Býk nebo Střelec - kdo z nich je věrnější?


11.09.2016 - 07:14
(Štír) Scorpia
Býk nebo Střelec - kdo z nich je věrnější?
Zdravím, ve svém životě jsem si myslela, že když jsem potkala Střelce, že mi bude věrný. Bydleli jsme od sebe velmi daleko, vídali jsme se vzácně. Byla jsem na školním plese, kde si se mnou povídal jiný člověk. Když přišla otázka na znamení, řekl, že je Střelec. Měl s sebou partnerku, s níž je prý údajně 7 let. Chvíli se u stolu drželi za ruce. Ale on se potom vypařil, odvedl mě na parket a tančili jsme ploužák. Celou tu dobu se řehtal jako kůň. Poté vyzval k tanci ještě další holku a pro mě to mělo být varování, že Střelci jsou většinou takoví. Jenže já byla zaslepena, zavírala oči před pravdou a nečetla nic o jejich povaze. Myslela jsem si, že ten, kterého jsem si našla, je světlou výjímkou, leč nebyl. Jednoho dne jsem se rozhodla, že jej překvapím a pojedu na jeho vystoupení. (Byl to muzikant) Při hraní se na mě usmíval, jenže poté za ním chodila jedna žena, které věnoval celou svou pozornost a ona si ho hlídala a trůnila pořád v jeho blízkosti. Vlastně jsem mu celou tu dobu byla ukradena, on se věnoval jen a jen jí a na mě si ani nevzpomněl (snad jen tím vysmívaným úšklebkem.) Ze snu jsem se probudila příliš pozdě. Však jim to přeji, jen mě mrzí to, že mi nic neřekl a klidně, když jsme se jednou setkali, mě líbal na tváře. Nyní, po půl roce se evidentně líbím jednomu Býkovi. Bydlí blízko mě, chodíme na stejnou střední školu. Když jsme se poprvé setkali, utrhl mi kopretinu a políbil mě na ruku. Poznala jsem také pár Býku a většina z nich jsou srdeční lidé, pracanti, kteří jsou sví. A tak se nyní ptám: narazila jsem konečně na věrného člověka, který se mi nevysměje jako Střelec a bude při mě stát?Děkuji všem za odpovědi! :1:

Řazení:
11.09.2016 - 09:05 | Filtr
(Váhy) sunrise
Ahoj :1: Takhle to nefunguje,v každém znamení najdeš proutníky a v každém můžeš najít velkou lásku...Na to vážně nestačí vědět,jestli je někdo Střelec nebo Býk. Víc si všímej toho,jak se k Tobě chová :17: Lásku na celý život Ti nezaručí nikdo ani v 17ti ani jindy..nehledej jistotu,ta není..hledej jen něco opravdovýho. Držím palec :1:
11.09.2016 - 09:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No, tak když zůstaneme u zobecňování podle znamení, tak skutečně Býk je schopen spíš než Střelec zůstat celý život s jedním partnerem (a třeba mu být i věrný). Nutno říct, že je to často z pohodlnosti nebo strachu ze změny, ale i tak se to počítá. :3:
11.09.2016 - 09:35 | Filtr
(Váhy) sunrise » Mici Angóra
Zrovna Býka znám prvotřídního nevěrníka :3:
11.09.2016 - 10:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tedy milé děvče :1:, měla jsem tu čest poznat obě znamení a to dost důkladně, po mnoho let.Býk byl větší nevěrník, ovšem střelec v letech svých mladších a předešlých, kdy nebyl se mnou(co vyprávěl a co na něj vyplynulo), se činil také(navíc o dost více pil). Ono je to vše i trochu jinak :3:.Budeš k sobě přitahovat to, co potřebuješ zažít, co vysíláš.Je to tzv. zrcadlení.Nemusí to být jen znamení, které za vše může,a také jsou důležitá další fakta k tomu v horoskopu :3:.Za sebe řeknu, že ve svém horoskopu vidím i to, co na mě nesedí.Nelze člověka zaškatulkovat, každý jsme originál.Znamení ukazuje např. základní charakterové vlastnosti a k tomu je třeba přihlédnout na další postavení asdendentu, descendentu atd. :1:.
Hlavně tedy vnímám, že střelec byl na plese s jinou ženou-partnerkou a klidně si večer užíval s tebou a i jinou dívkou... :1:...Tak si představ,že bys byla na místě té partnerky...Vždyť z toho, co píšeš, třeba ani netušil, že jsi do něj zamilovaná.On se tak třeba chová ke každé,potká ji a políbí.Jsi mladičká a bereš si možná do hlavy, co ani až tak není.
Neboj se lásky, když ti trhá kopretiny, určitě to myslí vážně.Jak to bude dál, ukáže čas.Člověk si musí umět vychutnat to krásné, když to je teď :79:, otevře ti to srdce a budeš se cítit blaženě.Když nebudeš žít pro tuto chvíli a přemýšlet, jestli ti za pět let bude věrný, nedokážeš pořádně žít a budeš jen přežívat.
11.09.2016 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z mojich skusenosti,,, ked pocujem strelec,,ascend slnko mesiac ci venusa, blika mi kontrolka :4:
Strelci - lovci
11.09.2016 - 12:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jasně, že střelec :75:
11.09.2016 - 12:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Parfumgirl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není střelec jako střelec :29:
11.09.2016 - 13:15 | Filtr
(Střelec) tiferett
Nedá sa hodnotiť len podla znamenia...
Strelci sú sí slobodymilovní impulzívni ľudia....ale ako - kto..
JA som síce Strelec, ale všetky ostatné aspekty v mojom horoksope poukzujú na moju absolutnu vernosť, stálosť, monogamné založenie...A to aj napriek tomu, že moje manželstvo bolo peklo, na iného muža som ani nepomyslela...ani ma to nenapadlo. Mesiac v Rakovi a navyše v 12. dome je absolutne verný a monogamný..Venuša v Škorpionovi detto, Merkúr v Kozorožcovi tiež...
Takže - vždy je potrebné vidieť celý horoskop a celého človeka- nielen slnečné znamenie..
11.09.2016 - 13:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Som za, proste chce to vidiet cely horoskop :3:
11.09.2016 - 13:23 | Filtr
(Střelec) Lokii » sunrise
Přesně v každym znamení najdeš všechno, takže je to vlastně celé holý nesmysl :1:
11.09.2016 - 14:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » sunrise
Proto píšu: když zůstaneme u zobecňování, samozřejmě jsou výjimky. Pokud by ale někdo napsal, že je víc nevěrníků mezi Býky než mezi Střelci, nesouhlasila bych.
11.09.2016 - 14:45 | Filtr
(Býk) player
Jsem býk. Za střelce nechci moc mluvit.

No , to máš těžké téma. Pokud jako prioritu vztahu dáváš věrnost , raděj si najdi ženu do páru. Býk je sice pomalejší a pevnější , než střelec ,ale je zase velmi požitkářský , přes erotiku zejména. Ale tak...někteří zase bejvaj až tak usedlí (což teda není můj případ) , že se vrhnou na žárlivost ,aby nemuseli v životě nic měnit.

S býkem to asi bude na dýl. Ale musíš jeho tělíčko pořád opečovávat , jak to jen bude možné. A pokud bude notorickej žárlivec - zdrhni !
11.09.2016 - 14:50 | Filtr
(Vodnář) THX1138
Kdybych to měl takhle generalizovat, tak z mé zkušenosti zrovna štířice nejsou vzorem věrnosti :D
11.09.2016 - 14:52 | Filtr
(Býk) player » THX1138
No jo , to jsou pokrytky. Jim se nesmí zahnout. Ale ony...ony si to vždycky zdůvodní , proč se podívaly na jinýho ptáčka.

Ale je jim to přáno , astrologicky je to omlouvá. To samé Ryby. Ty si věrnost vykládají úplně po svém ,ale je to úžasný... :61:

Nad věrnou ženou by se kámen ustrnul.
11.09.2016 - 15:00 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » player
Mně řekla na rovinu, že si nedovede představit být celý život s jedním člověkem :D K její cti ovšem nutno podotknout, že byla i poměrně přející.
11.09.2016 - 15:26 | Filtr
(Býk) player » THX1138
Jo , to je férovka. Za tu větu bych jí poděkoval. To se cení. Než se vytáčet a lhát - i když Plzák říkal: zatloukat , zatloukat , zatloukat...

Ale u mě se férovka cení.
11.09.2016 - 20:25 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » player
Nechtěl jsem to úplně slyšet :D Ale ano, je to férovka a tak to má být. Myslím, že to zatloukání je spíše pro nezralé osoby. Občas to může být lepší varianta, ale většinou jsem pro upřímnost.
13.09.2016 - 15:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
musíš definovat co je nevěra.

střelec je pohyblivější, přelétavější, expanzivní. jeho cílem ale nemusí být dostat co nejvíc bab ve smyslu zářezů na pažbě. často mu stačí s nimi komunikovat, těšit se z nich.
často je ale taky chce dostat do postele, protože sbírá zkušenosti. baví ho rozmanitost, pestrost. na každý ženě dokáže ocenit něco zajímavého.

bejk hraje víc na stabilitu, změny ho někdy děsí. nestává se mu, že by jako chlap sexualně selhal i po letech vztahu s jednou ženskou. což je milé.

ale když už zahejbá, může to bejt důkladně, často nejde o nárazovky, jako u střelce.

takže jde i o to, jak se na to díváš ty. co vlastně je a není nevěra. na střelce se každopádně vybav nadhledem, anebo podobným apetitem k opačnému pohlaví. a uvidíš, jak mu sklapne.
13.09.2016 - 16:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je jedno, zda je to Střelec, Býk, nebo Štír. Všichni jsme znamení Člověka.

Věrnost... Věrnost je hezká vlastnost. Ale někdy se jí ohánějí lidé, kteří to používají jen jako jiné slovo pro hloupost. "Věrnost" zní lépe. A tak setrvávají a trvají na něčem, co neklape, ale jsou "věrní" a staví to na první místo. Až za hrob.
15.09.2016 - 13:59 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...je otázka, co bude po pár letech vyhovovat Tobě...Býci chtějí zakotvit, mít rodinu, dům a zahradu a pečovat o to vše, a mají rádi, když je pečováno o ně (existují výjimky, že Plájo :20: :34:)...Střelci míří do světa, chtějí poznávat, zkoumat, žít a užívat si a vyžadují i v páru velkou svobodu a volnost(i zde jistě existují výjimky)...a protože se během života měníme, může se stát, že Býk v pětadvaceti ti něco slíbí, ale jak po pár letech přeběhne do jiného znamení, už to může být úplně jinak... :17:

...píšu z vlastní zkušenosti...jsem Býk s asc. ve Střelci a to, co jsem chtěla v pětadvaceti už dnes dávno není mým snem...takže asi bych spíš řešila, kdo ti v tu chvíli sedí a vyhovuje...a ono se uvidí, jak se to celé vyvine... :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »