Rada do části života


01.08.2016 - 22:16
(Vodnář) THX1138
Rada do části života
Ahojv poslední době to mám takové zmatené… Mohl bych požádat o radu? Hlavně s prací to dost vázne. Hodil by se mi tip, jakým směrem je praktické se zaměřit. V jaké oblasti budovat kariéru? :P Popřípadě kde jsou slabá místa? Rád bych vyrazil do ciziny za prací, ale mám pocit, že jsem to trochu prováhal :D Astrologii nerozumím, ale určitě se v těch čárách někdo vyzná.Děkuji :)

Řazení:
01.08.2016 - 22:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nepotrebujes nicie rady, ty vies co mas robit :64:
Drz sa hlavne seba. A nenechaj sa ovplyvnovat a brzdit nikym a nicim
Pride cas ked ty budes pre obdiv kvoli tolkej slobode :80:
02.08.2016 - 10:43 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
saturn v 9. domě ve střeleci-kariéra v cizině. hned se sbal a jeď.
02.08.2016 - 11:34 | Filtr
(Střelec) tiferett
Lenže tie planety v Strelcovi (zahraničie, práca) sú celoživotne v kvadr&turach nsa Jupiter, mesiac v Rybách a to svedčí o nedostattku odvahy, plachosti, strachu, nerozhodnosti - a tieto vlastnosti ťa budú celoživotne ťahať "späť"....Neostáva ti nič iné, len svoj strach a obavy prekonať a ísť tam, kam ťa to ťahá..
02.08.2016 - 12:41 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » tiferett
Já to možná vidím malinko obdobně a malinko jinak. Z celkového radixu nejde ani tak moc o cesty fyzické (cestování, zahraničí), ale spíše duchovní. A zde naopak kvadratury mohou být důležitým činitelem, nutkáním (i přes obavy). Člověk může překročit hranice své země, aniž by vytáhnul paty z domoviny. Přesněji jeho práce, jeho životní dílo.
A setkání na případných cestách zase mají dopad na jeho práci a rozvoj duchovní. Jsou zde sice kvadratury, ale vládce 9. a 10.domu je Jupiter v Rybách, který to zabarvuje celé tímto směrem (příznivě), kdy člověk vede tak trochu i toulavý život cestou za poznáním. Ten jupiter naopak cesty umožňuje výborně. Ale spíše ty duchovní..., než pracovní, ty by z toho následně mohly vyplynout. I když někdy těžko určit pořadí... :3:
02.08.2016 - 15:04 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Přemýšlel jsem stále a nějak nedokážu dle radixu poradit. Určitě se najde někdo jiný, kdo to najde.
Ale nebudu koukat na symboly. Kdybych já do toho mohl mluvit, mít tu možnost Tě poprosit, čemu se máš věnovat, ukázal bych na jednu věc, kterou vidím v každém z Tvých příspěvků: krásně a srozumitelně umíš formulovat texty. Hluboce lidsky s krásnými myšlenkami. Máš dar vládnout slovem, skládat písmenka v slova a ty ve věty... A jde z toho vždy taková hloubka a energie, že i obři se z toho hroutí.
Takže kdyby jsi snad jednou našel práci, kde by jsi toto dokázal uplatnit a bavilo by Tě to, měl by jsi z toho radost, tak já bych se radoval taky a to zcela zištně. Na tomto světě jsou nejvíce slyšet ti, co by raději měli mlčet. Tebe bych poslouchal (četl) rád. Už pro tu lehkost, která z toho na mne vždy dýchne.
02.08.2016 - 20:00 | Filtr
(Vodnář) THX1138
Děkuji všem za odpovědi. Je to od vás hezké :)
02.08.2016 - 20:20 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » tulačka
...vánočnímu stromku? :)

Trochu se mi zhoršily podmínky, bylo to lepší. Proto píšu o prováhání. Ale pořád to není nepřekonatelného, to ne. To bych si jenom něco omlouval.
Mám v horoskopu znalost odpovědí? Mám právě dost často pocit, že stojím v husté mlze a kdykoliv se pohnu, tak do něčeho narazím. "Ok, ukopnul jsem si prsty... a pořád stojím v mlze..." :D Znalost půdorysu nebo alespoň směru bych uvítal. Mám v hlavě úplně prázdno!

Nejsem moc společenský, tak se držím spíše stranou. Ale když dojde na nespravedlnost, tak se probudí peklo :21: A to se zastanu klidně i neoblíbeného kolegy. Spravedlnost musí být. Takže trochu buřič. Jo, s nadřízenými mívám problém, hlavně když nehrají čistě.
02.08.2016 - 20:55 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » tulačka
Tak zažil jsem, že když se to vypne, tak se pak dějí věci! Až se z toho člověku točí hlava. Problém ale je to vypnout a hlavně to udržet. Přesto to ale nebývá nic platné, aby si člověk něco ujasnil. Jsem to ale případ, kdyby se tak daly ty přebytečné myšlenky prodávat, su milionář! :)

To je v pohodě. Pokud si najdeš čas, tak to bude dobré. A kdyby ne, tak to bude dobré taky... :)
02.08.2016 - 21:02 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » Sosna zvlčelý
Děkuji za superlativy. Když mám nějaké zadání, tak jsem se naučil dát dohromady pár vět. Ale když mám mluvit, tak zjišťuji, že jsem se narodil bez řečového centra :D
02.08.2016 - 21:08 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » tiferett
Dá se to postavení planet nějak korigovat? Třeba jako to udělal Bruce Willis v tom dokumentu s tou planetkou. Armageddon se to jmenovalo :P
02.08.2016 - 21:28 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » tulačka
To je zástupné vyjádření pro rozvoj?
02.08.2016 - 22:08 | Filtr
(Střelec) terere » Sosna zvlčelý
chodí mi do hlavy -do ciziny néééééééé,takže s tebou zcela souhlasím :3:
a i když se to nezdá,tak ty technický obory taky ne,to duchovno,no na to ještě není připravený,ale je něco práce-kšefty??? nějaké obchodování???nevim... :14:auta???


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »