Dalik- podekovani


30.08.2016 - 22:14
(Panna) r.radik
Dalik- podekovani
http://profil.najdise.cz/deilikUz tady takovova podobna diskuze probehla, ale ohledne vykladani karet!Touto diskuzi bych rad podekoval panu Dalikovi(Romanovi) za jeho pomoc. Karty mi nevykladal, ale pomohl mi podivat se na mou minulost, kde byl zakopany pes. Ac jsem do toho sel se strachem, co z toho vyleze, tak z toho vylezlo sakra moc veci, ktere tu nema cenu popisovat, ale jen zasnu....a zasnu a zasnu.Rad bych tomuto cloveku podekoval, za jeho cas a za jeho uprimnost! Za jeho pomoc tady a ted a ne pomoc ve smyslu, co me ceka a co prijde. To co me ceka na to se muzu vysrat, kdyz nevim co se semnou stalo :-) a kdyz vim, kde se to vse posralo, tak to co prijde uz je jen na me!Pokud nekdo hleda pomoc nebo radu, jak nalozit se svym ja, se svym zivotem, muzu ho jen doporucit. Jen upozornuji neni to jen na jednu hodinu...ale na par hodin a verte mi, ze nebudete litovat. To kde ted jsem muzu jen dekovat jemu!Asi se i ptate proc, toto davam do diskuze...no pravdou mala reklama, doporuceni.... kazdy at si to vezme jak chce. Ale nikdy bych se nepodelil nebo neukazoval na neco, na nekoho, o cem vim, ze to za to nestoji!!!Dekuju Romane! :3:

Řazení:
31.08.2016 - 10:52 | Filtr
(Váhy) dôvera
:15: :79:
31.08.2016 - 11:01 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
No nevím, četl jsem, že má Dalík zítra nastoupit do báně za ty úplatky, když se soudce podíval pro změnu na jeho minulost.

Takže ho asi nějakou dobu nepotkáme.

:75:
01.09.2016 - 12:57 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Já bych tedy raději poděkovala Deilikovi, Roman je úžasný, ale "Dalíkovi" tomu bysem určitě neděkovala. :4:
06.09.2016 - 17:09 | Filtr
(Rak) Deilik » Glimmer Man
Promiň ale to ze se někdo upíše o písmenko neznamená že jej musíme znevažovat.
Překlepy děláme všichni.

Roman Daskalos - Deilik
07.09.2016 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Deilik
To byl pane Romane jen vtip, Dalik je v base a vy diky Bohu na svobode.
Preji krasny den
07.09.2016 - 16:44 | Filtr
(Beran) nutelina
A ja se pridam a i za kamarada, dekuji moc Romane, vim ze se opakuji ale to co delas je moc dobre. :15: :27:
07.09.2016 - 20:10 | Filtr
(Rak) Deilik
Děkuji všem, snad mě tu nechcete rozplakat :-) a pokud ano, mám svůj životní boj a procházím si jim stejně jako vy sami. Vašimi starostmi jsem již prošel, proto tomu porumim. Zapamatujte si definyci, nemůže vám pomoci člověk který si danou situaci neprošel a nevyřešil. To je základem. I když pro vás samotné je to nepřekonatelné, věřte že je člověk který to již překonal. A takový člověk vás může vést po správné cestě, ostatní vás svedou jen na scestí. Protože to neznají. Můj příklad: nemůže vás učit někdo rovnice když neví že 1+1=3 Ano vím že pozemsky to nemá logiku, ale astrální logika je jiná.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »