Indigový " dospělý"


31.10.2016 - 03:49
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Indigový " dospělý"
Indiga nejsou žádný nový jev, objevují se po desetiletí, a tak je mezi námi i spousta indigových dospělých. Přečtěte si následující příznaky, abyste zjistili, jste-li jedním z nich.

1. Vždy potřebujete vědět proč

Indigoví dospělí zřídka přijímají věci ‚jen protože‘; mají silnou potřebu pochopit, ‚proč‘ k nim došlo. Indiga kladou o věcech otázky neustále a snaží se pochopit smysl za tím, proč se věci rozvíjejí právě takto. Indiga by mohla zvláště klást otázky kolem nerovnosti, utrpení, nenávisti a válek, protože nechápou, co pohání lidskou nelidskost k člověku.

2. Nesnášíte zbytečně autoritářské režimy

Jednou z věcí, kterou Indiga často zpochybňují, je autorita. Je tomu tak, protože nevěří, že akceptovaná moudrost je vždy správná. Indiga to mohla mít ve škole těžké, protože se hádala o zavedených způsobech, jak se věci dělají.

Často se na ně může pohlížet jako na hádavé a potížisty, což však nemusí nutně znamenat, že potíže způsobují, oni prostě jen nezůstávají potichu, když vidí nespravedlnost a nerovnost.

Z tohoto důvodu se Indiga často stávají apatickými ke konvenčním politickým a sociálním systémům. Místo toho se soustřeďují na ty starodávné systémy, pokouší se dělat změny nově jako je sdílení svých názorů přes nové mediální formy, vstupují do aktivit v environmentálních projektech nebo pracují v profesích, co něco léčí.

3. Nesnášíte pohled na utrpení jiných

Indigovým dospělým dělá velké těžkosti snášet utrpení jiných, protože mají velice empatické povahy. Z tohoto důvodu se mohou Indiga vyhýbat přílišnému sledování zpráv – nikoliv protože by je nezajímalo, co se děje ve světě, ale protože o to mají až přílišnou starost. Sledování utrpení nevinných lidí kvůli hladu, válce nebo přírodním katastrofám je pro Indigo traumatické a tyto pocity se zhoršují, když je příčinu utrpení možno odvrátit, jako v případech války nebo zneužití zdrojů velkými korporacemi. Indiga se často vyhýbají násilným médiím obecně, protože úroveň jejich empatie je tak vysoká, že sledování skličujících scén jim způsobuje citové utrpení.

4. Máte velkou náklonnost ke zvířatům

Indigoví dospělí mají často velkou náklonnost ke zvířatům. Když mohou, tak zvířata zachraňují nebo podporují zvířecí charity. Indiga milují trávení času v přírodě a užívají si péče o zahradu i domácí květiny. Často rovněž milují sledování dokumentů o chování zvířat a krásách planety, kterou s nimi sdílíme. Indiga nevěří, že zvířata jsou v tomto světě méně důležitá než lidé, protože chápou, že vše je provázané a my všichni jsme si rovni a vzájemně na sobě závislí.


5. Máte pocit existenčního zoufalství

Mnoho indigových dospělých v životě pociťovalo deprese, pocity bezmoci a zoufalství. Tyto pocity mohly začít ve věku teenagerů a od té doby se vracet. Tyto pocity jsou často způsobeny faktem, že Indiga prostě nechápou, proč si lidé vzájemně ubližují, přezírají Matku Přírodu nebo kladou na první místo moc a zisk. Indiga mají často pocit, že nezapadají do společnosti, která občas vypadá chladná a bezohledná. Mohou shledávat budování vztahů jako nesnadné, jelikož jim dělají těžkosti vztahy s jinými a děsí je, když si o nich lidé myslí, že jsou ‚divní‘. Neradi soudí ostatní nebo o nich šíří pomluvy a často je nezajímají materiální věci nebo populární kultura. Jakmile Indiga najdou důvod, mohou pracovat na dosažení pozitivních změn ve světě, což ten pocit zoufalství často rozpustí.

6. Měli jste nějaké neobvyklé spirituální zážitky

Indigoví dospělí často od raného věku ke značnému údivu své rodiny a přátel rozvíjí zájem o psychické nebo duchovní jevy. U indigových dětí není neobvyklé, když mají touhu navštívit náboženskou budovu nebo kázání, i když byly vychovány v nenáboženských rodinách. Tento zájem se nadále rozvíjí, i když Indiga dosáhnou dospělosti.

Indigoví dospělí mají otevřenou mysl ke spiritualitě a náboženství, kde za nimi spatřují jen lásku a světlo, místo aby akceptovali náboženská dogmata. Indiga mohla mít zážitky spatření bytostí z jiných světů jako duchů, strašidel nebo andělů. Také mohou mít mnohé zážitky ‚blaha‘ a pociťovat vnímání jiných dimenzí a paralelních realit.

Indiga mohou rovněž zažívat problémy v materiálním světě, jako neschopnost nosit hodinky, neboť si se jim vždy zastavují, mít problémy s počítači a dalšími technologiemi, které se chovají v jejich přítomnosti divně, nebo kolem sebe nacházet často světla, která se i mihotají nebo se rozprskávají. Indiga mají často zvláštní náklonnost k času 11:11 a často si při pohledu na hodinky všímají, že k tomu došlo.

7. Cítíte silnou potřebu najít svůj smysl života

Indigoví dospělí často cítí sžíravou touhu najít a naplnit svůj smysl života. Mohou pociťovat silnou potřebu dosáhnout změny světa a zanechat ho jako lepší místo. Není to však pro ně vždy snadné najít ten smysl ve společnosti, ve které žijeme. Ve společnosti, která si cení tvrdé práce, finančního a sociálního úspěchu, politické moci a konzumerismu, kde se Indiga často cítí jako selhavší. To může vést ke frustraci v nitru indigových osob, které pociťují hlubokou potřebu naplnit svůj potenciál, ale nemohou najít struktury, které by je v jejich touze podpořily.

Naučit se poslouchat svoji intuici může být prvním krokem, který je třeba, aby indigoví dospělí učinili k dosažení svého smyslu života. Jejich intuice je přivede k lidem s podobnými hodnotami a ke zdrojům informací, které je na jejich cestě podpoří. Když se indigový dospělý může naučit zpochybňovat sociální normy své kultury a společnosti a usilovat o hlubší smysl a význam, tak může začít ze své vnímavosti smyslu začít těžit a prospívat z toho.

Indigoví dospělí mohou ve světě svým zvláštním darem dosáhnout skutečnou změnu. Pokud si myslíte, že jste Indigo, tak dost stojí za to prozkoumat dimenze vašeho duchovního rozvoje, aby vám umožnily vynést své unikátní dary světla a lásky do světa.

:98:Pokud je toto pravda, tak jsem na 120 % indigovej, do puntiku to to vystihuje muj charakter

Řazení:
31.10.2016 - 08:31 | Filtr
(Ryby) Ema
Hmmmm taky se v tom vidím
31.10.2016 - 08:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nenašla som sa v tom. iné farby nemáš?
31.10.2016 - 10:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :62:
31.10.2016 - 11:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tomhle se může najít každý, kdo jen trošku chce. :63:

Navíc indigová je barva aury jako každá jiná, má ji strašná spousta lidí. Nechápu, proč se kolem toho dělá pořád takový humbuk.

Splňuju vše nahoře, dokonce jsem i z "devadesátek", ale moje aura indigová není. Pokud se tam někdy ten odstín objeví, tak hodně výjimečně a v malém množství. Ale to se může dít úplně komukoliv. Tož teď babo raď. :20:
31.10.2016 - 11:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: Samozřejmě můžeš :3:
31.10.2016 - 11:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ono to asi nie je o farbe aury. Ja som počula o indigových deťoch potom o kryštáľových či diamantových...zrejme sa jedná o určité typy ľudí s určitými vlastnosťami a nazeraním na svet. je jasné že v týchto charakteristikách sa asi nájde viac ľudí.
31.10.2016 - 11:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » evanda22
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není? A na co to pak celé je? :14:
Já už sedm let narážím na pojem indigové děti, které se začaly rodit koncem 80. let a spočívá to právě v tom, že se u nich začaly objevovat indigové odstíny aury, které údajně dřív u nikoho nebyly. Jenže pokud vím, tak do "indigo" spadá dnes už víc než 95%! všech narozených dětí.

O křišťálových a diamantových jsem vesměs slyšela. Křišťálová barva aury existuje, sama ji mám, ale jak je to s diamantovou, to nevím, o té nevím nic. Každopádně to prostě nic neznamená. Lidé mají různé charakterové vlastnosti, ale tentýž humbuk se dá dělat třeba kolem jasné zelené barvy, rudé nebo tyrkysové... Anebo jakékoliv jiné. :1:
31.10.2016 - 11:28 | Filtr
(Blíženci) movvin
Bych potřebovala názornou barevnou ukázku té indigové barvy. Ono totiž těch odstínů je tolik, že v tom mám hokej.
Má to někdo k dispozici?
31.10.2016 - 11:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to ja neviem...ja tomu moc nerozumiem :1: a ono to možno ani tak dôležité vlastne nie je. každý sme nejaký nikto neni lepší ani horší.
31.10.2016 - 11:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » movvin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já to vnímám jako tmavomodrou, ale takovou výraznou, až zářící dá se říct. Odstín asi takhle nějak:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
31.10.2016 - 13:51 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Tento clanek jsem vytahl z jisteho levicove smerovaneho spravodajskeho webu, a zaujalo me to, ze v komentarich pod clankem, nebyl snad jediny koment k danemu tematu. Vsichni odbihali od tematu, pripadne ho zesmesnovali...
31.10.2016 - 19:07 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik
Mozna jsem taky indigo, ale obcas si pripadam jako fialovej trouba..
31.10.2016 - 20:40 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » kocour_mivik
:61:
31.10.2016 - 21:53 | Filtr
(Beran) Háňa*
Příznaky :4:

Pokud by byly všechny ty příznaky tak, jak jsou popsané, pravdivé, těžko by ten člověk někam něco vnesl nebo dokonce změnil svět - měl by totiž dost starostí už jen sám se sebou.
Zřejmě to bude trochu jinak.
:3:
31.10.2016 - 23:54 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Háňa*
Příznaky/přízraky (transformace např. :4:)
01.11.2016 - 11:55 | Filtr
(Blíženci) movvin » .
No já právě taky tmavě modrou skoro jako ta tvoje, ale s nádechem do fialova.
01.11.2016 - 12:19 | Filtr
(Panna) Eldria » movvin
aj ja mám modrú
01.11.2016 - 12:28 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Eldria
Tady každý ví, jakou má a co já? Vím prd. :8:

A když mi to někdo prozradí, změní se pro mne něco? Budu mít lepší den? :43: Ne, to mám ve svých rukou. :44:
Jdu dělat lepší den. :27: :29:
01.11.2016 - 12:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Eldria
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale movvin reagovala na odstín, který jsem poslala jako ukázku. Ne, že máme modrou auru :4:
04.11.2016 - 13:33 | Filtr
(Býk) Agnes
příjde mi srandovní že se řadí lidi co chcou něco změnit když je to špatně, co se ozvou při bezpráví a co chcou naplnit svůj život a neradi se koukají na utrpení druhých, mezi lidi co jsou jiní a něco extra. to je kur*a v pořádku, to nemá být anomálie nějakých duchovně "vyspělejších" lidí, tak to má být. Ano, u mě je to v pořádku, to celej konzumní svět je padlej na hlavu. :39: :1:
04.11.2016 - 14:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Agnes
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: :15:
05.11.2016 - 01:26 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Agnes
Taky to tak vnímám. :3: To, co by mělo být samozřejmé, se považuje pomalu za zázrak a nadpřirozeno. :23: :63:
05.11.2016 - 08:39 | Filtr
(Beran) Háňa* » Agnes
:15: :37:
07.11.2016 - 12:17 | Filtr
(Váhy) Amenti
No,nevim,jestli je to presne indigo, ale ta diagnoza na me sedi :D


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »