Blízká budoucnost


20.01.2017 - 17:02
(Panna) Arezet
Blízká budoucnost
Ahojda milí lidičkové :1:

Tak mě napadá co se asi bude dít v tomto roce.
Tranzitní pluto mi půjde 8.domem.Začetla jsem se do jedné kratké diskuze co je tady.
Říkám si,že jupí konečně z té 7 vypadne, vlatsně i pocitově nějaký ten měsíc cítím,že téma vztahů mě opouští, ač je to u mě asi takové zvláštní.
Celou dobu jsem cítila,že nic jiného neřeším a nic jiného mě nenaplňuje než vztahy, myšlenky na rodinu a s tím spojená budoucnost.
Krom toho,že od září jsem v roč. vibraci 8 a řeším převážně práci a finance, né že byc je jindy hodně neřešila,ale vztahy hrály prim.

Tranzit pluta 8. domem mě nějak začíná děsit, už v jedné mě založené diskuzi jsme řešili pluto v 7.domě a někdo napsal,že to už dá se říct končí a že zachvíli doputuje tranzit 8 a že to se mám teprve "těšit".
Kro mtoho těch osmiček bude vážně hodně v září mi jde devítiletá vibrace 8 :4:

Chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s touto zkušeností?
Co se u vás v tomto období dělo?Jka jste to snášeli?A zdali něco doporučujete?
Jak jste to měli třeba ohledně práce?


Pak pokud by tu byl někdo šikovný a laskavý, je u mě vidět zda budu mít někdy děti a stálé dlouholeté partnerství?
Ono cítím,že bez dítěte to nebude ono,ale vážný dlouholetý partnerský vztah si nedovedu ta knějak představit,jsem už několik let taková neklidná a rozlítaná,moc se ve vztahu neudržím. :1:

Děkuji :1: pro info diskuzi mazat nebudu, jelikož všechny intimní záležitosti budu řešit ve vzkazích, chápu že se tyto diskuze kolikrát hodí druhým lidem co procházeli tsejnou situací :3: a hlavně jsme vděčná za každý slušný názor. :15:

Krásný víkend najdisáci :87:

Stránka: 1 2
Řazení:
20.01.2017 - 19:49 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
S tranzity Pluta 8. domem Ti zvláště z vlastní zkušenosti nepomohu. Ani nevím, proč vlastně, ale mám pocit, že se tomu za mého života vyhnu. :4: Pravděpodobně by mi na to nestačily ani životy dva, ale kdyby jo, v tom druhém by to byl pravděpodobně můj smrťák - Pluťák. :61: Takže by jistě putoval rovnou s Cháronem.
Ze současné doby jsem se více obával přechodu Pluta přes Mars. Co si budeme namlouvat, je to dlouhodobá záležitost a Pluto s Marsem..., brrr! :23: A vida, ukázalo se, jak moc se ještě musím astrologii učit! Protože jsem pořád řešil jen Pluto a Mars a vůbec mne nenapadlo, že se to odehrává mezi vládcem ascendentu (Pluto) a vládcem 5. domu (Mars). A vida, žabomut se dere na svět. A protože se to odehrává v 2. domu, je jasné, že dopad na finance to bude mít také značný. :4:

A Tobě bych poradil, ať se do plození také pustíš. :15: Zkrátka proč otálet?
Děti jsou spojeny s 5. domem, kde žádnou významnou planetu nemáš (Pluto je spíše na konci 5. domu a více promlouvat již bude asi do záležitostí 6. domu). Jestliže je 5. dům o plodnosti (dětech), je současně v plodnosti omezován vlivem Panny (neplodné znamení) a to ať již je vládcem Merkur, nebo Venuše, která zde však obzvláště v ženském horoskopu trpí. Prvky neplodnosti tu ověm z části vyrovnává konjunkcí Luna. Takže zde bych se tolik nebál, pokud tedy neplánuješ děti po třicítce a později. Věk už na to máš, tak co? :20:
A teď ten Mars, který je v radixu nositelem kvadrátů: Ten se nacházel v okamžiku Tvého narození před svojí obrátkou do retrográdního pohybu. J e tedy velmi pomalý a v progresích se Ti velmi pomalu prošoural kvadrátem přes Merkur, Lunu a nakonec Venuši, což by mohlo značit i ten odstup od vztahů (střet mužké a ženské polarity). Nyní se konečně vyšoural z kvadrátu s venuší a nastává zlepšení, ale... V únoru 2024 přejde progresní Mars do retrográdního pohybu a bude postupně atakovat zmíněné planety v opačném pořadí. A do třetice pak ještě jednou bude muset svůj směr změnit na přímý a znovu na kvadráty přes ty planety dojde, ale tam už si můžeš být jistá, že to za svého života nebude, leda bys tady strašila i ve 22. století. :75:
Z toho tedy usuzuji, že Mars Tě má něco naučit. Možná je to i nějaký dluh, protože se bude držet po celý Tvůj život ve 12. domu a odsud vysílat své kvadráty. Nemá cenu být na něj naštvaná, ale spíše přijít na to, jak se s ním začít kamarádit, aby na sebe ženská a mužská energie nenarážely jako dvě znepřátelené strany. V kontextu toho se nedivím, že se ptáš i na nějaké stálé a dlouholeté partnerství. To pro Tebe asi bude velké životní téma a s nejistým výsledkem, proto nedokážu odpovědět. Což ale není tak špatné, jak by se mohlo zdát, protože jinými slovy to znamená, že právě Ty to máš ve svých rukách! A to je pozitivní, protože hůře jsou na tom ti, kteří si toto z jakýchkoli důvodů sami rozhodovat nemohou tak svobodně, jako Ty. :15:
20.01.2017 - 22:28 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
Ze začátku musím poděkovat,že si napsal. :27:
Téma plození,není s kým, a asi to tak nemá být,když mi do živta chodí lidi,kteří se na tuto úlohu nehodí.Ono je to tím,že nejsem na tu úlohu materiálně zajištěna,nemám vyřešené téma práce a směru.
Ani nepotkávám partnery,který by mi chtěli být oporou spíš jsou to fajn společníci,ale do života to není.
Je mi 26 let do 30 je to pár let.No jednou za pár let mě popadne ten syndrom chci stavět hnízdo, většinou když se zamiluju,ale to asi není nic divného. :4:
To,že tam mám přepannováno a jsem náročná na partnera,v těch důležitých věcech, to že nosí do postele ponožky je mi ukradený,každý má svoje šílenosti,proč ne :3:
Tak ono mě finanční situace donutila přestat stavět vztahy na první místo, řeším to tak moc a partneři,kteří přišli mi ukázali že jsem naobtíž,když nemůžu cestovat a vrážet peníze do zábavy všeho druhu,prostě sobci...
No a tím,jak si připadám nemožně,tak k sobě přitahuju partnery cosi mě neváží,jak to poznám jdu od nich,takže za 2 roky mám zasebou 4 rozchody.
Mars ve 12domu, víš něco prosím Sosno o tom,o čem to je?
Tak najít chlapa problém nemám, ale když se najde chlap,vždy v období kdy řeším peníze a někdy i hledání sam sebe,prostě nen íto situace,kdy je dobrý lést do vztahu.
Je hezké to číst,že to záleží na mě,v jakém smyslu?
Děsí mě dote´d předpově´d jedné kartářky, že bu´d budu úspěšnou umělkyní a nebo budu mít rodinu.A vlastně jsem pochopila,že to tak je,já nic nikdy nedělám na půl,ale na 100%.
Taky se přiznám,že chci někoho s kým budu pozbyte života,někoh os kým si mohu povídat a mám společné cíle....ale potřebuji volný revír a silného jedince,co mě občas podrží,když se emočně topím..
21.01.2017 - 08:18 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Já myslím,že pokud bys chtěla získat výpověď,která by byla pro tebe použitelná?-
(osobně si myslím,že nikdo se z běhu jiných životů nepoučí,poučení získá
jen z vlastních životních zážitků,které jsou vždy neopakovatelné,okolnosti
v životních situacích jsou u každého jiné),
musel by to být někdo,u kterého má Pluto v radixu stejnou hodnotu jako u tebe,
protože z RADIXU vyrůstají okolnosti tranz.planety.
Tedy někdo s Plutem v radixu ve stejném znamení,domě a ve velmi podobné
aspektaci,a myslím,že i pokud by se někdo takový zde objevil a vypovídal by,
šlo by o svědectví člověka,který žije svůj život na trochu odlišné úrovni než ty,
v těchto souvislostech vidím tuto snahu,jako "srovnávat sebe/získat obraz/
z něčím nesrovnatelným".
Samozřejmě,že se mohu mýlit a názory na toto téma můžou být zde různé.
21.01.2017 - 12:51 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ľudia stále nechápu, že astrologia nie je nástrojom veštenia...život si tvoríme my sami našimi postojmi, myslením, konaním.. Len neznalí sa nechajú energiami horoskopu vláčiť...
21.01.2017 - 13:01 | Filtr
(Býk) player
Pluto nebrat...zahodit , zmačkat , je to jen chimérní strašák.
21.01.2017 - 13:29 | Filtr
(Rak) dan162
Strašení od jiných je jen jejich výpověď o nich, o jejich strachu, nic o tobě, nevěř jim. Nepřebírej cizí strachy. A to že Pluto jde nějakým domem, určitě neznamená 10 let tragédií, spíš bude na tebe působit vliv v daném směru, žádný buldozer, je to sice trvalé, ale jemné. Sílu mají aspekty.

Osmý dům si myslím, že nás učí nespoléhat na opory, naučit se je nepotřebovat a nehledat. Učí nás uspořádat si svou motivaci a jistotu jinde než je krása, peníze, vlastně všechny hodnoty. Ale přece ty tohle všechno dobře znáš, tak čeho se bojíš ??? Nejlepší je vždy přijmout to, čeho se obáváš, ten strach pak nemá oporu, zatímco se strachem (i podvědomým) působí 2x silněji. Neděs se tedy osmého domu, prožij ho, on tě jako dobroděj naučí uvolnit vše nepotřebné.

Nic silou ani přáním nedrž, aby tě mohlo opustit vše, na čem lpíš (proč na tom lpíš ?). myslím, že jsi v tomto ohledu hodně toho se už naučila, tak s důvěrou pluj dál.
21.01.2017 - 13:33 | Filtr
(Rak) dan162 » player
Jo, i to je správný přístup - dělat co umíš nejlepšího, Pluto nepluto.
21.01.2017 - 13:38 | Filtr
(Rak) dan162 » Orfanikus
Ano, mám jiný názor:
1) často stojíme před velkými i malými volbami ve svém životě, kde se inspirace hodí.
2) Osloví nás vnitřně jen to, co s námi ladí, přesně jak popisuješ s postavením v radixu, ale osudy druhých nám hodně pomáhají v našem vlastním pochopení, osvětlení i odvaze.
3) Pocit sounáležitosti získáváme i s čistého naslouchání osudů jiných, dostáváme a dáváme tak podporu, velmi účinná pomoc. Chlapi to ke své škodě dělávají málokdy.
21.01.2017 - 13:49 | Filtr
(Rak) dan162 » Sosna zvlčelý
Pěkné !

Navíc mne zaujalo "...přijít na to, jak se s ním začít kamarádit, aby na sebe ženská a mužská energie nenarážely jako dvě znepřátelené strany..." Sice jsi to psal o Marsu v direkcích, ale ono to je vlastně obecně platné a narážíme na to kdekdo - naučit se žít svůj horoskop, bez ohledu na pohlaví. Své planety brát jako ženské či mužské a respektovat je tak, i když to odporuje obvyklé představě.

(zbytek byl chybně, škrtnuto)
21.01.2017 - 14:52 | Filtr
(Lev) Orfanikus » dan162
Naslouchání osudů jiných,to je tak v úrovni exkurze do říše pohádek.
Jen když si ty prsty popálím sám,získám tu plnokrevnou zkušenost,která
se mi zapíše do vědomí.
21.01.2017 - 22:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Astrologie může být nástrojem spíš předpovědí (něco jako počasí) ale budoucnost není předem daná. Každopádně je skvělým nástrojem, kterým můžeme nahlédnout do svého podvědomí :1:, které má obrovský vliv na náš život.
21.01.2017 - 16:56 | Filtr
(Býk) player » dan162
I když astrologie není věda , jen jakási dejme tomu nauka , tak pokud připustíme , že solární systém v okamžiku zrodu člověka hraje jakousi hudbu (dejme tomu) , tak Pluto je kamínek v tak ohromných dálavách (a ani to planeta není , spíše odhozený měsíc Urana či Neptuna, protože v té vzdálenosti kamenná planeta v podstatě vzniknout nemohla, neměla z čeho). Navíc je do původní Summerské astrologie doimplantováno neb Summerové neměli dokonce ponětí ani o existenci Neptunu. NAtož Pluta.

Proto - pokud astrologové chtějí mít vůbec nějakou vážnost , tak Pluto nikdy nemělo vůbec být do rodiny vzato.
21.01.2017 - 19:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj milá lidičko :3: Já myslím a cítím,že dítě Ti někdo z těch dalších pokusných králíčků určitě udělá,ale dlouhodobý vztah s mužem mít nejspíš nebudeš :29:
21.01.2017 - 19:59 | Filtr
(Rak) dan162 » player
Ano, Pluto je příliš malé, aby vzniklo jako planeta na tom místě a navíc má nečekaně hodně vody. Třeba je Pluto naše spojení se "zbytkem" vesmíru, třeba tam bydlí silní ufoni, ale hlavně mi funguje v horoskopech, tak si ho tam s dovolením nechám a raději budu bez vážnosti. :4:
21.01.2017 - 21:42 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » dan162
Ono to sice vyznělo, jako bych psal o Marsu v direkcích, ale vycházel jsem již z nativu, kde kvadratura je. Je navíc zajímavá tím, že je separační a navíc v pohyblivých znameních, což by mělo být snáze překonatelné. Je to spíše zlozvyk, než nějaké "osudové" působení a zlozvyky mohou být odstraněny. Ale na druhou strany právě ta direkce poukazuje, že ač je aspekt separační, Mars dosáhne stupně úplného aspektu, pak se zastaví a jde zase zpět. Takže člověk by měl být na pozoru a včas si říct: "Bacha, už zase se to chystám opakovat ty samé chyby! To tedy ne!" Ale jaké, to už si musí pojmenovat každý sám. A ohlídat si je, no to teprve je na něm. Protože kdo si to odskáče? Zase on. :3:

Jsem asi :32:, ale nepochopil jsem to Slunce v Býku ve 3.d., já je vidím v Panně ve 4.d.?
21.01.2017 - 23:26 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » Pavel24
Do podvědomí? :1: Opravdu si myslíš, že horoskop je cesta do podvědomí?
21.01.2017 - 23:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vuvuzelka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já už si to nemyslím, jsem si jistý :1:. Horoskop je i taková naše karmická mapa.
21.01.2017 - 23:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Arezet
Mars ve 12. domu nejze popsat jako něco samostatného. Prostě Mars je také v Blížencích, spoluvládne 5. a 11. domu (11. možná vládne, těžko říct, nakolik je čas přesný a nakolik jsou přesné jednotlivé systémy domů).
Mars v Blížencích, to je velmi rychlé myšlení, které snadno přechází v čin, ale bez uvážení všech důsledků. Prudkost zkrátka způsobí povrchnost, protože přechází rychle k jiným tématům. Může přidat i na kritičnosti už tak kritické Panny, zejména slovní, ale jelikož je ve znamení vzdušném, nejde většinou do otevřených sporů a v přímých konfrontacích se nevyžívá. Nemá zkrátka pro něho významu setrvat ve sporu, což mohou druzí vyhodnotit, že si nositel tohoto Marsu není jist vlastními postoji, což je mylné rozpoznání situace. Přestože své názory může s prudkostí Marsu měnit, není to z důvodu, že by si sám nebyl jist a že se snadno nechá přesvědčit o pravdě druhých.
A protože to výše popsané se odehrává ve 12. domu, je to skryté a pro druhé mnohem hůře čitelné. Dokonce bych věřil tomu, že v napětí se můžou objevit bolesti hlavy a to ještě dříve, než poznáš, že se kolem Tebe nějaká konfrontace odehrává. Jestli bolesmi hlavy trpíš, je to známkou, že je třeba změnit vzduch - Blíženci ovládají dýchání, Mars hlavu, takže když se ti někde "nedýchá dobře", jsi dušena okolím, nebo situací, přichází bolesti hlavy.
Nelze opomenout i fakt, že Mars v ženském horoskopu může poukazovat na milence, resp. typ muže, jaký ženu přitahuje. Tedy aktivní, snadno přizpůsobivý, s dobrým intelektem a rozhodný (je dán důraz někdy spíše na rychlost rozhodování, než na skutečnou kvalitu rozhodnutí, takže výsledek pak může být dvojaký, naprosto odlišný od původního záměru - tento nedostatek vyvažuje to, že s ním není i díky této vlastnosti nuda).
Co se dále týká partnerů, nepřekvapovalo by mne, kdyby jsi měla zkušenost (i více zkušeností) s tím, že milovaný objekt o Tebe nestál a nabízel pouze přátelství (nejvýš volný vztah), což jsi nesla nelibě a trápilo Tě to, nebo naopak muž, který se zamiloval do Tebe, se nedočkal z Tvé strany odezvy.
(Pozor, zde posuzuji pouze Mars, pro plné zhodnocení vztahů a požadavků na vztah a partnery by bylo nutno hodnotit i jiné prvky, ale do toho se mi opravdu nechce, to by bylo na dlouho :3:)

12. dům v Blížencích může dávat potíže v mládí, které mohou mít problémy v rodině (vládce ve 4.d.) a nejsou tím míněni pouze jednotliví členové rodiny, ale třeba i rodinná situace finanční, jak je rodina zapsána v místě, kde žije (tedy i předsudky atd.). Bohužel to utváří osobnost člověka a tak si tyto problémy může přenášet ve způsobech svého myšlení a rozhodování i po zbytek života. V určitou dobu se musí do jisté míry zříci odpovědnosti ke svým předkům a zodpovídat především za svůj vlastní život, čímž nenabádám k neúctě k předkům, ale k tomu, aby nepřevládal přílišný kozervatismus.. Ale někdy to může být komplikovanější, protože vliv dědičnosti se nemusí projevit pouze jako nějaký vzorec chování, ale i na nějaké dědičné chorobě. Vztah k předkům a dědičnosti zde může být právě skrze kvadráty Marsu na planety ve 4. domu.
Protože vládcem 12. domu je Merkur, který je v Panně dobře umístěn, měla by být snaha po změnách a zlepšení této situace korunována konečným úspěchem, ale musí být skutečně snažení dotaženo do konce. A v souladu s principem 12. domu jde spíše o skryté působění, než nějaké radikální změny v jediném okamžiku. Jelikož se to však odehrává v padajících (pohyblivých) znameních, bude třeba to hlídat po celý život, aby změny měly skutečně trvalý dopad a člověk nesklouzával zpět k naučeným stereotypům.

Uff, pro dnešek končím, jsem vyčerpán. :3: Ještě něco doplním přes vzkazník, pochopíš...
21.01.2017 - 23:58 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pavel24
Souhlas i nesouhlas - ne každý astrolog pracuje s karmou, přesto dokáže ten i ten dojít k výsledkům, jež se více méně shodují. Příčiny však každý uvidí trochu jinak. A cest k cíli je vždy více. :3:
22.01.2017 - 00:00 | Filtr
(Rak) dan162 » Sosna zvlčelý
To jsi nepochopil správně, chyba u mne, díky za upozornění. Štípe mne teď z toho po celém těle, jau jau, taková konina, no stane se. :83:
22.01.2017 - 00:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také nepracuji s karmou atd.. Rozumím tomu tak, že když se narodíme, tak se dá říci, že náš nativ zobrazuje důsledky našich činů z minulých životů. Tak nějak jsem to myslel
22.01.2017 - 00:42 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pavel24
Já rozumět. :3: Ale je to zase o tom - ne každý věří na reinkarnaci. Astrolog věřící na reinkarnaci otráví svého klienta řečí o karmické zítěži, když tento nevěří, naopak astrolog nevěřící může zklamat klienta, který v něco takového doufá...
Minulost je fajn, je velmi poučná, ale ne vždy je nezbytné se v ní hrabat, když odpověď přinese budoucnost. :3:
Někdo chce pochopit, kde udělal chybu, aby to udělal příště jinak, jiný se rovnou ptá, jak to má udělat, aniž by se ohlížel zpět. A je spousta těch, co se neptají vůbec. A spousta těch, co neposlouchají nic a nikoho. Mnohdy ani sebe ne. :29:
22.01.2017 - 00:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pěkně řečeno :37:
22.01.2017 - 10:38 | Filtr
(Býk) player
V roce 2020 , což je blízká budoucnost , bude mít dlouhodobý vztah tady v tý kotlince tak 25-30% mladých lidí. Nic moc vize , že?
22.01.2017 - 20:40 | Filtr
(Panna) Arezet » Orfanikus
Ahoj :1:
myslela jsem to tak obrazně,vím že každý člověk,který bude v tomto tranzitu bude zažívat různé věci a né stejné,možná že se tak ptám abych se dopředu smířila s něčím co by mě čekalo,říkejme tomu strašná zvědavost :4:
Životníma situacema se naučím, asi určitě si několikrát zopakuju chybu a spadnu na čumák a že já dovedu opakovat chubu třeba 5x za sebou,říkám no co třeba mi to výjde,když né nikomu předemnou :1:
A taky možná si ráda poslechnu názory druhých,přečetla jsem si vše co tu bylo napsáno a zase jsem o několik zajímavých vět chytřejší :3:

Myslím si stejné co ty. :3:
Příspěvky: 1-25 26-41
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »