Karmické vazby-odpoutání


26.10.2016 - 23:24
(Vodnář) ohenvoblacich
Karmické vazby-odpoutání
Ahoj :17:

je tu někdo nebo znáte někoho,kdo se (skutečně seriozně) věnuje karmickým vztahům,ví,o čem je řeč,zná úskalí,konstruktivní i ničivou energii takového vztahu,důsledky ( obvykle to bývá spoušť :11:) a metody léčby "zasaženého" člověka?

..dokáže případně "odhalit" úkol takového setkání a odstranit nežádoucí a do každodenního života zasahující karmické vazby? Problém bývá obvykle hluboko v podvědomí,doslova zažraný..a promítá se do mentální,emoční i somatické složky..člověk s tím mnoho nenadělá,vůle k odpoutání se je v těchto případech celkem k ničemu,jakoby si to žilo vlastním životem..
Člověk si tak jede tu svojí,vesele si vytěsňuje..a pak stačí jediné setkání s karmickým partnerem/protivníkem a šup..je opět na začátku :24: tam,kde být už nechce a ani by být neměl..setkávat se s ním musí,např.v případě společného závazku..jak zvládat ty nezvladatelné emoce?


Dík za jakékoli postřehy :64:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
26.10.2016 - 23:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Doporučuji rodinné konstelace. Mám na ně teda ještě specifický názor, který se dost odlišuje od ostatních, ale tak či tak je to úžasná věc, která mi v posledních osmi letech mnohokrát nesmírně pomohla. Psychicky, zdravotně. Mamce to i život zachránilo, a nejen jí.. Klidně doporučím terapeuty. A teda před některými i varuji. :4: :3:
27.10.2016 - 00:39 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » .
Khalí,děkuju :74:

taky o nich uvažuju..chce to ale kvalitního terapeuta,že jo..tak teda..můžeš doporučit?:-) v jakém smyslu-varuješ? jako,že ti můžou rozhodit sandál,jo? :5:


..a ještě ten specifický názor,pls :2:
27.10.2016 - 07:14 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Skutečně seriózně jsem se tím kdysi dávno zabýval, neboť jsem měl pocit, že jsem taky obětí. Nicméně postupem času jsem vybádal, že stačí udělat si v hlavě pořádek a nepřekrucovat realitu k obrazu svému či vysněnému a je po problému a "karmický" vztahy jsou pak na mě krátký. Jakmile mi tohle docvaklo, tak od té doby žiju šťastně a spokojeně až dodnes.

Tak snad ti tento postřeh pomůže. :37:
27.10.2016 - 07:40 | Filtr
(Beran) Háňa*
Nemůže se stát, že by se někdo "ocitl" tam, kde být neměl. Chtění a nechtění, to je věc jiná, ale rozhodně tam, kde je, být má.
Vždycky je tam, kde být má, kde má "nedodělanou práci". NA SOBĚ.

Rodinné konstalace mohou pomoci se orientovat, ale rozhodně se při nich nestane, že ti někdo něco odebere. Nebudou ale účinné, dokud si člověk tvrdošíjně stojí za svými představami o svém ideálním životě, které si vysnil jako ty co CHCE, cokoli, co se liší, hází na "špatnou karmu" a lidi, co mu nevoní, považuje za karmické protivníky.
Člověk nemá žádné protivníky, jen průvodce.
27.10.2016 - 09:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Karmické vťahy sú tu na to, že ich máme riešiť a nie pred nimi utekať. To sa ani nedá utiecť...pretože ak to nevyriešiš s jedným človekom príde ti do života iný človek s tým istým problémom. Ak sa nám vzťahy opakujú je treba sa zamyslieť či náhodou nereagujeme rovnako a tým pádom sa zamotávame.
27.10.2016 - 10:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ohenvoblacich
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ohledně toho názoru...
No, rodinné konstelace se většinou propagují jako skupinová záležitost. Je tam spousta cizích lidí, a když se otvírá nějaký Tvůj problém, čili pozice zástupců z Tvé rodiny (nebo zkrátka osob, kteří jsou s daným problémem spjatí), tak se ti cizí lidé staví do těchto rolí.
Takoví lidé ale nejsou zkušení terapeuti, kteří by byli schopní se od těchto pozic následně odpoutat. Nejsou schopní brát to vědomě s odstupem, to chce léta a léta praxe, který má opravdu málokdo. Takže se může stát, že když se takový člověk postaví do role osoby z cizího rodinného systému, může si později nést symptomy (psychické, zdravotní) osoby, v jejichž pozici stál. Na to se ale přijde třeba po dnech, týdnech nebo i měsících poté...

Netvrdím, že se to děje vždy nebo většinou. Ale děje se to. Není to podle mě otázka toho, jestli jsou skupinové konstelace špatné nebo dobré, beru to spíš jako otázku osobního vkusu. Mně se skupinové konstelace zkrátka nezamlouvají.

Pro mě je důležité, aby na konstelacích byl pouze terapeut a já. Abych do svého systému netahala cizí osoby. Ano, souhlasím, pokud na konstelacích jsem já a lidé, kteří s daným problémem souvisí. To pak ano - takovou skupinu beru. A je to dokonce ta nejlepší varianta, jakou jsem zatím odzkoušela. :1:

Nejlepší terapeut, jakého znám, a k jakému docházím už tím osmým rokem, je Jana Večeřová. Nemá své stránky, kontakt se předává po známých. Má pořád narváno a je těžké se k ní dostat jako nováček. Tvrdí, že další klienty nebere, ale když ji budeš dostatečně často bombardovat mailama, dá se to uhrát. Uhrát to můžeš i na to, že třebas znáš mě, pak by byla větší pravděpodobnost, že Tě vezme.

Další suprový terapeut je Jan Bílý. U něj jsem nikdy nebyla, ale úzce spolupracuje s Večeřovou. Ten pořádá pravidelně spoustu zajímavých přednášek, kontakt na něj nemám, ale vím, že má několik webových stránek. Jeho doménou jsou nicméně spíše skupinové konstelace.

A teď na koho si dát pozor. Rozhodně na terapeuty méně známé. Pokud chce člověk na konstelace, měl by sehnat někoho na doporučení. Vždycky. Protože jakmile se natrefí na terapeuta, který tu techniku neovládá dostatečně dobře, může to dopadnout strašně špatně.

Je tu ale i člověk, který je jako teraput dost známý, spolupracuje s Večeřovou i s Bílým, a přesto bych k němu už nikdy nešla. Byla jsem u něj osobně jednou. Vím, jak se chová v osobním životě, je to alkoholik, manipulátor, psychicky dost nemocný člověk. Ač má na tyto terapie talent, jeho problémy se samozřejmě chca nechca odráží na jeho práci. Mimochodem jde v terapiích hodně přes fyzickou bolest. A to tak, že opravdu bolestí řveš, řveš, řveš. Jméno veřejně psát nebudu, napíšu Ti ho kdyžtak do vzkazů. Mám k němu docela blízko přes jednu známou, které totálně zdevastoval manželství (samozřejmě manža se nechal, to je taky kapitola sama o sobě) a mám obavu, že by mě tu mohl spolehlivě poznat a dělat problémy.

Lidé si ho chválí na skupinových konstelacích, kde se nestíhá na všechny napojovat větší měrou. Já s ním byla na soukromých, takže to možná bylo tím horší. Rozhodně bych jej nedoporučila začátečníkům.

Za mě prostě jedině Jana Večeřová.
___________________
EDIT: Ještě dodám - Nic nikdy nepřeruší karmické vazby. Ani konstelace. Konstelace Ti zprostředkují náhled na situaci, kterou vnímáš jako problematickou, případně Ti najdou příčinu nemoci. Problém se odkryje a pochopí. Neodstraní. Ten už máš přišitý ve své ´duši´. Ale když situaci pochopíš a "posvítíš" si na ni na určité úrovni, tak ji zpracuješ a strávíš. Tělo se s nemocí popere a Ty se dáš psychicky do pořádku, protože už rozumíš... :1:
27.10.2016 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:
27.10.2016 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
https://www.youtube.com/watch/…
1h08min00sec-1h10min34sec
27.10.2016 - 11:59 | Filtr
(Střelec) terere
Karmické vztahy,karmické vazby,prostě všechno co se týká karmy je jen naše záležitost a tak jí musíme řešit sami...nikdo ti nepomůže a jestli to někdo slíbí,pak to není pravda...k tomu ,aby se vyčistily karmické zápisy a vazby je jediný a jednoduchý recept...a to je odpuštění...máme všichni stejné možnosti,můžeme použít ty nejprostší slova ale měly by vycházet ze srdce...
odpustit sobě,poprosit o odpuštění pro druhé,protože v úplném odpuštění je pravá svoboda ducha-jinými slovy -čistota,bez zatěžujících provazů viny...na prosby pak navazují modlitby nebo za modlitbou následují prosby,které mají tentýž citový náboj...často se však modlitba vyřkne až v situaci naprostého zoufalství a bezmoci
ve všech zjeveních bylo lidem sdělováno ,,modlete se,,
tím nebyly vynucovány každodenní modlitby,jsou to nepochopené rady nad zlato,kde máme hledat účinnou pomoc a jak mají být vedeny naše myšlenky pomocí čistého citu...
příčinou vlastních utrpení nebo soucitem nad utrpením našich blízkých,všech nemocí,které se ve světě děje jsou lidské viny,při kterých byla užita životní síla a proto každé odpuštění znamená o jedno neštěstí méně... :74:
28.10.2016 - 02:59 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Glimmer Man
Hm,zní to logicky,že..

V životě občas nastanou situace,kdy "udělat si pořádek v hlavě" prostě nestačí..kdy si člověk srovná skutečné priority i hodnoty,přesto se nedokáže zbavit pocitu jakési marnosti,který prochází i jeho nejniternějším uvažováním.

Příklad: rodič,který přišel o svoje dítě násilnou smrtí,případný podezřelý,pro selhání systému,nikdy nebyl potrestán,ale rodič by přesto cítil,že to udělal..a podezřelý by se mu ještě smál do obličeje...kdybys takovému člověku řekl,že...přece stačí udělat si v hlavě pořádek,nepřekrucovat si realitu k obrazu svému či vysněnému,přestal se,sakra,už cejtit obětí a teprve pak může žít šťastně a spokojeně až do smrti,co myslíš,že by ti odpověděl? :1: Zvolila jsem extrémní příměr,záměrně.

Karmické vztahy jsou známé právě těmi neukočírovatelnými,ambivalentními emocemi,energií,neobvyklými interakcemi a hlavně událostmi "out of control",které mívají drtivý dopad.Často se člověk snaží prvotně eliminovat následky,vlivem toho se cítí vyčerpaný,chybí síla na cokoli dalšího.Sotva jednu překážku odstraní,objeví se další a další a pokud to trvá moc dlouho..může dojít do bodu,kdy na odstranění příčiny už prostě sám nemá.


Jako dobrý,no..ale lze aplikovat spíš na ty jednodušší případy.
28.10.2016 - 03:40 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Háňa*
S prvním odstavcem souhlasím.Všechno má svůj čas,každý z nás si procházíme svou individuální cestou :74:

Avšak..proč by rodinné konstelace nemohly i něco odebrat? Minimálně zidealizované představy o vztazích se svými blízkými,zbořit mýty a ikony a to teda někdy hodně bolí..na druhou stranu dokážou jistě darovat vhled a pochopení,možná člověku zapadne i ten poslední kamínek do mozaiky a on se může znovu svobodně a zhluboka nadechnout :37:

Co když člověk ze svých představ,které se vytvářely už od dětství,sleví na maximum a pořád to nestačí? Karma není dobrá ani špatná,karma je..to naše duše ví již před vstupem do konkrétní inkarnace,jinak by si ji asi nevolila.Pak,v této realitě,kde se vnímání a uvažování odehrává na jiné frekvenci,s tím může mít problém,cítit vnitřní rozpor,nepokoj,zmatenost ..protože přece jen tužby a tím pádem chtění jsou hnacím motorem,tím,co udržuje srdce,potažmo celý organismus,ve správném chodu.

U některých lidí,právě pro jejich činy a aktuální nastavení,mi slovo průvodce jaksi nejde přes pusu..přestože chápu,že mi nastavují zrcadlo,mnohdy zcela nevědomě.Avšak na morální a emoční úrovni to může být velmi obtížně zpracovatelné.Nicméně,pač to chápu zrovna takhle,nepsala jsem pouze "protivník".Napsala jsem "partner/protivník",myšleno v jedné osobě.Někdy má ale člověk sto chutí toho průvodce sestřelit ze společný cesty:):(
28.10.2016 - 04:31 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » evanda22
Jj,klišoidní,ale pravdivý..

Nikdo neutíká,protože,jak správně píšeš,ani to nejde.Měla jsem na mysli odpoutání se na emoční úrovni,nikoli hmotné.

Jo,zacyklením se nám uteče moře času,který už nám nikdo nevrátí.Jenže "odcyklit" se znamená nejen se nad sebou zamyslet,ale taky překopat dosavadní hodnoty,zbavit se ideálů,iluzí,pevných kvalit,kterým jsme doposud věřili..a to neni zrovna procházka růžovým sadem.Je třeba se vzdát části své duše.Ztrácíme přitom půdu pod nohama,dochází k jistému odpojení s tím,co pro nás představovalo synonymum bezpečí a smysl,proč jsme vlastně tady.Rozum vs.cit.Zpracování rozumové a emoční jsou dvě zcela rozdílné záležitosti a nějakou chvíli trvá,než se to sladí.Do té doby můžem pociťovat vnitřní mrtvo,prázdno,hluchá místa v nás,nevratnou ztrátu dosavadních jistot,zmatenost až paniku,v extrém.případě až rozpad integrity..no,každej se s tim pere jinak.
28.10.2016 - 04:49 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » .
Odpovím později :74: možná spíš do vzkazníku,bude to chtít nejspíš už konkrétnější formu..

Edit..jo,já vim.Napsala jsem to hodně zjednodušeně..jde mi především o neplechy v emoční oblasti,tam jsou kořeny navazujících problémů.
28.10.2016 - 04:54 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » vibe
V povědomí mám už dlouho,ale ještě jsem neviděla..něco mi v tom pořád bránilo :43:

Dík :74: mrknu..
28.10.2016 - 05:14 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » terere
K opravdovému odpuštění,způsobem,jaký popisuješ,je zapotřebí dost odvahy a síly,brutální upřímnosti k sobě samému..já jsem zatím pořád "odpojena"..na odpuštění,ze srdce vycházející,nejsem ještě připravena,nebylo by upřímné.Právě hledám možnosti,aby moje odpuštění mělo skutečně smysl a nebyla to jen prázdná fráze.


... :17:
28.10.2016 - 08:35 | Filtr
(Beran) Háňa* » ohenvoblacich
Odebrat ti rozhodně nic nemohou. Mohou ti jen pomoct, ukázat tvůj život a souvislosti kolem něho pohledem zvenku, dalo by se říct. Odebírání už je na tobě. Takže představa, že si zaplatíš někoho, kdo z tebe sejme tvůj "bágl" a ty se ho tak jednou provždy zbavíš, je mylná.
To ti ovšem nikdo, koho podobné služby živí, takhle neřekne, to je jasné :1:

Právě kvůli této větě ... "tužby a tím pádem chtění jsou hnacím motorem,tím,co udržuje srdce,potažmo celý organismus,ve správném chodu" .... jsem ti napsala, co jsem ti napsala. Tužby a chtění člověka naopak od sebe odvádí - od podstaty jeho bytí a od úkolů, řekněme, které má. Často si lidé právě ty tužby a chtění sami uměle vyrobili. Jako náhradní program, protože "žít svoji karmu" ... zpracovávat věci, co si s sebou ke zpracování přinesli , se jim moc nechce.

A co se týká toho odpuštění, co o něm dost píšeš ... že jsi na správné cestě a máš v sobě relativně čisto, poznáš podle toho, že ztratíš potřebu někomu něco odpouštět - už budeš vědět, že není co.
Víc k tomu nemám.

28.10.2016 - 11:21 | Filtr
(Lev) Mrtvý
Hmm ... trochu si zablábolím, tak když tak omluva, jestli to bude nesouvislé :16: ... Kámoš měl dost trable ve vztahu s rodiči, tak si dal sraz s nějakou podivnou osobou, co si hraje s regresní hypnózou.. Údajně mu pomohlo dovědět se, že jeho vztah s rodiči je "odplata", či snad odčinění pocitu viny za to, jak se na ně vykašlal v nějakým minulým životě a nechal je de-facto pojít hlady, či cosi takové. Akorát se obávám, že by přijal jakékoli vysvětlení i nesmyslné, taže bych to bral z lehka :2: Nu, co pak udělal, že se otočil na podpatku a začal s něma mluvit jako dítě s rodičem, místo toho, aby se s něma furt musel rvát o místo na slunci. A ejhle! Světe zboř se, ono to pomohlo ..... :4: Já osobně preferuju přístup: "sere mně, nebavím se s ním" a když cítím, že je to třeba, tak člověku prostě pomůžu a jdu dál. Lidi si rádi zvykaj na pomocnou ruku a není to moc praktické pro obě strany udělat si závisláčka :8:

Edit: nejspíše to tak vypadá, že si na to hraju :49: ale nejsem žádný svatý a vím to. To co popisuju praktikuju tak na 80% :6: Ale důsledky jsou hodně citelné: vylidnilo se mi v životě od lidí, co mně akorát zaměstnávali a mám více času na práci a jiné věci, které opravdu "hoří".
28.10.2016 - 22:39 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » ohenvoblacich
"Rozum vs.cit. Zpracování rozumové a emoční jsou dvě zcela rozdílné záležitosti a nějakou chvíli trvá,než se to sladí.Do té doby můžem pociťovat vnitřní mrtvo,prázdno,hluchá místa v nás,nevratnou ztrátu dosavadních jistot,zmatenost až paniku,v extrém.případě až rozpad integrity..no,každej se s tim pere jinak."

JJ, jsou to dvě rozdílné věci. A teď budu chvilku psát jako správná Váha :5:.
Tak úplně nesouhlasím s Tvým pohledem, že se Glimův postup dá použít jen na "menší věci". Je to pravda jen když možnost racionality nevyužíváš a pak Tě ta druhá, emocionální převálcuje - příznaky popisuješ v citovaném odstavci. Ono je to tak, že ta emo část je nevědomá - ale právě proto, žes problém neřešila na vědomé úrovni. Vědomé řešení popisuje krásně Exit, k tomu není co dodat. Snad jen jedno, podle mého klíčové slovo - odstup. K tomu abys dokázala zklidnit emoce potřebuješ jen dvě věci. Rozpoznat kdy mají hlavní slovo a vůli něco s tím dělat. Dobrá pomůcka je podívat se na sebe a svůj problém jakoby očima nestranného člověka a taky ho z té pozice řešit :1:. Pravda, chce to trénink, ale rozhodně se to vyplatí. I kdyby to trvalo několik* let, není to zabitý čas :3:. To je jeden pohled. Druhý je , že když to OPRAVDU uděláš, funguje to okamžitě.

:44:Odstup je vlastně výsledkem odpoutání :14:

* jsem já ale optimista :4:
29.10.2016 - 23:23 | Filtr
(Váhy) child in time
KVĚTINA

představ si květino člověka
tam kde ty klidně usínáš a jinde se probouzíš
on leží pohozen tam kam až došel
nezralý
slyšíš jen jeho srdce bít


https://www.youtube.com/watch/…

..
Wake me slowly if ever at all
Wake me slowly
Or watch me fall
Watch me fall..
23.11.2016 - 23:49 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Háňa*
Jj,to mi je jasné,že ten bágl musím sejmout sama.Všichni ne..kvalitní terapeut na rovinu řekne,že to hlavní gro je na mně..bez práce na sobě a bez upřímné ochoty "přeprogramovat" aktuálně nastavený program se nehnem ani omylem.

Diskuzi jsem zakládala hlavně proto,že jsem ve fázi,kdy potřebuju odborné vedení,dohled..a možná terapie bude probíhat ve stylu Pokus-omyl,než to prostě cinkne :44: a intuitivně už budu vědět,kterým směrem se ubírat.Mám teď ve všech životních rovinách prostě "vypnuto" a potřebuju reset,od základu prostě jinak než doposud.


Tak ale zase..kdo netouží,jakoby nebyl...člověk zproštěn jakýchkoli tužeb snad ani neni člověk.
---
"Tužby a chtění člověka naopak od sebe odvádí - od podstaty jeho bytí a od úkolů, řekněme, které má. Často si lidé právě ty tužby a chtění sami uměle vyrobili. Jako náhradní program, protože "žít svoji karmu" ... zpracovávat věci, co si s sebou ke zpracování přinesli , se jim moc nechce."
---
Hmm...a na druhou stranu,potlačení tužeb vede často k destrukčnímu nastavení ( alkohol,drogy,psych.on.či jakékoli jiné formě sebeubližování a ubližování ),abychom zahlušili naléhavý hlas srdce.
Jak se vyrábí uměle touha? :22: Ne všichni jsou takoví machři,aby věděli,že aktuální úkoly k řešení jsou produktem nějaký karmy..
Asi to chce,jako u všeho,nalézt nějakej kompromis mezi těmito dvěma protipóly.


Malá soukromá..a jak ses vlastně Ty,jakožto zástupce znamení,jehož hnacím motorem je právě chtění :2: a toužení,dopracovala k odproštění a nelpění? to by mě zajímalo,ta cesta..



Se závěrem souhlasím bezezbytku,tos napsala hezky :74:
24.11.2016 - 00:03 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Mrtvý
Tyhle metody jsou založený na sugesci,takže těžko říct,jestli se to tak v nějakým minulým životě reálně událo..něco to v něm ale vyvolalo a o to jde..

A nezačal s nima mluvit spíš jako rodič s dítětem? Tedy nezkusil prohodit si role? tohle už mě taky napadlo..než si furt hýčkat starý bolístky..chce to ale být stále ve střehu :46: protože zvláště tohle se nás obecně dotýká strašně moc,oboustranně..

jj,tenhle přístup preferuju taky,ne vždycky to ale lze :74:


Nevypadá,z mýho pohledu dobrý :3:
24.11.2016 - 00:23 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » exit
:22:


Ty máš prostě opravdový dar skvěle podat :15: a vystihnout skutečně podstatné..nacítit se..

Pro hysterické spektrum přetěžký úkol,však ne nemožný :2: Člověk fakt může dosáhnout dál ( než si obzvláště aktuálně myslí )



Děkuji...má moudrá přítelkyně,jsem zasažena :18:
24.11.2016 - 01:14 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Buddha/2
V zásadě souhlasím,asi proto,že jsem teď zas krapet v jiným rozpoložení,tudíž to vidím zas malinko odlišně.Editovat to už ale nebudu :46:

Víš,někdy prostě usneš a pak jenom zíráš,jak a kam se ten vlak rozjel.A pak už je to jen boj o přežití,doslova..a jak se ti tak sype úplně všechno,protože tím myšlenkovým koloběhem si to přitahuješ,se.eš i ty na nějakej odstup,protože se.eš úplně na všechno.Mozek vyhodnocuje jen priority,důležité k přežití,seš rád,že se ještě dokážeš najíst a umýt..a tak.Jedna událost kolikrát stačí k tomu,aby spustila celý sled událostí a pak jenom zíráš,jak hluboká králičí nora je :39: a proto je taak důležitá prevence,že..

Fakt záleží velmi na tom,jak moc je ten vlak rozjetý,protože ne všechna řešení je člověk schopen vidět,leckdy vůbec žádné.Až s odstupem času,jak už napsali jiní.

A teď mě ještě napadlo..jiný případ,kdy se odstup aplikuje fakt hoodně těžko..např.rozjetá deprese,šestinedělí,alkoholové opojení,endorfinové :75: opojení atd..ne každej umí vyvažovat jako správná Váha :3:



*to proto,že ses nikdy nenacházel v šestinedělí :44: :2:
24.11.2016 - 12:36 | Filtr
(Býk) player
Budu citovat přibližně z knihy Život mezi životy - psychologická studie o regresích.


V Bardu (náš skutečný domov) existuje náš dvojpaprsek , se kterým se v některých inkarnacích setkáváme (ne ve všech , někdy také může mít stejné pohlaví , to je fuk). Je to individuální duše , jako naše , ke které ale máme nadstandardní vztah. Pakliže se ale s ním v inkarnacích setkáváme , není nám přáno spolu být. Jen se zjeví , až do poslední inkarnace. V poslední inkarnaci (osvícenské) můžem (ale nemusíme) se s ním setkat a prožít ten poslední život. V posledním životě však už zpravidla naše sexualita nemá nad námi vrch. (takže může to třeba být náš nejlepší přítel , sourozenec).


Moje rada: pokud někdo uvažuje o karmickém spojení , měl by první odejmout sexualitu. Pak se mu to ukáže v úplně jiném rozměru. Karmické vazby , to je ...no prostě unikátní věc.

Jenže lidé to trtkání neumí moc obejít v úvahách. Mnohdy se někdo s někým totálně trápí , tak to svede na karmický vztah , místo aby si přiznal , že je na něm sexuálně závislej.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-73
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »