narození dítěte


19.06.2016 - 20:11
(Rak) allika
narození dítěte
Zdravím,zabývám se karmickou astrologií ale přesto chtějí někteří klienti vědět, zda a kolik budou mít dětí. Problém je v tom, že ani knihy mi nedají odpověď, jelikož se informace liší :63:Také jsem slyšela, že u mužů to v horoskopu nenajdete, je to pravda?Prosím, kdyby se tady našel někdo, kdo by mi mohl podat vysvětlení, byla bych moc ráda :75:Hezký večer všem :29:

Řazení:
19.06.2016 - 22:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
A já si myslím, že dneska v době antikoncepce, dobrovolné bezdetnosti a masivní neplodnosti radix není moc smerodatny.Možná tak ještě v případě nemoci, která znemožní mít vlastní dítě, ale pak zas přichází na řadu adopce, takže to směřuje zase jinam. Ještě bych věřila podpůrným aspektům v synastrii, jako Luna-Mars-Jupiter-5.dům, ale jinak je to ve hvězdách :3:
20.06.2016 - 08:46 | Filtr
(Střelec) tiferett
Niektore astro programy popisuju pri niektorých aspektoch: Vela detí, alebo jedno dieťa....Ale seriozne sa to nedá povedať.
V jednej prednáške o tom hovoril aj pán astrolog Richard Stříbrný a tiež povedal, že seriozne sa to nedá povedať podľa horoskopu.
Aj mňa sa to ľudia čato pýtajú...ale počet detí je osudová záležitosť daná pred inkarnáciou a nedá sa do toho veľmi zasahovať.
Zažila som situáciu, keď žena krížom krážom používala niekolko tyov antikoncepcií, a aj tak otehotnela a potom ešte aj o tie deti prišla..Sú to skrátka osudové záležitosti a treba to len pokojne prijať tak ako to príde.
Nevytvárať odpory.
20.06.2016 - 17:46 | Filtr
(Rak) allika » tiferett
Ano, ale je zvláštní, že znám jednu výbornou astroložku, která to určit umí...tak jsem z toho zmatená :63:.
Také jsem slyšela, že pan Stříbrný má takový názor, jak píšeš...ale k čemu je potom astrologie??
Jinak moc děkuji za názor :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »