Štíři a vztahy


26.11.2016 - 18:04
(Štír) scorpio-15.11.1987
Štíři a vztahy
Zdravím především populaci :122: ale samozřejmě i ostatní :27:
Jak jste na tom s vašimi vztahy?Jste ve vztahu nebo nejste a pokud ano,jaké znamení stojí po vašem boku?Jsou to jen moje pocity takového oddělení od společnosti,osamělosti,někdy mám pocit že egoismus snad,že máme v datech narození nejvíce jedniček ze všech znamení,tedy mi narození v listopadu?.Nedávno jsem byla ve vztahu též se štírem(20.11.1986- narozen v 1:10 ráno) a myslela jsem,že to už je ono,neměla jsem s nikým tolik společné,a i on se mnou vypadal spokojeně,skoro ihned mě představil svojí mámě,svojí dceři(která mi teď velmi chybí),psal mi zprávy jako zamilovaný,ale nakonec mi řekl,že není připravený na vztah a že bude lepší,když budeme kamarádi(má 7 letou holčičku o kterou se stará viceméně on,protože jeho bývalá manželka se kterou nebydlí k tomu není a též je v insolvenci,což hraje samozřejmě velkou roli,nejsou peníze),parkrát to vypadalo,že by se snad přemluvil a že se uvidíme,ale vždy z toho sešlo,je to štír,sám o sobě tvrdí,že je takový poustevník,ještě se životní 1,moc dobře ví o svém velkém egu a snaží se s ním pracovat...ale zdá se mi že čeká,že ostatní příjdou za ním,že je tu lenost něco nového budovat...Mohl by se mi někdo podívat na jeho rozbor,co se z něj dá vyčíst?:1:A tak co štíři,jak vy na tom jste? :1:Děkuji za příspěvky :1:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
26.11.2016 - 18:29 | Filtr
(Býk) player
Někdo mi říkal že jsou hodní a zlí štíři.

Já se štírkou žil přes dva roky na psí papíry. Byl to ten hodnej štír. Smála se , smysl pro humor , sice občas byla kapku škodolibá ,ale tuhle vlastnost znala a byla mile škodolibá. Takže za mě - pozitivní dojem. Na druhou stranu , člověk ji měl furt za prdelí. Chybělo jí využití volného času a udělala si koníčka ze mě , což ten vztah nakonec pozvolna rozpustilo.

Potom jsem ještě pomáhal jedné štírce nalézti ztracenou (patrně v dětství zasekanou) živočišnost. Taky hodná ,ale někde v ní byl nějaký studený spoj , prostě neproudily proudy tím správným směrem - a co vím , dodnes nezjistila , kde se stala chyba. I když živočišnost - na to stačila první kontaktní noc.
26.11.2016 - 19:34 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » player
Hehe tak já na štíry a první odpoví náš protipól dobrý :4: :15: :1: No když člověk nemá svoje zájmy,tak to je samozřejmě naprd,musí se dát nějaký osobní prostor...Tak on byl zlý štír,to vím,řekl mi o svojí historii,že dělal vyhamače dluhů...říkal,že měl rád,když z něj lidi měli respekt,snaží se s tím prát,ale myslím si,že ten boj je v něm zakořeněný pořád,tak nějak jsem to přikládala tomu Marsu ve Vodnáři,takovou tu odměřenost,ale zase měsíc v raku,z něho dělá úzkostlivého tátu...zdálo se mi,že je v něm rozpor,že chce něco jiného,dělá něco jiného...že chce být milován,ale zase se nechce projevovat,že tím,že by ukázal city,ztratí ten respekt a to si myslím,že v něm vyhrává...
26.11.2016 - 21:08 | Filtr
(Štír) tronco
Měl jsem jediný vztah v životě,o kterém mohu říci,že to bylo skutečné partnerství. Bohužel jen necelý rok,po kterém jsme se museli rozejít pro samou lásku. Týden jsme si plakali v náručí,než jsme vůbec měli koule na to,to udělat...... ale to již jsem tu psal mnohokrát..... bylo to neuvěřitelné propojení,nevím,jestli si mohu troufnout tvrdit,že není silnější pouto,než zrovna mezi štíry.... ale jasně,jako vždy,nic není absolutní,nebo jeden příklad nemusí potvrzovat pravidlo.....
26.11.2016 - 21:29 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » tronco
Tak teď nějak dobře nechápu,milovali jste se tak,až jste se museli rozejít?to znamená,že jste ignorovali vše okolo a proto jste se museli rozejít nebo jak to mám chápat,můžeš to nějak rozvést?
27.11.2016 - 00:42 | Filtr
(Štír) tronco » scorpio-15.11.1987
Bylo to takové propojení,že jsme nemohli být jeden bez druhého tak dlouho,až jsme se museli rozejít... no,vlastně jsem to cítil už první den a říkal jsem jí to,že nevím,jestli to bude za den,měsíc,rok,deset... ale že to jednou přijde a oba budem brečet. No a pak,když jsem odjel jen pojebaných pár set kilometrů dále a pár dní jsem neměl možnost jí zavolat,to jí málem zabilo a samo sebou potkala ještě bývalého,takže nástup uklidňovací šichty a vím já co? Tuším,že i proto tam byl blok u ní,už se mi nemohla v klidu podívat do očí,ať se již něco stalo,či ne. V tomhle případě mi je to jedno,protože to byla jediná žena v mém životě,která mi věrná byla a to vím prostě jistě díky tomu respektu mezi náma.Trochu mi uráží číst v horoskopech,že štíří vlastností je nevěra,ale ne zas tolik,nikdy jsem kvůli nevěrám těch,s kterými jsem si myslel,že žiju,nevznikla podobná touha po tom,abych byl takový zmrd i já,když vím,jak to bolí a dokázal bych kvůli tomu zabít (a to říkám vážně a dvakrát mi zastavil u mých pokusů vskutku jen anděl strážný se svým často důftipným smyslem pro humor)
Nebyl to zas až takový problém jazykový (ona z Madridu),i když jsem prostě nedokázal říci všechno,co cítím,ale to by mi nešlo asi ani v češtině,protože to se slovy nedalo vyjádřit.Helejď štírku.... není vše v horoskopech,ale jsou to dobré,nerad říkám,směrovky,ale informační tabulky pro okolí,nebo tak něco... (ježíš...jak to mám to souvětí? To je čárek...hihi) No... chtěl jsem říci,že pro společný život si myslím,že by ty dva mělo spojovat i něco v zálibách pro volné chvíle,společné aktivity. Chemie je dobrá,ale z toho jde jen zamilovanost,která vyprchá vbrzku.... no,tak tři měsíce,řekl bych a pak dva,tři roky na zkoušku,jestli to jde žít a když to jde i dál,nevidím v tom veliký problém.... ježiš... se rozepisuju,za chvíli to rozvedu tak,že nebudu vědět,kde jsem začal.... hihi... takže co Ti navrhuju? Jdi tedy poustevničit s ním. Jo,nemá poustevnu. Aha. No,tak to jen tak kecá,aby Tě oblbnul klasicky jako ženskou pitomýma kecama a i pro to,aby si nemusel připustit,že prostě jen někoho na chvíli potřeboval,ale to je pryč..... jen názor... všeobecně... neříkám,že to musí být bezpodmínečně váš případ,ale tak to prostě často bývá....
27.11.2016 - 01:05 | Filtr
(Štír) tronco » player
Štíři bývají vášnivými milenci,kteří cítí sex jakoby mnohem důležitější věcí,než jiná znamení a tak... Míváme i tolik energie,že ..jak říkáš,pořád za prdelí... no,byl jsem u kamarádky,nic jsem od ní nechtěl,jen jsem odpočíval a snažil se jí naslouchat,nakoupil jsem jí,uklidil,pohodička a prej jak jsem energeticky náročný a líný ??? Cože ? To jsem nepochopil.
Jako pochopil bych to,kdybych byl energeticky náročný.... to je.... čkej.... se pletu... jsem tak trochu muž a ona tak trochu žena... tam možná bude ten jinej náhled... Ty jako býk... i když ... se štírem jdem podobnou cestou,nemusíme se dobře snášet,když se na té cestě někde potkáme,každý to vidíme prostě jinak,i když podobně... přesně... kdybych jí byl za prdelí a něco od ní pořád chtěl... i jídlo jsem si přivezl svoje... jen jsem potřeboval vypadnout ze svého zakouřeného squatu a být chvíli s kýmkoliv a neměl jsem za kým jiným jít .... kdybych od ní něco chtěl... třeba nic jsem jí ani tolika neříkal,abych jí neotravoval,spíše jsem jí naslouchal s jejími příběhy,i když do značné míry zkreslené a zamlžené naším nalháváním si,ale ani s tím jsem jí nechtěl otravovat,abych jí říkal,kde vidím,že se mýlí,protože to vidím jako energeticky náročné.. pro ní... nejhezčí chvilky jsem měl ve společnosti její dcerky... energeticky nároční?
Udělala se na Tobě,koníčku? Hihi... sorry... udělala si z Tebe koníčka... No nevím... budu pokračovat mojí subjekcí,jo? Páč nevidím do ní. Když mám někoho moc rád,mám ho tak rád,že bych s ním trávil každou možnou chvíli. Byl bych mu za prdelí,jak říkáš,ale to proto,že jej mám rád. Jestli to ten druhý tolik neumí,má to štírákovi říci a ten s tím bude chvíli bojovat,než pochopí,že to prostě ten druhý neumí tolika a nesmí to brát tak,že ho nemá rád vůbec,ale jen to neumí tolik projevovat.Štír potřebuje otevřenou komunikaci,nejistota ho zabije a jestli si před ní vyhledával pro svůj klid ústraní a nedokázal neřekl jí to a vlastně i kdybys to dokázal,bude to mít stejný negativní účinek pro :122:
28.11.2016 - 12:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemám slunce ve Štíru, ale rozhodně jsem víc Štír než Býk, takže nevím - počítám se? :4:

Mě nejvíc přitahují vždycky zemská znamení, hlavně Býci a Kozorozi, hledám si uzemňovače, protože i když mám zemi podle horoskopu zastoupenou hodně, paradoxně ji v sobě téměř necítím. Na druhou stranu ten protějšek musí být svým způsobem i energie a smršť, žádné prkno, jinak se nudím. Čili zatím nejideálnější, co jsem našla, je pro mě Kozo-štír :4:

Jinak jsem silný introvert, samotář, ale co se týče vztahů, jsou u mě na prvním místě a jsem oddaná - možná až moc :1: A přiznám se, že se občas kontroluji, aby to nehraničilo s posedlostí, obzvláště ve chvíli, kdy už vím, že si "můžu cokoliv dovolit". Nejde ale o omezování protějšku, spíš o subjektivní pocit, který mi vadí. Dávám hodně velkou volnost... a spoustu věcí, na kterých jiní vztah zakládají, ty já neřeším. Na druhou stranu ale rozpitvávám věci, na které zas nemusí být zvyklí druzí. Myslím, že se dost liším v tom, co mi ve vztahu vadí a ubližuje.

Jinak jsem ve vztazích nikdy nijak zásadní problémy neměla, partnera si umím vybrat dobře, nikdy jsem se nepohádala (jsem typ, co spíš sklopí uši a brečí, když udělá chybu, a často i v případě, že chybu neudělá :4: - ale to nebude Štírem), nicméně na druhou stranu, když se mi něco fakt nelíbí, umím si dost dobře dupnout. Jen to nedělám často, protože jsem trpělivá. Neomezenou trpělivost ale nemám ani náhodou.

Sexuálně jsem velmi aktivní. Prý dost smyslná. Ale v tomhle se radši zahaluji tajemstvím. Sama jich v této oblasti mám dost. :4:

A ego? Nevím. To by možná lépe posoudili jiní, jak mě vnímají. Nemyslím si, že bych ho měla nějak větší. Spíš ho mám víc pod kontrolou. Máloco mě skutečně rozhází nebo se mě dotkne. A životní číslo mám taky 1.... to samotářství ke mně sedí, ale je pravda, že bez vztahu (nebo prostě bez člověka, kde je vzájemná absolutní důvěra a otevřenost ve všem), si život neumím představit. Ale ten člověk je vždycky jen jeden na světě.
28.11.2016 - 17:20 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Má manželka štír jako poleno, já blíženec, říznutej rybama... ona energickej, veselej detektiv a špizuňk a já veselej a melancholickej větroplach a cynik... horská dráha hadr :39: :85: :75: :61: co k tomu dodat? :4:
28.11.2016 - 18:01 | Filtr
(Štír) tommer
Štíři to asi nikdy nebudou mít jednoduché. Chtějí věci jasné, a to je problém.
28.11.2016 - 18:26 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » mirxon
já jsem měla blížence jako první lásku asi,že oba jsme měli stejně měsíc a i dobře jinak celkem postavený planety...no ty ryby tam asi dělají hodně,jinak si to neumim představit :4:
28.11.2016 - 18:30 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » tommer
neřekla bych to lépe :4: :15: ,detektivní mozek stále pracuje :4: :4:
28.11.2016 - 18:35 | Filtr
(Blíženci) mirxon » scorpio-15.11.1987
Ale néé, tak hrozný to zase není :4: občas se zažehne nějaká ta prskavka, ale to jen tak nějak v rámci zdravý výměny názorů. Žádná tragédie to rozhodně není :37: :4:
29.11.2016 - 06:53 | Filtr
(Býk) player » tronco
Ale já se s ní jinak výborně snášel. Já prostě ale nejsem ten , kdo má čas se starat o zábavu celoživotně jedné bytosti. Prostě ne a může to být jakékoli znamení. Ale říkám to na férovku hned na počátku. Pokud se nemáš čím v životě zabavit , můžeme se pouze občas potkávat. Já totiž moc času nemám.

Takže - za mě - štíři jsou zajímavé znamení - i když se říká , že to je největší špinavec zvěrokruhu , ale někdo to dělat musí , že? :4:
30.11.2016 - 08:34 | Filtr
(Rak) dan162 » cerberus
Jo, pěkné. :15:

P.S. citovější jsou dvojky, ne jedničky. Stlačení ega je téma jedniček.
29.12.2016 - 07:32 | Filtr
(Štír) tronco » player
Největší špinavec zvěrokruhu.... zajímavé,to jsem ještě neslyšel... :6: :122: :49: :27:
29.12.2016 - 07:39 | Filtr
(Štír) tronco » tommer
Trošku víc to bude tím,že nás nejistota zabíjí.
19.01.2017 - 17:56 | Filtr
(Štír) Osiris..
Měl jsem už hodně vztahů, některé delší, některé spíš jen několikadenní románky. Ale překvapilo mě, že pokaždé jsem se intuitivně choval jinak. Nebylo to ani tak ovlivněno postupně narůstajícími zkušenostmi, jako spíš tím, jak na mě daná osoba působila. U jedné mě vytáčely určité vlastnosti do nepříčetnosti, ale u jiné mi ty samé vlastnosti vůbec nevadily. Faktem je, že nejintenzivnější vztahy byly se štírkama a dodnes jsme stále přátelé, i když už holky mají své vlastní rodiny. Ale nejdéle mě u sebe kupodivu snesla váha. To trvalo nějaké 3 roky, a z toho jsme spolu 1,5 roku žili. Řekl jsem snesla, protože si uvědomuji svou prudší a ráznější povahu, a dovedu být opravdu hodně hnusný, ale vždy jen v situaci, kdy vidím jak mi daná osoba lže, není upřímná, a nemá zájem o komunikaci. Tohle mě vytáčí. A díky tomu i většina mých vztahů krachla. Nikdo není dokonalý, a já se snažím respektovat protějšek a její potřeby, ale ve chvíli, kdy se na mě sesype fůra starostí, potřebuji mít oporu, a klid alespoň doma.
Každopádně jsem tím chtěl říct, že každý jedinec dle svého data narození má své charakteristické rysy a ty je třeba respektovat a ne eliminovat. Rozumím si skoro se všemi znameními všeobecně, ale mám v sobě něco, čeho se dotyčné bojí. Když si něco usmyslím, mám to. Výsledky jsou viditelné, ale než toho docílím, tak mi krachne vztah, protože si dotyčná myslí že mi přeskočilo. Že mé sny a cíle jsou absolutně nereálné. Ale po páru měsících toho dosáhnu.. Bohužel ten vztah to nikdy neustojí..
19.01.2017 - 18:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám dva kamarády štíry a oba mají za manželku ženu v beranu.Oba jsou ve svazku manželském skoro tři desítky let :1:.
19.01.2017 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ann67, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.....jsem lvice a žila jsem se štírem 27 let. Před těmi skoro třemi desítkami let jsem volila ze dvou štírů. Můj exšvagr je taky štír i dva moji blízcí kamarádi, se kterými jsem na stejné vlně, jsou štíři.
Lvice a štír prý nejdou dohromady. Já mám lunu ve štíru, tak možná proto to funguje.
Štíři si hájí své soukromí, nedozvíte se od nich téměř nic o jejich vnitřním světě. Dokáží být jedovatí a jsou perfekcionalisti. Moc se neumí zasmát sami sobě a v tom, co dělají, chtějí být nejlepší.
Ale jsou (alespoň pro mě) jedním z nejférovějších a nejspolehlivějších znamení. Ovšem pokud jste k nim naprosto otevření a féroví i vy.
Alespoň takhle je znám já.
......rozchod s manželem štírem je v rozporu s mým tvrzením, že mi to s nimi funguje. Ale to, že se lidi rozejdou záleží samozřejmě na spoustě jiných věcí. Pro mě a myslím pro nás oba je podstatné, že jsme to ustáli bez hnusu a že se náš vztah překlopil do normální roviny. Nemáme problém s komunikací, s pomocí jeden druhému a co se týká syna táhneme stále za jeden provaz.
Takže tolik o "mém" klubu štírů :1:
19.01.2017 - 22:06 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho
Často sa vraciam ku skúmaniu škorpiónskej otázky. A tá potreba blízkosti sa dá vyriešiť asi len vzťahom s podobným typom.

Človek si ale často pomýli spoločné záujmy a povahové črty s tým, že si naozaj rozumejú vo všetkom.
To, že sú si ale ľudia blízki môže byť len ilúzia toho, že práve tieto najzákladnejšie problémy dokážu vyriešiť podobne.

Čo chcem povedať je, že "škorpiónska opustenosť" môže byť ťažkým problémom, ak sa človek nedokáže dopátrať partnera, ktorý by ho v tomto pochopil.
Ale takých ľudí je kopa a vpodstate na to nie sú sami.
20.01.2017 - 16:26 | Filtr
(Beran) balschemtov
Beran do toho vždycky nekompromisně práskne
Býk se do toho nechá zatáhnout, ale pževejkne to nakonec
Blíženci jen když se v tom blejsknou
Rak se v tom pořádně pohrabe
Lev to dá jen když ho pustíš do dalšího levelu
Panna ti to řádně spočítá, ale ušetříš
Váhy ještě se domluví a uvidí se
Štír jen když mu řádně jebne
Střelec vždycky úplně mimo mísu
Kozoroh jen pokud je to to podstatný
Vodnář až bude řádně vylitej
Ryby kdyby...
20.01.2017 - 16:43 | Filtr
(Beran) balschemtov » tulačka
opravím
21.01.2017 - 11:07 | Filtr
(Štír) lucirachel
Štír a vztahy ... To je taková naše věčná hádanka. Úplně se využíváme v hledání toho ,, pravého ořechového,, v druhých pro nás.
Dokud se na to člověk nepodívá z druhé strany. A nepokusí se zhodnotit sám sebe tak, se jen honí za iluzí,něčeho čím by si kompenzoval vlastní nedostatky, které vidět nechce. Obecně řečeno je asi jedno jaké znamení máš vedle sebe, proto že není štír, jako štír a stejně tak u všech ostatních znamení zverokruhu.Teď si budu trochu protiřečit . Vycházím dobře se všemi snad jen panně moc nerozumím. Nebo spíš z většiny z nich cítím takové pedantsví, které mě irituje.
Přeji hodně štěstí v lásce :3:
21.01.2017 - 14:19 | Filtr
(Rak) dan162 » Uzsomtudlho
Jo, souhlas, snad každá věta mi sedí.
22.01.2017 - 10:31 | Filtr
(Štír) Freja » balschemtov
:4:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-52
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »