Zuby stokrát jinak


07.06.2016 - 09:14
(Kozoroh) kocour_mivik
Zuby stokrát jinak
Zdravím, v noci na dnešek jsem se probudil ve tři, potí se cca dvě hoďky povaloval a poté tvrdě usnul. Zdálo se mi,že se mi uvolnily tři zuby najednou vpravo dole 5,6 a 7, zřetelně jsem je viděl, poté jsem si tam ve snu jazykem zajel a byly na svém místě, jakoby se tam vrátily, co to znamená ?Těším se na výklad i když trošku se zároveň obávámMilan :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Řazení:
07.06.2016 - 13:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele včielkaMajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nie som vo výklade snov veľký odborník, ale viem, že so zubami to nie je nikdy nič ružové...ale všetko je len upozornenie...a tak sa to určite dá napraviť... :3:

Tu je pár viet od odborníkov:
Zuby sú významným indikátorom nášho zdravia, sú symbolom mladosti a vitality. Keď sa vám zdá, že ste o zuby prišli, nie je to veľmi dobré znamenie, píše francúzsky denník Le Figaro vo svojej prílohe Madame. Tu je niekoľko možných výkladov snov o zuboch. Keď sa vám zdá, že ste o zuby prišli, je to často známkou istej straty vitality. Nie ste vo forme alebo ste znepokojení. Môže to tiež znamenať, že sa necítite v bezpečí, že máte úzkosť, strach a bojíte sa urobiť významné rozhodnutia.

Strata zubov vo sne môže tiež znamenať, že ste vo svojom živote prišli o niečo podstatné. Keď je vypadávanie zubov sprevádzané krvácaním, znamená to stratu niekoho blízkeho či náhle ukončené priateľstvo. Keď zuby vo sne vypadávajú v dôsledku poranenia alebo pádu, naznačuje to, že ste neuspeli v dosiahnutí cieľov, ktoré ste si stanovili.

Ak sú vypadávajúce zuby pokazené, môže to znamenať, že sa netešíte príliš dobrému zdraviu. O výklade tohto druhu snov je nevyhnutné zvážiť aktuálnu situáciu. Strata zubov môže tiež naznačovať, že pociťujete ostych či hanbu. Môže to ale tiež znamenať zmeny, či už pozitívne alebo negatívne, a nový začiatok, ktorý sa nezaobíde bez ťažkostí. Ak ste vo sne bezzubý, vyjadruje to vašu neschopnosť dosiahnuť vytýčené ciele.
08.06.2016 - 11:44 | Filtr
(Střelec) tiferett
A áno - okrem toho, čo som ti napísala do mailu - fajčiari majú chronický zápal dasní a často prichádzaju o tuby- ale to je len fyzická rovina..Treba pátrať ďalej a zistiť psychickú a duchovnú rovinu...a to by bolo na dlhé rozprávanie...
Celkove su zuby symbolom našej agresivity a tá tvoja je zrejme ndostačujuca...- Začni "ceriť zuby na život"! A budeš ich mať silné...Smej sa na plné ústa..-)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »