Mars v 8 dome


07.10.2016 - 19:26
(Beran) Laryta
Mars v 8 dome
Preji hezky den,Chtela bych se zeptat na zakladne zkusenosti z zivota a astrologie. Muj syn ma v horoskopu mars v 8 dome. Cetla jsem vyznam,muze to skutecne znamenat ze zemre nasilnou smrti nebo rychlou necekanou?? Nebo take zalezi na aspektech?Je mu teprv 8 mesicu ale mam docela obavy. Take jsem cetla ze se planety zmenily od doby kdy pouzivaly astrologii majove nebo jine civilizace..? Dekuji za mozne odpovedi

Řazení:
07.10.2016 - 20:25 | Filtr
(Beran) Laryta » tulačka
Dekuji za odpoved ;)
07.10.2016 - 20:44 | Filtr
(Rak) allika
Zdravím,

skutečně to nic neznamená, záleží na ostatních aspektech. Chtělo by to juknout na jeho horoskop jako celek :27:
07.10.2016 - 20:52 | Filtr
(Beran) Laryta » allika
I vam dekuji. No ja si horoskopy otviram kvuli karmickym zalezitostem,koukam spise na saturn a cernou lunu i diky knize ktera chce videt postaveni planety v dome a ve znameni a tim se zjisti poslani predku. Jinak vcelku o astrologii nic moc nevim o aspektech a ruznych jinych vecech. Ten Mars sem nasla nahodou u horoskopu davno zemrelych a lekla jsem se a celou noc sem brecela kvuli tomu.
07.10.2016 - 21:08 | Filtr
(Ryby) thééé
Když čtu o tvém strachu, tak se přidám se svojí zkušeností - taky mám mars v 8. domě, navíc s aspektem k uranu, a můj život je celkem bez nehod. Určitě nevytrhávat jedno místo z celého horoskopu.
Pokud by se ti ale časem zdálo, že se synovi "dějí" nějak časté nehody, úrazy .. potom bych doporučila vyhledat dobrého astrologa, a nechat si poradit z pohledu astropsychologie, co znamená rozvinout a správně uchopit marsovský princip, a integrovat do života.
Taky mu můžete být doma příkladem, jak tuto energii správně používat v životě
:29:
07.10.2016 - 21:41 | Filtr
(Beran) Laryta » thééé
Dekuji moc, urcite to casem nejak vic prozkoumam a kdyztak se poradim s dobrym astrologem. Hodne jste me uklidnily.
Vcera sem byla fakt na dne.
07.10.2016 - 21:55 | Filtr
(Ryby) thééé » Laryta
:62: jasně, z tohoto pohledu o astrologii raději nic nevědět.
Ale ještě k tématu, můžeš se na to dívat i tak, že domy jsou prostředí, ve kterém se principy projevují - takže jedna z možností je i to, že vy jako rodiče můžete mít "problém" tuto energii správně používat - př. jeden z rodičů je maximální cholerik, druhý rodič se bojí projevit, neumí se prosadit, nebo tu může být model italských domácností předávaný na generaci, nebo babička je despota a má celou rodinu obrazně pod kontrolou, ovládá jí a všichni se jí bojí, neřeknou svůj názor..apod. A tady si syn může přebrat špatný model - určitě s tím jde začít pracovat u sebe, u rodičů :15:
07.10.2016 - 22:17 | Filtr
(Beran) Laryta » thééé
Tak to je naprosto trefne. Muj byvaly pritel cholerik a ja se spise bojim projevit. Souhlasim pracovat na sobe.
Diky moc ;)
07.10.2016 - 22:37 | Filtr
(Střelec) terere
astrologii nedělám,ale vím,že je třeba číst celý horoskop...ale co je taky potřeba vědět,je to ,že síla myšlenky je mocná,takže pozor ne jen na slova ,ale i na myšlenky,je to stejná energie jako když to říkáme a většinou co nechceme,tak na to myslíme a tím,tomu vlastně dáváme sílu...jakmile pocítíme ,že se naše myšlenky začínají ubírat negatním směrem je nejlepší dát si tam jednoznačný příkaz např.pryč s tímhle smetím...takže neživit co nechceme ,aby nám do života vstupovalo... :17:
08.10.2016 - 07:37 | Filtr
(Beran) Laryta » terere
To je take pravda. Cetla jsem o tom hodne v casopisu Medium. V mem zivote to bylo vzdy tak,ze kdyz sem si myslela,ze vse bude dobre bylo to naopak a o obracene. Hodne pouzivam terapii honopono nebo jak se to jmenuje a andelskou terapii. Ano jsou to berlicky. Nikdy asi nezjistime co skutecne existuje a co ne. Ale je jasne ze vse je energie a ze co my vydavame do vesmiru to se nam vraci. Take verim ze existuje karma a minule zivoty proto sem zacla zkoumat astrologii protoze to s tim souvisi a nakym zpusobem sem narazila na tuto myslenku na kterou sem se ptala. Vim ze bych mela pozitivne myslet. Kdyby mysleli pozitivne kazdy clovek svet by byl uplne jiny. Nikdo by se uz nemusel bat.
08.10.2016 - 07:49 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Může to znamenat tisíc dalších věcí v kontextu celého horoskopu. Na uklidnění si lze zadat zde v astrovyhledávači známé osobnosti s Marsem v 8. domě, vyjde tam třeba Sylvester Stallone, Bruce Willis, Drew Barrymore, Hugh Jackman, Jodie Foster a celá řada dalších. Předčasná či nepřirozená smrt by z první stránky seděla na Robina Williamse nebo Marilyn Monroe, ale na spoustu dalších ne, ovšem záleží, jestli si na tom chceš ujíždět, pak si z toho vytáhneš jen to, co potřebuješ. Jak tu někdo psal, odmítám si té věci ji posiluješ :3:
08.10.2016 - 11:05 | Filtr
(Beran) Laryta » tulačka
Take s tim souznim,protoze to tak skutecne je. Na to co sem mnou maly prozival v tehotenstvi je to docela vesely kluk,porad se smeje a je hrozne sikovny. Mozna to opravdu muze souviset jen napr. jak uz jsem psala s temi predky nebo min.zivoty,ma i cernou lunu v 8 dome. Mozna se tam v min.u predku stala nejaka sebevrazda nebo tak. Take to zalezi mozna na tom v jake to dite rodinr zije jakou ma vychovu atd. Proto jsem take od pritele odesla myslim ze by to do budoucnosti melo spatny vliv na dite. Ale dekuji vsem za vase myslenky. Jsem totiz hroznej plasan a nez si najdu vic informaci. Driv konam nez premyslim no. Jsem beran u me je to porad tak.
08.10.2016 - 11:39 | Filtr
(Beran) Laryta » Mici Angóra
Take je fakt ze k nekterym osobnostem to sedi a k nekterym ne. Napr. Whitney Houston mela Neptun v 8 dome(otrava leky nebo drogami) a cernou lunu. Jim Morrison take a taky v tom byly drogy. Freddie Mercury nemel zadny 8 dum a zemrel na aids. Takze ono se to asi nemuze brat jen podle tohohle no...asi fakt zalezi jeste na vic faktorech.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »