Příběh ze života a jak to asi dopadne?


29.06.2016 - 20:57
(Váhy) charri
Příběh ze života a jak to asi dopadne?
Kamarádka má dvě děti, syny, starší je normální, studoval, pracuje, bez problémů, mladší, od malička měl co chtěl, jeho matka, tedy ta kamarádka /rozvedená) ho nemohla vychovávat, i kdyby chtěla, montovala se jí do toho její matka, dala mu všechno, i když zlobil oslovovali ho přezdívkou, prostě s nima ženskýma pěkně cvičil, viděla jsem to na vlastní oči, co dovede, když mu bylo pouhých 10. Nyní o dalších deset let později, má jen základní školu, na učňák nechodi, nechtělo se mu, od 15 byl na ÚP, odtud ho vyhodili, protože nedokázal ani chodit jak měl na schůzky, tak za něho platily zdravotní pojištění.....občas si našel nějakou práci, ale když to zkrátím, prostě mu dávaly stále prachy, protože on je stále potřebuje, chodí za nimi, huláká kolem paneláku, obtěžuje sousedy, volaly policii, myslely, že to stačí, aby ho zavřeli, nestačí, takže mu stále dělají oslíka otřes se, krmí ho a cpou prachy, jenže ty docházejí......a tak vymyslely věc, pro ně prý řešení, přestěhují se do jiného města a budou mít klid :49:Prosím, pokud jste to dočetli až sem, jak myslíte, že to může dopadnout? Já mám svůj názor, sem ho psát nebudu, možná později, na vaše reakce, zajímá mě jak to vidí nezávislý člověk :25:.....myslíte, že útěk před problémem ten problém může vyřešit?Nevím zda jsem to popsala srozumitelně, budu ráda za názory a odpovědi :97:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
29.06.2016 - 21:21 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
No...pokud mu nereknou do kteryho mesta. :21:
Spis bych ho asi jen vyhodila z bytu...nejspis skonci na ulici... Takze to asi nebude jednoduchý.
Anebo at mu koupej jednosmernou jizdenku do Prahy...jeden takovej vagus se tu uz ztrati. :2:
29.06.2016 - 21:23 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
No blbě. Tohle memá dobrý konec :19:
29.06.2016 - 21:27 | Filtr
(Váhy) charri » Hustokrutě obscénní Morti
Eee já to nechtěla natahovat, abyste to četli....7 cm....chápeš :2:....tak jsem již nenapsala, že si nechal na hypotéku postavit bungalov, ovšem platí jeho matka, údajně už trvalé příkazy zrušila, měla by ho tedy čekat exekuce a pak ho vyhodí exekutor nebo banka nevím přesně jak to chodí :23:
Jednosměrnou? On zase není takové pako, má řidičák, jezdil s náklaďákem, teda údajně, v Německu, ono to můžou být lži co navykládal matce, když z ní tahal prachy....na cestu, na jídlo a podobně, ten by si prachy na cestu zpět vyžebral :71:
29.06.2016 - 21:30 | Filtr
(Váhy) charri » Buddha/2
:4: no to jo, to je jasné, že blbě, ale zajímal by mě scénář, ona totiž ta babka dneska pronesla, že je jí ho líto, že se neumí postarat sám o sebe a já mám neblahé tušení, že až absolvují složité stěhování i s babičkou s Alzheimerem :41: tak babka mu sama zavolá kde jsou, já bych ji z fleku poslala k psychiatrovi, protože ta dcera se snaží řešit, i když podle mně blbě, ale prostě něco dělá, zařizuje a ta blbá bréca, s prominutím, zřejmě vůbec nechápe co to pro ni znamená, musí opustit jisté místo s dobrým platem a prostě utéct :19:
29.06.2016 - 22:54 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » charri
Ajaj...no, tak to teda opravdu dopadne blbě. :32:
30.06.2016 - 07:21 | Filtr
(Váhy) charri » Hustokrutě obscénní Morti
Jsem si tím jista, je hluchá a dokonce chtěla najmout byt a platit ho, aby synkovi nebyla kosa v zimě až ho vyhodí z toho baráku :50:....já nevím jak bych to viděla jako matka já, ona tvrdí, že je hodný......ale když si přijde pro prachy a ona nemá, tak s ní i zatřepe ten malý spratek, když odjela na víkend, tak si přišel k babce a když neměla nebo nechtěla dát, tak vyhrožoval a asi dost natvrdo, protože hned telefon....přijeď on nám něco udělá....tak fičela dom :23:
já to jaksi nemůžu pobrat, kde končí mateřská láska a odpovědnost za DOSPĚLÉ děcko.....a kde už začíná :43:....blbost???? :85: :8:
29.06.2016 - 23:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » charri
scénáře nepíšu

pak to stěhování stejně nemá smysl a z práce bych neutíkal, bude na tom ve výsledku ještě hůř
30.06.2016 - 07:24 | Filtr
(Váhy) charri » Buddha/2
Vidím to stejně, zbytečné stěhování, odchod z jisté práce, no prostě to je útěk před problémem, který bude stejně jako koule u nohy......ráda bych jí pomohla, ale začínám si opakovat, že co si uvařily, ať si sní :97:
30.06.2016 - 08:13 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » charri
Ty jo to nevim...co matky vrahů treba? Vim, extrem příklad...
A když ji to řekneš natvrdo, ze stěhování jen přesune problém místně, tak ona si myslí, ze ne? Nebo jen zoufale doufá? :63:
30.06.2016 - 08:16 | Filtr
(Beran) Háňa*
Jak to dopadne ? Nijak - dokud bude schopná, bude se ho stále snažit udržet v kolejích, které ona považuje za přijatelné a sebe v té iluzi, že je dobrá matka, když její syn žije spořádaně - čili ne pod mostem a závislý na tom, co si ukradne nebo vyžebrá..
Do té doby, než on někde něco přepískne a zavřou ho. Než ho pustí, finančně se vzpamatuje, něco našetří, a pak to začne nanovo.
Smutné :8:

Bohužel, matky často považují spořádanost života svých dětí za svoji vizitku a tak se snaží vytvářet si iluzi, že spořádaně žijí. Platí jim bydlení, dávají peníze, omlouvají jejich průšvihy, platí jejich dluhy ... jen, aby se v plné síle neprojevila skutečnost, že vychovaly zmetka.
Je to hodně o nich - o těch matkách a jejich potřebě zpětné vazby - důkazu, že odvedly dobrou práci.

30.06.2016 - 08:47 | Filtr
(Beran) Háňa* » charri
Ona to dopustila, aby babička rozmazlovala
30.06.2016 - 08:43 | Filtr
(Váhy) charri » Hustokrutě obscénní Morti
Jasně, že jsem ji nešetřila, ona prostě věří, že je nenajde a budou mít klid, ale podle mne, prostě jak to vidím, ta její matka selže, včera pindala, jaký je to chudák, že se nepostará sám o sebe, já ji vidím jako hlavního viníka, tak ho od malička rozmazlovala, i přesto, že jí ten zmetek nadával dost sprostě, poslala bych ji ke cvokaři.....jenže já jsem jen okrajový pozorovatel :49:
30.06.2016 - 08:47 | Filtr
(Váhy) charri » Háňa*
To je pravda, s tou vizitkou spořádanosti, za totáče patřila tahle rodina k VIP, pak zemřel vládce, manžel té babky a od té doby se to veze, ženské to prostě nezvládly, nějakou dobu to šlo, nechal dost peněz, jenže ty jsou kulaté....a ten zmetek nemá pořád dost! :47:
Ona by byla ráda, kdyby ho zavřeli, jenže nechápe, že za to, že jim tluče na dveře a huláká kolem baráku ho nikdo do basy nedá, proto utíká a doufá, že tím se to vyřeší......holý nesmysl si myslím já, protože je najde, dříve či později a budou zase tam kde teď v :71:

Snažím se s ní "třepat" aby se vzpamatovala, ale nějak to nefunguje :8:
30.06.2016 - 08:49 | Filtr
(Býk) player
Najde si starší a bohatou nadrženou družku a ta ho bude vyživovat, brouka.
30.06.2016 - 08:51 | Filtr
(Beran) Háňa* » charri
Třepání nikdy nepomáhá. Nakonec budeš viník ještě ty, žes jí blbě radila :4: Oni tihle lidé potom ve finále drží při sobě. :32:

Taky myslím, že je to nesmysl - navíc utíkat před vlastním dítětem ... to je jako utíkat před výchovou, nechat to na babičce, a pak to na ni svádět :3:

Je to těžké - pokud ho zvykli na blahobyt bez práce, holt to bude mít kluk těžké, než si načerpá svoje zkušenosti - že bez práce nejsou koláče.
Ale čerpat může začít až od okamžiku, co vyschnou zdroje - do té doby nemá důvod.
30.06.2016 - 08:52 | Filtr
(Váhy) charri » player
To by bylo ideální řešení :15: viděl jsi to v křišťálové kouli nebo znáš takovou nějakou, že bys dal kontakt a situace by byla vyřešená :4:
30.06.2016 - 08:52 | Filtr
(Býk) player » Háňa*
Jakoupak výchovou , když je mu 20 a bydlí stejnak v bungalovu? Copak se dá dvacetiletej někým vychovávat? Tak leda bachařem.
30.06.2016 - 08:56 | Filtr
(Váhy) charri » Háňa*
Dopustila, aby babka rozmazlovala, jo to je pravda, jenže každá rodina má kostlivce, a tu matku znám, je to generál, a podle ní muselo všechno šlapat, když už děda nebyl, jenže tady se jí to vymklo a kamarádka je taková submisivní, že si nechala na :93: na hlavu, protože maminka má pravdu a nedovede se jí postavit ani dneska, všechno snáší, je totiž jedináček.....takže tak.
O vyschlých zdrojích jsem jí taky povídala, že je to to nejlepší co pro něho můžou udělat, no ony to vidí jinak, chudák bude strádat a tak.....no není pomoci, dokud to nepochopí a to se obávám, že už budou asi v pekle obě :21:
30.06.2016 - 08:56 | Filtr
(Býk) player » charri
Bohužel znám. Ale to by pro něj nebylo. Jednak je jí 70 - byť pořád štramanda , druhak má jen důchod , a bydlí na vísce o 40 hlavách. Ale naletěla sňatkovýmu podvodníkovi , kterýmu její důchod stačil a kterej se u ní 2 roky defacto ukrejval prchajíc před zákonem. Na závěr jí ukradl z účtu posledních 17 klapáků a na měsíc zmizel se slovy , že se vrátí se sto tácama a žrádlem pro psa.

Jenže nakonec ho cajti chytli a teprve pak vyšlo najevo , že to byl celostáně hledanej delikvent. Přesto - pár sladkejch keců a ženská byla zaláskovaná až po uši.
30.06.2016 - 08:56 | Filtr
(Beran) Háňa* » player
Jistě, že ne - ale teď je právě ve věku, kdy se matkám začíná dostávat zpětné vazby za "vykonanou práci matky".
A když to není podle jejich představ, snaží se to do nich nějak narvat.
Hlavně pro sebe a pro svůj pocit: "vychovala jsem ho dobře".
Je to iluze, ale ony ji potřebují.
30.06.2016 - 08:58 | Filtr
(Býk) player
Já to s tím odstěhováním vidím jako docela dobrej nápad. Podle hesla: zachraň se , kdo můžeš...
30.06.2016 - 09:02 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » charri
To by se asi musela zbavit i ty babicky...ta jeji veskery snahy bude negovat, takze to bude fakt zbytecny usili...
30.06.2016 - 09:03 | Filtr
(Váhy) charri » player
To znáš jen jednu vhodnou uchazečku???? Ty Plájo? :61: tos mě zklamal :2:
Jo zachránily by se, odstěhovat se na druhý konec zeměkoule, ten zmetek je vyčuchá :47: ale pokud to mají psáno v osudu, asi je to nemine :64:
30.06.2016 - 09:06 | Filtr
(Beran) Háňa* » charri
No právě - "ona je taková submisivní". Jenomže to není omluva - odpovědnost byla na ní, tu jí nikdo neodpáře.
Teď, když mám víc informací, vidím hlavní chybu v ní - je zvyklá se stavět do role oběti a využívat pohodlnosti toho stavu. V podstatě dělá totéž, co ten její syn - snaží se házet odpovědnost na druhé.
Okolí toho bude využívat a dělat věci po svém. Oběť to tak nechá - je to pohodlné. Ale běda, jak se něco podělá - ona je z obliga, když přece oni jsou generálové a "já jsem si nedovolila ..."

Řekla bych jí na plnou hubu, že je alibistka a dokud nepřijme odpovědnost za věci, které se jí týkají, budou je prostě řídit druzí. Ale potom nemůže nic reklamovat.
To samé - přeje si, aby kluka zavřeli - ano - zase by její problém za ni řešil někdo jiný.

30.06.2016 - 09:07 | Filtr
(Váhy) charri » Hustokrutě obscénní Morti
Nooo já to tak vidím, jenže ona je prostě hluchá hluchá hluchá, nechá si šlapat po hlavě, pač je na to defacto sama a matka volá help... :47:
Taková perlička, zavedla na svém účtu inkaso a platila smradovi telefon, ten to jaksi převalil a jí nezůstalo na zaplacení nájmu.....a hned telefon dceři a co s tím jako bude dělat :39:....já bych věděla :71:, jenže ona co....ona jí ty prachy na byt dala :23: a aby toho nebylo málo, tak ta babka si půjčila u sousedů prachy pro zmetka, tak jí dcera dala, aby jim to vrátila.....a co myslíte???? Babka to strčila mladému :28: to je prostě na zavření do místnosti bez kliky :95:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-60
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »