Výklad tarotových karet.


16.01.2017 - 15:30
(Kozoroh) ysis
Výklad tarotových karet.
Ahoj, chtěli bychom s manželem koupit malý domek, aby jsme mohli konečně bydlet sami. Ptala jsem se karet, jestli do léta budeme bydlet ve svém domečku. Pomohl by mi někdo s výkladem? Vyložila jsem na tři karty. 1 karta II Velekněžka, 2. karta XIX Slunce, 3. Karta XVII Hvězda. Moooooooc děkuji za pomoc!!

Řazení:
16.01.2017 - 17:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem kartářka, ale dala jsi jasnou otázku a vytáhla tři pozitivní karty.Takže bych jim věřila :1: :78: :27:.
16.01.2017 - 17:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funky, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Plán/vize - dítě/štěstí - naděje. Skoro až "neztrácej naději a ono to vyjde".
16.01.2017 - 18:39 | Filtr
(Kozoroh) ysis » tulačka
Děkuji všem, tak nějak jsem si to vyložila i sama, ale ještě jsem to chtěla slyšet od někoho jiného. A neřekla jsem které léto, ale v hlavě jsem myslela už na to nadcházející. Tak já se budu pomalu těšit že to výjde ?
16.01.2017 - 18:42 | Filtr
(Rak) dan162
1) Mne nefungují karty tak, aby mi odpověděly ano/ne. Mohu se zeptat kam to dojde, co nastane ve té které variantě když se rozhoduju.
2) karty odrážejí setrvačnost plynoucí z dnešních reálií - není v tom zahrnuté to, co pro to uděláte jiného než děláte nyní.

A výklad ? Karty jsou pěkné, pohoda, dobrý výběr, nadějný vývoj - ale domeček to v daném termínu není. Ono mimochodem než se vyřídí papíry, tak to klidně půl roku trvá, k tomu nějaké opravy - podle mne se termín "léto" časově obtížně dá stihnout, i když si s někým plácnete zítra.
16.01.2017 - 18:49 | Filtr
(Střelec) terere
ahojky,karty nedělám,ale zhúry :3: řekli ,že toto léto ještě ne...
16.01.2017 - 19:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aha, takže jsi se nezeptala které léto?Já osobně už vím, že je dobré specifikovat přesně svůj dotaz.Ovšem i tak někdy nevychází termín tak, jak je řečeno.Nicméně bych věřila, že domeček bude a jestli na podzim,či další léto, to pro mě už by nehrálo tak velkou roli.Ono to dost utíká :4:.A jinak letos je prý rok pod tarotovou kartou hvězda :78: a příští rok slunce :27:, tedy to jsem slyšela od astroložky a kartářky Věry Várady.
16.01.2017 - 20:24 | Filtr
(Kozoroh) ysis
Udělali jsme pro to co šlo, můj příjem je omezený, jsem na mateřské, proto manžel začal pracovat v zahraničí, takže já jsem sama doma a on na cestách. Aspoň na dobu než nastoupím zpět do práce. Musíme akorát počkat na tři nové výplaty a hned se začneme poohlížet a pak už nám snad nic nebrání.
16.01.2017 - 22:21 | Filtr
(Kozoroh) ES
už som dávno nevykladala,ale po mojich skúsenostiach dúfam že nebudem mať pravdu ,je to dosť éterický výklad....v prvom rade si ho vykladala sama,takže sa tam môžu odrážať Tvoje túžby,čomu všetky karty nahrávajú...v druhom rade ma znepokojuje hviezda,často vo výkladoch odrážala sen a túžbu nie realitu,ja by som urobila ešte jeden výklad,alebo si to dala vyložiť niekomu nezainteresovanému....ale ako vravím dúfam,že sa mýlim :25:
17.01.2017 - 05:31 | Filtr
(Blíženci) movvin » ysis
No teda i bez výkladu... pokud se teprve začnete poohlížet, tak do tohoto léta to nevidím.
17.01.2017 - 15:12 | Filtr
(Rak) dan162 » ysis
Přání se obvykle plní, ale není jisté, že to je vždy dobře. Představ si, když nějaká dvojice bude paneláková nebo městská a koupí ruinu na samotě, na kterou nebude stačit. Jak to dopadne, i když vysněný domeček mít budou ? Je cílem domeček, nebo je to jen prostředek k něčemu jinému ?

Nebo si představ že jeden z partnerů záhy dojde k tomu, že není ochoten tak makat na domě a obětovat své jiné příležitosti. Případně se ukáže, že představy obou jsou hodně jiné, jeden chce stavět za své, postupně a žít dlouho v provizóriu, a druhý chce se zadlužit a mít co nejdřív běžný standard.

No řekněme, že máte tohle a další zásadní otázky už ujasněné, ale chtěl jsem tím ukázat, proč bych se u výkladu neptal na splnění přání, ale spíš na to, co je teď nejlepší udělat pro vaší dlouhodobou spokojenost, co nastane ve variantě mít domeček a nemít domeček, zda je pro vás oba lepší se snažit nyní nebo to odložit, zda je lepší se takto odloučit nebo snížit své plány...A ujasnit si přesně jak píše Es - máš vyzkoušeno, že tvé výklady reálně hodnotí situaci, nebo ne a tedy spíš odrážejí tvá přání ? Já si mohu vykládat na sebe, ale to je divná odchylka.
17.01.2017 - 17:31 | Filtr
(Kozoroh) ysis » dan162
Aby jste si nemyslel, že jsme lidé bez rozmyslu, tak jsme hodně přemýšleli. Manželé mají příjem dohromady cca 34 tis a jsou schopni ušetřit za měsíc 20 tis, i když extra nešetří. Platí nájem tchýni v domě cca 3-4 tis podle služeb, jídlo cca 4 tis, ostatní věci cca 3 tis. Nový příjem dohromady cca 40 tis. Dům cca 2mil. Malý zachovalý, částečně zrekonstruovaný. Nová střecha, voda, elektřina a pod. Takové nám teď utekly dva. Něco v hotovosti, zbytek hypotéka cca 7,5 - 8 tis, služby 3-4 tis, dohromady cca 11 tis. Z prijmu zůstane cca 29 tis.Minus Jídlo a zůstává cca 25 tis, minus ostatní i kdyby 10 tis, stále zůstává 15 tis. Takže nejsme blázni, co chtějí dům za každou cenu. Jsme ochotni pro to udělat hodně i kvůli malé, takže po třech platech si necháme předběžně schválit hypo a pak jen hledat a v okolí se občas slušné malé domečky objevují. A pokud se objeví jeden vhodný, nevidím důvod se do měsíce nastěhovat. Nechodíme po hospodách, výlety autem nás moc nestojí.
17.01.2017 - 19:31 | Filtr
(Štír) tronco
Tady by odpověděla nejjasněji dobře nastavená visa karta :6:
17.01.2017 - 19:38 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » tronco
:75: :61: :15:
17.01.2017 - 19:59 | Filtr
(Štír) tronco » ysis
(tohle píšu až po přečtení Tvého příspěvku,na který odpovídám.Jen pro vysvětlenou nekompatibility mých poznámek)
:22: :22: :22:
Od té doby,co jsem napsal první odpověď sedím a nevím,jak reagovat,i když bych chtěl sebevíce....
Jen pro pochopení. Mé náklady na život jsou tak 12000,-/měs,příjem 0,-
Bydlím sám na squatu,za který platím 1500,- nemám na alimenty,zdravotní pojištění,nemám ani na občanku.. fajn,ale bydlím(díkybohu)
Jen na to čumím a říkám si,že ... proč se ptáte karet? Bych se zamyslel,proč mám nejistoty,jestli do toho mám jít. Chci bydlet ve svém,mám na to a mám dobře zajištěnou rodinu (z mého pohledu dost dobře a zaseklo mi to,jak bych viděl pěknou pohádku)
Kde je problém? Potřebuju to potvrdit od takového mistéria,abych si byl jistý? Promiň,nebudu se k tomu vracet,karty už jsem odložil,nedělali mi dobře ti průvodci,tahali mi až do haluzí.....
17.01.2017 - 20:12 | Filtr
(Štír) tronco » terere
Takže protože mají takové nejasnosti,tak se do toho ještě toto léto nepustí? To je jediné možné vysvětlení,že se se svojí svobodnou vůlí takto rozhodnou,protože to není o tom,jestli by to bylo možné. Možné to prostě je,i když musím počítat s rizikami,které naskakují v okamžiku,kdy se zadlužím,ale prostě zadlužit se mohu a chci-li to,prostě už to jde i teď.Jen promyslet rizika... ztráta zaměstnání,nemoc,nebo takové věci,které by mi zavedli do problémů neschopnosti splácet...
17.01.2017 - 20:34 | Filtr
(Štír) tronco
Ke všemu vnímám jen význam první karty... velekněžna z velké arkány je mi jasná,ale z hlavy přesně nevím význam těch dalších dvou ... slunce,hvězda... mmm ... měl jsem Tarot Grálu ... a mmm... a jsem mimo s názvoslovím karet.... čkej ... jo,slunce,hvězda... velekněžna... ta Ti toho neříká více,než jen to,kde to začalo.... prostě ukazuje situaci,kdy se ptáš.... cítím z toho nějakou důvěru v něco,očekávání,více než o tajemno,nebo intuici tam jde .... v podstatě,když jsem si letmo přečetl diskuzi,nebo spíše dotaz poprvé.... v té velekněžně jsem viděl Tebe právě v této situaci ... a to,co jsem psal předtím,je v podstatě v tomtéž duchu.... Je to řekl bych dost ženská karta včetně té intuice a s tím třeba i očekávání toho nového ve smyslu tajemna,protože v tom ještě nemám jasno a právě s tím i spojené vlastnosti negativní,jako .... nedůvěra,nebo...mmm...povrchnost....může to smrdět trošku falešně... ale tohle to mi nic prostě do budoucna neříká..... ježíš.... Dušane... brzdi...
Promiň :14: :6:
A víš co? Však to máš jasné..... ke všemu jsou to karty z velké arkany.... silné karty..... stačí,když to řeknu jednoduše?
Po té nejistotě v které se zabíráš nyní s tou velekněžnou,se Ti (a vnímám tam toho více,nejen pro Tebe,proto jsem měl napsat lépe vám) rozjasní více na cestu ... :27: dává světlo na novou cestu a hvězda? :78: ta je též jasná.... nová hvězda na obzoru,nové výhledy atd..... máš tam fakt dobré karty.... ale.... říkám to jen tak,jo? Nevěř nikdy nikomu,ale myslím,že si v tomhle věřit můžeš :3: a to,že to nebude tohle léto? Ono to přeci ale může v létě začít...to je slunce a od toho léta nadále půjde ta hvězda,v podstatě je to karta v kontinualitě do budoucna
17.01.2017 - 23:13 | Filtr
(Rak) dan162 » ysis
No nevidím důvod se do měsíce nestěhovat - jeden takový za 2 mil. jsem prodával, měli ode mne mnoho informací, konzultací, fotek z mnoha let zpátky. Až za půl roku se nastěhovali, hodně toho změnili aby jim to vyhovovalo, hypotéku/stavební spoření vysáli do mrtě, mají taky dva pěkné příjmy, banka jim cukla, že i přes smlouvu kde se zavázali k čerpání musí dát ze svého víc, tak si půjčovali ještě jinde...A mají to tam moc pěkné.

Mili přesně vystihla, co jsem chtěl říct, díky. Ano, myslím si, že to chce jiné otázky (ale jen za předpokladu, že máš odzkoušeno mnoha výklady, že karty neukazují tvá přání). Sen je splnitelný, bezesporu, držím palec. A není důležité, co si myslím o vás, nebo zda budete letos v domečku, ale jak se budete cítit, jak budete zdraví, jak budete spokojení s životem, když už se chceš ptát karet.
18.01.2017 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ke kartářkám jsem chodila kdysi třeba dvakrát do roka.Sama jsem občas vykládala kamarádkám i sobě,ale to málo, je tam tendence vidět věci lepší, než jsou.Dle těch karet, cos vytáhla,bych se prostě nebála a věřila.Ovšem karty jsou rada, a tak je třeba pro to všechno něco udělat.Vnímám,že nastavené to máte dobře, že jsi chtěla jen jakési potvrzení.Ač jsem člověk s nohama na zemi,vím, že je něco více, že určitým věcem předurčeným, jsem se nevyhnula.
Vím o čem píše Dan,že nemusí vše tak vyjít..., osobně jsem opravdu dostala na ústa dost.Něčemu jsem nejspíš mohla předejít,ale když to hodnotím zpětně, určitý čas jsem si užila skvěle a tak toho nelituji.
Taky mám ještě vysněný malý domeček, uvidíme, jestli to časem vyjde.Dva roky bydlím v paneláku, jinak celý život v domech.Vlastně sem došla k tomu, že ač jsem zpočátku myslela, že se zblázním být v králíkárně,tak postupem času jsem zjistila, že práci kolem domu bych momentálně fyzicky nezvládla a finančně to také bývá náročnější.Vlastně momentálně jsem spokojená.Takže vše je vždy jak má být :1:.
Přeji hodně štěstí, tvůrčích myšlenek a spokojenosti v domečku :27:.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »