Prosím o pomoc


04.08.2016 - 21:31
(Býk) kladivouna
Prosím o pomoc
Může mi, prosím, někdo zkusit poradit? Nemohu se hnout z místa, už několik let. Proč? Zdraví mi nedovoluje se nějak aktivně rozjet, chybí mi zoufale peníze i práce (nevím ani, jestli na nějakou mám šanci) a partnera nemám. 21.5.1959 14.50.Moc moc děkuju :1:

Řazení:
07.08.2016 - 13:41 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Vy fungujete jako propojené nádoby. Vše, co popisujete, se navzájem ovlivňuje. Energie vám může scházet i vlivem horší štítné žlázy, Energie Marsu se rozpouští ve vodním znamení Raka, kde se nemůže naplno projevit. Vůbec zastoupení ohně máte slabší, to pak schází takový ten náboj, hnací motor, síla... Když budete více v pohodě, zlepší se i vaše zdraví a prospěje to i případné práci, což může napomoci i finanční situaci. A dostanete se více mezi lidi, což vám taky prospěje.
Bez peněz to není snadné, přesto nějak vnímám, že vaše hodnoty by měly být jinde. Úplně to na mne z vašeho radixu dýchlo. Výrazné zlepšení finanční situace nevím, jestli přijde. Spíše se naučte více koukat kolem sebe a radovat se z maličkostí. Maličkostí je totiž vždy více, než velkých úspěchů, v součtu nakonec znamenjí více, než jeden velký úspěch.
Dejte si pozor na gynekologické problémy, myslím, že to by vás mohlo taky pozlobit a dávat vám pocit, že život stojí za prd.
Partner by se mohl objevit z neočekávaného směru (možná v nové práci, možná někde ze společnosti). Ale nejprve se to chce hodit trošku do pohody. Rozhodně by se neobjevil nějaký boháč, přesto právě on by vás mohl nesmírně obohatit a poodhalit vám jiné hodnoty. Život přeci není jen o shánění peněz, o nutném určení si vlastní hodnoty ve společnosti.
07.08.2016 - 14:19 | Filtr
(Lev) apologen
Nu což, poradit zkusím - všechny symptomy, které popisujete, jsem navlas stejně zakusil v několika minulých letech také. Je to dáno částečně tím, že máme podobně nastavené domy, a průchod pomalých planet skrz ně určuje podobná témata. Já už jsem z toho venku a vás to brzy čeká také. Nevypadáte jako nějaký frustrát, který pomýšlí na sebevraždu, ale poradit mohu, co pomohlo mě - kniha Thomase Moora Temná noc duše. Není to jednoduché čtení, není to čtení pro kažého příjemné, ale najdete přesné odpovědi na otázky, které si kladete, na to, co se vám právě děje a jak se s tím vyrovnat. Tak hluboko, jako nyní, nebudete věčně, a tak je lépe využít to jako příležitost k hlubokým náhledům na sebe, na život na svět. Pokud se vám to podaří, sama budete za pár let překvapená, jakých hloubek jste se statečně dotkla.
Z astrologického hlediska se vám přihodilo více věcí - Pluto při průchodu Kozorohem vám nejprve líznul Saturn, což je dost vážný otřes (já zažil opozici, což je podobné), pak opozici k Venuši, která vládne vašemu Asc, a brzy vám ještě pocuchá Mars v 10. domě. Asi se budete muset naučit prosazovat trochu jinak, než dosud. Uran vám prověřil kvadrátem Venuši a nyní i ten Mars, takže opravdu nic nevychází, ale brzy bude lépe. Šestým domem v Rybách vám prochází Chiron, snažíte se všechno dělat poctivě a co nejlépe, ale Ryby tomu nejdou naproti, zdravotní problémy a problémy v práci tomu odpovídají. Zase vás to nutí přehodnotit svůj dosavadní život a být ještě zodpovědnější a skromnější, najít rovnováhu mezi má dáti-dal, zakusit jiný náhled na život. Brzy -tak za 2 roky - do šestého domu dostane Neptun, což znamená objevení se nových příležitostí, takových, o kterých jste vždy snila, je třeba té příležitosti využít (mě se to částečně podařilo). Saturn v nedávných letech pročel Štírem, kde máte 3 planety - tahle zátěž vám opravdu nedovolovala se hnout, ale už je to pryč. Měla jste toho zkrátka hodně, ale všechno se bude postupně zlepšovat, zdraví, práce, peníze i vztahy. Brzy se objeví směr kudy dál. Temná noc vás naučí vidět i po tmě, spolehnout se jen na sebe, objevit svou skutečnou hodnotu bez příkras a falešných představ, to je dobrý základ k nezaplacení pro další život :)
08.08.2016 - 12:54 | Filtr
(Býk) kladivouna » Sosna zvlčelý
Se štítnou žlázou mám problémy od mládí.
A oheň... radši nemluvit, ten skutečně schází.
Děkuji moc :6: :17:
08.08.2016 - 13:00 | Filtr
(Býk) kladivouna » apologen
Netoužím po bohatství hmotném, ale mít aspoň na výlety, na zubaře, na kino...
Jinak shrnuto moc hezky ve smyslu, že se stalo a děje... Saturn mě opravdu líznul hodně drsným jazykem.
Knihu Temná noc duše mám v plánu. Hloubek se nebojím, jenom už je mi tomto oblečku těsno.
Moc děkuji :6:
09.08.2016 - 22:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vy byste měla vydělávat peníze hlavou. Fyzicky nejste moc silná, 2. čakra má nejméně energie, nejvíc energie má 5. čakra. Možná se moc rozdáváte a neumíte se bránit vůči negativním energiím a emocím jiných.
19.08.2016 - 06:45 | Filtr
(Býk) kladivouna » Dévi
Hlavou... no jo. Jen si nejsem jistá, že mi ještě slouží :1: Jinak děkuji moc, Ta poslední věta je dokonalá. S tím se trápím opravdu hodně.
:1: :17:
19.08.2016 - 09:00 | Filtr
(Střelec) tiferett
Situácia okolo peňazí a práce je vo vašom živote náročná - ako horoskop ukazuje.
V 10.dome (kariera) je síce Venuša na MC, čo by mohlo poukazovať na úspech, ale v opozícii na Venušu je Saturn, ktorý zas naznačuje celoživotne v tejto oblasti prekážky, nevyhnutnosť trpezlivosti a ťažkej práce.
Ďalej v 10.dome Mars a Urán, ktoré zase naznačujú časté zmeny v oblasti karieroveho smerovania, prejavy impulzívnych rozhodnutí, neuváženého jednanie, čo následne prinesie nepríjemnosti a stratu práce. Časte zmeny.
A 2.dom: - oblasť získavania peňazí- zdalo by sa , že Jupiter a Mesiac v tomto doma prinesú optimizmus a celoživotné šťastia, ale Neptún v 2.dome poukazuje na celoživotné nejasnosti, neistoty a tápanie v tejto oblasti financií.
A naproti tomu v 8.dome Čierna luna - čo tiež nie je priaznivý aspekt.
Navyše Mesiac v 2.dome hodnôt je v kvadratúre s Uránom a Jupiter v 2.dome v kvadratúre s Plutom - zase nepriaznivé aspekty.

A ďalej: dračie uzly - akže celoživotný postup sú ožiarené kvadratúrou Saturna - čo naznačuje sústavné blokády a brzdenie v životnom vzostupe.

Takže vlastne celý horoskop poukazuje len na tento jediný problém, - problém s prácou, problém so získavaním peňazí.
Je to karmická záležitosť, a záležitosť povahy. Kvadratúry Urán, Pluta, opozícia a kvadratúry Saturna poukazujú na nesprávne postoje tejto duše, čo vyústilo do týchto problémov. Jediné riešenie je náprava povahových vlastností a pokorné znášanie následkov konania a trpezlivo, húževnato a rozvážne sa snažiť veci riešiť.
A ak sa aj napriek tomu nič nepodarí - tak to pokorne prijať, kým sa karma nevybije.
Pri sústvnej trpezlivosti a vytrvalosti pri správnych postojoch sa situácia zmení.
Zmení sa to vtedy, keď sa zmení povaha a jednanie človeka.
Horoskop naznačuje veľa negatívnych vlastností a výsledkom je nepriaznivá životná situácia.
Je potrebné zmeniť sa.
19.08.2016 - 15:49 | Filtr
(Rak) dan162
Hvězdy vám nyní budou pomáhat. Je dobrý čas k pochopení příčin karambolů - jednou odstraněné příčiny už žádný problém nezpůsobí. Například nevyřešená emoce u vás snadno natropí paseku ve vztazích, na kterých vám záleží.

Osobní jádro krásné, ve vodním živlu. Odepsala jste už, že by někdo porozuměl tomu, co cítíte ? Máte psa ?

Když řežu ruční pilou, a tlačím na pilu, je výsledkem křivý řez. Přílišné chtění je nemístný tlak na pilu vašeho života.

Místo narození je Praha ? Ano-li, tak se budete vždy dívat ze tmy do světla. Je hodně zmaru kolem vás ? Neměl by ale být ve vás. Co je shnilé, nechť spadne. Vznikne prostor pro něco jiného.




19.08.2016 - 19:53 | Filtr
(Býk) kladivouna » tiferett
Děkuji moc za odpověď, je tam hodně pravdy, ale obávám se, že povahu člověka nelze změnit. Jiná věc je v sobě pracovat a zmírnit určité postoje, které jsou naučené. Dá se říct vzorce chování... a to je velmi těžké. :1: :17:
19.08.2016 - 19:59 | Filtr
(Býk) kladivouna » dan162
Achich, aspoň jedna pozitivní zpráva :1: Neodepsala, pocity se tady neřešily. Cítím se dost špatně, už to trvá opravdu mnoho let. Psa jsem měla, teď si zvíře nemohu dovolit. Možná jsem chtěla moc, ale téměř nikdy ne pro sebe, spíše mi záleželo na tom, aby se dobře cítili ostatní.
Děkuji.
19.08.2016 - 20:05 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Dobrý den,

mě tak z toho textu a z Vašimi reakcemi na diskuze připadá jestli opravdu se chcete z toho místa hnout, nebo se spíše zeptám takto. Jestli opravdu chcete znát a ukázat tu cestu, jak z toho všeho ven.

Bez práce na sobě to dál nepůjde, Cítíte a chcete Vaší životní situaci opravdu změnit? Cesta tu vede, jen bude symbolizovaná trpělivostí, pevné víry, a třeba i duševního procesu, který může být i citově bolestný.
19.08.2016 - 21:15 | Filtr
(Rak) dan162 » kladivouna
Váš horoskop není vůbec jednoduchý, naučit se zvládat vše co přináší nějakou chvíli potrvá. S něčím je třeba se srovnat, že to tak prostě je/chodí, u něčeho změnit svůj pohled/hodnocení a jinde změnit vaše očekávání/představy.

První se vám pokusím změnit : Ostatní mohou být spokojeni pouze a jedině v případě, že jste spokojena vy !! Představte si, že žiju vedle vás, neříkám vám, proč se cítím špatně. Druzí to vždy poznají, vy určitě, ale když vidíte, že to chci nechat v sobě, tak mi vyhovíte, občas se pokusíte mne vytáhnout z toho ven, a pak mne v tom necháte. Budete spokojená ?

Můžete čekat, kdy konečně se někdo z blízkých zeptá, trpět, proč se nezeptali - zbytečně, nejvejš si rozmlátíte mělké talíře :-) Když ten stav trvá dlouho, tak si je možné vytvořit další bariéru skrz negativní odpovědi co všechno nejde a proč, skrývání svých emocí navenek, které stejně vás dostihnou. Vše spolknuté ničí samozřejmě zdraví, to jsem se jednou v noci vzbudil a srdce bušilo staccato - a srdcař říkal, že srdce přitom je (zatím) v pořádku.

Úplně nejlepší postup je, když se ve stavbě vlastní osobnosti posune/opraví první kámen, který byl položený špatně. Ostatní kameny nad tím se tomu totiž během pár měsíců samy přizpůsobí a posunou se taky. Když ne ten první, tak ten nejstarší dostupný. Proč a odkdy jste "chtěla ... téměř nikdy pro sebe" ??



20.08.2016 - 19:31 | Filtr
(Býk) kladivouna » Alffie
Ano, chci. Jinak bych se neptala. Přesto děkuji.
20.08.2016 - 19:52 | Filtr
(Býk) kladivouna » dan162
Na toto lze odpovědět asi takto: jsem založená tak, že vždy budu mít sklony upřednostňovat druhé, už jako malé dítě jsem se dělila systémem, větší půlku krajíce druhému. Částěčně je to i výchovou.
Nečekám, až se mě druzí zeptají, jak mi je, svoje pocity umím dát velmi dobře najevo a s emocemi do určité míry umím pracovat, občas to ještě nezvládám se vztekem, ale i to už se mění. Nicméně, kdykoliv se pokusím druhému říct, že se necítím dobře, nesouhlasím s nějakou situací, dojde k problému, protože neumím stanovit hranice včas. Respektive je nastavím, ale nedokážu je udržet trvale a to z pocitů viny, že druhému ubližuju ( beru prostor, omezuji, může to být cokoli) výsledkem je pocit viny a z toho pochopitelně pocit frustrace.
Ovšem moje otázka zněla proč nemám práci (a tím pochopitelně peníze) nechci rozebírat jaká jsem a co proto dělám či nedělám (dělám hodně) Vzdělávám se, odpovídám na inzeráty, aktivně hledám, bohužel mě omezuje zdraví a to velmi. V mém regionu práce pro lidi s mojí nemocí prostě není. Otázka zněla proč se nemohu hnout z místa. Odpovědi jsou výše, doufám, že se toto období už zlomí. Dobře to napsala Dévi, měla bych se živit hlavou, vím, že na to mám, ale chybí mi sebedůvěra. Nevím, jestli jsem odpověděla přesně, ale taková je skutečnost
21.08.2016 - 08:43 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Vnímám to tak, že veškeré tyto propojené nádoby, spouští...

černá luna v Býku. Ta Vám říká, abyste se naučila, najít svou vlastní hodnotu, poznat, kdo skutečně jsme, čím jsem originální a výjimečná. Astrologie je k tomu nádherná pomůcka. Už s toho osobního horoskopu zrození, jdou poznat důležité dispozice. A DÁLE TO POKRAČUJE...

Severní Uzel v 1 domě - už Vám říká, "Rozviňte svou vlastní osobnost, važte si sama sebe". Pokud se vyloženě rozdáváte pro druhé a nic se Vám nedostává nazpátek (neumíte si o zpětnou energii říci), není se čemu divit, že lidé si Vás neváží. To je zkrátka karmicky dáno. U Vás ta osa Severního Uzlu v 1 domě a jižního uzlu v domě 7, je o JÁ a Partnerství (nejduležitější opoziční osa) ve Vašem životě. Najít třeba prostřednictvím osobního horoskopu zrození lásku a vztah sama k sobě, pak jí můžete vyzařovat na okolí.

Aby toho nebylo málo, tak k té samostatnosti, Vás doslova vybízí i datum narození. 21.5.1959 - zde ta druhá číslice dne (čili 1) říká - že opravdu můžete za život vnímat těžké rány osudu, ale jste tady proto, abyste je sama zvládla. Ta pomoc, opravdu má přijít od Vás samotné...

Pokračování viz druhý příspěvek - práce
21.08.2016 - 08:52 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
PRÁCE

Cítíte, že máte pracovat hlavou, udělejte to. Najděte oblast, kde Vás to táhne, zkuste třeba místo recepční, zkuste psát, pište a publikujte svůj příběh, říkáte, že se vzděláváte, sdílejte s ostatními vaše poznatky se vzdělaní v tom či onom oboru. Můžete zkusit založit svůj vlastní blok, navrhnout, at lidé za vaší tvorbu, sami ohodnotí přísun energii peněz dle jejich uvážení. S prací je dnes takové jaké je, a pokud cítíte, že není, je tady pořád možnost, si jí sama vytvořit (a opět, je to o tí číslici 1 a severním uzlu v 1 domě) O té samostatnosti a nezávislosti.

I TA ČERNÁ LUNA V BÝKU, je spojena s financemi, buď je tam prázdnota, nebo hromadění. Naučit se mít k financím správný vztah. Vnímat je jako energii, cokoliv vydám, má se mi vrátit nazpátek.

Co mi třeba osobně pomohlo, byla otázka JAK MOHU SLOUŽIT. Veškerou ušlechtilost, totiž najdeme ve službě. (U Vás je 6 dům, spojen s prací a službou v Rybách) v nejslabším znamení. Což může ukazovat spíše na oběť druhým, než službou druhým. Ovšem, když najdete svou hodnotu a rovnováhu mezi dáváním a braním, stane se s obětí druhým služba.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »