Vzestup či pád? ...aneb rok plný změn, strachu, nestability!


28.10.2016 - 18:44
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pokojný Bojovník, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Vzestup či pád? ...aneb rok plný změn, strachu, nestability!
Ahoj všichni,

pokud někdo prošel/prochází podobným, budu rád za jakoukoliv reakci.

Letošní rok je pro mě plný změn, strachu, pláče atd. V lednu nový vztah, který vydržel 7 měsíců (byl krásný, ale i náročný - plný nepoznaného, citově vypjatý), s tím spojené dvou měsíční stěhování, v květnu změna zaměstnání a do konce roku mě čeká další (přechod z té předchozí do aktuální byl velký - v podstatě od lopaty do managementu), začátkem roku jsem znovu začal jíst maso (po dvou letech vegetariánství/veganství/živé stravy), teď bydlím u rodičů a tři měsíce procházím něčím, co jsem doposud nezažil...

Skoro denně sevřený krk (jako když mě někdo škrtí, něco mi tam roste), občasná dušnost a zvláštní pocit na hrudi, divný pocit v žaludku (jako když nejsem schopný nic strávit), několik nocí, kdy jsem myslel, že snad umřu (zimnice, nízký tlak, celková staženost, dušnost, strach...). Psychiatrička mi to diagnostikovala jako panickou ataku a hned nacpala prášky, ale neberu je a nechci.

Tu dobu co to trvá beru několik přírodních preparátů (Koenzym, Maishi-Reishi-Shitake, Karnosin, něco na oči). Paní co mi to dala mě měřila na nějakém přístroji a vyjela x grafů na kterých mi v podstatě řekla, že moje tělo je totální v pr... na buněčné úrovni, hlavně vlivem štítné žlázy. Že mám nulovou schopnost adaptace na jakoukoliv stresovou situaci, změnu...

Jsem 12 let bez štítné žlázy, Kozoroh s Ascendentem v Rybách, os. roční vibrace 7, životní číslo 5.

Konečně mi trochu pomáhá pravidelný pohyb (3-5x týdně) a hlavně když se vybrečím...

Cítím, že to je hodně i tím, že nedokážu vyjádřit, hlavně slovy, co chci (v osobním i pracovním životě). Ani doma, ani v práci.

Ty stavy strahu a úzkosti jsou opravdu nepříjemné, nikdy před tím jsem to nezažil, tak si říkám, je to projev všeho toho nahromaděného za celý život? Může to být onen přechod do jiné dimenze? Je to energie roku 7?

Před dvěma měsící jsem navštívil "šamana", který našel část mé duše kdesi v minulosti mezi opicemi, kde jsem se seknul vůči ženám a řekl mi, že další životy jsem měl taky dost krušný. Pak ji spojil s tou současnou a řekl mi, že to vidí na cca 3 měsíce dožívání si věcí, které jsem se tehdy rozhodnul neprožívat (abych netrpěl).

Mám se bát, či děkovat za toto vše, co se děje?

Ptám se, hledám, bojím se, to se přiznám, ale věřím, že se toho jen prostě sešlo hodně a snad brzy zase vyjde Světlo :)


Děkuji za jakoukoliv reakci, ale už jen i za to, že jsem to tu mohl "všechno" ze sebe vyb... :27:

Řazení:
28.10.2016 - 19:03 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Ahoj,

ten rok pod vibrací 7, je o změnách. Rok to bývá dost náročný. Ty změny jsou o tom, že ti ze života odchází lidé a věci, které už tam nemají být, otvírá se ti malá karma.

Nechej to plynout do ledna 2016. Poděkuj za to, co se ti děje. Ty tři měsíce bych využil pro naprosté zastavení se, rozjímání. Položit si otázky KDO VLASTNĚ JSEM. A druhá otázka KAM MÍŘÍM.
28.10.2016 - 19:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Po prečítaní tvojho príspevku mám pocit veľkého strachu ktorý prežívaš. Zmeny v živote sú nutné a choroby prichádzajú preto, aby nám ukázali na čom máme popracovať. Hlavne sa ukľudni a ber to všetko pozitívne a neboj sa budúcnosti. Nádych, výdych a povedz si vždy že všetko má svoj dobrý dôvod prečo sa to deje práve teraz a práve tebe a že to proste zvládneš. asi už bol čas na zmenu a otvoril si sa novým možnostiam. štítna žľaza je spojená s komunikáciou. sám si vlastne aj v príspevku uviedol, kde je problém...napísal si:
"Cítím, že to je hodně i tím, že nedokážu vyjádřit, hlavně slovy, co chci (v osobním i pracovním životě). Ani doma, ani v práci."
takže by som začala presne tu. :3:
28.10.2016 - 19:41 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Nejsem dvakrát ezo...onemocnění štítný žlázy - nemám zkušenost. Přesto bych k tomu chtěla něco říct...
1) co tě nezabije, to tě posílí. Klišé jak prase ale pravdivý jak prase. A když se dostaneš na dno, tak se prostě odrazíš - jiná cesta není.

2) Kozoroh...mám asc v kozorohu. Takže znám takovou tu tvrdou tvář, která všechno snese atd...jenže ono se to ukládá...takže breč. Dlouho sem nebrečela a všechno se ve mě pěkně schovávalo...no, nemělo to dobrej účinek. A i ta astroložka mi poradila ať víc brečim. :2:
28.10.2016 - 20:05 | Filtr
(Lev) vltavínka
Slunce už vyšlo, podívej !!!!! :27:

Takže poděkovat.
Všechno, čím sis prošel, Tě posunulo dál. Něčemu ses naučil a v dalších letech to použiješ pro svůj další posun. Takže poděkovat a jít dál... :29:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
28.10.2016 - 20:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vltavínka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pokojný Bojovník, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji Vám všem :)
28.10.2016 - 20:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Srážka ideálů s realitou bývá bolestná, hledáš se a nacházíš.... a to je dobře. Jen si ujasni priority a s poučením se z minulosti kousek po kousku jdi dál.
Nebraň se pomoci, neboj se svěřit, nebraň se pocitům, které tě přepadnou.
V krizi se nejvíc dozvíš o sobě Kdo jsi. A nepodceňuj se ! Jsi na dobré cestě. :27: :27: :27:
29.10.2016 - 01:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkusila bych vědomý autogenní trénink denně cca dvacet minut.Ale můžeš i vícekrát denně.Já mám osvědčenou progresívní relaxaci.Po pár týdnech ti uvolní stažení těla.
Je evidentní, že problémy s komunikací jsi musel mít již před více než dvanácti lety, tam je to záležitost krční čakry, tudíž i oblasti štítné žlázy.
Z toho co píšeš bych věřila, že se ti opravdu už vše nahromadilo a jelikož jsi se dostal do jakéhosi presu, strach udělá v těle velkou paseku.Ovlivní to opravdu orgány v těle od krku přes srdce až po žaludek,žlučník apod.
Nevím, jestli je zcela vhodné být v managementu ,pokud se necítíš být dostatečně komunikativní :63: , to ale musíš vědět sám.Tyto pozice povětšinou obsazují lidé s vyšším egem a to u tebe tedy nevnímám. Možná je někdy lepší být na nižší pozici a mít více klidu a zdraví.
Hormonální systém když není v pořádku ovlivňuje psychiku a psychika dělá ta stažení v těle a je to potvora, stačí jedna myšlenka a rozjede to velice rychle.Možná upravit ještě léky na štítnou žlázu...každopádně nechat zkontrolovat ty hladiny, jestli ti dodávají správně hormony, když jsi bez štítky.
Antidepresiva bych též zatím nebrala.Spíše -jak píšeš, pokud nemáš únavu, tak tělesná aktivita a taky pokud ti tedy jde plakat, tak breč klidně jako želva.
Vždyť ty jsi chytrý kluk :1:, ty hodně věcí už víš sám co máš dělat :27:
:30:.
Není šaman jako šaman :3: a tyto info o opicích mi nepřijdou zrovna důležité, ale nevím co pro tebe důležitého ti ještě řekl, nebo jaký jsi z něj měl pocit.Možná to o těch třech měsících...Není špatné tomu věřit, ale neupínala bych se na to.
Píšu ti jen své postřehy z tvých písmenek a vím asi čím procházíš.Jinak i já se radím o svém zdraví :3:.
Světlo určitě vyjde,neboj se a věř :1: :27:.
29.10.2016 - 11:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pokojný Bojovník, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji,

čtu teď Nejvyšší princip od Loyda (Léčebný kód) a něco mi říká, že i to by mohl být způsob, jak přeprogramovat všechny ty nefuknční aspekty mého života - komunikace, vztahy, sebevědomí...

Management mi nesvědčí, proto bude další změna, ale odvaha k tomu vydat se alternativní cestou mi zatím chybí.

Hladiny štítky mám prý ok, ale víme jak to s naší medicínou je, málokterý doktor má opravdový zájem a řeší věci do hloubky a navíc příčínu, spíše než důsledky :D

Musím tento fakt, že štítnou nemám, konečně přijmout, neb jsem to zřejmě ještě neudělal a beru to jako nejhorší krok v životě (ze strany doktora, našich i svého), hold v té době jsem ještě "spal", nebo nějaká karmická odplata? nevím!

Nicméně někdy, obzvlášť v tomto období, mám opravdu strach, že kvůli tomu, že jsem si ji nechal vzít, tu dlouho nebudu.

Ale ne, budu, prostě to přijímám po všech stranách - fyzické, duchovní i emoční a tuhle doživotní lekci zvládnu :-)


Děkuju za podporu :27:
29.10.2016 - 12:31 | Filtr
(Kozoroh) caruvka
Ahoj,vse co tu pises jednou pomine,tento rok byl nejnarocnejsi a to pro vsechny,ty mas porosenou cakru kolem krku tak vse prozivas intenzivneji,ale prace na sobe samych a nevzdat to je cilem,vybrecet se je to nejpeknejsi a nynivse prenechat na vesmiru...sedet v klidu nic neresit a jen se odevzdat te krase vesmirne...vydrz pristi rok bude fajny,Jitka
29.10.2016 - 13:59 | Filtr
(Býk) player
Já měl hezkej , až moc rychle utekl.

Ale o mě tahle diskuse není.

Podle mého , je jasné , že to neuděláš ,ale měl bys...měl bys zmizet k moři. Třeba na Korfu , ale nyní tam už je chladněji , tak třeba do Egypta , Maroka , to je jedno. A vypnout mysl. A bejt tam klidně i měsíc , číst oddechovou literaturu , poslouchat hudbu moře a dýchat jeho vůně.

Tady seš zapikovanej v nějakých špatných sférách. ¨

To nebude rokem 2016.
29.10.2016 - 14:23 | Filtr
(Rak) Loen
Rok opice má být prý rokem velkých změn - a vidím to i kolem sebe...

ale zpět k tobě konkrétně.

Máš tranzitující uran v kvadratuře na slunce a lunu zároveň - to samo osobě značí velké změny, nečekané změny - vlastně v rámci tebe sama, emocí, ega... navíc ten tranzitní uran ti trůní v 1. domě - osobnosti

V tom tranzitu je ale i velká síla a rozhodně ti bude do života házet to, z čeho máš strach a čemu ses vyhýbal... je to v rámci transformace

Já když měla uran v kvadratuře na slunce, vnímala jsem obrovské odhodlání a sílu - takže i když to bylo období, kdy se bortilo a transformovalo opravdu vše, a hodně to bolelo... tak sem byla jaksi naspeedovaná...

Základním požadavkem je být naprosto otevřený možnosti radikální transformace kteréhokoli prvku osobnosti.
29.10.2016 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pokojný Bojovník, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mmm, od loňského července jsem zpět v Čr, před tím jsem byl venku, skoro rok, asi i tohle k tomu přispělo, a co víc, před návratem jsme byl právě měsíc na jihu Španělska, kde jsem víceméně relaxoval (a trochu dobrovolničil na samotě mezi kopci) :) ...a popravdě nevím, jestli mě to spíš nerozhodilo :D

Jsem zvyklý být sám víceméně celý život, třeba i to je něco, co mám přehodnotit, neb všeho moc škodí že :)

Jinak díky za reakci.
29.10.2016 - 14:38 | Filtr
(Rak) Loen
URAN V KVADRATUŘE NA SLUNCE
Během tohoto tranzitu náhlé a nečekané události prověří vaši schopnost přestát změny a zůstat na zvolené cestě. Každý z nás si klade určité cíle, které potřebujeme dosáhnout, abychom měli pocit úspěšného naplnění smyslu našeho bytí jakožto svérázného a silného jedince. Tento tranzit jako by nám kladl otázku: „Opravdu věříš tomu, co děláš? Dokážeš si plnit své úkoly i tváří v tvář výzvám a potížím, jež přicházejí z vnějšího světa i z tvého vlastního nitra?“ To, jak dobře tuto výzvu zvládnete, bude mít dopad na váš život během několika příštích let.
Na jedné straně si můžete náhle uvědomit, že okolnosti vzniklé během několika posledních let vám už nedovolují dělat to, co chcete, takže budete muset provést hodně změn. Možná budete muset bojovat a osvobodit se od okolností v práci nebo v souvislosti s určitými autoritami, jako jsou zaměstnavatelé nebo vládní úřady. Omezující podmínky mohou nastat i v soukromém životě – například špatné manželství nebo rodiče, kteří se vás snaží ovládat. V každém případě vám nějaká okolnost brání dělat to, co potřebujete, a vy se proti tomu chcete bouřit.
Na druhé straně se vám může ve všech těchto oblastech výtečně dařit. Práce vás naprosto uspokojuje a i váš soukromý život je šťastný – všechno plně zodpovídá tomu, kdo jste. Avšak najednou dojde k určité události, která vás donutí přehodnotit, co děláte. Třeba vás někdo v práci podrazí, například nadřízený náhle začne zpochybňovat váš výkon. Možná budete muset přehodnotit svůj vztah k určitým skupinám, k nimž patříte. Nepotlačují náhodou vaši individualitu? Pokud ano, pak se možná budete muset vymanit z jejich vlivu.
Pokud děláte v životě to, co je pro vás správné, tyto nepříjemné události budou pouhou zkouškou, kterou úspěšně zvládnete. Pokud vám ale energie tohoto tranzitu připadá příliš destruktivní a nezvladatelná, měli byste si ujasnit, jaké změny jsou potřebné, abyste tyto vlivy minimalizovali anebo je využili pozitivně. Například jedna žena chtěla získat určité pracovní místo, ale byla neústupná, protože odmítala kompromisy, které tuto práci dělaly méně lákavou. Při tomto tranzitu najednou to místo dostala, aniž by musela ony kompromisy akceptovat. Tranzit prověřil její ochotu dělat věci po svém.
Stejně, jako konjunkce a opozice tranzitujícího Uranu na Slunce je i kvadratura hrozbou pro vaše zdraví, pokud si nedáte pozor. Zdravotní problémy pramení většinou z potlačovaných (ať už vědomě či nevědomě) uranských energií, jež teď ve vašem životě působí. Tyto potlačené energie se často projeví fyzicky jako sklon k nehodám nebo problémům se srdcem. Nepotlačujte energii Uranu, raději ji využijte!

CHEIRÓN V TRANZITU NA SLUNCE
Samoléčba
Nyní si můžeš uvědomit rány, které tě trápí proto, že nedokážeš být plně sám sebou. Když nevíš, kdo vlastně jsi, nesmíš se divit, že tě zraňuje, když ani druzí nevědí, jak k tobě mají přistupovat a poskytnout ti uznání, po jakém toužíš. Nyní se můžeš vyléčit tím, že se plně a bezvýhradně přihlásíš sám k sobě, ke své individuální osobnosti.
Dokážeš-li využít možností, jež nabízí tento transit, poznáš to podle toho, že
-si uvědomuješ zranitelné stránky své osobnosti;
-své Já vyléčíš tím, že si přiznáš své slabosti;
-smíříš se sám se sebou.
Nedokážeš-li využít možností, jež nabízí tento transit, poznáš to podle toho, že
-se zraňuješ tím, že nejsi sám k sobě upřímný;
-nejsi s to pochopit, že se na sebe musíš začít dívat úplně jiným způsobem;
-nedokážeš si přiznat, že nejsi zcela dokonalý.
30.10.2016 - 13:40 | Filtr
(Býk) Kanárek1
Ahoj, na astrologii jsou tu jiní kovaní, ale já můžu říct za sebe tohle: Všechno co popisujes během jednoho roku jsou velké stresové situace. Ani ten vztah nebyl klidný, ale bouřlivý = stresující. Každá změna, i pozitivní je pro člověka náročná a srovnává se s ní pomalu a postupně. Kdysi jsem slyšela přirovnat každou takovou velkou změnu nebo událost k úmrtí někoho blízkého.A že jsi toho napsal požehnaně, však si to spočítej: rozchod=stres, stěhování=stres, znova s rodiči=stres, nové zaměstnání=3x stres(noví lidé, jiná práce, jiná zodpovědnost) a to jistě není všechno. Máš toho naloženo mnoho, duše si zvyká a tělo nestíhá a brání se podle svého. Může to trvat klidně od těch 3 měsíců až do půl roku. Mně v takovém období pomáhalo vypadnout do přírody, homeopatie nebo nějaké jemné přírodní preparáty na zklidnění (s kozlíkem, meduňkou, třezalkou,...) a docela fungovala autosugesce, nejlépe už od rána (je to fajn,všechno je v pořádku,...) ;-)
30.10.2016 - 20:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kanárek1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pokojný Bojovník, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Diky za zpravu, i vsem ostatnim. Od te doby co mi pisete, se citim mnohem lepe.

Dekuju za Vasi podporu a dekuji i za tyto lekce :-)
31.10.2016 - 00:23 | Filtr
(Panna) Jaňajs
:62: :62: :62: :62: :62: :62: Neboj se ! Je nás vícero hm? :62: :74: Drž se človíku milý! :62: A věř, že všici jsme s tebou. Je nás mrak prostě,co cítíme to co ty a to mi věř! :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »