Mars ve Vahách - rady a tiky


09.09.2016 - 15:01
(Hadoken) ži.va
Mars ve Vahách - rady a tiky
Zjistila jsem, že mám stavy, kdy jsem naprosto jakoby líná, pasivní, neschopná se rozhoupat, ráda bych něco dělala, ale když nevím úplně co (něco konkrétně a akutně nemusím dělat), tak nic nedělám - nebo dělám, ale naprosto nedůležité věci - a pak mám v sobě tlaky, že bych měla něco dělat, ale nechce se mi :4:. A může za to určitě můj Mars ve Vahách. Máte jej taky, nebo znáte někoho takovýho? Co se s tím dá dělat? :41: :41: :41: hm, asi si koupím kyvadlo :42:

Stránka: 1 2
Řazení:
09.09.2016 - 15:11 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Já ho tam mám asi furt :6: :41: :4:

Ale tiky z toho nemám :4:
09.09.2016 - 16:15 | Filtr
(Střelec) tiferett
Mars vo Váhach stavy lenivosti iste nenaznčuje.Za takými stavmi sú voje neptúnske aspepkty a Mesiac v Rakovi.
Ale máš Jupiter v BAranovi - to sú prudké aktívne energie a tie je potrebné silou vôle a disciplínou rozvíjať a neptúnske lenivé stavy prekonávať :-))
poznám to podľa seba...presne..-)

Aj keď je fskt, že aj MArs máš aspektovaný na Neptún a tým je oslabená celá tvoja vitálna sila...
09.09.2016 - 18:21 | Filtr
(Váhy) sunrise
Znám muže s Marsem ve Vahách a pasivní není vůbec,postupuje se svou Býčí rozvahou stále cílevědomě kupředu :1: Sama mám ve Vahách 6 planet,tak se nad sebou budu muset zamyslet :4: Jsem astrologický amatér,ale názor tiferett se mi líbí Luna-Rak,vodní znamení se umí krásně odpoutat do jiných sfér,někdy až moc...
09.09.2016 - 18:21 | Filtr
(Lev) Creator13
Tiez to mam podobne v niektorych zalezitostiach. Citim to tak, ze mam skor potrebu zameriavat sa na ine zalezitosti. Velmi vela veci, do ktorych som daval energiu v obdobi asi pred dvomi rokmi ma uz nenaplnaju, tym padom uz v tej oblasti citim dost velku lenivost, resp. odpor to robit. Tak sa z toho pomaly snazim vymotat a presmerovat cinnosti dna na veci, ktore ma energiou dobijaju.
09.09.2016 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mars ve Vahách není neschopný, tak jako nejsou neschopné Váhy. Mars se jen ve Vahách cítí tak trochu nepatřičně...jako kdyby voják v maskáčích s plnou polní, který se nedopatřením dostal na jakýsi zbohatlický banket, kde jsou všichni ve fracích...To, že se zde Mars nemůže projevovat přirozeně, marticky, neznamená, že se neprojeví vůbec...jen musí zjistit, jak se váhovské situaci přizpůsobit. S oblibou říkám, že Mars ve Vahách je železná pěst v sametové rukavičce. Málokdy najdete tak nenucené, příjemné lidi a fajn společníky, kteří vás zároveň nenápadně dotlačí tam, kam chtějí oni. Ona aktivní pasivita (či snad pasivní aktivita?) je něco, čeho můžou hodně využívat. Nikdy to nebude úplně přímočaré, jasné a zřetelné...bude to spousta zbytečných keců, vaty okolo, diplomacie a nutných kompromisů, ze kterých se Marsovi normálně jinak zvedá kufr...ale tady zjišťuje, že jednooký mezi slepými králem. Udělejte cokoliv, hlavně to udělejte...a zjistíte, že lidi vám budou líbat ruce.
Dost často jsem se setkal zejména v ženských horoskopech, že nositelky Marse ve Vahách jsou ve vztazích tak trochu jako amazonky, hrají spíš mužskou roli...případně jsou natolik svébytné a samostatné, že vztah ani nevyhledávají (čímž ale není řečeno, že by žili celibátem...). Samozřejmě ale záleží na aspektaci, postavení Marse v domě, jakému domu vládne apod.
09.09.2016 - 19:57 | Filtr
(Vodnář) Adrian
Já mám přesně ty stejné stavy. Neschopnost se rozhoupat dělat něco smysluplného, až z toho vyústí takové vnitřní tlaky, že bych měl něco dělat. A čím víc mě to tlačí ve vnitř že "musím, hned teď!" tím víc se mi nechce a nedělám buď vůbec nic, nebo kdejakou blbinu. A o to větší pak mám večer výčitky, že jsem za dnešek nic neudělal... Já to připisoval spíš svému ascedentu v raku. Docela by mě teda zajímalo, jaké aspekty za to můžou, co máme společného když to máme oba
09.09.2016 - 20:20 | Filtr
(Váhy) sunrise » Iteza
Velmi dobře popsáno... :1:
09.09.2016 - 20:42 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
A tak ono to nejde svést jen na Mars.
Mars v exilu, Venuše v exilu (obě planety v recepci), Slunce v pádu. Vládce asc. je retrográdní Jupiter, ale zase v Beranu by měl mít smysl pro akci. Vládce MC je Venuše v exilu. Jupiter jakožto vládce asc. je v aplikační opozici ke Slunci... Neptun v 1.d. taky nepřidá, ale zase Uran by měl být u asc. hybatelem (ovšem hlavně tím radikálním, kdy změny jsou fakt zásadní).
Co z toho vyplývá? Že je vše špatně? Nikoli, jen planety nepůsobí tolik v souladu s povahami znamení. Ve skutečnosti dávají možná více možností, než jiným lidem. A jde jen o rozhodnutí... Jenže rozhodnutí, to musíme dělat sami. To na žádnou planetu svést nejde. A nakonec vlastně nic. Neměli bychom se na planety vymlouvat, ale přiznávám, že občas je to fajn. :20:
09.09.2016 - 21:01 | Filtr
(Panna) Namchan
Také mám Mars ve Vahách, ale v konjunkci s Plutem. Je u mě především o spravedlnosti, na ni nedám dopustit.

A asi to Pluto dělá, že často ta síla do mě sjíždí shůry, takže ty údery mečem, když vidím nespravedlnost, jako by šly z vyšší moci. Prostě to přijde samo, aniž bych se musel nějak snažit. Musím ovšem zůstat v klidu i v nebezpečí a naslouchat svému nitru, pak to přijde. Pak jednám bez ohledu nato co si o mě myslí druzí a vůbec mi na tom nezáleží.

Nespravedlnost jsem vnímal od útlého dětství jako velkou vnitřní bolest.
09.09.2016 - 22:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jediný co se s tím dá dělat, je počkat až to přejde :43: ale příjemný to není :49: to nebude Martem ve váhách :25:

mě napadlo, že na tohle pomůže jedině kyvadlo A. E. Poea :39: :4:
09.09.2016 - 23:25 | Filtr
(Rak) HappyLu
mě to maršuje rak,takže jsem líná paušálně,pomáhá mi místo kyvadla tanec :21:
10.09.2016 - 07:56 | Filtr
(Lev) Orfanikus

Já trochu odbočím od Marse ve Vahách obecně k planetám ve Vahách.
/Pro muže, Mars ve Vahách,žádný terno není,já myslím,že ani se nenavlékne
do toho bojového munduru,ale bude z něho zdatný kontrolor,na všech
úrovních/a bude se v životě pasovat do role zachranitele,
skutečnost častokrát jiná.

Já velmi dobře vím,že v astrologii se každý paušál vymstí.Přece povím o Vahách co vím. Často se setkávám u lidí se Sluncem ve Vahách,nebo s hodně
planetami ve Vahách,že tvrdí,že jsou JEN SLABE VAHY a že se JEN SNAŽI
HARMONIZOVAT OKOLÍ.
Každé kolečko je jiné,ale nápadně častokrát je skutečnost jiná,
než ve tvrzení lidí s konstelacemi ve Vahách.
Především si je potřeba uvědomit,že jde o kardinální znamení,tedy
žádní submisivní lidé to nejsou,častokrát šíří v rodině, ve svém okolí
něžný teror a bojují za spravedlnost,tu svoji, hlavně na vlastní pěst.
Jsou velmi velmi zdatní manipulátoři.

V partnerství, pokud mají oba hodně obsazené Váhy,tak je to častokrát
permanentní souboj,kterého konec je v nedohlednu.

Omlouvám se všem,kteří mají příslušnost k Vahám a skutečně jsou
jen mírumilovné Váhy harmonizující okolí. :5:
10.09.2016 - 08:21 | Filtr
(Váhy) sunrise » Orfanikus
Nevím,jestli manipulátoři,ale za sebe můžu říct,že submisivní moc ne a mající vlastní názory rozhodně ano (posíleno beraní Lunou),vůbec si o Vahách nemyslím,že jsou slabé :4: Je fakt,že naší slabostí i silou zároveň je závislost na vztazích,to jako doslova. Jinak ten muž,co má Mars ve Vahách,o kterém jsem psala,se projevuje mužně až dost,ale současně je romantik,mající zálibu v dlouhých hovorech,navíc tam má i Lunu,viz ukázka.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
10.09.2016 - 11:26 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Mno...mám mars ve :122: a jako bys popisovala mě. :61:
To bude spíš nějaká kombinace lenosti s pocitem zodpovědnosti. :6:
10.09.2016 - 16:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě to není o lenosti, ale spíš o nerozhodnosti. Třeba si myslím, že lidi s Marsem ve Vahách by neměli zastávat vedoucí funkce. Taky ho má moje matka ve 3. domě v konjunkci se Saturnem a Neptunem a její způsob komunikace je opravdu náročný na zvládnutí. :23:
10.09.2016 - 23:49 | Filtr
(Váhy) lubicka » Iteza
Sedí,priklaňam sa k tomuto výkladu u mňa mars vo váhach :99:
10.09.2016 - 16:31 | Filtr
(Panna) Namchan
K nerozhodnosti Váh. Váhy jsou vlastně o spravedlnosti, o správném rozhodnutí. Problém je v tom, že dnes převládl materialismus nad čistými city a proto se mnohé dobré vlastnosti nemohou projevit správně.

Za normálních a příznivých okolnosti fungují Váhy takto: odvažují v citu... člověk si např. představí dvě cesty, dvě možnosti a u každé naslouchá svému svědomí, svému citu. Cit, pokud tedy je ještě aktivní u člověka, tak tento cit reaguje na myšlenky. A na správnou odpověď přitaká a na nesprávnou varuje v nitru.

Jde vlastně o projev inkarnovaného lidského ducha v těle, ono cítění. Toto cítění vidí dále než rozum pocházející z hmotného mozku. Neplést cit s pocitem. K tomu jsem napsal článek "Rozdíl mezi pocitem a citem": http://prave-lidstvi.cz/index.php/…

Takže Váhy mohou být velice rozhodné a s dost správným rozhodnutím, vhodní jako soudci a pod., protože v citu odváží skutečnou spravedlnost na rozdíl od mrtvých, strnulých paragrafů, které neberou ohled na skutečnost, ale pouze na vnější formu.

Pokud je čistý cit zazděn nadvládou rozumu, tak potom následuje úpadek. Namísto čistých citů nastoupí chaotické pocity a zbloudění.
Dnes je vlivem úpadku mnohé pokroucené a skutečné dobré vlastnosti a duchovní dary se nemohou správně rozvinout.

Protože u většiny dnešních lidí je čisté cítěni už pohřbené, proto se u Váh projevuje nerozhodnost. Samozřejmě je rozdíl mezi duchovní a rozumovou rozhodnosti.
10.09.2016 - 21:55 | Filtr
(Váhy) polednice » Orfanikus
Fakt mě tedy touhle filipikou překvapuješ. Ty - bojovník proti každé paušalizaci. Uf. To přece víme, že není Váha jako Váha.
Osobně, a že jich znám hodně, neznám žádnou, která by se tvářila submisivně.
Také ten špatně pochopený mýtus,že Váhy jsou váhami proto, že jsou nerozhodné!
Myslím, že hlavním rysem solidně obsazených Vah, lidsky zralých, je potřeba spravedlnosti - řekla bych, že jsou přímo strukturovány smyslem pro spravedlnost. Že to je jejich hnací motor a že trpí nesmiřitelnými protiklady života mnohem víc, než kterékoliv jiné znamení - a odtud jejich síla.
Schopnost manipulace je vlastní všem znamením - záleží na aspektaci. Osobně ji zcela nezavrhuju. Někdy ani jiná cesta není.
Pokud jde o partnerství dvou silně obsazených Váh - to byl příklad mého druhého manželství, absolutně žádný souboj, skoro bych řekla "bohužel", chybělo tomu vztahu trochu španungu, na můj vkus,. Dva dobří kamarádi, se vztahem muž - žena.
:4:

13.09.2016 - 08:11 | Filtr
(Rak) dan162 » Namchan
Jedna Váha-žena (Slunce a Merkur ve Váhách), byla vždy váhavá, když měla rozhodnout co udělá, tak jako obvykle si tak dlouho posilovala argumentačně "slabší" variantu, až byly obě rovnocenné a ona bezradná. To se jí hodně nelíbilo, tak našla jak z toho ven : ve své hlavě zvolila jednu z možností, tu "lepší", a hledala citovou shodu se sebou, co že se jí vnitřně líbí. Při rozvodu například : "Jsem velkorysá, jsem velkorysá, jsem velkorysá... ... nejsem !!!" A pak už přesně věděla co udělá.
13.09.2016 - 08:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iteza
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
úplne pekne podané :1:
váhy, pasívna aktivita :3:
a že ja tie keci okolo môžem... :80:
13.09.2016 - 08:25 | Filtr
(Váhy) sunrise » dan162
ono se říká,nerozhodná Váha...ale myslím,že to bude jak v čem. Když se mám rozhodnout mezi tričkem bílým nebo modrým,je to dilema na půl hodiny :1: Oproti tomu vědět,čí přítomnost mi dělá dobře nebo čemu se chci věnovat v životě není problém...Chci říct,že pokud jazýčkem Vah je srdce,jde to snáze než když poměřuješ rozumem. A ani není potřeba potom nějak moc argumentovat,proč...
13.09.2016 - 09:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taktická manipulace
Smysl pro rovnoVáhu
Pasivní aktivita
Chlapské gatě
Fyzická síla a odolnost
Spravedlnost
Ukecanost
Bojovnost až urputnost
Váhavost pramenící z touhy po ideální volbě
Roztomile mazlivé

Tak takové umíme být :20:
13.09.2016 - 09:23 | Filtr
(Rak) dan162 » sunrise
Tu nerozhodnost se svým sestupným uzlem ve Váhách vnímám jako snahu se nezašpinit blbou variantou, když není jasné, která že je ta blbá. V hodnocení snad chybí schopnost stanovení správné váhy jednotlivých argumentů, což racionální uvažování silně znevýhodňuje, a emoční rozhodování pak dost pomůže. Onu nerozhodnost ale vnímám jako plus - vždy je nalezena zlatá střední cesta, případně jediný existující průsmyk (nedojde k předčasnému příklonu k lákavé slepé cestě), menšina má právo na život (=základ demokracie), vzniká pochopení k lidem stojícím mimo hlavní proud (lidstvo nepřichází o plody práce excentriků) a existují (potencionálně důvodné) pochyby i u zdánlivě zcela jasných situací.
17.09.2016 - 19:19 | Filtr
(Hadoken) ži.va
ty jo, to jsem netušila, že tu bude tolik reakcí. až nebudu líná, tak si to přečtu a možná na něco zareaguju :46:
dík všem :17:
20.09.2016 - 17:37 | Filtr
(Hadoken) ži.va » tiferett
ha, to by celkem sedělo.

a nějaké rady (rozvíjení disciplíny - to zní dost vulgárně na můj vkus :5:)

je fakt, že třeba takový můj Neptun v Kozorohu jsem doposud stále nějak nepochopila :32:
Příspěvky: 1-25 26-33
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »