Jak hubnete ?


06.12.2016 - 15:32
(Býk) player
Jak hubnete ?
De vám to?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
06.12.2016 - 15:34 | Filtr
(Štír) Freja
Pomalu :4:
Zjistila jsem, že nejúčinnější je chodit večer běhat...
06.12.2016 - 15:36 | Filtr
(Býk) player » Freja
Mě už levá kyčel neběhá...jsem rád , že chodí. Mohl bych chodit plavat , to jo ,ale málokdy je čas.
06.12.2016 - 15:46 | Filtr
(Štír) Freja » player
Já myslela, že se ptáš, jak hubneme my.
Tak jestli to má být tip, jakýkoliv výdej energie večer...já si pak dávám ještě zelenej čaj, ale někdo po něm třeba nespí.
06.12.2016 - 15:51 | Filtr
(Váhy) dôvera
Ja som sice štíhla ale každé ráno pijem vodu s citrónom.Nejem sladkosti :) ani nič nesladim :)
06.12.2016 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak po porodu a šestinedělí začnu zas intenzivně s turistikou,na což se moc těším,plavu i teď v těhotenství a ačkoli to nevypadá,protože mám velikánské břicho,tak jsem nabrala jen osm kilo,tak si myslím,že jakýkoliv pohyb je fajn.A nesladím nic.
06.12.2016 - 17:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Ancient Dragon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na otázku jak bych odpověděl že 100% jídelníčkem - dietou chcete-li. Jakékoliv aktivity typu běhání jen zvedají denní kalorický vydej ale nejsou nutné, stačí jíst v mírném kcal deficitu. Pokud to tak za mě pak 2hodinky chůze denně značka ideál. Většině lidí by stačilo vypustit rychlé cukry a dodržovat pitný režim čisté vody max čaje/kafe a celkově většinu kalorií přijmout během dopoledne.
Jo a kvalitně a dostatečně spát je rozhodně základ jak pro hubnutí tak pro nabírání a celkově asi pro zdraví že...
06.12.2016 - 18:30 | Filtr
(Střelec) terere
já tedy nepotřebuju hubnout,ale dvakrát do měsíce -nov a úplněk-nejím jen piju neperlivé vody a odšťavuju zeleninu...jinak jím víckrát denně a malé porce,skoro vubec maso,když tak jen ryby,ale snažím se ty mrtvoly nejíst...sport mě nebere nalítám se na zahradě dostatečně,ale v zimě si vychutnám klídek a jen si doma trochu cvičím,váhu mám za všechny ty roky stejnou a to si myslím,dělá ten metabolismus,tím,že jím častěji a malinko... :29:
06.12.2016 - 19:00 | Filtr
(Býk) akdara
No po pravdě já váhu neřeším, čímž jsem nechtěla nikoho naštvat. :4: Asi mám genetickou výhodu, ale hlavně mám pocit, že více poslouchám své tělo. Moje váha je plus mínus 3 kg již několik desítek let neměnná a vzhledem k mé výšce v pohodě. Je fakt, že mám období, kdy mi vyloženě chutná a jím více a pak mám období, kdy tělu s větším množstvím jídla není dobře a chce více pít čajíky, jíst žitný chleba místo rohlíků a celkově menší množství jídla. Prostě samo si váhu reguluje tím, že mi pocitově dává najevo po čem mi je zrovna těžko a co mi v daném období vyhovuje. Fakt se snažím ho poslouchat a zjistila jsem, že mi je potom lépe. Také je pravda, že dost pracuji venku na zahradě, tudíž mám dostatek pohybu. Miluji chůzi, pokud je příhodné počasí a fakt se mi chce, chodím klidně i 6 km pěšky do práce nebo i potom z práce. Je to super relax, vyčistím si za tu hodinku hlavu a hned je mi lépe. Taky bych řekla, že je to hlavně v hlavě, je potřeba se mít rádi takoví, jací jsme a více naslouchat našemu tělu. A zastávám názor, že je nezbytná pestrá strava, pokud nemá člověk dietologické omezení z důvodu nemoci, má se jíst všechno.
06.12.2016 - 19:32 | Filtr
(Rak) Achme » player
Mám vyskoušené jíst každé dvě hodiny, první měsíc jsem jedla jen maso, zeleninu, trošku ovoce a kysanou smetanu, vejce. nechala jsem tělo, ať si vezme kolik potřebuje. Sprvu jsem jedla hodně i po těch dvou hodinách, postupně se tělo uklidnilo a jedla jsem malé porce. Po měsíci jsem přidala postupně přílohy ale malé. K tomu jsem pila občas jaterní čaj, a hlavně celou dobu jsem jedla hodně červené řepy. Můžu dodat pár receptů. Hubla jsem tak rychle, že mě to až překvapilo.:)
Je opravdu nutné dodržovat ty dvě hodiny.

Takže já říkám nedržím dietu, ale učím se jíst :)
06.12.2016 - 20:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak přibíráte? :23: Mně to nejde. Vždycky jsem chtěla být boubelka a mám smůlu. Závidím vám, lidi. :4:
06.12.2016 - 21:07 | Filtr
(Býk) Petr9
po všech možných dietách, sportech a kdovíčem :23:... nakonec zabrala prostě strava ... vyhodit pšenici, rozdělit stravu - a zůstat nejlépe jen na mase a zelenině.

(jo a zkus do toho ještě tohle:
https://www.youtube.com/watch/…
by mě zajímalo, kolik dní nepohneš hlavou :61:)
07.12.2016 - 00:26 | Filtr
(Lev) Marhon
blbě, Pláyo, blbě. nežer tolik. :21:
jak píše Petík, vyhodit obiloviny a škroby. nejhorší kombinace tuky - cukry.
každýmu vyhovuje něco jinýho. taky sem dřív jela kombinaci maso - zelenina.
dneska už maso moc nejim, spíš nárazově, ale na zmenšení objemu se mi docela osvědčily luštěniny. se zeleninou, samozřejmě. kapusta, mrkev a tak, stylem polívek. a nějaký to chilli do toho.
sport u mě na hubnutí vliv nemá ani za mák. takže jedu svůj způsob, nejdřív shodit a pak cvičit. plavání je fajn, ale pokud je voda studená, tělo hubnout nebude, protože na hubnutí je nejlepší teplota těla 37, takže to chce teplou vodu, což bazén nemá. takže tělo místo hubnutí přemýšlí, jak se ohřát. jak se říká, kdyby se po plavání hublo, to by velryby byly jako laňky. :4:
pokud nemůžeš běhat a počítám, že i ostrá chůze je problém, tak bych zkusila kolo nebo rotoped nebo takový to pádlování je moc dobrý, jedna z nejlepších věcí. zapojí se břicho, záda, ruce, nohy, zadek, prostě všechno. super věc. :15:
jinak pokud se tělo zahřeje jeden den, tak si to 24 hodin pamatuje. takže když se cvičí každý den, třeba jen těch 20 min. tak si tu teplotu udrží a mělo by hubnout. když se cvičí ob den, tak se musí znovu nejdřív zahřát.
jo a ještě něco, někde sem četla, že tělo si začíná ukládat tuky po 8 hodinách, takže by se mělo jíst nejpozději po 8 hodinách, aby si tělo tuky neukládalo. no, já tohle nedodržuju, jen sem si na to vzpomněla.
07.12.2016 - 00:45 | Filtr
(Býk) player » Marhon
No - právě , že já toho až tolik nesním. Jím teda chleby , to jo ,ale v nijak velkých dávkách. Sladký minimálně , chjo...je to děsný. Mám 110, i když to při mé výšce není až taková hrůza ,ale mě to vadí. A to jsem omezil pivo na minimum, snídám polívky...sere mě to.
07.12.2016 - 00:59 | Filtr
(Lev) Marhon » player
musíš si sám najít, co ti vyhovuje.
já dřív opravdu kombinovala libový maso se zeleninou a bez příloh.
dneska sem zase na čočce, fazolích, cizrně a nemastim to. přidám jen nějakou zeleninu a koření.
je fakt, že ujíždim na sýrech. plestnivý, tvrdý, gouda, hermelín, mozarela, niva a tak. a to když si dám, tak žádný odtučněný, takže tuky dodávám timhle způsobem. mouku nejim. teda, občas jo, ale mě zalepuje střeva, takže to pak zase kombinuju se zeleninou.
jinak pokud nemam přístup k jídlu, na cestách a tak, sem na banánech. kalorií maji dost, nasytí a tělo je spokojený. zase, nesladim. teda, teď sem si pořídila med, když mě honí mlsná, ale sladký celkově nemusim.
za to sem schopná se nehorázně přežrat. žádný pětkrát denně. :43: ale lvi se taky nažerou jednou denně flákoty a pak odpočívaji, ne? :4:
asi tak.
07.12.2016 - 07:55 | Filtr
(Štír) Freja
tak něco o hubnutí plaváním :3:

http://www.slimming.cz/plavani-a-hu…
07.12.2016 - 08:11 | Filtr
(Beran) Háňa*
Mně i v mém věku, kdy se říká, že už to jde špatně, stále funguje zůstat u jídelníčku, na který jsem zvyklá, ale snížit dávky všeho na polovinu.
První dva týdny jsou kruté, ale pak už je to pohoda - tělo si na malé dávky zvykne a přitom psychika nestrádá, protože jím všechno, na co mám chuť - jen prostě málo.
Není to rychlé hubnutí, ale pozvolna jsem takhle zhubla před časem 14 kilo asi za rok a půl - dyk víš ....
Bez cíleného sportování, to pro mě není.
07.12.2016 - 08:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Jestli máš krevní skupinu 0, tak ti ten lepek v pečivu právě nejvíc způsobuje přibírání, vyzkoušeno na sobě :17:
07.12.2016 - 09:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě spolehlivě zabírá úplně jednoduchá věc: nevečeřet. Pořádně se najíst ráno, trošku odpoledne a do postele jít s prázdným žaludkem. Už takhle funguji několik let a je to pohoda.
07.12.2016 - 10:13 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » tulačka
A by neměla pečivo jíst vůbec :1:
07.12.2016 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Ancient Dragon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Lepek způsobuje přibrání? to jsem ještě neslyšel. Já třeba nejím bílé pečivo protože je to moc rychlý sacharid, lepek je mě úplně ukradený. Bíla mouka je poloviční cukr. A krevníma skupinama si taky nejsem moc jistej, mám A- a bez půl kila masa denně jsem nesvůj. Jako ok jsem nadprůměrně fyz. aktivní ale i tak na ty diety podle krevních skupin nevěřím, kdysi jsem zkoušel áčkovou a vážně hnus citíl jsem se hrozně nesedělo mi to. Každý máme jinou fyziologii a metabolizmus a to opravdu krevní skupina neurčuje- geny, životní styl- životospráva
07.12.2016 - 11:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » The Ancient Dragon
Třeba proto, že zpomaluje metabolismus. To, že to na tebe nesedí, nemusí znamenat, že to nemůže fungovat u nikoho jiného. Znám minimálně 10 lidí, kteří přirozeně inklinují k vegetariánství a mají A. Takže zatím 10:1 :3:
07.12.2016 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Ancient Dragon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně no je fakt že když ti to ten pajšl zalepí tak to určitě metabolizaci nezrychlí :28: Jako ano je možné že jsem vyjímka co potvrzuje pravidlo :37: jen jsem tím chtěl říct že každý si musí najít sám co mu sedí. Krásně to napsala Achme, nedržet dietu ale naučit se jíst :17:
07.12.2016 - 14:00 | Filtr
(Býk) player » Argyll
Já sice večeřím ,ale 7 hodin před spaním...takže usínám na lačno a ráno dávám polívku. Fakt nevím , proč mám tolik kilo....
07.12.2016 - 14:11 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Někdo přibírá právě proto, že jí málo-tělo si myslí, že nic nedostane a uloží si. Zkusila bych nějaký metabolický test, třeba podle ájurvédy, dost lidem to pomohlo. :17:
07.12.2016 - 14:16 | Filtr
(Štír) Freja » Mici Angóra
Já, co znám z okolí, tak lidem, co chtěli zhubnout všem fungoval Havlíček...jíš prakticky furt, ale vyváženě, proteiny i přílohy (sacharidy)...a prožereš se k zhubnutí :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-53
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »