Masterchef CZ - finále


23.11.2016 - 21:53
(Blíženci) předsedkyně SVJ
Masterchef CZ - finále
(data narození finalistů z živnostňáku: jiří 31.1.1992, lucie 26.6.1980)
můj horár: dnes v praze , 21.10
Sledujete někdo? Za pár minut začíná finále, tak jsem zvědavá na výsledky... teď mě v rychlosti napadlo spočítat si horár, kdo z finalistů to vyhraje.
Frawley říká, že u otázek tohohle typu (kdo vyhraje nějaký zápas/soutěž) je důležité, aby tazatel sám byl zainteresovaný, tj. fandil jedné straně, což bohužel není můj případ (oba mi jsou extrémně nesympatický), ale pokusila jsem se použít klasickou metodu, tj. 1. dům pro favorita, 7. pro outsidera a pak se podívat, jestli to recepce potvrzujou. za favorita beru tu lucii, zatím si vedla dobře, jiří už jednou vypadl a jeho pozice se mi celkově zdá slabší....
vychází 11° lva, favorita signuje slunce, outsidera saturn (ten jiří má silně saturnskej horoskop a slunce k/saturn v domicilu saturna, tak to by sedělo). cena/výhra je 10. dům = mars. luna bude publikum a zřejmě i bývalí spolusoutěžící, kteří se finále budou taky účastit.
slunce i saturn jsou ve stejném domě i znamení, oba peregrinní, takže síly vyrovnané. luna, jupiter i bod štěstí ve vahách, to už je zajímavější: ve vahách je saturn v povýšení a slunce v pádu. vzhledem k tomu, že luna bude signovat i jejich bývalé spoluhráče, kteří jasně chovali výrazné sympatie k outsiderovi a averzi vůči favoritce, sedělo by to. mars, vládce výhry, je ve znamení saturna a přesně na hrotu jeho domu, což by byla jasná výpověď ve prospěch výhry jiřího. slunce je sice v povýšení ve znamení MC, ale to říká jen to, že favoritka o výhru stojí víc... slunce aplikuje do sextilu s martem, mars do sextilu se saturnem, sextil mars/saturn se dokoná dřív, asi tam dojde k prohibici páč tam je velkej orbis mezi nima, tak či onak mars je ve znamení exilu slunce, opět to potvrzuje silnější pozici outsidera. luna taky aplikuje ke slunci i saturnu, sextil se sluncem tady dokoná dřív, ale zas, luna je v místě pádu slunce, a její aspekty jsou mnohem míň důležitý než aplikace hlavních signifikátorů což zde je mars... hlavně je tam prostě strašně moc negativních recepcí ke slunci...
já nevím, tenhle horár mluví jasně ve prospěch outsidera, ale podle mýho zdravýho selskýho je jasný, že to vyhraje favoritka. stejně ten horár není validní asi. jestli chcete, připište svůj názor na výsledek!
/omlouvám se za případný překlepy, neumím psát v rychlosti/



Na příspěvek zatím nikdo neodpověděl. Odpovědět »


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »