Kdo vlastně jsem?


18.07.2016 - 16:44
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Kdo vlastně jsem?
Nevím jak žít? Trpím pocity ztráty smyslu existence. Samé odsuzování ze všech stran jaký jsem muž. Jaký jsem člověk. Co všechno jsem ve svém věku měl mít. Kde jsem měl ve svém věku být. Kdo jsem měl být. Nevím proč cítím takovou bolest a kde se bere ale je nekonečná. Trpím pocity vlastního selhání. Pocity, že nic nevím a neumím. Nevím kde je a co je pravda a co dělat. Vím, že to po vás nemohu chtít a že odpovědi mohu nálezt jen sám v sobě ale cítím se značně zaujatý, tak prosím o astrologický pohled. Dřív tu byla s mojí souvislostí diskuze na téma mého vztahu s otcem, tak třeba si někdo vzpomene ale když ne, tak se nic neděje. Celý dosavadní život jsem žil jen abych nezklamal okolí: rodinu, přátelé a stejně jsem zklamal usilovnou snahou nezklamat a nakonec jsem oklamal sám sebe. Ve finále nevím, jaký jsem muž, člověk ani bytost. Kdo vlastně jsem? Nechci od vás odpověď na tuhle otázku ale jen pohled od vás, kteří se vyznají v astrologii. Je to tak, že jsem bez úspor, doma moc vítaný nejsem a bydlím v jedné pronajaté místnosti a nemám své zázemí a ani nevím, co dělat a co by mě bavilo a těšilo. Vše mi připadá tak zbytečné i když pracuji a bojuji ale bez radosti ze života. Jak si vybudovat sebevědomí, které jsem ztratil. Proč se mi nedaří setřást zklamání, že na co jsem kdy sáhl, to jsem zbabral. Jak se mohu odpíchnout a jít v životě nezaujatě dál, když mnou cloumají emoce a vnitřní nesoulad a nerovnováha?Jak mohu být přitažlivý okolí, když se hnusím i sám sobě?!30.3. 1985, Vyškov, 10:56

Stránka: 1 2
Řazení:
18.07.2016 - 20:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi beran, tak bojuj. Kde je Tvoje hrdost a pýcha?
18.07.2016 - 20:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, jak to mají chlapi. Nevím, jak to mají Berani. Nejsem astrolog, ale aspoň něco bych poradit mohla. Já dřív taky neměla sebevědomí, vůbec. "Vyléčila" mě z toho především jedna věc... Nebo to řeknu takhle:
Najdi si vášeň. A tím nemyslím obyčejného koníčka (i když to tak začít může), ale fakt něco, co Tě nadchne tak, že pak už budeš vědět, pro co žít. A ne stylem, že se budeš ptát "tak co, už vím, jak žít?" Ne.. Ta věc bude něco, co Ti vyrazí dech takovým způsobem, že už nebude potřeba se ptát.

Vůbec bych se nestarala o přitažlivost... Pokud si najdeš smysl bytí a začneš vyzařovat radost, ostatní půjdou zase radostně k Tobě. A ten smysl může být třeba v tom, že pozoruješ ptáčky v korunách stromů. Nebo se prostě ráno vzbudíš.. a poděkuješ - jen tak do větru - za to, že ještě jsi a dýcháš, za to, že Ti život dává šanci vše změnit. Pokud Ti život dává šanci, znamená to, že Ti věří. Že Tě život miluje. Život věří, že na to prostě máš. :1:

Nedávno mi kamarád řekl skvělou věc... S dovolením ji podle paměti přetlumočím...
Každý se rodíme do života jako vítězové. Bezpodmínečně. Ty jsi ta spermie, která zvítězila, probojoval ses na svět. Život máš za odměnu. Tak ho nepromarnit. :3:

Hodně štěstí. :17:
18.07.2016 - 20:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja len tolko, vobec sa netrap ze nevies a neveris si, kazdy obcas nevieme a neverime si, ale sme ludia a to ku nam patri
V tvojom pripade cesta je ciel :79: :80: :79:
A kludne si daj cas na spoznavanie sameho seba, lepsie neskor ako nikdy :6:
Drzim ti palce :78:
18.07.2016 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Ancient Dragon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Astrolog nejsem a možná o moji radu ani nestojíš. Ale takle to vnímám já.
Měl bys najít svoje "Dagobah" a pohlídnout tomu co je za tím vším do očí. Já být takle v pr... tak bych se sebral, pár nejnutnějších věcí. Našel někde v hlubokém lese osamocené, strašidelné místo a tam strávil noc.
A na otázku kdo jsi ti odpovím. Jsi multidimenzionální Bytost, jsi duše co si zvolila tento život, tohle tělo a i tuto situaci na prožití zkušenosti. Jdi na to temné místo zavři oči a uvidíš kdo jsi. Jsi světlo, zářící srdce plné lásky k veškerému bytí :79:
18.07.2016 - 21:16 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Neferlin
no hlavně je to datováno "30 let tomu nazád", tak bych z toho takovou vědu nedělala, kdo ví, jak je to dneska, nebo "co tím chtěl básník říci".
Třeba nám to autor prozradí, což zřejmě Tomáš (podle věku) není.... :3:
19.07.2016 - 07:17 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Hele, umíš se výstavně politovat, takže nepovídej o tom, že nic neumíš. Náhodou, umět se takhle procítěně politovat a rochnit se ve svých žalech a trápeních, živit si je pěkně dlouho, to je taky umění. To není samo sebou a rozhodně se to neděje jen tak. Tohle musí člověka opravdu bavit, aby v tom mohl být takhle dobrej. Upřímně, tohle bych nedokázal.

Ale jestli to chceš změnit, tak to holt musíš sám. Buďto drobnými krůčky nebo třeba přijde nějakej emoční třesk. Ale první věc je začít upravovat svoje myšlení. Pro tebe, myslím, bude asi nejlepší cesta skrze uvědomování emocí a přemýšlení nad nima. Takže si vždycky, když se něco emočního stane, tak si tu emoci "prohlídni" a řekni si, jak se v tu chvíli cítíš.

Zkus se hrabat v bolístkách a plakat nad světem a hned se u toho zamysli jak se cejtíš. Pak zkus dělat něco smysluplnějšího, pokusit se o drobnej úspěch, cokoliv trochu pozitivnější, a zase si uvědom, jak se u toho cejtíš.

No a pak začni filtrovat. Pozitivní zdroje rozvíjej a negativní omezuj.

A ještě pár starých pravd na závěr:

Žádnou normální holku nesbalíš na to, že budeš uplakanej slaboch. Jestli to chceš hrát na lítost, tak to je blbá strategie. Pár diskuťaček tě možná polituje, ale to tak všechno.

Máš jen to, co si zasloužíš a o co se zasloužíš. Až se rozhodneš to změnit a zasloužit se o něco jinýho, dostaneš něco jinýho.

A bacha na to, že čert sere na větší hromadu. Takže když si v sobě budeš živit tyhle traumata, tak za chvíli na tebe ještě začnou kálet ptáci, všechno ti spadne na hlavu a ještě začneš dostávat všechny možný nemoci. A celý to skončí tím, že ti někdo sní svačinu.
19.07.2016 - 08:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:
že ja čítam: "no a pak začni flirtovat" :4: :61: :75:
19.07.2016 - 08:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přemejšlím jak to napsat abych ti nelez do řiti, ale nic mě nenapadá, takže prosim tebe začni se rozmnožovat, začni pučet, tvořit oddenky,trousit výběžky chapadel, nebo jak to máš, ale hlavně rychle, ať se tenhle web, stát a další smutný útvary neutopí ve vlastní eso blbosti..

potřebujem tě nutně tak ve 40 000 kopiích.

kdyby byl problém s oběživem na budoucí potomky, pošli č. účtu, jsem ochotnej do toho ivestovat :15:
19.07.2016 - 08:20 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Glimmer Man
"A bacha na to, že čert sere na větší hromadu." :75: :61: :61:
Já už od Tebe četl mnohé, ale dnes jsi se vyspal do krásného rána, protože jsi nasázel jednu perlu za druhou. Díky ti za pousmání, která nepřebíjí moudrost. A pro jistotu jdu sníst svačinu (zatím svoji, aby mi ji někdo nesežral). :15: :29:
19.07.2016 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tome, jestli se chceš změnit
1/nepiš na tenhle web. hledáš návod, ale máš ho vevnitř.nikdo jinej za tebe tu šichtu neudělá
2/začni se učit vytrvalosti.
19.07.2016 - 08:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Tome,

je velice obtížné vystoupit z toho začarovaného kruhu trápení, ve kterém jsi. Pořád dokola se vrací ten první bod, kterým ten kruh započal. Najít ten bod a skrze něj se dostat ven by mohlo být řešení.
píšeš:
Celý dosavadní život jsem žil jen abych nezklamal okolí: rodinu, přátelé a stejně jsem zklamal usilovnou snahou nezklamat a nakonec jsem oklamal sám sebe.

"dosavadní" je ZÁSADNÍ! už to nedělej! jsi jedinečná bytost s právem na vlastní život bez ohledu na kohokoli, jsi zodpovědný jen za sebe a za své činy, povinnost máš jen vůči sobě.
příklad:
matce v porodnici vždy řeknou-narkm nejdříve sebe a pak dítě! tak mu prospěješ!
jakkoli to bude vypadat sobecky jdi touto cestou,všechno pozitivní si tě pak najde samo,nespěchej, trvalo roky než se to pokazilo, bude trvat taky dlouho než se to zlepší.
Až se rozhodneš začít žít sám za sebe už z té cesty neustupuj! Bude těžká, ale je jediná.
Máme to tak všichni, nejsi na tom hůř, jen to nevidíš. :74:
19.07.2016 - 08:47 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Kdo jsi? Jsi obyvatel planety Zem. Dostal jsi to právo tady být. Ne každému se toho práva dostane. Dostal jsi strašně moc.
A dostal jsi i právo zůstat stát na místě a litovat se. Protože v bodě, kde nyní stojíš, je pouze a jen lítost a ty problémy, které jsi popsal. Ale máš i právo se vydat na cestu. A věz, že je skoro jedno, kam se pohneš, jen se musíš hýbat a vydržet.

Astrologicky jsi to chtěl? Dobrá, jsi zkrátka moc citlivý, spíše až přecitlivělý, tvé emoce tebou příliš cloumají (necháváš se jimi vláčet a je to trošku požitkářství, to si přiznejme). Objevují se ti náhle a dokáží se rychle měnit. Problém je, že si z nich vybíráš to horší. A to z důvodu, že se srovnáváš s ostatními.
Máš polovinu planet retrográdních. Zapomeň... Máš jiná měřítka a jiný způsob bytí. Na tebe se nehodí měřítka "většiny", v nich budeš vždy nesprávně chápán a to hlavně sám sebou. (Retrográdní planety nejsou ani dobře, ani špatně. Jen nám říkají, když na něco konečně přijdem: "Všechno je jinak." A ono je. Je to jako pláč, který někdo vnímá jako negativní emoci. A co plakat štěstím?)
Něco chceš měnit? Jen svůj pohled. A snad trochu výdrž. Před tebou je usilovná práce, která se ti však může stát radostí. Když uvidíš posuny. Když vydržíš. Když nebudeš chtít zdolat schody jedním skokem, ale krůček po krůčku. Jako člověk, který nemůže chodit a nikdo mu nedává naději, že ty schody by mohl vyjít. A on se jednoho dne postaví a zdolá první schod. A raduje se z toho, třebaže schodiště je tak dlouhé a má toho hodně před sebou. Neraduje se z toho schodu, který právě zdolal, ale protože ví, že ty ostatní jednou taky dokáže vystoupat. A co na tom, že občas klopýtne? Jde dál, občas se vydýchá, občas zastaví, nespěchá nikam. Prostě si občas jen tak je.
A ty si taky jen tak buď. Neptej se kam, jen prostě jdi. Najdi si, jak radil Glim, nějakou pozitivní emoci a tu následuj. Nemůžeš prohrát, protože když půjdeš, necháš na tom místě, kde nyní stojíš, spoustu těch problémů, co jsi napsal. A ty ostatní můžeš setřást cestou.

A ještě něco (z hlediska astrologie): Slunce v 10. domu? Zkus nabídnout, leckdo rád vymění... Jen to zatím neumíš vnímat, protože koukáš pod své nohy, jak přešlapuješ v :93:. A čím víc šlapeš, tím více to smrdí. Já bych radši šel a jen tak si byl... :15: :29:
19.07.2016 - 08:59 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
Tu krásnou myšlenku o spermiích odněkud jako bych znal. :3: Takové spermie by měly zaplavit svět. Měl bych je šířit dál... :76: Guru Sosna ...
Ano, každý o své místo pod sluncem bojoval při svém zrození. A pak má pocit, jako by snad pro něho Slunce nesvítilo. Přitom to byl on, kdo tento boj vyhrál nad miliony jiných... Jinak by tu nebyl on. Škoda, že na to tak záhy zapomínáme.
19.07.2016 - 10:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Glimmer Man
"Žádnou normální holku nesbalíš na to, že budeš uplakanej slaboch. Jestli to chceš hrát na lítost, tak to je blbá strategie. Pár diskuťaček tě možná polituje, ale to tak všechno."

Do kamene tesat! :15:
19.07.2016 - 12:54 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ale ste mu všetci dali..-)
A z astrologického hľadiska:
Darmo je BAran - a navyše planéty v BAranovi v 10.dome kariéry- teda zdalo by sa, že v oblasti kariéry priebojný Duch, ale...keď Slnko v BAranovi má v kvadratúre na Neptún v 6.dome (práca) - čo poukazuje na lenivosť, obrovskú sebaľútosť!, neschopnosť jasne , vecne a súdne premýšľať...a mnoho iných vecí.
Tak - ako ti napísali už ostatní - ak sa chceš v ďalšom živote narodiť pod iným vplyvom planét, musíš sa sám zmeniť. zmeniť svoj horoskop, POHNÚŤ PLANÉTAMI - zbaviť sa lenivosti, sebaľútosti, začať študovať, pracovať....a dosiahnuť to, že VO VŠETKOM, ČOHO SA CHYTÍŠ, BUDEŠ NAJLEPŠÍ !
19.07.2016 - 12:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak šiř, šiř je. Chce to víc Sosen. Jenže otázkou je, zda-li to pomůže světu, když lidé často pro sosny nevidí les :41:

Tak či tak Ti ráda pomohu s šířením Tvého genomu... :20:
19.07.2016 - 13:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
Práve študujem Experimentálnu psychologiu od Břetislava Kafku, ktorý popisuje práve to, ako sa stane, že človek je v nejakom živote v niečom geiálny,...najlepší...Čo sa deje v mozgu, keď sa človek niečo nové učí.
Nemá zmysel sa vyhovárať, že na niečo nemáš vlohy, že to nevieš...RAZ TREBA ZAČAŤ ...Začať učiť sa niečo nové, aby sa začali utvárať stopy v neurónoch...Lamentovať, aké je všetko márne, lebo si "ničím" ...hmm....A čo tak kúpiť si pastelky a papiere a začať si kresliť? Alebo sa zapísať na hodiny klavíra alebo gitary? kúpiť ai angličtinu pre samoukov a začať študovať? Alebo si kúpiť hrnčiarsky kruh, zapísať sa na keramický krúžok a skúsiť to?:Alebo sa zapísať na tenis? Skrátka skúšať veľa vecí...Zvyknúť si denne od ráno do noci niečo robiť...nieč sa učiť....A mozog sa prebudí...začnú sa vytvárať stopy...a o pár rokov zistíš, že v niečom si šikovný a že žiť vôbec nie je márne..
19.07.2016 - 13:27 | Filtr
(Kozoroh) Tina3
Všechno je jen v hlavě..
19.07.2016 - 13:37 | Filtr
(Střelec) tiferett
A ešte ďalší dodatok:
Okolo r. 2002 začalo Pluto tranzitovať 6.domom - práca - takže po celé tieto roky bola potrebná vyrazná zmena ohľadom tvojho postoja k práci.
A do toho po tieto roky Urán tranzituje 10. domom . kariera - a okolo všetkých tých planét v Baranovi v 10.dome - takže je nutná prudká zmena , inovácia v tejto oblasti. Ak si tieto šance, ktorá ti energetika Pluta a Uránu nevyužil, sotva ďalšie šance dostaneš. Budeš sa musiáeť snažiť sám, bez podpory energie planét.
19.07.2016 - 17:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, inteligence :15:
20.07.2016 - 17:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bojuji ale nekdy mi dochazi stava. Hrda je moje prijmeni tak naroky a ocekavani jsou vysoke. Vsichni starsi v rodu jsou uspesni. Ale dekuji vsem za vsechny prispevky do diskuze. Od vcerejska se necekane citim lepe a taky se mi vic dari ale moje situace je beh na delsi trat. Chce to rozvahu, odvahu, pokoru, respekt, prijimani a trpelivost. Dneska se mi to pise snadno, kdyz je mi lepe ale posledni rok myvam ve vlnach takove navaly emoci, ze se citim totalne prevalcovany, jak to na me doleha. Jako posledni ndy do pondelka, kterym to vyvrcholilo. Moc dobre vim, ze sebelitosti si nepomohu a snadno se mi to dnes, kdy se se citim dobre pise ale lepsi je se pocitum nebranit, nepotlacovat a nappno si je prozit. Vim, ze se kolem mne svet a lide netoci a nejsem jediny kdo ma se sebou starosti ale kazdy jsme jiny a zvladame to jinak. Jsem jinak sdilny a otevreny clovek ale v takovych stavech jako v pondeli citim, jakoby neco mocneho bylo nad me sily. Rozhodne vas nechci zatezovat svym fnukanim. Kazdy mame neco a nekdo ma smutnejsi obdobi a nekdo veselejsi a a nejen ja ale i mnozi jini maji tu potrebu aby jim nekdo naslouchal. Tak snad si to budu pamatovat. Pycha mi vzdy prinesla jen pad na hubu. Chce to zdrave sebevedomi a vse co jsem psal ale to si je treba budovat. Kdo jsem? Zivot mi odpovedi dava a da. Pisu z tabletu tak se omlouvam za pravopis.
20.07.2016 - 18:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Peťa Osek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dekuji. :1:
20.07.2016 - 18:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dekuji je to tak, vim to. To se ale lehce pise a sloziteji zije. Ale z rozumoveho hlediska to sedi presne. Na litost jsem v zivote nic neuhral. Naopak to byl vzdy zacatek konce. Nejsem na vztah pripraveny, kdyz sam se sebou to mam slozite. Nebo se tak aspon na to divam. Tak rozhodne nechci pridelavat potize pripadne jine partnerce.
20.07.2016 - 18:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Peťa Osek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc hezky a s citem napsane a presne, dekuji. Pekne dny. :29:
20.07.2016 - 18:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vystizne a presne, dekuji. :15:
Příspěvky: 1-25 26-35
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »