Co se to děje?


03.08.2016 - 22:10
(Blíženci) Matdamou
Co se to děje?
Ahoj. Mohl by prosím někdo juknout na můj horoskop a zjistit, co se to kolem mě nebo se mnou poslední dobou děje? Mám pocit, že pruser střídá pruser....pocit, že stojím čelem ke zdi a nevím jak a kam dál. Už jsem z toho dost utahaná. Předem děkuji za případné odpovědi a váš čas.16.6.1972… čas 3:45

Řazení:
04.08.2016 - 09:20 | Filtr
(Střelec) tiferett
Si výrazne Blíženecký typ ( Slnko, Venuša, Saturn, ascendent v Blížencoch), teda vzdušná, komunikatívna, s tendenciou byť stále mentálne v pohybe - a teda takéto obdobia „pauzy“ ti subjektívne „nerobia dobre“.
Navyše Mesiac v Levovi a Pluto v kvadratúre na Slnko, Venušu a ascendent naznačujú obrovskú mieru dominancie, snahy manipulovať nielen s inými ľuďmi ale aj so vojím vlastným osudom. A preto máš teraz veľké vnútorné pnutie podniknúť „niečo“ aby sa to konečne pohlo ďalej.
LENŽE:
Tieto 2 roky máš Pluto v kvadratúre na CHiron ( planetka liečitel, životné poslanie) - a to nielen že aktivizuje tvoje možné liečitelske schopnosti, ale aj oblasť životnej práce, životného poslania a to a pocitovo môže javiť ako blok, ako zastavenie života.
Ale v skutočnosti sa v hlbinách tvojej energetiky dejú velké premeny, aktivizujú sa v tebe velké sily, ktoré ťa naštartujú na tvoju veľkú chirotickú prácu.
Zrejme sama vycítiš, čo by malo byť tvojím životným poslaním, aká práca....Niečo v spojitosti s umením, liečiteľská činnosť, niečo, čím zmeníš celé prostredie žitia pre ľudí...?
Aspekt Pluto kvadrát CHiron ti už nejaký en rok prebieha a potrvá aspon do konca roky 2017.
Takže to treba vnútorne prijať, uvoľniť sa a vyciťovať, čo sa v tvojom vnútri deje. Zamerať sa mentálne na svoju životnú prácu, na to, čím by si mohla „liečiteľsky“ prospieť svetu.
A to nie je jediný chirotický aspekt, ktorým teraz prechádzaš. Ku kvadratúre Pluta na Chirov sa pridáva aj kvadrát Chirona na Slnko, Venušu, ascendent , ktorý ešte zvýrazní aktivizáciu tvojich chirotických energií.
To potrvá tak do októbra.
V tomto období je dôležité zachovať pokoj, podľa možností nepiť alkohol, nijaké drogy, snažiť sa robiť uzemňujúce činnosti - šport, domáce práce, tanec, jóga..
Skrátka deje sa aktivizácia tvojho životného poslania....a to je úžasné -)

A to nie je všetko,
zároveň prechádzaš kvadratúrou Pluto na Urán - zmeny v oblasti milostnej, alebo nové záľuby, koníčky, možno potemnelý pocit radosti...
A ešte ďalšia kvadratúra- Urán v kvadratúre na MArs - to je dosť divoká energia, kde sa ti môžu diať prudké energetické zmeny s tvojou vitálnou energiou, pocit, že táto energia je useknutá, ale v skutočnosti sa transformuje na inú úroveň.
Môže to prinášať agresívne citové výbuchy, nezvládanie citovej agresivity, snaha citovo sa presadzovať a dávať najavo svoje emócie. Pozor na sebaľútosť!
A k tomu sa pripáda trigón Urána na Mesiac v Levovi -to je už miernejší aspekt, keď sa zvýraznia tvoje levie vlastnosti - vznešenosť, dominancia, srdečnosť, ale aj túžba po obdive. Ak sa tento obdiv nedostaví, môže nastať pokles do depresívnych nálad.
Takže riadny frmol. Keď má človek toľko dlhodobých 2 a viacročných kvadratúr v tranzitnom horoskope, je jasné, že práve prechádza silnou vnútornou transformáciou.
Mnohé z tých aspektov môžu so sebou priniesť výrazne životné zmeny, alebo aj fyzické ochorenia, preto je treba udržať sa v pokoji , žiť jednoduchý pokojný život.
04.08.2016 - 17:25 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » tiferett
Moc děkuji!
05.08.2016 - 14:33 | Filtr
(Lev) heslo
Moc hezky jsi to popsala již nějakou dobu ti tranzituje Saturn v opozici na Saturn.Jeden může mít pocit že stojí čelem ke zdi....procvičuje nás v pokoře,chce abychom proměnili slova v činy,využívali svůj čas konstruktivně...atd.je to zemská planeta a pro vzdušného blížence může být jak koule u nohy.Při opozici bychom měli nastolit těmto věcem rovnováhu.Na jedné straně naše ideály a na druhé běžný každodenní život. :5:
05.08.2016 - 20:42 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » heslo
moc děkuji
06.08.2016 - 07:17 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » Matdamou
Matdamou: tak to jsme dva.... Pokud tě to uklidní. Letošní rok je brutální. Osobní život je v pohodě, manželka,děti - v klidu, ale pracovní, to je děs. Zaměstnanci spokojení( tak to má být ),ale všude kolem mě intriky, pomluvy, závist, nepřejícnost... Už jsem z toho všeho utahaný, přemýšlel jsem dokonce, že to "zabalím", firmu zruším a nechám se někde zaměstnat... Krušný rok letos.... Je tady šance na zlepšení? 27.12.1971, 8.25 Hranice. Kdyby byl někdo tak hodný a juknul? Děkuji.
06.08.2016 - 12:10 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Magnuss
to je naprosto přesný.....osobní život v pohodě....manžel, děti....ale práce...děs....v podstatě stojaté vody...ale plné bahna a špíny..pomluv, intrik, udavačství, přetvářky....a přitom se vlastně nic neděje.....i já mám obrovskou chuť to zabalit,....a opačně než ty, dát výpověď a ject sama na sebe......
Někdy si připadám jako z jiné planety......
06.08.2016 - 12:12 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Magnuss
no...a nebo se prostě kousnem....a vydržíme.... :1:jenže já práci kterou dělám stejně nechci dělat do důchodu a i když nejsem žádný mládě, do důchodu mám daleko.....takže stejně přemýšlím co s tím životem udělám dál....protože chápu, že za mě to rozhodnutí nikdo neudělá...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »