Proktologická diskuse


06.01.2017 - 11:10
(Beran) balschemtov
Proktologická diskuse
Navazuji na téma o toaletách a navrhuji diskutovat o tématu souvisejícím, totiž o našich hovínkách (dále s ohledem na citlivost tématu jen "růže").

Zajímalo by mne kdo se zabývá odpovědně svou růží. Tedy zda sledujete pravidelně, kolikrát denně máte potřebu "zahradničit" a zda zkoumáte například konzistenci, tvar či dokonce vůni. Také chci vědět, zda jste schopni určit z vlastní růže různé změny v organismu. To není nic perverzního, ale naopak například v indii je běžnou součástí péče o sebe sama své zdraví pošťourat se ve vlastní, či partnerově, či dětí klacíkem.
Proč v naší civilizaci máme odpor k růžím?
Je růže všech lidí stejná nebo ne?
Kolikrát denně je vhodné zahradničit a jakou hmotnost by měla mít ideální růže?
Lze naše růže nějak využívat i jinak než je jen skladovat ve skleníku (septiku?)
Myslíte, že růže má nějaký esoterní význam?

Upozorňuji, že smažu jakékoliv příspěvky, které budou obsahovat slovo na H...:)

Ase - příspěvěk smazán pro porušení pravidel diskuse:)

Řazení:
06.01.2017 - 11:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Miluju astrologické weby :79: :61:
10 z 10 "růžičkových" diskuzí doporučuje Najdise :15:

A k Tvým otázkám, ehm... nechám to zkušenějším :6: Teď v těhotenství ze mě ty růže stejně tak často nepadaj.

Ale přivádí mě to ke vzpomínce, že jsme nedávno s mým drahým mužem zjistili, že z prdů lze vyrobit diamanty. Přišli jsme na to, že plyn se musí svěračem dostatečně stlačit, aby měl diamant správnou konzistenci. Na to jsou dobrý Kegelovy cviky. :15:
06.01.2017 - 11:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže téma stolice mi více oslovilo v loňském roce asi touto dobou, kdy jsem začala procházet ajurvedou a musela fotit k následné konzultaci to, co ze mě padalo.První návštěvu jsem byla dost zaskočena :4: , ale pak si zvykla.Skutečně jsem se naučila rozeznávat,kdy sním více tučného,než mé tělo potřebuje, kdy jsem pozřela maso,kdy jsem na zelenině, není to jen o konzistenci, ale právě i té "vůni " a barvě...
Pokud se dobře stravujeme, naše stolice je pravidelná,vláčná a nezavání...a klidně okamžitě po vás může jít další na wc.
Odráží stav organismu zcela určitě a mé trávicí problémy se žlučníkem poznám okamžitě, ani mě nemusí pobolívat :4:.
Kdysi se ze septiku hnojilo,tak jako kravským hnojem například, ale to tam nebyly vlhčené toaletní papíry a ubrousky atp..
06.01.2017 - 12:00 | Filtr
(Býk) Ase » :):):)
Správne sa stravovať som skúsil, a zhruba po pol roku určitého režimu stravovania a detoxikácie som naozaj dosiahol, že stolica mala konzistenciu, ktorá nešpiní a žiadno nevonia. Prdy boli bez "vôňe". Len toto je dosť drsný stravovací režim pre obyčajného človeka v tomto svete, strava bola prevažne zo zeleniny a ovocia. Mäso pokial možno vylúčiť na minimum, napríklad dva tri krát za týždeň, ideálne len raz, vylúčil som aj všetky mliečne výrobky, výrobky z múky, soľ len minimálne alebo vôbec (dá sa nahradiť chuťou korenia), vylúčil som všetky maškrty a sladké, a pokial to bolo možné, vyhýbal som sa chémii. Je to dosť tažké takto sa stravovať, lebo zo všekých strán je človek bombardovaný chuťami a je to aj drahé. "Správna strava" je podľa mňa problém, lebo za správnu stravu sa považuje aj chlieb s margarínom obložený šunkou. Už aj samotné porcie majú oveľa väčší objem ako v skutočnosti žalúdok vyžaduje. Ak chce človek mať dobrú stolicu, prvé čo môže pre seba urobiť, musí stravu dostatočne požuť a premiešať zo slinami. Tým sa mu upraví aj stolica.
06.01.2017 - 12:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě je dobře vlastní růže sledovat (přímo se v nich teda klacíkem ani ničím jiným nešťourám), ale i pouhým zrakem a čichem z nich lze dobře poznat např. (ne)dostatečný příjem vlákniny, přemíru tuků nebo masa, jednorázové dietní chyby, případně riziko nějaké choroby trávicího traktu. Co se týče frekvence zahradničení, tak si myslím, že to je individuální a nemá cenu snažit se napasovat do nějakých tabulek. Důležité jsou pouze významnější odchylky od normy. :17:
06.01.2017 - 12:16 | Filtr
(Beran) balschemtov » :):):)
Lze nějak přesněji popsat co je to vláčná růže? Je to hromádka nebo knedlíček?
06.01.2017 - 12:16 | Filtr
(Beran) balschemtov » .
Dobrý příspěvěk, protože kam vlastně chodí zahradničit nenarozená miminka?:)
06.01.2017 - 12:28 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Pozor! Růže má trny! :4: :61:


A pak si řeknu: "Růže!" Jdu do lednice a sežeru i druhou půlku salámu. :40:
06.01.2017 - 13:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balschemtov
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Určitě vím, že se o tom mluví i u doktora...Ale tedy svými slovy, je to stolice s dostatkem vlákniny a není to ani hromádka, ani knedlíček.Je to konzistence, která drží pohromadě.Upřímně,do toho nešťouchám, ale lze to dobře poznat již při průlezu naším řitním otvorem pouhým vnímáním :61:, kdy nemusíš tlačit jak zběsilý a pak taky ti to ani nepřipomíná močení.
06.01.2017 - 13:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo správně, je to dřina. Nedodržuju to a flákám..., ale množstvím vlákniny se dá hodně podpořit, aby naše vylučování bylo alespoň dobré :1:.
O tom řádném proslinění každého sousta, tuším hodně psal Jonáš.Určitě to má něco do sebe.Jsme zvyklí pospíchat a hltat...
06.01.2017 - 15:43 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
No Ty tomu dáváš :4:. Teď až si někde přečtu že "měla na růžích ustláno" :40: :85:
06.01.2017 - 16:55 | Filtr
(Střelec) terere » Sosna zvlčelý
:4: :4: :4:takle pěkně sis to určitě ještě neříkal :61: :61: :61:
06.01.2017 - 18:37 | Filtr
(Býk) Ase » :):):)
Ani ja to nedodržujem už, jem ako mi príde, často aj nezdravo. Venoval som sa tomu pred rokmi, zdravotné problémy a bol som zvedavý na niektoré veci.

S tými slinami, je velký omyl že strava sa trávi až v žalúdku. Ak človek hltá a jedlo len rozdelí na menšie kusy, zarába si na dobrý problém do budúcna. Slinami sa do stravy dostávajú enzýmy, na ktoré potom nadväzuje činnosť enzýmov v žalúdku, jedlo sa trávi v skutočnosti už v ústach.
Druhá vec, ak človek vedome prehĺta stravu a vníma ako strava prechádza až do žalúdka, aktivujú sa tým určité energetické dráhy v tele.
Som toho názoru, že niesme zvyknutí sa ponáhľať, na to si naša evolúcia len tak nezvykne. Skôr sme zvyklí si hľadať všeliaké ospravedlnenia pre seba, aby sme sa niečomu vyhli, z krátkodobého hladiska je to zdanlivo príjemnejšie riešenie.

Aké prejavy pozoruješ keď sa prejavia problémy so žlčníkom? Tiež som mal so žlčníkom v minulosti problém.
06.01.2017 - 19:01 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Opět po dlouhé době smysluplná diskuse.
Tak na to se musím jít než se do toho pustím..vyrůžit.
06.01.2017 - 19:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Dostáváš svému znamení zadost. Dá se říct že máš už své solární znamení "zpracováno".
06.01.2017 - 19:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím přesně, co myslíš tím, že nejsme zvyklí pospíchat.Osobně od sebe, i svých blízkých..., i známých, kolikrát jsem zaznamenala, že ač je čas, si jídlo vychutnávat, "přežvykovat", tak ale je někdy doslova hltáno.Hodně jsem toto například dělala i v práci, kde nebylo zázemí na to, se v klidu naobědvat.Ovšem,jak jsem si uvědomila i poté,kdy byl dostatek času, jsem hladová jídlo měla často v sobě velice rychle.

Projevy nedostatečného trávení a nekontrolování stravy ,mně byly často dříve promíjeny a jelikož jsem již zralá žena :4:, tak prostě přišel čas, mi to řádně předvést.Je to na delší povídání.
Tady uvedu,že prostě pokud žlučník(rezervoár žluči), nebo játra, nepracují, jak mají, tak stolice je výrazně světlejší barvy a bývají u toho průjmy.Z toho si někdo může vzít třeba něco, čím by se mohl zaobírat, když si tuhle diskuzi bude číst.
Jinak můžeme něco více přes vzkazník, jelikož detailně zde svoji růži :61: popisovat nebudu.
Tohle beru, že k životu patří a ajurveda,jak jsem poznala,se v první řadě zajímá o to, co z člověka vychází.Ano, až poté se ladilo, co do člověka vchází a co tedy dělá blbě :1:.
06.01.2017 - 19:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ase
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě mě napadlo, co u sebe tedy vím,že nejen strava ovlivňuje naše orgány,jsou to i emoce, které já osobně, jsem si obrátila dovnitř sebe, ale to je jiná diskuze :1:.Tady je to o růžích :61:.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »