horoskop neukazuje, zda ten druhý je vůbec schopen vztahu, že ví co to je. Při odmítání kusu sebe snadno ve vašem horoskopu utíká jinam, pryč z toho blbého, pryč od sebe. Špatný vztah k sobě se může projevit v odmítání takového partnera, který mu ukazuje zrcadlo, které se mu nelíbí.

Je třeba, aby chlap vedle tebe byl ochoten jít s tebou i vlastním bahnem a s jiným neztrácej čas.
30.01.2017 - 20:34 | Filtr
(Blíženci) Vitaaa » .
Tak som to spočiatku brala.V krátkom čase sme zistili, že čo baví mňa či jeho je vzájomne. Ešte som nepoznala astrológiu A hovorila som mu vždy "sme si síce rovnaký no ja som tá lepšia...sedí vec som. Pretože nemám V úmysle ľuďom ublizovat.nechce sa mi klamať...z našich príbehov zo života boli podobné historky zo života. No raz sa mi dostala kniha od eugeniky "karma a tá ma zmenila...On nechápe a nechce chápať čo je to karma či duša človeka. Po roku A pol nášho vzťahu som zapracovala na našom rozchode. .vyšlo to. .no ten vzťah bol by úžasný nebyť klamstiev a falošných ilúzií. .Treba žiť V realite A nie V ilúzií druhého ;-) ...niektorý ľudia neriešia ale zväčšujú problémy A od takých ľudí radšej preč...Vždy radšej sklamaná ako klamana. .V tomto ma nepochopil. .Možno je to chudák. .dodnes mi plače ak sa po čase stretneme no niesom jeho ani mama ani jeho žena či priateľ. .ja si len zisťujem A overujem keď ma niečo zaujíma.
30.01.2017 - 20:36 | Filtr
(Blíženci) Vitaaa » Mici Angóra
Pozrela som si moje slnko. .Áno potvrdzujem som taká...ale to nedokážem zmeniť. To sa nedá zmeniť.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »