Gabriela Koukalová (Soukalová)


07.01.2017 - 11:42
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Gabriela Koukalová (Soukalová)
Dnes jsem se v rozhovoru na netu dočetl čas narození (11:00) Gabriely Koukalové (biatlon) a protože zde v databázi je bez času (domů), tak pro zajímavost nahazuji radix. Opravdu stojí za shlédnutí! Zde opravdu vidíte horoskop výrazné osobnosti, která je na očích a směřuje k úspěchu. No pošťourejte se, stojí to za to. najdete tam jak její umělecké nadání a smysl pro krásu, tak její "střelenost" (roztržitost), úspěchy... :3: :15:
A kvízová otázka na závěr: jak dopadne dneska ve stíhačce? Kdo se podívá na její tranzity pro dnešní den? :20:

Stránka: 1 2
Řazení:
07.01.2017 - 14:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Alffie
O tom by se dalo dost polemizovat, viz přiložená synastrie :3:

http://osobnosti.najdise.cz/vztah/…
07.01.2017 - 13:21 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Poměrně lehký horoskop, což se také ukazuje na snadné a rychlé úspěchy. Polarita Otázkou je, jestli vyrovnaná polarita znamení způsobí i schopnost naslouchat. Pokud ne, tak manžel Petr Koukal bude dobře pod pantoflem.
07.01.2017 - 12:04 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
zaujimavy horoskop... do oci hned padne to jupiterske vedro do 7.domu, kde jupiter je povyseny a tvori triny na slnko a pluto do 10.domu... Mars dominantny na MC a tiez Luna na kralovskej stalici Antares, ktoru casto vidim aktivnu u vynikajucich sportovcov (napr. M. Jordan). A jej sarmu zodpoveda venusa na ascendentu...
07.01.2017 - 14:25 | Filtr
(Býk) player » Alffie
Třeba je subík...
07.01.2017 - 18:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Manžel sleduje biatlon a řekl že Koukalová je velice náladová a často jí chybí motivace. Podívala jsem se, kolik má životní energie, podprůměr, emocionálně je jako mimóza,/takže jí nežene srdce, jen energie mládí a planety v kardinálních znameních/, myslím si, že jakmile bude mít 1. návrat Saturna,tak přestane se soutěžením.
07.01.2017 - 18:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sosno, myslím, že bys to měl smazat...a snad jsi pochopil (z třech přízpěvků) proč. :49: :94: :66:
07.01.2017 - 19:05 | Filtr
(Rak) Loen » silentium
Proč? :63:
07.01.2017 - 19:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Loen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Necítíš to?
07.01.2017 - 19:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » silentium
Závist? :2:
07.01.2017 - 21:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » silentium
Na atomové tlačítko (zejména na jednotlivé příspěvky) jsou zde jiní mistři. A já bych to měl povýšit na použití atomového tlačítka pro celou diskuzi? :22: :41:
Ten radix je velmi výstižný a má posloužit zejména k astrologickému vhledu. Že to někdo využije k něčemu jinému, vypovídá pouze o něm, ale já tu zas nic tak extrémního a závadného nespatřuji, abych to celé smazal.
07.01.2017 - 21:22 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Dévi
Že přestane se soutěžením není neznámá věc, to již sama prohlásila, že se sportovní kariérou počítá již jen na příští sezonu, kdy jsou vrcholem OH. Což ovšem nevidím jako chybějící motivaci, naopak vidí před sebou jasný cíl a pak se vrhne na jiné výzvy. Krom toho odejde na vrcholu, což dokáže málokdo.
Mohu se zeptat, na základě čeho je "emocionálně mimóza"?

P.S.: Opravdu člověk, který sleduje biatlon, říká, že je náladová a často bez motivace? Roztržitá, zbrklá, snad i nepraktická (z hlediska přípravy na závod), ale náladovost a nevyrovnanost v motivaci vůbec nekorespondují s její dlouhodobou výkonností, dlouhodobou vyrovnaností, nebo třeba i s přístupem k tréninkům (dle tvrzení trenérů) i vystupováním, což potvrzují právě lidi z biatlonového prostředí. Že kariérou trpí rodinný život (věčné cestování) a z toho plyne pak někdy váhání, zda člověk chce skutečně tolik obětovat sportu, bych si netroufal označit pojmem náladovosti a ztráty motivace. Naopak spíše vědomím toho, že zná své meze, což je známka naopak vyrovnanosti.
07.01.2017 - 21:25 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Alffie
No snadné... Při vší úctě, chtěl by sis dávat tolik do těla, jako ona? Já rozhodně ne. :50: Nezvládnul bych ani půlku.:125: Horoskop úspěšného člověka to je, ale o snadném úspěchu bych si hovořit netroufal. :3:
07.01.2017 - 21:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » 0RLAND0
Ano, to vše (tedy stálice jsem nekoumal, dík za postřeh s Antaresem) bije do očí. Krom toho držadlo vědra (Jupiter) je i vládcem asc. a Venuše na asc. je vládcem MC. Z 10 planet 9 je v rohových domech (z toho 4 v prvním a 4 v desátém).
07.01.2017 - 21:38 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » player
Nebo není srab. :15:
07.01.2017 - 23:02 | Filtr
(Býk) player » Sosna zvlčelý
Já odebírám český sport a poctivě ho čtu , takže o té dívce se tam člověk dozví leccos , navíc ona není typem , kterej by si nějak vysloveně skrýval soukromí , takže se klidně vyfotí na soc síť , jak si chladí naraženou prdel ledem. Holka do nepohody.

Ale s tím koncem si už teď není nikdo moc jistý. Z ní se totiž za poslední čtyři roky stala komplexní , velmi těžce porazitelná persona a když se podíváme na finanční odměny za umístění v desítce , tak ono se sice hezky říká: končím , nebo dočasně končím , jenže když všem ujíždí...Jenže peněz není nikdy tolik , aby jich nemohlo bejt ještě o trochu víc. A když ona bude pořád vyhrávat? Sekli byste s tím?

Ale je fakt , když se vcítím do její role , tak bych asi taky šel dělat jiný věci , protože jí ta popularita kapku unavuje , není se co divit.

A co se týče toho rodinného toho , že trpí rodinný život , já si myslím opak. Nezevšedněj si. Krom toho , oni jezdí v podstatě 5 měsíců , zbytek roku je jejich.
No - budem vidět.

V každém případě - pokud odejde , bude se nám moc stýskat (pokud se teda Lucka Charvátová do té doby nenaučí střílet).
07.01.2017 - 23:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Má málo energie u srdeční čakry.A silná srdeční čakra dá motivaci. A když nemá silnou motivaci v podobě emocí /říká se o někom, že bojuje ze srdce- např.Sáblíková/, tak tou dá motivaci jiskra mládí. Já tomu radixu zkouším dát i další rozměr, psychologický. To je dobře, když zná své meze, a nevyčerpá se tak, jak Michal Plocek, který své meze zřejmě neznal.
07.01.2017 - 23:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ona je hlavně tak nádherná, že bejt chlap, tak jí nějakou občasnou manýru s klidem odpustím.
08.01.2017 - 11:17 | Filtr
(Rak) dan162 » Dévi
Neaspektovaný Měsíc překlenuje aspektem do Venuše svého manžela, takže bych se tak nebál.
09.01.2017 - 23:27 | Filtr
(Lev) Orfanikus » Dévi
Padlo tady pár slov o její kráse,tak mně zajímalo o koho jde.
Tak vkus může být různý,ale za mně je to levnější prvoplánová "krása",
jako barevný plakát.Jupiter jako vládce Střelce může dávat její Venuši
nabobtnalé estetické parametry.
Raději mám typy,u kterých člověk až na druhý a další pohled zjistí,že jde
o pěkného člověka a už vůbec nechápu,jaký to má smysl lítat v lese na lyžích
s flintou na zádech a ještě o čas ?

Já nevím, Mars ve zničení,spálený Merkur,vše v rozích to sedí,že je pro ní
důležité tělo a materiálno,asi jí bude všude plno,se vším bude hned hotová.
10.01.2017 - 09:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Orfanikus
Tak pokud si ji musíš hledat a soudíš jen z fotky...Za mě je nejen hezká, ale i v projevu moc sympatická (v souladu s Venuší na ASC), milá a navzdory spálenému Merkuru (s orbisem 5+ je ještě spálený, vážně?) i poměrně dost vtipná. Opravdu obsazené rohové domy značí tupý materialismus? Taky je to důležitost vlastní nezávislosti, zázemí, partnerství a sebeprosazení ve společnosti. Že by jí bylo všude plno, pocit nemám, Mars má sice ve zničení, ale na MC a ne tak špatně aspektovaný, vynahradí si to snahou a pílí.

Sečteno podtrženo, spoustě lidí může víc sedět tahle obyčejná sympatická holka než někteří pseudointelektuální a pseudoduchovní povýšenci zde na fóru. :3:
10.01.2017 - 10:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky. :74:
10.01.2017 - 11:04 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Orfanikus
Od kdy planety v rozích značí materiálno a že důležité je tělo? To jsem ještě nikdy neslyšel, nebo jsem spíše nepochopil souvislost. Pro mne rohové planety souvisí spíše s výraznou osobností (v dobrém i zlém dle povahy planet).
Se vším hned hotová, pokud tím myslíš rychlé rozhodování (přesněji až tu její roztržitost), s tím souhlasím, ale pokud je tím míněna povrchnost, o tom bych z takového radixu tedy celkem pochyboval. Ačkoli rád uvítám nový pohled (rozbor).
Mars v exilu je sice škůdce, ale v mužském horoskopu by škodil více. Sextil od Venuše z Kozoroha zde pomáhá.
Krása je pojem velmi relativní, do toho bych se nepouštěl (ač jako chlap připouštím, že je to velmi pěkná baba a že nenamalovaná by se mi líbila ještě více, ale právě její Venuše ji asi nutí se "zkrášlovat", což ovšem není jen o zkrášlování sebe samé, ale o zkrášlování světa obecně, třeba jejím vztahem k umění), každému se (ne-)líbí něco jiného. A nemyslím tím jen krásu fyzickou.
10.01.2017 - 11:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Má nádherný úsměv - úplně září z fotky, z TV. Jde z ní radost a velmi příjemná pozitivní energie. Navíc dělá charitu a je fakt dost vtipná.
Klidně míň šminek - určitě je nepotřebuje, ale když se tak lépe cítí, proč ne.

Jedna z mála sportovkyň, kterou poznám v TV (jsem antisporttalent) a na kterou se vždy ráda kouknu, právě pro tu její energii.

S jediným nesouhlasím - je jí teď fakt všude plno. Skoro na každém sportovním kanálu a všude se téměř až drze nacpe na stupínek vítězů :4:
10.01.2017 - 11:43 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Jen pro zajímavost, Petr Koukal má Mars snad na úplně stejném stupni jak ona (ale čas se neví, takže těžko říct, kde ho má v radixu), zajímalo by mě docela, kdo je u nich "tahounem" ve vztahu.

Venuši má Gabriela ještě ve Střelci, ni? :6:
10.01.2017 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Mňau.
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »