Prosba o vyklad mojho horoskopu


25.06.2016 - 15:11
(Beran) pure poison
Prosba o vyklad mojho horoskopu
Pozrel by sa prosim niekto na moj horoskop(23.3.1984, 5:30, Bratislava); ci tam je nieco zaujimave alebo na co si davat pozor, pripadne na com pracovat? Zaujimali by ma predovsetkym vztahy. Pripadne ak sa da pozriet, ci ma v oblasti vztahov caka nieco zaujimave tento rok. Dakujem, velmi pekne.

Řazení:
25.06.2016 - 21:42 | Filtr
(Lev) Orfanikus

Co jsem tam v rychlosti zahlédl,v solaru od narozek 2016 máš podél
osy IC/MC úplněk - opozici světel Slunce/Luna - to je nějaká
velká změna,ke které se člověk rozhodne - změna bydliště,proměna vztahů
může to být změna nejen v partnerství,ale i vztahů na pracovišti,nebo
změna přátel.Určitě to člověk vnímá jako napětí.Je to jako když
vlak odbočí na jinou kolej a jede jiným směrem.

Saturn a Mars na sol. Asc,to znamená,že v těch změnách do kterých jdeš
nemáš přiliš prostoru projevit svoji vůli.Mars/Saturn na sol.Asc.
nedává člověku moc optimismu a v direkcích doputoval Merkur
vladař 7,domu do opozice proti radixovému Plutu,což je další znak
pro proměnu vztahů,s Plutem nevratnou.

26.06.2016 - 08:57 | Filtr
(Střelec) tiferett
Si ohnivá baranská duša, a k tomu výrazné energie Strelca naznačujú, že si priama úprimná, otvorená odvážna, možno impulzívna, kamarátska. Môže to však byť prekryté a zmiernené ascendentom v mystických Rybách , ktoré vnášajú do celého tvojho horoskopu a do teba samej silný mystický náboj, jemnosť, senzitivitu, vnímavosť, úžasnú intuíciu, súcit s inými a nemalé liečiteľské schopnosti. To, že si duša liečiteľa je v horoskope zvýraznené niekoľkými ďalšími aspektami.
Túžba po duchovnom poznaní , súcit s trpiacimi a postupom času získané vedomosti ťa časom iste dovedú na cestu,ked budeš chcieť pomáhať ľuďom a je veľmi pravdepodobné, že budeš liečiteľkou alebo sa budeš zaoberať nejakým druhom terapie.
Alebo si vyberieš cestu života, kde sa budú „točiť peniaze“? - aj to je možné, aj tam by si mohla využiť svoju Rybiu intuíciu, ale tam by sa mystická stránka tvojej duše asi veľmi neuplatnila.

V tomto období prechádzaš aspektom Pluto -kvadratúra Merkúr - možno zmena spôsobu myslenia, komunikácie, vyplávajú napovrch temné vzorce tvojho slovného prejavu, môže sa náhle prejaviť tvoj záujem o nové študium duchovných oblastí, o cestovanie - ak budeš mať príležitosť.
Neptún v konjunkcii na Venušu v 12.dome môže priniesť romantickú lásku - niekde v ústraní - ale možností výkladu tohto aspektu je veľa. Sú aj negatívne stránky tohto tranzitu, ale tým ťa nechcem strašiť. Ak sa ti niečo v živote deje, napíš mi do odkazov, napíšem výklad.
Progresy taktiež naznačujú zmenu v oblasti lásky, vzťahov, ale možné sú aj problémy v oblasti financií a otázok smrti, dedičtstva..záleží od okolností.

26.06.2016 - 11:19 | Filtr
(Beran) pure poison
Dakujem, velmi pekne. :)
26.06.2016 - 14:06 | Filtr
(Rak) allika
Ahoj Katko233,

zaujala mě Tvoje Černá luna ve 12. domě v konjunkci s Venuší. Je to karmické zatížení v oblasti lásek, ženy z Tvé rodové linie se mohly často setkávat se zraněním způsobené právě muži. Muži, do kterých se zamilovaly, je nakonec vždy nějakým způsobem zradili. A protože karma se dědí, nyní můžeš podobné věci zažívat i Ty.
Máš stejné procento planet jak ve vodních tak i ohnivých znameních, což je skvělé.
Z horoskopu je jasně vidět, jak moc toužíš po romantické lásce,troufla bych si říci, že se často cítíš osamělá.
Já tam okolo Tebe vidím dost příležitostí k seznámení ale není to topravé ořechové. Někdy na podzim by jsi měla potkat muže, ale opět nebude mít dlouhého trvání. Kdy Tě vidím neskutečně šťastnou je rok 2020. Nelekej se toho, lásky mít budeš ale ten osudový teprve přijde (2020).
Pokud bych mohla poradit, nedoporučovala bych muže typu Blíženců a vůbec vzdušných znamení. Spíše hledej lásku "ve vodě" :27:.

Přeji hodně štěstí :79:
26.06.2016 - 17:15 | Filtr
(Beran) pure poison
Jeeej allika, dakujem velmi pekne. To je presne to zaujimave u mna, ze mam pol na pol ohnive a vodne znamenia. Doteraz som si nevedela vysvetlit, co ma k tym vodnym tak taha, hlavne k rakom, kedze oni su tak navonok dost citlivi a plackovia, co ja s mojim temperamentom nemozem niekedy vystat, hoci ja som presne taka vo svojom vnutri, ale navonok som vybusna, temperamenta, prchka,.... , co vacsinou raka vystrasi a ma pocit pri mne menejcennosti a byva mi to vycitane, aby som sa zmenila, krotila,.... a ja sa snazim, ale vtedy citim, ze potlacam svoje prave ja, takze to robit uz nemienim. Malo kto ma z muzov uputa. Posledne ma konecne niekto zaujal a zas je to rak a zas to iste ..... :(
26.06.2016 - 18:06 | Filtr
(Rak) allika » pure poison
No jo, když si ale najdeš nějakého ohnivce, bude doma Itálie. Víš, snad se neurazíš ale ty je prostě "uválcuješ" svojí výbušností. Tvoje cesta je naučit se trochu se zjemnit, více dávat svoje city najevo.
V horoskopu je vidět, že sice po lásce toužíš ale na druhou stranu o mužích dost pochybuješ. Tím je od sebe odháníš....jsi ještě mladá ale brzy snad pochopíš, že partnera nikdy nezměníš, to ty sama musíš na sobě pracovat :37:
26.06.2016 - 18:10 | Filtr
(Rak) allika » pure poison
A ještě jedno si dovolím...ne každý Rak je stejný, nezavrhuj je předem. Takto si stavíš před sebou jakousi pomyslnou zeď, přes kterou se nikdo nedostane :63:.
26.06.2016 - 18:28 | Filtr
(Beran) pure poison » allika
Nie neurazim, ja sa prave naopak tesim konstruktivnej kritike :) Ja som praveze mala uz dvoch rakov a jednu rybu a vzdy mi bol vycitany chlad, vybusnost,.... ja viem, ze to musim krotit a pracovat na tom, ale akonahle ma niekto sklame, tak sa neudrzim. Sklame napr. Ked mi niekto klame do oci a robi zo mna blbku a ja uz pravdu viem davno dopredu, len cakam ako mi to vysvetli a je z toho jedno klamstvo za druhym, cize na co taky vztah? Pre mna automaticky uzavretie do seba, chlad a palenie mostov. A akonahle zacnem doverovat partnerovi, tak sa uplne oddam a zas ho tak zahrniem laskou a opaterou, ze to je az nezdrave z zacnu to zneuzivat a nacvicovat. Mam pocit proste, ze neviem vo vztahu zostat v nejakom strede, ked sa neoddam, tak ho beriem ako kamarata a ked sa oddam, tak ako matka :D
No a leva som mala 5 rokov a to bolo prave Taliansko!!! :D :D
26.06.2016 - 18:44 | Filtr
(Rak) allika » pure poison
A co takový "rakolev" ?? :61: :61: :61:

Jsi na druhou stranu empatická, není v Tobě jen chlad... a jak píšeš, to ta Tvá Černá luna! Na jednu stranu jsi stažená, emoce se v Tobě hromadí a pak "atomovka". A na druhou stranu ta obětavá pečovatelka...přesně jak píšeš "matka". To mnohé muže může také odradit :39:
26.06.2016 - 18:52 | Filtr
(Beran) pure poison » allika
To mas urcite pravdu, na tom uz rok pracujem. Pred rokom som ukoncila stvorocny vztah a nebola som dlho pripravena na nic nove, ale citila som ze musim pracovat na sebe a na tom, co mi je vo vztahu vycitane. No a nie je tomu tak davno, co ma niekto zaujal a opat ten rak. Nieco v nich vidim :D Ale skoncilo to skor, ako sa to rozvinulo niekam. Tak uvidime ako to pojde dalej. Dakujem, velmi pekne za rady, postrehy a posunutie opat niekam. Mam nad cim premyslat ;)
26.06.2016 - 19:13 | Filtr
(Rak) allika » pure poison
Vůbec nemáš zač, jsem moc ráda, že jsem ti alespoň maličko pomohla.
A ještě s těmi Raky...ne nadarmo máš právě v Raku tzv. Bod štěstí v krásném trigonu na Marse (mužská energie) ...

Přeji moc štěstíčka :75: :79: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »