Nativní horoskop - změna práce, poslání, domy


02.10.2016 - 19:21
(Rak) Anonym1
Nativní horoskop - změna práce, poslání, domy
Ahoj,Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že bych se někdy účastnila něčeho jako jsou lidská práva, volby, změna veřejného dění, práva apod.http://osobni-horoskop.najdise.cz/r… kdy je možnost co se týče zaměstnání?Jaká je moje cesta?V důsledku životní situace, a všeho kolem jsem měnila a měním život a včera mi došly věci, díky kterým mi došlo, že ... Vzhledem k tomu, že jsem 27.Současně by mne zajímal život někoho, kdo má podobný nativní horoskop jako já. různé aspekty, postavení v domech apod. Třeba tohle ↓Vládce 9.domu (Neptun) v 6.doměVztah mezi zahraničím a prací či nemocí. Může znamenat špatnou průchodnost některé tepny.Tohle raději ani nechci vědět ↓ K průzkumu první části jsem se účastnila, druhé taktéž.Vládce 2.domu (Slunce) v 12.doměMožnost vážných finančních potíží. Tajné příjmy. Příjmy z léčení. Renta. Odškodné.Vládce 12.domu (Luna) v 9.doměVyhnanství, strasti při daleké cestě, názorový konflikt.Vládce 3.domu (Merkur) v 12.doměÚspěch jednoho bratra. Cestování nebo literární činnost způsobující těžké problémy nebo životní zkoušky. Duševní trápení. Literární tvorba s náboženskou nebo okultní tematikou.Nechci tím nic svalovat na astrologii, aby to tak nevypadalo, jen mi přijdou zvláštní posuny svého vnímání v souvislosti s následným zjištěním v astrologii.Udivuje mne pravdivost všeho, všeho, co Hvězdy člověku ukazují.

Řazení:
03.10.2016 - 10:26 | Filtr
(Rak) dan162
Mne astrologie svou platností udivuje taky, i po hafu řešených případů jsem pořád fascinovaný.

Dívám se na váš horoskop...zkuste karty, například tarot. Podívejte se na http://spimajim.nazory.eu/rubriky/… , stačí na pár prvních karet. Klikněte na obrázek jakékoliv z nich a zamyslete se nad tím, co zobrazuje. Název není podstatný (to je jen berlička). Odhaduji, že z každé karty první půlky budete vnímat pocit, situaci nebo dokonce princip, a že ten pocit budete prožívat, jako by se to dělo vám, je to tak ?
08.10.2016 - 19:48 | Filtr
(Lev) Alberto
Myslím, že by vás mohla bavit forma agitačně-mobilizující práce, jakoby jak motivovat davy, aby se daly do pohybu za lepší vizí budoucnosti. Např. tiskový mluvčí za nějakou organizaci, která hládá hodnoty, kterým věříte a jste o nic přesvědčena. Dejme tomu se sociálně-humanitárním podtextem. Psát, komunikovat, stmelovat lidi silou slova.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »