Numeroložka Camila Karolinss - debata na omlazení.cz


11.10.2016 - 21:39
(Blíženci) Devi
Numeroložka Camila Karolinss - debata na omlazení.cz
Co soudíte o této osobě, která zneužívá svou mediální známost a vyplašenost lidí, kterou vyvolala svou knihou Jméno je váš osud? Dnes jsem opět dostala email od jedné nešťastné maminky, které se v létě utopil syn. Této osobě poslala již 4 tisíce! Kč za změnu jména, a nikde nic, podobně jak se to stává poslední dobou často, jak sleduji tuto diskusi. http://www.omlazeni.cz/numerolo%C5%…

Řazení:
13.10.2016 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Seher
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale přece takové myšlenky, jako vibrační strava, vyloučit z dopravy osoby se špatným vzorcem jména, posoudit obyvatelnost domu, bytu, domu podle popisného čísla /podle mně je důležitější poloha bytu, výskyt geopatogenních zón, kvalita sousedů, energetičná náročnost bydlení/, jsou to hloupé nápady. Taky to, že četnost určitých písmen ve jménu ovlivňuje zdraví člověka. :23: Každý normálně uvažující člověk přece ví, že zdraví člověka ovlivňuje strava, životospráva, schopnost /ne/zvládat stresové situace.
13.10.2016 - 16:25 | Filtr
(Beran) Seher » Freja
Když jsem byl prcek, byl jsem prý hodné dítě. Stačilo něco provést a to co bylo před tím dobrého, bylo šmahem zapomenuto a tak je to do dnes.Nezastávám se, snažím se jen pochopit možné příčiny.
13.10.2016 - 16:29 | Filtr
(Beran) Seher » tulačka
:17:
13.10.2016 - 16:09 | Filtr
(Beran) Seher » Dévi
Ano poněkud to již zavání manipulací,ale to je jen odvrácená strana mantiky. Do dneška, když přijedu na nijaké nové místo z oblibou si všímám domů z č.p 100(neboli-průchod do jiných dimenzí). Tyto domy po většinou bývají na náměstích.V Plzni má tento dům,jako domovní znamení boží oko v trojúhelníku,Louny to samé.Ale to jen na okraj.
Chtěl jsem však nastínit, něco jiného. Po určitém čase používání možného daru v podobě jasnovideckých praktik lze dojít do fáze, kdy je těžká cesta zpět, ne-li nemožná. Můžete či musíte zpřetrhat pokud možno veškeré vazby, tak abychom se mohli vrátit do tkzv.normálního stavu uvažování.Na druhou stranu jsem ze srdce rád, že všichni ve vesmíru neuvažují jen normálně(Jung,Nostradamus,Bruno,Racek z knihy J.Livingstona).
Tímto si tedy myslím, že paní došla do určitého bodu a jenom doufám,že nezvítězí,jako obvykle ego. Takže všem stranám přeji jen to aby se dohodli a došli tak k možnému rozhřešení...
13.10.2016 - 15:42 | Filtr
(Štír) Freja » terere
..a nemůže to fungovat třeba jako "přímluva" ? :4: :25:
13.10.2016 - 11:01 | Filtr
(Beran) Seher
Dovolil jsem si tímto maličko rozebrat vibrace tohoto pseudonymu. Po součtu je konečným výsledkem číslo 14(nervozita,omezení),neznamená to však že díky této energii je i ona sama nervozní či omezená(teď už asi ano) Na víc po zkušenosti si dovolím tvrdit, že toto číslo(14)je pro nositele až příliš magické a zavazující. Toto číslo má přímo mediální atribut tzn.,že na sebe přivolává velmi mnoho duší(mediální známost i za hranicemi ). Jelikož paní dělá do magických záležitostí a ne třeba do výroby pokrmů:), bude muset počítat s tím, že si si ji prověří bytosti z astrální sféry. Pro normálního smrtelníka to bude znamenat tlak na city a emoce. Astrál nedává nic zadarmo(vlastní zkušenost).Tím ji neomlouvám, pouze osvětluji,jak to může fungovat v praxi.Pokud nebude dostatečně silná mohla by skončit v sanatoriu.Navíc si myslím,že snad dobře věděla co dělá,když si svůj pseudonym počítala.
PS: Ta kniha není zas tak nepravdivá.
Hezký den : Seher
12.10.2016 - 20:24 | Filtr
(Ryby) MG34
Každé zboží má svého kupce. Raději soudím ty kupce než to zboží...
12.10.2016 - 21:02 | Filtr
(Střelec) terere
já tedy nebudu soudit,to mi nepřísluší,ale protože pracuju s karmickou diagnostikou ,tak je už teď jasné toto,každý náš čin se zafixuje do našeho pole a ovlivní pak následně náš osud,všechno co je zaměřeno proti zákonům lásky a pospolitosti,nás vytrhává z vesmíru a provokuje rozvoj programů zkázy jednak osoby samotné,ale dále pak jejich dětí,vnuků atd...to je karmický zápis a ten se od jistého okamžiku prudce aktivuje a začne člověka ničit
karma se NEDÁ vyčistit nikým jiným,sami si ji musím čistit...pokud někdo nabízí tyto služby pak je to podvod... :24:
12.10.2016 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když je nemocná a nemůže, měla poctivo napsat, neposílejte mi peníze, nemohu, nepracuji, neberu žádné objednávky. Teď čelí hromadné žalobě. Zdiskredituje i numerologii, nejenom sebe.
13.10.2016 - 18:42 | Filtr
(Střelec) terere » Freja
:3:kecko :17:jaká pak přímluva,co si vypěstujeme,sklidíme :6:
důsledky negativního vlivu pak vzrůstají při zvýšených energetických možnostech člověka geometrickou řadou...člověk věnující se magii,psychotronice,kartám na úkor etiky,lásky a poznání světa,ničí sám sebe,své děti a příbuzné....a to se zde potvrdilo naprosto... :74:bohužel
13.10.2016 - 18:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Seher
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Astrál nedává nic zadarmo"

Taky se chytám.

Díky. :62: :15:
:29:
13.10.2016 - 22:27 | Filtr
(Beran) Seher » .
Třeba by nebylo od věci pohovořit o A....u, co dal a co vzal.(všem přítomným).Dobrounoc


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »