Ruský chlapec údajne žil na Marse


03.11.2016 - 08:46
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Ruský chlapec údajne žil na Marse
Prikladám odkaz na článok o ruskom chlapcovi menom Boriska, ktorý je tzv. "indigové dieťa" a mimo iného hovorí aj o tom, ako žil na Marse a tiež info o Lemuriánoch.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/…

Ruský chlapec jménem Boriska před několika lety přilákal pozornost světa, když tvrdil, že je ve skutečnosti z planety Mars.

Boris Kiprijanovič, čili Boriska, se narodil 11. ledna 1996 ve městě Volžskij. Podle jeho matky mu byly čtyři roky, když se naučil navštěvovat nedalekou horu, aby si tam doplnil energii, kterou potřebuje.Boriskovi rodiče, milí, vzdělaní a pohostinní lidé, fascinující talent jejich syna znepokojuje. Nevědí, jak budou Boriska vnímat ostatní, až vyroste. Říkají, že by rádi konzultovali s expertem, aby jim poradil, jak své zázračné dítě mají vychovávat.

Jeho matka lékařka, nemohla jinak než si všimnout, že její děťátku zdvihalo hlavičku už 15 den po porodu. První slovo ‚baba‘ pronesl, když byl čtyřměsíční, a zakrátko začal pronášet jednoduchá slovíčka. Když mu bylo rok a půl, už mu nedělalo těžkosti přečíst novinové titulky. Ve věku dvou let začal kreslit a malovat se naučil o šest měsíců později. Když překročil druhý rok, začal chodit do místní školky. Vychovatelé si okamžitě všimli, že jde o neobvyklého hocha kvůli jeho nezvyklé bystrosti, zvládání jazyka a unikátní paměti.

Jeho rodiče si však všimli, že Boriska nezískává znalosti jen z okolního světa, nýbrž i ze záhadných kanálů. Viděli ho, jak odkudsi čte neznámé informace.

„To ho nikdo nikdy neučil,“ řekla Boriskova matka. „Občas se posadil do lotosové pozice a začal nám říkat podrobná fakta o Marsu, planetárních systémech a jiných civilizacích, která nás opravdu mátla,“ řekla tato žena.

Kolik malých kluků takovéto věci ví? Vesmír se stal trvalým tématem jeho povídání, když kluk přesáhl druhý rok. Jednou říkal, že na Marsu sám kdysi žil. Říká, že ta planeta je obydlená i teď, i když už po obrovité katastrofě ztratila atmosféru. Marťané žijí v podzemních městech, říká Boriska.Kluk také říká, že když byl ještě Marťan, tak létával na Zem dělat výzkumy. Navíc tu kosmickou loď sám pilotoval. K tomu docházelo za časů Lemuriánské civilizace. O pádu Lemurie mluví, jako by k tomu došlo včera. Říká, že Lemuriánci vymřeli, protože se přestali spirituálně vyvíjet a zpřetrhali pouta se svou planetou.

Když mu jeho matka přinesla knihu s názvem, „Z koho pocházíme,“ od Ernesta Mudaševa, byl z ní velice nadšený. Strávil dlouhou dobu prohlížením kreseb Lemuriánců, obrázků tibetských pagod a pak svým rodičům několik hodin bez přerušení povídal o Lemuriáncích a jejich kultuře. Z jeho povídání jeho matka postřehla, že Lemuriánci žili před 70 000 lety a byli devět metrů vysocí… „Jak si to můžeš všechno pamatovat?“ zeptala se tato žena svého syna. „Ano, pamatuji si to a nikdo mi to neřekl, já to viděl,“ odpověděl Boriska.Ve druhé Muldaševově knize „Hledání města bohů“ si také dlouze prohlížel obrázky a rozpomínal se na spoustu věcí kolem pyramid a svatyní. Pak tvrdil, že lidé nenajdou pradávné znalosti pod Velkou Cheopsovou pyramidou. Tu znalost najdou pod jinou pyramidou, která ještě nebyla objevena. „Lidský život se změní, až bude otevřena Sfinga, ta má otvírací mechanismus někde za uchem, přesně si to nepamatuji,“ řekl.

Boriska je jedno z tzv. indigových dětí. Ty se na Zemi začínají objevovat před nadcházející velkou transformací planety jak houby po dešti.

„Ne, nemám strach ze smrti, neboť my žijeme věčně. Na Marsu, kde jsem žil, došlo ke katastrofě. Lidé jako my tam pořád ještě žijí. Došlo tam mezi nimi k jaderné válce. Všechno shořelo. Jen pár jich přežilo. Postavili si obydlí a vytvořili nové zbraně. Všechny materiály se změnily. Marťané dýchají převážně oxid uhličitý. Kdyby teď utekli na naši planetu, tak by museli trávit celou dobu u nějakého výfuku a vdechovat spaliny,“ řekl Boriska.

„Když jsi z Marsu, tak potřebuješ oxid uhličitý?“

„Když jsem v tomhle těle, tak dýchám kyslík. Víte ale, to způsobuje stárnutí.“

Specialisté se kluka ptali, proč lidské kosmické lodi často po přiblížení k Marsu havarují. „Marťané vysílají speciální signály ke zničení stanic obsahujících škodlivou radiaci,“ odpověděl Boriska.

Chlapec má hluboké znalosti o kosmu a jeho rozměrech. Rovněž má představu o konstrukci meziplanetárních UFO. Mluví o tom jako expert, kreslí UFO na tabule a vysvětluje způsob, jakým pracují. Tady je jedno z jeho povídání: „Má to šest vrstev. Na horní vrstvu z pevného kovu připadá 25 procent, druhá vrstva z gumy – 30 procent, třetí vrstva z kovu – 30 procent, a na poslední vrstvu s magnetickými vlastnostmi připadají 4 procenta. Když dodáte energii magnetické vrstvě, bude kosmická loď schopná letět vesmírem.Boriska má spoustu potíží ve škole. Po pohovoru ho vzali na druhý stupeň, ale brzy se ho začali zkoušet zbavit. Pořád přerušuje učitele a říká jim, že se mýlí…, teď má chlapec vyučování se soukromým vyučujícím.

Stránka: 1 2
Řazení:
03.11.2016 - 10:40 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nějak to tomu chlapci neumím uvěřit.
Vlastně ne, jemu bych snad i uvěřil, ale autorům článku ne. :4:
Nu což, mám taky právo se mýlit jako nevěřit všemu. :15:
03.11.2016 - 10:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě by daleko víc překvapilo, kdyby někdo, kdo žije na Zemi, skutečně pocházel ze Země :2:
03.11.2016 - 10:51 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
Moje maminka má právo prohlásit o mně: "Ty pocházíš ze mě."
03.11.2016 - 11:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: Anebo tak, no :4:
03.11.2016 - 11:17 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » .
:15:
03.11.2016 - 11:21 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
At uz je tohle video fake nebo ne, tak ten rozhovor ma velikou hloubku a dava smysl.
YouTube
03.11.2016 - 11:23 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Tuatha Dé Danann
nejvice me zaujalo, kdyz se ho zeptal na to co nas ceka po smrti, tak odpovedel, ze smrt neexistuje, vymysleli si ji lide...
03.11.2016 - 11:28 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
takova perlicka, pro milovniky UFO
YouTube
03.11.2016 - 11:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tuatha Dé Danann
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fake to je určitě, ale pro mne v něčem opět dost inspirativní. Díky za něj :15: :15: :15:
03.11.2016 - 11:38 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » .
ja jsem toho nazoru, ze podobny rozhovor nekde probehl, a nekdo se pak pokusil o "rekonstrukci"
03.11.2016 - 11:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tuatha Dé Danann
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná ten rozhovor někdy nějak proběhl, ale pochybuji o osobním fyzickém setkání lidí a čistokrevných "ufounů". Podle mě jediní ´šedivci´, s kterými se lidé setkávali fyzicky, jsou ti, kteří byli vyrobení úpravou původní lidské DNA.
03.11.2016 - 11:51 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » .
nedavno me zaujal clanek, v kterem byvaly kanadsky ministr obrany verejne projlasil, ze zemi navstevuje az 90 mimozemskych ras a s nekterymi z nich probehl kontakt s nekterymi vladami, vcetne usa, rusko, canada atd. a ze nektery z nich zde na zemi ziji mezi nami, tomu by odpovidalo i to druhe video od agentu kgb, ktery hovori take o desitkach ruznych ras navstevujici zemi.
03.11.2016 - 12:17 | Filtr
(Býk) player
no, vzhledem k tomu , že na Marsu byla tekutá voda jen velmi krátce , několik milionů let a jeho oběžnice Phopos a Deimos jsou v podstatě kamínky , tak vznik suchozemského , notabene inteligentního života tam je prakticky nesmysl. A navíc , kdyby ten kluk říkal pravdu , tak by stopy po buněčných organismech v půdě Marsu byly nezpochybnitelné.

Máme tam vozýčky a ty zatím krčí rameny - kde nic , tu nic. Pokud na Marsu v minulosti život byl , pak zřejmě jen pod vodou a patrně mikroskopický.
03.11.2016 - 12:25 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
Jak můžeme vědět, jak dlouho tam byla voda ? Ještě pár let zpátky jsme se tu dohadovali, jestli tam vůbec kdy nějaká byla. Sondy braly vzorky na zlomku promile povrchu. I na Zemi jsou místa, kde by sonda měla problém najít stopy života.
Nechal bych to otevřené :46:
03.11.2016 - 13:02 | Filtr
(Býk) player » Buddha/2
No , my už víme prakticky všechno. Jsou tam pod povrchem zamrzlé oceány , kdyby všechny roztály , je průměrná výška hladiny 10 m. Ale kdyby všechen led na Zemi roztál , tak to bude v průměru 10 km.


Samozřejmě , letí tam další vozýček , ale jak říkám , ani na Zemi by nebyl život na povrchu , nebýt velmi silného přílivu a odlivu způsobeného Měsícem , kterej nám byl kdysi výrazně blíž , tudíž ty vlny tady opravdu vřelya cákaly o hodně dál, že za x milionů let se chytly rostliny , pak to postupně vylezlo.

Život ve vesmíru bude poměrně běžný , ale pod vodou. Život suchozemský bude dost vzácný a život inteligentní bude velmi vyjímečná shoda náhod.
03.11.2016 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tuatha Dé Danann
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
akože dobré video...až ma zamrazilo ale ak to boli špeciálne efekty tak super :15: a na konci ten mimík toho kameramana zjedol či čo? sa mi zdalo že na neho zaútočil. inak aj ten ruský chlapec hovoril o nesmrteľnosti...respektíve že duše nezomierajú a na Marse pred zničením populácie (tiež hovoril že sa vykynožili nukleárnymi zbraňami) tak umiestili duše do akéhosi kameňa a on tiež je takáto duša z kameňa a narodil sa sem na zem. :32:
03.11.2016 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ten chlapec spomínal niečo o vode a hlavne o štruktúrach v zemi a nie na povrchu. tak chcelo by to asi okrem vozíčkov aj nejaké sondy možno.
03.11.2016 - 14:08 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
No nevím, podle mého jsou to všechno spíš dohady. Něco můžem povídat až nějaký objevíme, nebo až objeví on nás. Což se ale pravděpodobně už dávno stalo, jen se o tom moc nemluví. Si i myslím, že Muži v černém není až tak moc scifi film jak se tváří :5:
03.11.2016 - 14:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tuatha Dé Danann
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak pozerám tú "galériu" ufóncov na videu...musím povedať že väčšina z nich sú fakt škaredí v porovnaní s nami ale tak možno sme my škaredí pre nich kto vie :4: každopádne to vyzerá že sme tu ako myšky v laboratóriu na ktoré sa chodia pozerať inteligentné tvory z okolitých vesmírov. by ma zaujímalo čo je na nás také zvláštne a zaujímavé keď sme očividne technologicky a asi aj psychicky kdesi na úrovni bábätiek v porovnaní s nimi. niekde som počula teóriu o tom že tí "greys" šediváci sme vlastne my z budúcnosti. že takto nejak budeme vyzerať. takže mňa potešilo to, že budeme takí štíhli :3: ale radšej by som vyzerala vľúdnejšie...hoci to vo vesmíre asi nezohráva až takú dôležitú rolu ako kto vyzerá ako skôr ako kto myslí a čo dokáže alebo nedokáže. vyzerá to tak že hoci sa u nás na zemi bojuje vo veľkom tak vo vesmíre sa to tlče hlava nehlava oveľa silnejšími zbraňami
03.11.2016 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No proč ne...řekla bych,že nic není nemožné. :3:
03.11.2016 - 14:24 | Filtr
(Štír) Freja » Buddha/2
jééééžiš, nestraště mě!!! :41: :4:
03.11.2016 - 14:53 | Filtr
(Býk) player » evanda22
Ne , on tvrdí , že se po zániku nebo při zániku atmosféry přestěhoval do podzemí. To ovšem nic nemění na tom , že otisk života by musel zůstat i na povrchu.

A potom, myslíš , že je možné , aby se nějaký vícebuněčný život vyvinul bez světla hluboko v kamenné zemi? To je nsemysl.

Pravdou je že se mělo za to , že Mars má vyhaslé vnitřní jádro , nebo-li je geologicky mrtvý , ale poslední výzkumy ukazují , že něco málo nepatrných aktivit ještě vykazuje. Ale jako planeta má poměrně malou hustotu a k vzniku života je potřeba termální pramen a silný vodní tlak. Proto je i jednobuněčný život kdysi v dávnověku poměrně málo pravdělodobný. A to navzdory tomu , že Mars byl kdysi blíže Slunci (což byly všechny planety), krom Urana asi. Zkrátka je malej. Nepřistálo na něm dost komet nesoucích vodu.

Na druhou stranu je velmi pravděpodobné , že podvodní život je na Jupiterově Európě , tam by spíš byl div . kdyby tam nic nežilo , protože hloubka oceánu pod ledem je až sto km a jádro Európy musí být žhavé , oprotože je hněteno gravitací Jupitera, Ia a Ganymeda.
03.11.2016 - 15:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
všetko je možné...každý deň človek objavuje nové a nové veci a po rokoch dokonca prehodnocujeme doterajšie poznatky...takže toto sú tiež jedny z vecí ktoré si momentálne nemáme ako overiť. poznáme (a aj to nie úplne dokonale) vlastnú planétu a systém, Mars je pre nás zatiaľ veľkou neznámou. môžeme to maximálne zrovnávať s tým čo poznáme na zemi.
03.11.2016 - 15:22 | Filtr
(Býk) player » evanda22
No , už moc ne. Věda je neskutečně rychlá a vesmírní průzkumníci neskutečně dovednostní. Prostě , vždycky budou na světě lidé , kteří budou tvrdit , že Zemi stvořil Hospodin za šest dní a že je stará 6000 let ,ale zrovna Mars už toho pro naší civilizaci moc neskrývá. Možná leda to , že tam jednou přistanem a něco zkusíme.
03.11.2016 - 15:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja tomu veľmi nerozumiem...nie som vedec ani astronóm. ale napríklad nerozumiem tomu prečo máme o pár rokov kolonizovať Mars keď máme o ňom stále ešte tak málo informácií a prečo sa nezameriame skôr na našu planétu a neriešime problémy tu. niekedy sa mi zdá že sa pozeráme moc do diaľky alebo sa zaoberáme blbosťami a neriešime problémy ktoré sú tu reálne a sú len pár metrov od nás.
Příspěvky: 1-25 26-29
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »