Spánková paralýza


18.12.2016 - 15:55
(Rak) piví
Spánková paralýza
Ahoj lidičky,

nestalo se někdy někomu z vás, že se v noci vzbudil a nemohl se hýbat, přitom byl vzhůru a viděl nebo slyšel divné věci a málem umřel strachy?

Budu moc ráda, pokud se o zkušenost podělíte. Díky

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
27.12.2018 - 20:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mezi nebem a zemí, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, občas se mi stane, ale nevím jestli jsem vzhůru nebo je to sen, ale mám prostě strach a chci křičet a nejde to, chci utíkat a nejde to. Asi něco jak jsi to ty nazvala spánkovou paralýzou.
27.12.2018 - 22:42 | Filtr
(Rak) Tralalala100
Ahoj :76:

já tohle mám už dlouho, uf, když nad tím přemýšlím tak asi přes 3 roky. Jednou mívám období, kdy se každý večer probouzím do paralyzovaných stavů, někdy jednou měsíčně, někdy to ustane na delší dobu. Je to podle mého rozpoložení, když sem psychicky vysláblá, tak to na mě může bohužel častěji. Nikdy sem sluchové vjemy neměla, obrazové jo, člověkovi je umožněno vidět to, co za normálního pochodu v "realnem" životě nemůže. Beru to jako takový mustek mezi světy. Člověk má zavřené oči v "realitě" (nevím, co je realita) a přitom otevřené a vidí vše tak, jak je, v onom světě. Jediné ataky, co sem zažila v těch stavech byly energetické, energeticky to bolelo a vysávalo mě to, ty bytosti, vždy mám raději zavřené, zavřené (píšu to dvakrát páč jsou zavřený i v tom světě i v onom :-D) oči, abych je neviděla, ale i tak je cítím.

no je toho psaní až až. Má rada je přijmou to, nebojovat, a nebýt ve stresu. Z toho se ty bytosti živí..
28.12.2018 - 07:55 | Filtr
(Vodnář) Putes » Tralalala100
Zažila jsem takovou hrůzu jen jednou v životě. Bylo to krátce poté, co zemřel můj manžel. Já jsem byla vyčerpaná, nervy úplně trop a do toho něco v noci přišlo a ještě navíc si to lehlo ke mně do postele a přisálo se to na mě zezadu. Já jsem byla totálně neschopná cokoliv udělat. V tom stavu mi došlo, že to je duše mého muže, která se přišla rozloučit nebo ještě bloudí a tak jsem nakonec zařvala -běž za světlem :41: Kupodivu šel a v tomto stavu se už nikdy nevrátil. :64:
Takže naopak bojovat jakýmkoliv způsobem :47:
28.12.2018 - 16:10 | Filtr
(Panna) Wiké » Putes
Tak to jsi dobrá.
Mě to taky přijde, že je lepší být razantní, než "nastavovat zrcadlo", posílat lásku a růže, jak mě někdo učil.
Mě třeba spala kámoška 3 dny v mojí posteli a jak jsem si tam lehla, tak nade mnou plavala její mrtvá matka, která s ní po smrti chodí.(ohromně drzá bytost) Nemohla jsem se jí dlouho zbavit, protože jsem podle všech esoterních nauk věřila, že všechno je nějak moje vina, jinak by mě to nepotkalo.
Když jsem ale byla přesvědčená, že si to nezasloužím a dala jsem jí pomyslně do zubů, tak to pomohlo. Ale takové posílání lásky - nic..
28.12.2018 - 20:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně se zatím osvědčilo aktivovat srdeční centrum a to i v době "útoku" entity,se na to zaměřit.Nebo tedy preventivně dělat ochrany, ale pokud bude dostatečně otevřené srdce,mělo by tě to přestat obtěžovat. Ovšem vyžaduje to dost velkou nekončící "práci" na sobě.
28.12.2018 - 21:46 | Filtr
(Štír) tronco
Probouzel jsem se a ze středověkké světničky se prostředí přetvořilo na mojí ložnici.Jen ta plavovláska tam zůstala ležet se mnou v posteli a já jsem umíral hrůzou se sebeméně pohnout k probuzení.Zavíral jsem oči stejně rychle, jako se ona rozplývala.Dají se vytáhnout ze sna všelijaké stavy.Si myslím...
28.12.2018 - 21:49 | Filtr
(Štír) tronco » :):):)
Andělíčku,můj strážníčku,
opatruj mi mou dušičku,
opatruj ji ve dne, v noci,
buď jí vždycky ku pomoci.
Amen.
28.12.2018 - 21:54 | Filtr
(Rak) piví » Mezi nebem a zemí
Jj,to by mělo být ono. Bojíš se?
28.12.2018 - 21:59 | Filtr
(Rak) piví » Tralalala100
To já mám za to, že mám během paralýzy oči otevřené,jen k tomu vidím něco navíc...jestli je to entita či jen výplod me fantazie netuším. Ale určitě se to živí strachem. To máš pravdu.
29.12.2018 - 18:34 | Filtr
(Ryby) Maek
Ano, stávalo se mi to, tedy většinou bez těch vidění a slyšení :3:

A proč říkám stávalo, no proto, že když se mi to stalo naposled a to teď budou dva roky, tak když jsem se probral a nemohl se hýbat, tak jsem to nechal tak být, jen jsem občas zkusil jestli už to jde :3: To "ochrnutí" trvalo přes půl hodiny až pak samo odeznělo.
Takže hlavně se nebát :1:
29.12.2018 - 21:52 | Filtr
(Býk) Bé át
Rika se, ze paralyza muze byt spojena i s nejakou spankovou poruchou.

Ja ososbne mam narkokepsii a paralyzovana takto jsem byla nastesti jen jednou.

Muj bubak stal v rohu pokoje u okna, byl o malo vetsi nez prumernej chlap. Mel na sobe cernou kapi a rude mu zarily oci. Neslo se hybat, neslo kricet a z toho strachu se i blbe dychalo. Nastesti zustal jen v tom rohu a bliz nesel.
30.12.2018 - 16:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No na tohle andělíčku nezabírá.To aby přišla celá armáda andělů :4:.
30.12.2018 - 18:29 | Filtr
(Lev) Marhon » :):):)
mě to zabralo. teda ne přímo to co píše Tronco, ale kdysi tady padlo, že když se ve "spánku" děje něco, z čeho máme strach, máme požádat anděli a mě se to osvědčilo. přesněji, když se mi dělo něco co sem neuměla pobrat, jen sem pomyslela, jestli si dobrý, řekni mi co potřebuješ, jestli si zlý, odejdi.
mě to zabralo.
30.12.2018 - 20:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já to myslela, že tato modlitbička, je slabá. Andělé třeba někomu můžou pomoci,nerozporuji.Oni jsou ale v astrálu, kde máš všechno i ty bubáky.Ono záleží i na naší kondici, co to je atp...to mám nejen ze své hlavy.
30.12.2018 - 20:51 | Filtr
(Lev) Marhon » :):):)
já to myslela stejně. modlitbička je modlitbička, ale tohle je oslovení přímo dané věci. to je konkrétní. to neni jen všeobecná modlitba.
01.01.2019 - 14:11 | Filtr
(Býk) desire77
Napíši SZ
01.01.2019 - 14:19 | Filtr
(Rak) aktigram
Mávala som a mnoho krát a veru nepomáhala ani modlitbička ani nič také. Ja som to vnímala ako niečo čo mi priľahlo prsia - takže nočná mora u mňa to malo aj tvar aj farby - v horúčkach to bol červený demon ako nejaký škriatok, ale aj iné. Mne pomahalo jedine to aby som nemala odhalenú hrud a teda prekrižené ruky alebo nohy a hlavne naučila som sa spať na boku. Je to divné ale len čo som sa postavila svojej temnote skončili tieto démonické ataky.
10.01.2019 - 19:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » piví
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mezi nebem a zemí, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tom spánku nebo co to je hrozně moc. Jinak v životě ne že bych strach neměl, ale spíš obavy a znepokojení. A ty jsi co přesně prosím tě zažila?
21.02.2019 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mezi nebem a zemí, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, dnes jsem měl opět ten samý sen, jak budu mít chvilku, tak ti napíšu detaily :29:
22.02.2019 - 20:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mezi nebem a zemí, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V noci se mi zase zdálo o duchách nebo co to bylo, prostě nic jsem neviděl, ale strach jsem měl, že je někdo v mojí přítomnosti. Zase jsem křičel o pomoc a nemohl jsem pořádně mluvit. Ale co je k tomu zajímavé, že spím ještě a s kolegama z práce na penzionu a ti mně slyšeli jak křičím, ale ne že křičím pomoc, ale zkomoleniny toho slova. Říkali, že napřed to bylo spíš jako vzdychání, ale až po chvíli se to podobalo slovu pomoc. Samozřejmě se v té chvíli smáli a já jsem je slyšel i když jsem ještě spal. A pak jsem se i probudil.
22.02.2019 - 21:19 | Filtr
(Panna) Wiké » Mezi nebem a zemí
mě před 12 rokama pronásledovali ve spánku. Poznali, že jsem odpůrce režimu, prchala jsem, když už to vypadalo špatně nemohla jsem křičet a pak se mi to povedlo a opravdu jsem volala přítele, který spal vedle mě a vzbudil mě. Nevím, jak by to jinak dopadlo..
Bylo to hodně silné, několikrát se mi to tak zdálo.
25.02.2019 - 18:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mezi nebem a zemí
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Od posledního úplňku mi tak nějak taky nejde dobře spát.A to si jeden myslí, jak to má zmáknutý :4:...
25.02.2019 - 23:18 | Filtr
(Beran) nutelina
Zažil jsem něco podobného ale byl jsem při vědomí, bylo to fyzické. Proto bych se zeptal, jak víš že jsi vzhuru?
29.03.2019 - 11:07 | Filtr
(Kozoroh) Crkos
Ahoj. Když jsem se poddal své spánkové paralýze, tak se ve mě nadobro usidlila Kundalini energie. Ten proces paralýzy bych popsal jako pojistku, aby se ti nemohlo během procesu otevírání všech čaker něco stát z důvodů strachu a nebo selhání techniky a nebo když Kundalini narazí na blok, kterou tu cakru nepřekoná a úsídlí se v té poslední co otevřela. Ta paralýa ti drží teplotu těla a životní funkce v úplném minimu a díky tomu ti nemůže vyhořet nervový systém a zemřít,kdyby se proces nepovedl . Skoro každý koho to potká dostane strach a přeruší proces. Ti co strach překonaji a doslova se nechají těmi energiemi pohltit čeká neuvěřitelná cesta k Bohu a osvícení, co je pouze začátek toho všeho... Kdo by chtěl o procesu vědět více, můžu se rozepsat...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »