tranzitujici Pluto (6.dům) opozice natalni Mars ve 12.domě.


12.08.2016 - 15:07
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele martulllka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

tranzitujici Pluto (6.dům) opozice natalni Mars ve 12.domě.
ahoj všichni :)někdo něco k tomuto tranzitu? :1:

Řazení:
12.08.2016 - 15:32 | Filtr
(Střelec) tiferett
Možností je veľa...
Buď PLuto spôsobí nejakou životnou situáciou totálnu zmenu postoja k využívaniu svojej sile, vôli, k schopnosti svojho sebapresadenia sa...k mužskej často svojho JA....
Videla som prípady, keď sa toto stalo cez smrť otca, alebo smrť partnera a tým žena bola prinútená sama sa o seba postarať, sama prebrať mužské činnosti v domácnoti - čo je vlastne mužská zložka jej vnútra...
Niekedy to môže znamenať aj totálnu transformáciu sexuálnej energie..
Stalo sa, že mladý muž to prežíval najprv ako totálne osla&benie a akoby "vypnutie" sexuálnej energie, slboasť v nohách, neschopnosť sexu a potom trnasformácia na maximálne inenzívne naštartovanie sexuálneho prejavu..
Ale to sú len niektoré možností...
Keďže je PLuto v 6.dome- môže sa transformácia týkať oblasti práce- nutnosť začať sa v prácu prejavovať mužským spôsobom..
ALebo to zasiahne zdravie - agresivita= MArs spôsobí vypovedanie určitého orgánu...
Alebo to mže byť silný stret s vlastnou prílišnou dominanciou, ktorá spôsobí problémy...
Dalo by a vymenovávať ešte veľa..
13.08.2016 - 14:21 | Filtr
(Rak) dan162
Jde-li o váš horoskop, tak Pluto je s Marsem ve vašem rodném horoskopu v harmonickém trigonu. Rodné aspekty člověk bere jako samozřejmost, proto asi příliš nebudete znát disharmonické působení aspektu Pluto - Mars a může vás překvapit. Kde jste zvyklá na úspěch (byť vždy doprovázený obtížemi) najednou narazíte na vlastní neschopnost, úbytek vlastní energie, donucení či práci pod tlakem, kde nejen že neurčujete pravidla, ale musíte přijmout cizí nesmysly a nehnete s nimi, psychická zátěž zesílená tam, kde je nějaká dispozice nebo neřešený problém, zvůle úřadů... Ve vedoucím postavení naopak přesně toto děláte jiným. Aspekt má často podobu "naběhnout na vidle", tj. vlastní nerozvážností (během z vlastního rozhodnutí) přijít k úhoně.

Mars v Raku ve 12.domě funguje skrytě, nevystavuje navenek co dělá, tak vám s tím zvenku moc lidí pomoci nemůže, leda alternativní léčitelé, nic přímočarého a jasného. Rodná opozice Urana a Neptuna na Mars ale vás už dost musela "školit", takže nebudete žádná bábovka, jen počítejte s problémy ve svých aktivitách, práci, porozmýšlejte co je u vás nucené/tlačené (tam leží vaše rizika) a nenechte se tím otrávit, je to dočasné.

Poznámka : tranzitující Pluto má v podobné době ještě několik dalších a důležitých aspektů - může jít o zásadní životní změny (bez nálepky pozitivní-negativní).
15.08.2016 - 08:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele martulllka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobré ráno, děkuju za příspěvek :)

posledních pár let se potýkám s úbytkem energie, ale to může být způsobeno i jinými věcmi, jako jsou černé myšlenky atd. v horoskopu mám rozehráno více věcí naráz. Ale někdy se mi stane že se nějaký tranzit ani neprojeví.
15.08.2016 - 08:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele martulllka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobré ráno,
ano, jde o můj horoskop, značná psychická zátěž tu je,úbytek energie také. Moc energie na různé aktivity mi kolikrát nezbývá.
je dobře, že je to jen dočasné.

K té poznámce-Pluto mi bude přecházet přes Severní uzel, tak tam by se nějaká změna vyskytnout mohla :)
Děkuji za příspěvek :)
15.08.2016 - 11:42 | Filtr
(Rak) dan162 » martulllka
1) Opozice je tlak, před kterým nelze utéct, ale silně nedoporučuju aspekt "vyčekat", když je dočasný. Jste nyní donucena se naučit se silami hospodařit a dobře vážit, do čeho zbylou energii se rozhodnete vložit. Menší problém vidím v tom, že sice víte co je dobré, ale ať to zkoušíte svým přičiněním s něčím novým, nebo s něčím známým/tradičním, tak to úspěch moc nemá ? Pro vás si myslím, že je nejlepší princip slepé změny korigované vlastním pocitem (nyní zesílený sextilem Pluto Měsíc). Změny pro změnu, jako metoda svého posunu. Lákavé či příjemné změny, například jdete cestou na procházce, a zničehonic odbočíte.
2) Ano, Pluto opozice vzestupný uzel má ten správný potenciál. Asi to znáte, ale navrhuju podívejte se znovu na charakteristiky Raka a Kozoroha a srovnejte si je navzájem, čím vším se od sebe liší. Rak se při problému bojí vyjít z bezpečí svého krunýře, Kozoroh se rozběhne a bolestivě kopne kopýtkem... Když budete volit z nějakých možností (myslím i každodenní volby), cpěte se do principů Kozoroha místo dokonale zvládnutého principu Raka. Natrénovat se to dá i nasucho - jak by v té či oné situaci zareagoval Rak a jak Kozoroh ? Je to práce na mnoho let, milimetr po milimetru.
3) Pluto má v průběhu roku více aspektů se silnějším působením - a ty aspekty vás budou okopávat ze všech stran, dokud nepochopíte, jaká cesta je pro vás ta správná a nepůjdete po ní. Intuici máte si myslím dobrou, tak odhaduji, že na správné cestě budete potkávat neobvyklá znamení a příznačné situace a na nesprávné cestě bude ticho a modřiny na duši.
15.08.2016 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele martulllka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím :-) Té třetí větě moc nerozumím? :) ..

Je pravda, že vlastnosti Raka jsou mi mnohem bližší než vlastnosti Kozoroha. Člověk by se neměl pořád "patlat" v emocích a utíkat do "bezpečí" .. není to tak naštěstí ale vždy. Zkusím "natrénovat", praktikovat trošku více toho kozoroha. Ostatně Slunce v 10.domě -vibrační pole tohoto znamení by mi to mohlo trošku usnadnit :)

Taky jsem se dívala, že u toho Severního uzlu v kozorohu mám Neptuna.. tzn. asi se i určitým způsobem zabývat nebo směrovat k věcem, který ho představují? Je to zvláštní, protože Kozoroh a Ryby jsou úplně něco jiného.

Snad mě ty aspekty Pluta "okopou" k nějaké pozitivní změně v dosavadním životě :1: nějaké změny probíhají, ale pořád chodím jakoby " s páskou přes oči" a změna je dost těžká.
15.08.2016 - 14:56 | Filtr
(Rak) dan162 » martulllka
Neptun je od uzlu už příliš daleko na konjunkci. Jo a změny nejsou pozitivní nebo negativní, změny jsou, nastávají, způsobují, ukončují...jen naše hodnocení stejné události mylně kolísá od katastrofy ke šťastné hvězdě.

Ad 3) Aspekty tranzitujícího Pluta máte během roku na Měsíc, Merkur, Mars, Neptun, Pluto a do vánoc 2015 jste měla i na Uran. Protože vnímáte, že Pluto u vás má nějaké viditelné vlivy, tak se viditelně projeví ve všech aspektech Pluta, které přijdou, dokud nedojde k nápravě. Aspekt Pluta na měsíční uzly je ještě daleko.

Lidé s aspektem Slunce - Neptun v rodném horoskopu mívají silnou intuici, tušení, odhad, plní se jim přání/motlitby nebo vídají "divné" úkazy s nalezenou spojitostí s tím co prožívají/zažívají. To budete vědět vy, jakou formu to má u vás. Když takový člověk sebe zlepšuje, odstraní nějakou překážku v sobě (neboli jde správným směrem), tak si najednou uvědomí nově nastalý soulad v sobě a kolem sebe například prostřednitvím nějaké situace, zážitku: praští ho něco do očí.

Ano, principy Raka máte v malíčku od narození a Kozoroh bude si myslím ještě dlouho neobratný cizí mameluk. Postupem let ale už nic Rak nepřináší, leda stagnaci - a prospěch přichází z principů Kozoroha. Není kam spěchat, ale tuhle zákonitost je lepší si uvědomovat a jít jí plynule naproti, když nemáte v rodném horoskopu žádný aspekt k uzlům.



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »