Saturn v strelcovi tranzit cez ascendent


12.12.2016 - 18:10
(Střelec) LadyLyanna
Saturn v strelcovi tranzit cez ascendent
Ahoj...ako sa prejavuje, alebo prejavil Saturn tranzit cez ascendant, resp. cez prvy dom? Zaznamenali ste nejake zmwnyv zivote, ci v sebe, alebo ste si to ani nevsimli? Ja osobne zaznamenavam velke zmwny a zatial neviem ako to zvladnut. Pozrela som sa na horoskop, az ked som si vsimla, ze nieco nie je v poriadku. Vascinou mam zo vsetkym problemy. Nic mi nejde, akoby som chcela a vsade mam same prekazky. :25:
:1: :74:

Řazení:
12.12.2016 - 18:59 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Ty překážky tě něčemu učí.
12.12.2016 - 20:26 | Filtr
(Býk) Onirique » Orfanikus
...tak mi teď napadlo, že je asi bláhové hledat partnera po dobu tranzitu saturna sedmým domem, co? :43: :86:
12.12.2016 - 22:03 | Filtr
(Lev) Orfanikus » Onirique
To je tak,že pro určitou věc se posuzuje horoskop jako celek,koukat jen na jeden
tranzit i když je Sat pomalá planeta-dlouze působí na určité místo zvířetníku
a sedmý dům je rohový dům,který se projevuje materiálně,ale dělat z toho
jednoho tranzitu závěry se nedoporučuje.
13.12.2016 - 10:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já bych řekla, že to je pro tebe o to náročnější, že ti nejdřív vstoupil do 12. domu, pak přešel přes Slunce, teď přes ascendent a navíc tě za chvíli čeká návrat Saturna (plus ještě přejde přes ty další planety, co máš v 1. domě). Tím pádem je těch prověřovaných oblastí v relativně krátkém časovém období víc, není prostor si oddechnout, ale zase to aspoň budeš mít za sebou. Já jsem měla náročné roky 2008-2011 (cca), nejdřív mi Saturn přešel přes Slunce, Venuši, Saturn, pak vstoupil do 12. domu, pak konjunkce s Plutem a konečně tranzit přes ascendent (ten už mi přišel vcelku úlevný a tranzit 1. domem už mi tak nevadil). Ale zase jsem si docela uspořádala život, i když to bolelo. :17:
24.12.2016 - 05:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Záleží, jaký máš vztah ke svému Saturnovi. Mně když přecházel přes AS, tak se mi dost ulevilo. Určité překážky, které byly předtím nejasné, rozplizlé, neurčité, se najednou ukázaly v celé své kráse a šlo jim čelit mnohem lépe. Ve Vahách je ale Saturn vcelku pohodový, takže mi to jen ukázalo určitou potřebu většího vyvážení, balancování mezi potřebou mít to zcela po svém a sobecky a dělat kompromisy. U tebe ve Střelci to nejspíš bude znamenat přistřižení křidélek, sražení snů hezky na zem...ale můžeš si to představit jako balónky, některé ulétnou a jiné rupnou, a některé vydrží. Nejspíš nebude všechno podle tvých představ, nejspíš se v mnohém ukáže, že tvé sny, naděje a přání neobstojí v konfrontaci s realitou...to ale neznamená přestat věřit, spíš najít něco, co v konfrontaci se Saturnem obstojí.
Co je určitě podstatná změna, je zjištění, že už se nemůžeš tak nějak obcházet, ignorovat, Saturn ti prostě ukáže, že jsi důležitá a že je třeba, aby ses sama sobě věnovala. Jak, to už je na tobě...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »