židovská hvězda


17.10.2016 - 16:41
(Váhy) sunrise
židovská hvězda
Ze snu si pamatuji jen dvě věci,pokud vás k tomu cokoli napadne,tak budu ráda :17:
1. jednoduchý kreslený obrys ženy asi jako piktogram...udělané jako šaty nebo sukýnka,uvnitř žluté obrysy židovská hvězda,špice vybarvené světle žlutě,střed byl sytě rudý rubín,který se otáčel ve víru...
2. svazek bílých obálek svázaných růžovou stužkou,obálky pravděpodobně prázdné
Nic dalšího si nepamatuju,oba obrazy na sebe navazovaly,sama si to nedokážu spojit s ničím...Pocit ve snu byl pouze takový,že mě to zaujalo,nic víc.Jediné,co k tomu můžu říct,že mám židovské předky.

Řazení:
17.10.2016 - 20:40 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
mě napadá jen to co se nabízí na první pohled: žena, komunikace , předci
18.10.2016 - 09:33 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
to působí velmi příznivě ten sen. :78:
18.10.2016 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už jsem to četla včera... spíše jsem se tím nechala pohltit :79: Taky mám trochu Židů v ´krvi´. Ten sen se mnou krásně rezonuje. Přesnější význam asi neporadím, ale přijde mi to jako krásný ´vzkaz´ od předků... hlavně se mi líbí ten rubín - srdce.. :79:
19.10.2016 - 07:29 | Filtr
(Váhy) sunrise » .
ano,mě taky zaujal nejvíc ten rubín :79:
15.11.2016 - 20:50 | Filtr
(Lev) Tuvalu
me to pripada kako nejaka zpra´va,
neco ce te ozari poteši okouzli, neco opravdu neocekavaneho
16.11.2016 - 00:10 | Filtr
(Ryby) Crumb
Židovská hvězda je známá také jako Šalamounova pečeť nebo Davidův štít. Jde o šesticípou hvězdu (hexagram), kterou tvoří dva protínající se trojúhelníky, z nichž jeden míří vzhůru a druhý dolů. Trojúhelník mířící vzhůru platí za ohnivý, vzdušný, duchovní, božský, mužský a pozitivní. Trojúhelník mířící dolů platí za vodní, zemský, materiální, lidský, ženský a negativní. Propojení obou trojúhelníků představuje interakci živlů a také spojení polarit: duchovního a materiálního, božského a lidského, mužského a ženského, pozitivního a negativního. Šesticípá hvězda je grafickým vyjádřením šestky, která v číselné symbolice zahrnuje kromě jiného všechny druhy vztahů, přátelství, lásku, sexualitu, plození, mateřství, manželství, rodinu a domácký život. Šestka platí za šťastné číslo (např. nejvyšší hodnota západních hracích kostek je vyjádřena šesti body). V kabale odpovídá šestce sefíra Tifereth (Krása) a Slunce, v hebrejské abecedě písmeno "vav", s významem "svoboda", v tarotu karta Zamilovaných, k jejímž základním významům patří "láska". Šesticípá hvězda z tvého snu by měla být dobrým znamením. Naznačuje to rubín, který má chránit před nemocemi a má odhánět starosti. Indové považují rubín také za vhodný kámen pro získání bohatství a moci. Svazek bílých obálek svázaných růžovou stužkou evokuje představu milostných dopisů, tedy opět něčeho spojeného s láskou. Nebo to může být symbol nějakého poselství. Takže myslím, že jde o příznivé znamení, které se může týkat ochrany a lásky. Může jít i o poselství tvých předků, kteří ti chtějí vyjádřit podporu, ochranu a lásku.
16.11.2016 - 09:37 | Filtr
(Štír) tronco » Crumb
Lépe bych to nenapsal.... něco v tomto duchu mi vykanulo na mysli.... Atlantýda prý byla založena na tomto principu :78: a bylo to vyrovnané.... ve středu jeden a na špicích další drahokamy tak dle elementů,jak píšeš,jen se to pak nějak podělalo,jako mnohé jiné tu na Zemi... jen okrajově... nemyslím,že by nám měli sny tendenci ukazovat nějaké rasové rozdíly...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »