Prosba


04.01.2017 - 12:50
(Kozoroh) Mirka
Prosba
Přeji krásný 4.leden. Prosím někoho z vás, kdo astrologii rozumí, zda by mi nevysvětlil, proč mi ve všech výkladech horoskopů, ať jsou tranzitní, solární nebo radixový vychází nějaké spojení s cizinou.Někdo mi vyloží, že budu pracovat v cizině nebo pro cizinu.Jiný, že porodím v cizině dítě a třetí že budu velmi často cestovat do ciziny apd.Nic z toho se nikdy nestalo a to jsem na světě už docela dlouho :1:.Jediné, co mě spojuje s cizinou je moje maminka, která je rakušanka,ale žije celý život tady.Na dovolené jezdím jen do Rakouska, dříve k babičce,teď k tetě a to jednou za 5 let.Nejlépe se cítím v Česku s rodinou a nikdy jsem neměla plány to změnit.Také mám poslední půlrok potíže s prací.Pracuji ve zdravotnictví a jsem z toho už vyčerpaná.Hledám si jinou práci a vždy když už to vypadá, že to vyjde,tak jako by mě něco posunulo zpět.Teď plánuji jít na nějaká výběrová řízení v lednu s nástupem do práce od února.Strachuji se, že to zas nevyjde.Vidíte tam nějakou výraznou šanci? Pokud někdo z vás lidičky budete mít čas a chuť se na to podívat,budu vám velmi vděčná.Pokud ne, nevadí, pochopím to. :3:. V každém případě děkuji. :79:

Řazení:
04.01.2017 - 14:32 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tu cizinu ti vnucují asi kvůli tomu 9. domu, ale ten symbolizuje i jiné věci. V pracovní oblasti dlouhodobě probíhá turbulentní opozice Jupiter-Uran, takže bych se na jednu stranu mírnila v požadavcích a byla připravená na všechno, ale na druhou stranu obě uvedené planety a taky Saturn nyní pěkně aspektují vládce 6. i 10. domu, takže úspěch není vyloučen. Držím palce! :17:
04.01.2017 - 18:02 | Filtr
(Kozoroh) Mirka » Mici Angóra
Děkuji Mici za odpověď.A ta turbulentní opozice bude trvat dlouho? :2:
05.01.2017 - 08:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mirka
Řekněme od dubna začne slábnout, tak od června do srpna bych ji ani nepočítala a zase se vrátí v září a v říjnu. Pak vstoupí Jupiter do Štíra a bude pokoj. :17:
05.01.2017 - 11:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Proč všichni cpou tu cizinu? To je tím, že to tak je zadané na webech v souvislosti s 9. domem (3 planety). Jenže tyto výklady je vždy třeba brát s rezervou. Ne že by byly nepravdivé, ale není to práce zkušeného astrologa. Ten sice vidí podobné dispozice, které jsou napsané i na webech, ale umí je dát do souvislostí a vypíchnout to skutečně důležité.
Například by si všiml toho, že ascendent i jeho vládce (Venuše) jsou v pevné kvalitě. Takoví lidé netíhnou ke změnám, pokud nejsou vysloveně nespokojení. Venuše je sice ve Vodnáři, který změny přináší, ale je současně v konjunkci se silně postaveným Saturnem, který dodává stabilitu (někdy i stagnaci). Saturn je současně vládcem 9. domu (m.j. vztah k cestování a cizině) a dispozitorem planet v něm, jeho vliv bývá spíše zpomalující, stabilizující a omezující.

Čili tyto astroweby jsou fajn a spoustě lidí dají nějaké odpovědi, ale práci astrologa nesuplují. Asi jako když si na netu najdeme bolesti, které máme, zjistíme, že to může být třeba 10 různých příčin, ale všech 10 nemocí asi mít nebudeme. Až lékař potom dokáže (někdy :3:) určit, která choroba nám to skutečně způsobuje.
05.01.2017 - 15:26 | Filtr
(Kozoroh) Mirka » Sosna zvlčelý
Děkuji, za Tvůj čas, strávený nad mým kolečkem a za odpověď.To je velmi zajímavé.Asi vyhledám zkušeného astrologa, protože mě začaly zajímat ty nakupené 3 planety v 9 domě. :1:
05.01.2017 - 15:27 | Filtr
(Kozoroh) Mirka » Mici Angóra
Moc děkuji. :79:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »