Odvádzanie duší z domu modlitbou


18.11.2016 - 16:11
(Rak) Saly
Odvádzanie duší z domu modlitbou
Vedel by niekto poradiť ako očistiť dom od duší pomocou modlitby?

Dospelý ich nevidí no dieťa (20 mesačné) sa v noci i viac krát budí, nespí dobre a ukazuje na určité miesto pri posteli, kde nie je nič len stena a hovorí: "UJO", "UJO kuk" niekedy ukazuje a hovorí: "TETA".

Očistu domu previedla už osoba, ktorá sa týmto zaoberá, použila špeciálnu bielu sviečku a vykurovanie šalviou. Povedala, že odviedla starší pár ženu a muža, ktorí hľadali rodinu s dieťaťom a chceli sa tam zabývať. Videla tam však aj muža so zlou energiou, ktorý žil v blízkom okolí pred cca 300 rokmi. Spomínaný starší pár vraj odišiel správnym smerom, zrejme do svetla. Tá druhá duša muža s negatívnou energiou odišla síce tiež no vraj opačným smerom. Pani, ktoré robila očistu, odvádzanie duší povedala, že sa tá negatívna duša môže vrátiť práve preto, že odišla iným smerom ako by mala. A aj sa vrátila a tá rodina nevedia čo s tým.

Viem, že skupina EPRV777 používa k odvádzaniu duši určité verše z Biblie a opakujú ich 7x za sebou. Verím, že to má svoju silu a mohlo by to byť účinné.

Vie niekto o ktoré verše sa jedná? Neviem sa k tomu nikde dopátrať.

Ďakujem :74:

Řazení:
18.11.2016 - 17:38 | Filtr
(Střelec) terere
ahoj,odvádět může jen ten kdo je dostatečně připravený ,takže osoba,která provedla rituál odvedení to neumí,protože,pokud odvedu duši,nemůže se vrátit...odvádím je do světla nebo tam kam je třeba,ještě se nestalo,že by se někdo ozval,s tím,že je něco v nepořádku...
duše se dají odvést pomocí modlitby,ale člověk ,který se toho ujme,by měl být zcela čistý co se týká srdce....žádná zloba,agrese,nenávist,lítost...
je to hodně náročná práce,když to mám přirovnat,tak je to asi jako když skládám vagón uhlí...ale jde to...
vždycky jde o to aby se pomohlo jednak lidem,ale taky těm bez těla,většinou to ani duše zemřelých nevědí a pak,podle nás ,zlobí,ale popravdě jen prosí o pomoc,tím že nedají nikomu klid...
18.11.2016 - 17:56 | Filtr
(Střelec) Odyssea
terere má pravdu...
nemám osobní zkušenost, ale nedávno prováděli přátelé očistu domu po babičce na Moravě - bylo to prý nesmírně náročné pro všechny zúčastněné... odešla tehdy většina duší,zůstaly snad jen dvě - ty ale naštěstí neškodí... Pokud bude zájem, pokusím se sehnat kontakty a ev.předám ve vzkazu :68:
18.11.2016 - 18:55 | Filtr
(Střelec) terere
ještě jen dodatek,znám případy,kdy lidé v dobrém úmyslu odpoutali přivtělence nebo odvedli cizí duši jak to většinou nazývají,ale doplatili na to tak,že si ,,cosi,,přetáhli na sebe a pak sami trpěli a marodili,nebo se jim život zcela změnil...je proto dost nutné,vědět a mít zkušenosti jak s těmito energiemi pracovat...můžu taky pomoci,napiš
18.11.2016 - 19:05 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Vím jenom tolik, když se odvedení duše neudělá pořádně, neboli odborně a zkušeně, mohou poté nastat ještě větší problémy, než nyní jsou.
19.11.2016 - 04:46 | Filtr
(Rak) Saly
Ďakujem za rady a názory.
Ak by ste vedeli niečo o tých veršoch z Biblie, ktoré hľadám, budem rada ak mi napíšete.

Ďakujem :74:
19.11.2016 - 12:57 | Filtr
(Vodnář) Putes
Napíšu ti do vzkazů adresy a spojení na mé dva kamarády, kteří s odváděním zabývají. Jeden z nich je právě Jaroušek Drábek, vedoucí skupiny EPRV777. Zkus jim napsat a uvidíš, jak dopadneš. :17:
20.11.2016 - 10:36 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Saly
Je to Bible Kralicka.
06.01.2017 - 17:42 | Filtr
(Býk) Nelle
No jednoduse..tem duchum reknete, ze dite v noci musi spat a ze ho maj nechat na pokoji, nebot to ovlivnuje negativne jeho vyvoj. Nic vic, nic min. Ducha prece z jeho domu jen tak nedostanes, kdyz tam bydlel ten clovek, bydli tam i ted..to je prece normalni..nejake vkurovani, bible a jine veci na tohle nepomahaji..a pokud ano tak jedine proto, ze to tomu cloveku hodne lezlo na nervy a radsi se odstehoval..proboha lidi vzpamatujte se. Duse je clovek jako ty a ja. Ne nic nadprirozeneho nebo jineho. Je to taky clovek, no jen nema 3d telo, to je vse. Zadna duse nei negtivni nebo pozitivni, vsichni jsme jen duse. I lide, kteri po smrti zari stestim jsou kolem nas. Pokud ale nechcete, aby vas ovlivnovala energie lidi kolem, musite si to ujednat sami se sebou..nebot negace zivych v tramvaji jsou mnohdy silnejsi, nez zemrele teticky, ktera si spokojene hackuje u kamen..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »