Divné až reálné sny po rozchodu.


30.06.2016 - 10:04
(Váhy) pucii
Divné až reálné sny po rozchodu.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před dvěma týdny jsme se rozešli s přítelem, z důvodu nevěry z jeho strany. Bohužel spolu bydlíme, dohodli jsme se na rozdělení pokojů po tomto víkendu, aby jsme si zatím ani jeden nemuseli hledat byt. Nyní spolu spíme v jedné posteli. Bývalý přítel se většinou vrací až o půl noci jelikož věnuje svůj čas své nové slečně. V posledních dnech se nám ale dějí divné věci. První sny se odehrály v úterý, to ex příteli. Z ničeho nic se v noci vzbudil, byl hrozně vylekaný. Tak jsem ho utěšovala, on si lehl na mě a i přes to, že mi to bylo nepříjemné tak usnul. Tu samou noc se mu zdál ale ještě jeden sen, při kterém se z ničeho nic začal svlékat, vlezl ke mě a i přes to, že jsem nechtěla, tak jsme se spolu vyspali. Dnes v noci se, ale zdál sen, který si nepamatuji mě. Vzbudila jsem se hrozným leknutím, on už vzhůru byl. Začal mě utěšovat, objal mě, hladil a z ničeho nic jsme se začali líbat, jako na začátku vztahu. Vnímala jsem jen to, jaké to je. Nakonec jsme usnuli. Jen nerozumím tomu proč nás ty sny, noci, tak k sobě táhnou. Nedokáži si to vysvětlit. Je tu někdo, kdo by k tomu měl nějaké vysvětlení, prosím? Děkuji

Řazení:
03.07.2016 - 15:20 | Filtr
(Střelec) tiferett
Čo je na tom nepochopiteľné??
Ste v blízkosti, energie poprepletané, energetické vlákna zahačkovan na čakrách toho druhého..tak ste doslova ako jedno telo a jedna duša....
Takto sa rozchody nerobia. Vlastne ste sa vôbec nerozišli...
Sú to len vaše hry o energiu, hry ega o moc a o to, kto vyhrá a kto koho potrestá,kto koho bude vlastniť a ovládať..
A partner chce aj teba aj novu priateľku - ak časté u mužov...A ty sa ho zas v skutočnosti vôbec nechceš vzťať a chceš mať pocit "víťazstva" nad tou "druhou"...
Ujasni si, čo v skutočnosti cítiš a čo chceš a neklam samu seba ani nikoho iného...Neľutuj sa..a ani neočakávaj, že ťa niekto iný bude ľutova.
Ujasni si, či tú neveru budeš tolerovať alebo nebudeš. Niet viac čo dodať.
03.07.2016 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je pravda ze rozchod se nedela sexem hmno..

ale je treba si osvetlit otazku, co partnera na druhe partnerce pritahlo co ty nemas

pokud to tak ovsem je !!!

za me to taky vypada ze chce obe :19:
03.07.2016 - 20:49 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Tomu moc nerozumím. Pokoje jste si rozdělili a postele ne ? Trochu odfláknutý rozchod :4:
03.07.2016 - 21:00 | Filtr
(Štír) tommer
Jak to ti chlapi dělají. Má novou přítelkyni, ale bydlí u té staré a dle potřeby se vyspí s tou nebo onou. Ten kluk je můj bůh.
A ted vážně. Taky jsem měl divné sny při posledním srdcebolu. Akorát mi se slečna vysmála do ksichtu a bavila se se mnou jak s kryplem(baví do ted). Ani jsme si to nijak nevyříkali, potkala prince co byl lepší, vzal ji nakupovat. To byl fakt konec z její strany, utla, vysmála, nebavila. Tvoji situaci trošku nechápu a hlavně nevím jak to máte s důstojností mezi sebou a i on k té nové.
04.07.2016 - 08:27 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Dobrý den,

Zaujala mě tahle věta:

"Tu samou noc se mu zdál ale ještě jeden sen, při kterém se z ničeho nic začal svlékat, vlezl ke mě a i přes to, že jsem nechtěla, tak jsme se spolu vyspali."

A pak taky... "Je tu někdo, kdo by k tomu měl nějaké vysvětlení, prosím?"

Máte tedy veliké štěstí, že jsem šel náhodou kolem, protože vysvětlení pro vás mám. :16:

V tomto případě totiž nejde ani tak o sny a jejich výklad, ale o prostou biologii člověka. Váš partner byl nadržený a měl chuť na sex. My kluci to tak prostě máme, že se nám to tam tlakuje, i když nechcem a pak to musí ven. Pak je samozřejmě rozhodující, zda si dotyčný jedinec plete funkce orgánů či nikoliv. Ten "váš" zřejmě ano, neboť je patrné, že na myšlení používá reprodukční orgán a hlavu v tomto případě vypne.

Čili nejde ani tak o záhadný sen či signál, ale pouze o to, že jste prostě byla po ruce a navíc jste tak nějak prověřená. A bude to bez práce a snahy... akorát svléknout se musel sám.

Druhá věc je, že s někým souložíte (doufám, že jste fakt nespali celou noc) i přesto, že nechcete, je docela zajímavá. Vcelku by mě zajímalo, jak to asi vypadalo. "Ne já nechci." "Ale jo..." "Ne, nechci." "Už je tam". "No tak teda jo."

Myslím, že s tímto "nechtěla" akorát tak lžete sama sobě.

Takže jak asi tušíte z mého sdělení, ve vaší situaci nejde vůbec o sny, ale o nepořádek v hlavě, ztracenou sebeúctu a nedořešený vztah.
04.07.2016 - 09:00 | Filtr
(Štír) tommer » Glimmer Man
Je to zvlastni ale tedkon se my dva shodnem.
04.07.2016 - 09:20 | Filtr
(Váhy) charri » Glimmer Man
:61: fakt štěstí, žes šel kolem :30: aspoň jsem se pobavila :21:
04.07.2016 - 14:57 | Filtr
(Štír) Freja » Buddha/2
:61: :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »