podaří se mi otěhotnět?


27.06.2016 - 22:23
(Štír) pidalka07
podaří se mi otěhotnět?
Zdravím Vás všechny co se zajímáte o astrologii.Chodím momentálně na IVF (umělé oplodnění), jelikož mám pouze půlku vaječníku po dvou operacích endometriozy.Co se týče doporučeních o alternativě, nemyslím si, že je něco speciálního co bych za 5 let nevyzkoušela. Květen 2010 operace-odebrán levý vaječník i vejcovod kvůli cystě-zjištěna endometrioza. Po té umělý přehod hormony na 9 měsíců. Od té doby až do 12/2015 jsem to nechávala na přírodě a pomáhala tomu vším možným. Zhubla sem díky detoxům a dietám 25 kilo, začala jinak myslet, jinak se vidět, otočila život o 360 stupňů. Dělala autoapatii, homeopatii, TCM, bylinky a doplňky stravy nespočítám. Začala jsem s jógou, chodila na kineziologii, metodu RUŠ, akupunkturu, rovnání páteře, rodinné konstelace. Přečetla tisíce knížek s touto tématikou a šla opravdu do hloubky, nicméně potomka jsem se nedočkala a jako bonus jsem skončila po pěti letech na operačním sále s úplně stejným problémem jako před pěti lety a děkovala Bohu, že jsem o ten zbývající vaječník nepřišla. Zajímalo by mě, pokud má někdo čas a rozumí astrologii, jestli tam v dohledné době vidí otěhotnění. Budu moc vděčná za vaše odpovědi. Díky Zuzka 7.11.1987, 17:49, Cheb

Stránka: 1 2 3 4 5 6
Řazení:
27.06.2016 - 23:51 | Filtr
(Lev) Orfanikus
Máte Mars ,Pluto se Sluncem v 6.domě,Neptun v 8.domě,myslím,že Vaše
tělesná konstrukce nebude příliš silná.Jak píšete o operacích,tak
to tr.Pluta běhal 8.domem.
Celkem bych byl rád,že jsem na světě živ.
Já vím,že když tak po dítěti toužíte,
že by bylo těžké všechny tyto snahy na nějakou dobu hodit za hlavu
a věnovat se něčemu,co vás baví,tak se vnitřně harmonizovat,abyste
se dostala z takové duševní křeče,pak taky velmi záleží na partnerovi.
Myslím,že sice běží Jupiter 5.domem,ale jen samotný Jupiter nestačí.

Z vlastního života vím,že pokud se nedaří něco získat,častokrát člověk
přijde s odstupem času na to,že pokud by se člověku to přání splnilo, nemělo by to pro něho příliš dobré následky...
Přeji vše dobré.
27.06.2016 - 23:54 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Docela často se to podaří až když se přestane "tlačit na pilu" :3:
28.06.2016 - 09:17 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Orfanikus
Děkuji za odpověď :17: harmonizovat jsem se snažila, byla přesvědčená, že nikdy nebudu muset IVF podstupovat a, že se mi to podaří přirozeně až harmonizuji tělo a mysl. Jak jsem psala, zkoušela jsem všechno možné a v první řadě jsem chtěla být zdravá, až poté máma dítěte :1: nicméně představa toho, že nikdy nebudu mít dítě není vůbec příjemná. :24:
28.06.2016 - 09:19 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Buddha/2
Já jsem netlačila na pilu celých pět let, neutíkala jsem k doktorům aby tomu pomohli násilím. Vím jak psychika dokáže s tělem zamávat a já na to opravdu nemyslela. Děkuji za reakci :74:
28.06.2016 - 09:32 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » pidalka07
Radu vylozene nemam...ALE...moje nevlastní mamca otehotnela prave ve chvili kdy si konecne rekla, ze holt ten život pujde i bez dítěte.
Neni to jen o tlaceni na pilu ale i o tom vevnitr - no, tak proste nebude no...k tomuhle postoji teda dospěla az prakticky ve čtyřiceti (coz asi neni uplne povzbudivy) ale o tom "snazeni" to podle me dost vypovida.
Podle toho co pises zrejme mas prehled o vsech moznejch metodach a "udelatkach" tak jen dodam, ze v tvoji situaci bych se zrejme upnula ke kombinaci Jonasovi metody (tady na strankach), ke cviceni pani Mojzisove (doufam, ze sem nespletla jmeno) a z techniky bych asi vzala zavdek ovulacnim testem (treba Lady Q za cca 300) da se koupit, případně objednat v lékárně. :74:
28.06.2016 - 09:36 | Filtr
(Štír) pidalka07 » tulačka
Vůbec se nezlobím za jakýkoliv názor. Nikdo na fóru mě tu nezná, tudíž nemůže soudit, a já opravdu pokorně přijímám to co chodí. Přestat tlačit na pilu je to co jsem slýchávala od začátku od všech z okolí, z rodiny. Asi bych to radila i já, pokud by se mě to netýkalo a někdo z mých blízkých by měl tento problém. "nech tomu volný průběh, jeďte někam na dovolenou, vypusť to z hlavy, věnuj se něčemu jinému, přijde to, až to budeš nejmíň čekat.." Když mi moje gynekoložka mávala nad hlavou hromadou předpisů co všechno mam brát a strašila mě, že si musím pospíšit aby nebylo pozdě, myslela jsem si o tom své. Léky jsem nebrala a doporučení do CAR (centrum asistované reprodukce) jsem strčila do šuplíku. Opravdu upřímně můžu říct, že jsem to neřešila, dostala jsem se do fáze, kdy mi ta moje nemoc vlastně změnila život a já objevila jiné stránky života, sebe a byla vděčná. Věřila jsem, že to dokážu změnit, že otěhotním přirozeně, že to chce čas a vše bude na konec v pořádku. Myslím, že 5 let bez jakékoli pomoci ze strany lékařů o tom svědčí :1: proto se nezlobím, že mi tu doporučují netlačit na pilu, ale beru to opravdu s rezervou, jelikož já sama vím, že tlačit na pilu je to poslední co bych dělala, ano, teď mě to zajímá, jelikož jsem momentálně ve fázi toho umělého oplodnění, nicméně, že napíšu o názor sem na fórum, neberu jako tlačení na pilu. Pokud bych vyčerpala možnosti mít svoje dítě, nebo dítě s darovaných vajíček, tak bych možná přemýšlela o adopci. Netuším, to je v daleké budoucnosti a já jsem teprve na začátku. Nedokážu říct, co přijde postupem času, jak na tom budu psychicky a jestli nebude jednodušší se třeba smířit s tím, že děti mít nebudu. Jen v tuhle chvíli mi to přijde prostě smutné. :1:
28.06.2016 - 09:41 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Hustokrutě obscénní Morti
Děkuji za zprávu :1: :17: Já cvičím jógu, Mojžíšovou jsem ale cvičila také, i v lázních po operaci :1: Ovulace u mě probíhá docela složitě (pokud vůbec proběhne) a vzhledem k půlce vaječníku a neprůchodnému vejcovodu a zmíněné endometrioze, kdy vlastně vajíčka pořádně nedozrávají...je to těžký :16: ale vážím si doporučení a že jsi si našla čas mě povzbudit. Děkuju :79:
28.06.2016 - 09:45 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » pidalka07
...mi napada jak pises "jet na dovolenou"...vybavilo se mi kdyz sem byla mala, ze sestrenice jela s manzelem k mooooři "udelat si dítě"... Ono to neni jen o tom, ze relax, vypustis starosti atd ale to prohrati organismu/těla dělá svoje...vim ze babicka mi tenkrat jako prckovi vysvetlovala, ze to prohrati vaječníků je ucinenej zazrak. :27:
A o nastydnuti a věcech s tim spojenejch adi neni treba se ani bavit, ze jo...
28.06.2016 - 10:19 | Filtr
(Blíženci) tajga » pidalka07
Ahoj, na základě své zkušenosti jsem nabyla silného dojmu, že všechno je v režii dítěte. Já se "snažila" celých 6 let. Nechávala jsem to tedy na osudu, na IVF jsem nešla i když mě ho gynekoložka důrazně doporučovala (mám jen jeden vejcovod).Teď jasně vidím, že jsem potřebovala takové dítě, jaké mám, za jiných konstelací by se mi nenarodilo, tak si prostě muselo dlouho počkat...Moje sestra měla také velké problémy, přistupovala k tomu mnohem zodpovědněji, chodila každý měsíc k Dr. na ovulační testy a pak otěhotněla nečekaně, kdy žádná ovulace podle testů být neměla...Prostě to nemáme pod kontrolou, jsem o tom přesvědčená. Není lehké uvolnit se a důvěřovat, že se všechno děje, jak má, já vím... :17: Držím palce :74:
28.06.2016 - 10:25 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Víte, Píďalko, přestat tlačit na pilu neznamená přestat řezat. Když přestanete příliš tlačit na pilu, klidně můžete při žezání ještě zrychlit a uříznete rychleji a lépe.

Takže když vám někdo říká, ať netlačíte na pilu, neberte to tak, že se máte na všechno vyprdnout a nechat to osudu. Moje interpretace je taková, že se máte pořád snažit a klidně i víc než předtím, ale máte si to srovnat v hlavě a vyvarovat se stresu, nervozitě a strachům.

Vaše tělo totiž nemá dost síly na to, aby čelilo těmto věcem a zároveň ještě vyrábělo novej život.

Podívejte, kdybych děkoval bohu, koukal do planet, hubnul 25 kilo, kroutil se jako jogín, trápil se dietama, a nechal si rovnat páteř a kdovíco ještě k tomu všemu, asi bych byl taky neplodný.

Váš stres a strach (tlačení na pilu) vyústil v zoufalství kde jste zkusila otočit se o 360 stupňů. Ale víte kam bude natočena ručička, když ji otočíte o 360 stupňů? Bude natočena úplně stejně, jako byla předtím. Kdybyste se otočila byť jen o jeden stupeň, už by to znamenalo, že míříte jinam.

Takže zkoušejte znova a znova a znova... a pak ještě víc... ale zbavte se toho strachu a zoufalství. Musíte tomu tělu prostě ulehčit a emoční zdraví je prostě balzám a všelék.

Víc poradit nemohu, páč tato oblast je jedna z velmi mála věcí, ve který se až tak nevyznám.
28.06.2016 - 10:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím,že záleží na dítěti z vlastní zkušenosti.
Mám sice dětí jako smetí a nikdy jsem potíže neměla,ale po posledním čtvrtém dítěti mi jestě v šestinedělí našli bujení na čípku a od té doby jsem byla na sedmi gynekologických operacích.Svého ženství jsem se nemínila jen tak vzdát,ač mi to bylo důrazně doporučováno.Nakonec jsem přišla v uvozovkách jen o vaječník a část děložního čípku.
Před dvěma lety jsem nečekaně otěhotněla a hned v sedmém týdnu o dítě přišla,všechno bylo špatně celé to těhotenství a tak jsem si říkala,že už teda jako je s mateřstvím utrum a můžem si užívat,protože tím kolika zákroky jsem prošla,je jasné,že teda už matkou nebudu.No a tak jsme se s tímto vědomím milovali a milujeme.
No a jsem ve 13.týdnu a vše je v pořádku,miminko roste a budu jen doufat,že to tak zůstane a bude nás o jednoho víc u stolu.
:1:
28.06.2016 - 13:14 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Hustokrutě obscénní Morti
Mě pomohlo to že jsem byla v lázních, to byl skvělý relax. Teplo mi dělá strašně dobře, i když mi to v lázních zakazovali, pač je to údajně kontraindikace k té endometrioze, tak v tomhle poslouchám sama sebe a ohřejvam se, protože mi to jednoduše dělá dobře :1:
28.06.2016 - 13:15 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » pidalka07
Aha...tak v souvislosti s diagnózou samozřejmě nevim ale o tom moři vim ze se to rikalo...
28.06.2016 - 13:36 | Filtr
(Štír) pidalka07 » tajga
Ahoj, je to milé a děkuji za sdílenou zkušenost :79: Přiznám se, že u mě je teď takový strašák to, že už mám jen část toho jednoho vaječníku a ten čas mě "tlačí" právě kvůli tomu, že nemám děti a nikdo neví jestli se ta situace s cystou nebude opakovat. Vím o případech, kde ženské otěhotněly jakoby "zázrakem", byť lékaři byli skeptičtí, já si říkala, že budu ten případ pravě, ale teď mám ten vnitřní stav takový, že už nechci nic nechávat náhodě :1:
28.06.2016 - 13:41 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Glimmer Man
Děkuji velice, rozesmál jste mě :4: :79: nejvíc s tím jak jste vystihl ten můj převrat a dodatek toho, že byste byl taky neplodný :15: Boží, opravdu jsem se zasmála. Jen na mou obranu, to všechno se událo v rozmezí 5 let, nestihla jsem to za měsíc :16: Nejhorší pro mě je právě to, že jsem docela skeptická, právě kvůli tomu, že jsem zkoušela zkoušela a nenechala se ničím vystrašit až jsem skončila tady a teď mě nejvíc tíží ta nejistota. Máte pravdu v tom, že nejlepší je vypustit a dát se do klidu, jít do všeho s čistou hlavou. Věřte, že se snažím...i když možná až moc...jen..to je prostě to, že si přeju být máma a mít rodinu :79: :1: děkuji za příspěvek :17:
28.06.2016 - 13:46 | Filtr
(Štír) pidalka07 » bubobubo
Děkuji za příspěvek a zkušenost. Přeji hezké a klidné těhotenství a ať probíhá vše tak, jak má :17: :79: Já jsem nikdy neměřila bazální teploty, ovulační test jsem zkusila asi 2x v životě. Žádný načasovaný sex, žádné stojky mezi futry. Do ničeho takového mě to nedohnalo...zaplať pán Bůh :16: snad si k nám ten prcek taky najde cestu. :1:
28.06.2016 - 13:47 | Filtr
(Štír) Freja » pidalka07
a ten vnitřní stav je křeč :25:
28.06.2016 - 13:55 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Freja
to nedokážu s přesností říct. On celý ten kolotoč doktorů s vyděšenými výrazy a s poklepáváním na hodinky, že už je na čase, a reakce okolí, rodiny, ten pochodující věk s diagnózou...to všechno je křeč. Ale to je složitý, ten kdo nebyl v té situaci to opravdu těžko dokáže pochopit. Cením si dobře míněných rad, ale trochu mi to tu vyznělo, jako bych byla šílená a neřešila nic jiného a já opravdu s klidným svědomím můžu říct, že to tak není, byť se to z těch řádků tady může tak zdát. Chtěla jsem jen tu dobu shrnout do pár krátkých odstavců, říct stručně co se mi stalo. A teď to pravděpodobně vypadá, že když mi neklapne IVF a já nebudu mít hned dítě, tak půjdu skočit z mostu a nebo skončím v blázinci, ale popravdě nemám v plánu ani jedno :1:
28.06.2016 - 13:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pidalka07
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele afrodita333, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj

Možno to je ten problém,že chceš byť až veľmi v kľude, nesnaž sa o to a nič si ani nepraj a prijmy aj to, že možno nebudeš mať dieťa a ak ti to už naozaj bude jedno a zmieriš sa s tým,tak sa dejú zázraky :3:
28.06.2016 - 14:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » pidalka07
Chápu, že v tvé situaci s doktorama asi jednat musíš, ale takových diagnóz jako: "z lékařského hlediska už jste za zenitem" nebo dokonce "vy děti mít rozhodně nebudete, smiřte se s tím", jsem už slyšela - a caparti vesele běhají po světě. :17:
28.06.2016 - 14:07 | Filtr
(Štír) Freja » Mici Angóra
...nebo když se z menopauzy vyklube gravidita :41: :4:
28.06.2016 - 14:08 | Filtr
(Štír) pidalka07 » afrodita333
Já se s tím, že nebudu moct mít děti smířila na operačním stole, kdy mi řekli, že neví jak to dopadne, že mi buď ten vaječník zachrání a nebo vezmou. Nicméně i když jsem věděla, že se operace podařila, nikdo mi nezaručoval to, že bude funkční a že ty děti opravdu mít svoje budu. Tím pádem jsem tuhle variantu vzala v potaz a nehroutila jsem se, bylo mi to líto, ale chtěla jsem abych byla v pořádku. To, že mi ten zbytek vaječníku produkuje pod návalem hormonů nějaké folikuly už beru jako bonus :1: ale nebudu lhát v tom, že mi to vlilo krev do žil a jsem ráda za to, že mám nějakou naději na vlastní dítě :79:
28.06.2016 - 14:12 | Filtr
(Štír) pidalka07 » Mici Angóra
určitě ano, je i spousta holek co podstoupily IVF právě z důvodu, že to nešlo několik let přirozeně, IVF nevyšlo a nakonec otěhotněly přirozeně. Já tohle všechno vím, jen by bylo snažší v to doufat a mít oba vaječníky a vejcovody :1:
28.06.2016 - 14:13 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
Nebo tak :4:
28.06.2016 - 14:14 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » pidalka07
Jojo, tak to je jasný, že tvůj stav je komplikovanější...zas na druhou stranu je blbé i to, když doktoři řeknou, že jsou oba partneři oukej a ono to nejde a nejde a nejde....
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »